Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντορακι οταν ευκαιρεις ανοιξε το μσν να σου δειξω τον μπεμπη:P

Και οπως ειπαμε θα στα:Pματησει να το κανει αυτο κι εμενα που ειναι φαγανας τρελος σταματησε να τρωει ολη μερα στο στηθος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή πόση ώρα να την αφήνω στο κάθε στήθος?Μετά από κάποιο σημείο το νιώθω να "παπαριάζει" και δεν ξέρω πού το είχα διαβάσει και αν το θυμάμαι καλά,αλλά πρέπει 20' στο κάθε στήθος???Ισχύει αυτό?Έχω μπερδευτεί πολύ...Μπορώ να την έχω και μια ώρα στο κάθε στήθος?

Δινε της το ενα οσο ειναι ξυπνια κ μην το αλλαζεις.Οταν κοιμηθει βαθια και ξυπνησει τοτε της δινεις κ το αλλο

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ομως σου λεω προς το παρον θα συμπεριφερεται ετσι ειναι φυσιολογικο.

Θα το σταματησει θα το δεις..Κι εγω ειχα φρικαρει κ ελεγα μα τι γινεται ολη μερα μα ολη μερα στηθος...Τελικα εφτιαξε.Οσο μεγαλωνει τοσο θα ρυθμιζεται.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοιτα οταν ειχα αρχισει το θηλασμο την εβαζα μινιμουμ μισαωρο στο ενα στηθος...βασικα η δευτερη ποτε δε το ξεπερασε στο εικοσαλεπτο σταματαγε..εαν περα του μισαωρου αφου ειχε ρευτει ηθελε και αλλο της εδινα το αλλο. στηθος και στο επομενο γευμα αρχιζα απο αυτο το στηθος..αυτο στις αρχες ..μετα οταν περασε λιγο ο καιρος αν μεσα σε μια ωρα ξαναηθελε να φαει της εδινα το ιδιο....μετα το δυωρο εδινα το αλλο...το παπαριαζει το στηθος το καταλαβαινω ...εμενα φαντασου ειναι ξεφουσκωτα παντα 'παπαριασμενα''αλλα γαλα βγαζουν:tongue: (εκτος απο το πρωι οταν εχει να φαει 8ωρο εκει πρηζετε λιγο)

να ξερεις οτι το πρηξιμο δε κραταει παντα...μου το ειχε πει η αγλαϊα και δεν ειναι δειγμα εαν εχουμε γαλα ή οχι....απο καποια στγμη και επειτα μετα το μηνα νομιζω οταν εδριαωθει ηγαλουχια το γαλα παραγεται οταν τραβαει το μωρο και οχι πριν ....οποτε οσο τραβαει θα βγαζει....οποτεη μικρη σου μια χαρα τρωει και μην αγχωνεσαι....ητανε που ησασταν και αρρωστουλες και μεινατε λιγο πισω και τωρα εχει βαλει γκαζια....:-P

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή πόση ώρα να την αφήνω στο κάθε στήθος?Μετά από κάποιο σημείο το νιώθω να "παπαριάζει" και δεν ξέρω πού το είχα διαβάσει και αν το θυμάμαι καλά,αλλά πρέπει 20' στο κάθε στήθος???Ισχύει αυτό?Έχω μπερδευτεί πολύ...Μπορώ να την έχω και μια ώρα στο κάθε στήθος?

doraki emena mou akougodai kala auta pou mas les kale :) Afhse th mikroula sto sth8os mexri na to afhsei monh ths kai prosfere ths kai to allo. Siga siga 8a ru8misei thn paragwgh sou kai 8a pane ola kala. Eixate kati skabanevasmata gi'auto exete xeru8mistei ligaki alla twra afou deixnei kai tetoia epimonh h mikrh 8a ta kataferete!

Krata gera kai pisteuw se mia evdomada 8a deis th diafora. Koita mas ki emas! Ftasame sta 3wra mesa sth mera kai xtupame kai 6wra to vradu! Ligh upomonh akoma, kodeuete ki eseis!

Filia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Άντε να δούμε βρε κορίτσια...Γιατί,πραγματικά,δε με πειράζει που ξυπνάω το βράδυ,αλλά όταν την ακούω να κλαίει σπαρακτικά γιατί την αφήνω κάτω και μπορεί να μην έχει χορτάσει εκεί τρελαίνομαι...

Κι εμένα έτσι είναι yasemi,άδεια και παπαριασμένα αλλά όπως λες,όταν πιπιλάει,μετά από λίγη ώρα κατεβαίνει και το γάλα.

Evitaki τι λες τώρα?Και εξάωρα?Και συ yasemi οχτάωρα??????????

