Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ έφυγα ξαφνικά γιατί είχα επισκέψεις... Και εγώ Μαρίνα μου έτσι έκανα στον Άγγελο αλλά ειλικρινά κουράστηκα. Και να φανταστείς ότι η μπανιέρα μου έχει και ένα σκαλί εξωτερικά που με βοηθουσε πολύ αλλά και πάλι...το μπανάκι αυτό δεν μου φαίνεται πολύ ογκώδες. Και με τις ροδούλες θα μπορώ να το μεταφέρω.Θα σας πω όμως σε κανα τρίμηνο τι ήταν καλύτερο!!! Ινάκι μου κάτσε να βρω το σαιτ και θα σου το βάλω. Μελσας, μπράβο που είσαι καλύτερα.

To λέω γιατι το δικο μου ειχε και τα2 δηλαδη μπορουσα να τον κανω μπανιο επανω στη βαση και ειχε και ροδες και το δοκιμασα 1 φορα.Ειναι πιο κουραστικο για μενα να γεμισω το μπανακι να το βαλω στη βαση ναβγαλω και να ετοιμασω το μωρο να βγαλω το μπανακι να αδειασω το νερο να τρεξουν λιγα νερα κι να φαω τα μουτρα μου.Βέβαια απο 5 μηνων το μπανακι κατεργηθηκε και ειχα μονο την ξαπλωτουρα μεσα στην μπανιερα που συντομα κατεργηθηκε και αυτη γιατι δεν χωραγε οποτε το διαστημα ηταν λιγο σε αυτον θα δειξει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετε κοριτσακια???? μολις γυρισα κ νοιωθω οτι θα διαλυθω!!!! αλλα το ευχαριστηθηκα!!!!

λοιπον οι μικρες μεγαλωσαν παραδοξως αρκετα ... απο 1250γρ την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε στα 1440 . αυτα για την μια... η αλλη δεν καθοταν να την μετρησουμε κ μας εβγαιναν τρελα νουμερα!!!! καποια στιγμη βγηκε 1620:shock: αλλα ειναι λαθος η μετρηση! υποτιθεται οτι ειναι η μικρη αυτη κ ηταν 1190 πριν μια εβδομαδα! ε, δεν πηρε κ 400γρ σε 7 μερες!!!! οποτε υπολογιζουμε οτι ειναι λιγο μηκροτερη απο την 1η! αυτα τα καλα νεα .... τα υπολοιπα... μου μετρησε τραχηλο κ εχει αρχισει κ ανοιγει, απο 4 εκ πηγε στα 2,5. κρατιομαστε ακομα αλλα δεν ειναι κ το καλυτερο που θα μπορουσα να εχω.... μου εδωσε μια κολπικη αλοιφη για να σωσουμε τιποτα!!!! ε, μετα απο αυτα πηγα κ εκανα shopping therapy!!!! πηγα για κουρτινες του παιδικου κ κατεληξα με κουρτινες για ολο το σπιτι:lol::lol::lol::lol: αυριο λεω να καθισω να τις φτιαξω!!!

ινακι ποιο ωραιο ειναι αυτο που λεει η Αλέκα! αν κ για εμας εχω το κλασικο μπανακι που στηριζεται στα πλαινα της μπανιερας....

melsas να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!! να τα εκατοστησει!!!ε, για σημερα οτι κ να σου ειπε δικαιολογησε τον βρε!!!

baJfp2.png

ωραία νέα σοφάκι!!! και για τις κορούλες και για το κορμί!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ωραία νέα σοφάκι!!! και για τις κορούλες και για το κορμί!!!

η αληθεια ειναι οτι χαρηκα παρα πολυ, 1ον γιατι πηραν βαρος απο οτι φαινεται κ 2ον φαινεται οτι οοοοολα οσα ετρωγα πηγαν στις μικρες!!!! γιατι ειλικρινα τελευταιες μερες ετρωγα πααααρα πολυ!!!!! βρε dr. για τον τραχηλο τι λες? ξερεις κατι? γιατι περα απο το οτι επεσε στα 2,5 εκ δεν καταλαβα κ πολλα.... παιζει να ανοιξει ξαφνικα δηλ??? κ να τρεχουμε???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά οι μπουμπούκες σου Σοφία_Μ!

Μελσας να χαίρεσαι τον συζυγούλη και όχι μούτρα, ε???? Μόνο για σήμερα όμως που έχει γενεθλιάκια!!!

Ινάκι σκέψου και το θέμα του χώρου, αν δηλ. δεν διπλώνει, έχεις χώρο να το αποθηκεύεις????