Ελινάκι μου δεν μπορώ να μπω τώρα στο msn γιατί τόσους μήνες που είχα να μπω ξέχασα τον κωδικό και πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία.Όταν το φτιάξω θα σου στείλω μήνυμα!

oCxsp2.png

Den 8elei xronometro o 8hlasmos kale! Asthn oso 8elei. Borei kai mera oloklhrh na 8elei na einai sto sth8os..Ola fusiologika einai se auth th fash.

πωπω τι χαλια ημερα σήμερα? μήπως εχει πανσέληνο? ξέρετε τι λένε τα ζώδια για τους κριούς? χάλια η διαθεση σήμερα. δεν εχω σηκωθεί απο τον καναπέ.. μόνο για να αλλαξω τον μικρούλη. εδω τον ταισα, δεν εχω ορεξη να κανω τίποτα, ουτε φαγητο ουτε δουλειες ουτε να παρω κανα τηλεφωνο καμια φιλη ουτε τίποτα. η διαθεση μου οσο παει κατεβαίνει και πιο χαμηλά. και πολυ μοναξια κιολλας μεσα στο σπίτι συνέχεια, και κούραση και αυπνία και ολα μαζεμένα - χαλι μαυρο, δεν αναγνωρίζω τον εαυτο μου. τι θα γίνει που θα παει αυτο το πραγμα ρε γ$@#ο

Kouragio angie. Mia mera etsi mia mera alliws eimai ki egw. Alla mhn afhnesai.An niwseis oti baineis se epikinduna monopatia, zhta voh8eia. Kamia mama yparxei trigurw na valei ena xeraki h na krathsei ligo to mikrouli gia na ksekourasteis? Mh to paizoume hrwides koritsia..H psuxikh mas ugeia einai polutimh..

Άντε να δούμε βρε κορίτσια...Γιατί,πραγματικά,δε με πειράζει που ξυπνάω το βράδυ,αλλά όταν την ακούω να κλαίει σπαρακτικά γιατί την αφήνω κάτω και μπορεί να μην έχει χορτάσει εκεί τρελαίνομαι...

Κι εμένα έτσι είναι yasemi,άδεια και παπαριασμένα αλλά όπως λες,όταν πιπιλάει,μετά από λίγη ώρα κατεβαίνει και το γάλα.

Evitaki τι λες τώρα?Και εξάωρα?Και συ yasemi οχτάωρα??????????

Ελινάκι μου δεν μπορώ να μπω τώρα στο msn γιατί τόσους μήνες που είχα να μπω ξέχασα τον κωδικό και πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία.Όταν το φτιάξω θα σου στείλω μήνυμα!

Nai doraki mou! Xerw oti akougetai apisteuto alla ginetai, 8a deis. Ekei pou eisai hmouna ki edw pou eimai 8a'r8eis (kai grhgora elpizw!)

Filia sth mpempoula sou!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!! εγω σημερα φωναξα κομμωτρια στο σπιτι και ανανεωθηκα λιγακι.!!! Σε κανενα μισαωρο θα παμε στους κουμπαρους μας στην κεραταια.Το πρωτο μινι ταξιδακι της μικρής μου! Την πηγαμε μεχρι το μολ μια μερα αλλα ειναι 10 λεπτα με το αμαξι, δεν μετραει!!

Η μικρή μου συνεχιζει και ζηταει τα πρωινα συνεχως το στηθος (απο τις 5 μεχρι τις 10 συνηθως) αλλα γενικα εχει βελτιωθεί. Συμφωνω με τα αλλα κοριτσια Ντορακι, πρεπει να την αφηνεις στο ενα στηθος και οσο θελει. Εγω μπορει να την αφησω και 2 ωρες πλεον γιατι δεν βαζει πολυ βαρος και φοβομουν οτι παιρνει μονο το ελαφρυ γαλα!!!

Doraki μου

Θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η μπεμπούλα μου γεννήθηκε 2550 και στο μαιευτήριο έφτασε 2400. Σήμερα 2 μήνες μετά διπλασίασε ακριβώς το βάρος της και είναι 4800.

Από την αρχή μου είπαν γεύμα και στήθος για να ρυθμίζετε σωστά η παραγωγή και για να παίρνει το μωρό τα λιπαρά που το παχαίνουν.Τη διάρκεια την καθορίζει το μωρό.Εγώ την αφήνω και τρώει, μόλις το αφήσει από μόνη της την βάζω να ρευτεί, την αλλάζω και την ξαναβάζω πάλι στο στήθος μέχρι να χορτάσει και να μη θέλει άλλο.Η όλη διαδικασία κρατάει το πολύ 1ώρα και την ακολουθώ πάντα πρωί-βράδυ.

Τώρα η δικιά μου τρώει την ημέρα κάθε 3-4 ώρες και το βράδυ κοιμάτε 11.30 με 6.30 τρώει και ξανακοιμάτε μέχρι τις 9-9.30

Λίγο υπομονή στην αρχή θέλει και σε λίγες μέρες θα στρώσουν όλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...