Κορίτσια είμαι λίγο στενοχωρημένη...δεν θα γεννήσω φυσιολογικά - η οφθαλμίατρος είπε ότι έχω 20-30% πιθανότητες να πάθω ρίξη αμφιβληστροειδούς αν ζοριστώ πολύ... δεν θέλω να είμαι αχάριστη και κατανοώ ότι προέχει να είναι γερό το μωράκι μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα...έχω στενοχωρηθεί, απογοητευτεί, παράπονο με πιάνειιιιιιιι (Γονίδης)...

Εδώ είμαι πάλι!!!

ΦΑΜ μου, δε στεναχωριόμαστε, έτσι??? Το παν είναι να είναι το μωράκι μας εντάξει, αλλά θέλουμε κι εμείς να το χαρούμε, οπότε κάνουμε ό,τι πρέπει. Τώρα μπορείς και να το προγραμματίσεις!!! Διάλεξε μια καλή γιορτινή μέρα, ώρα που να βγάζει καλό ωροσκόπιο και βουρ στο νοσοκομείο!!! :)

Και ερωτώ... θέλετε να συναρμολογήσετε το κρεβατάκι, να στρώσετε χαλιά, να καθαρίσετε το δωμάτιο του μωρού. Με ποιά σειρά τα κάνετε??? Δεν ετοιμάζουμε πρώτα το κρεβατάκι, μετά καθαρίζουμε-σφουγγαρίζουμε και μετά στρώνουμε τα χαλιά και είμαστε έτοιμες???? Όοοοοοοοοχι.... Σύμφωνα με τον σύζυγο, πρώτα θα καθαρίσουμε, μετά θα στρώσουμε τα χαλιά και μετά θα συναρμολογήσουμε το κρεβατάκι... Όχι, πείτε μου, είναι λογική αυτή??? Δηλαδή, οι άντρες με τι σκέφτονται??? Τι υπάρχει στη θέση που εμείς έχουμε την κοινή λογική??? Και με λεει και υπερβολική!!! Έχω άδικο που τα πήρα??? Α! Και μου είπε κιόλας "ε, μετά θα το φτιάξω και θα σκουπίσεις και θα σφουγγαρίσεις" και του λέω ότι αυτό ακριβώς είναι που δε θέλω!!! γιατί αύριο θα έρθει η μαμά μου με μία κυρία για τις τελευταίες δουλειές και ήθελα να τελειώνω... ενώ τώρα είμαι υποχρεωμένη να τα κάνω εγώ. και μου λέει "μέχρι να έρθει εδώ ο μικρός δε θα ξανασκονιστει?" ωραία λογική! αφού ούτως ή άλλως θα σκονιστεί και θα πρέπει να καθαριστεί, ας ρίξουμε και κανένα τσουβάλι χώμα... αφού θα καθαριστεί!!! ε???

Άντε τώρα!!! τα πήρα πάλι!!! το καλό είναι ότι δε μπορώ να κρατήσω μούτρα...

15y6xxxv0qx3picm.png

! βρε dr. για τον τραχηλο τι λες? ξερεις κατι? γιατι περα απο το οτι επεσε στα 2,5 εκ δεν καταλαβα κ πολλα.... παιζει να ανοιξει ξαφνικα δηλ??? κ να τρεχουμε???

κάτω από ατ 2 είναι επικίνδυνο και θέλει ξάπλα.... μην κάνεις πολλά πολλά, ξεκουράσου. Να ανοιξειξαφνικά όχι, αλλάμετά τα 2 μπορει να έχπυμε πρόωρη ρήξη υμένων.

Κορίτσια είμαι λίγο στενοχωρημένη...δεν θα γεννήσω φυσιολογικά - η οφθαλμίατρος είπε ότι έχω 20-30% πιθανότητες να πάθω ρίξη αμφιβληστροειδούς αν ζοριστώ πολύ... δεν θέλω να είμαι αχάριστη και κατανοώ ότι προέχει να είναι γερό το μωράκι μου, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα...έχω στενοχωρηθεί, απογοητευτεί, παράπονο με πιάνειιιιιιιι (Γονίδης)...

Μα τι στο καλό μόνο εγώ είχα χαρεί όταν μου ειχαν πει ότι θα γεννησω με καισαρική???? Βρε καλή είναι και η καισαρικούλα... και δε ζορίσεται και το μωρό!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

! το καλό είναι ότι δε μπορώ να κρατήσω μούτρα...

και εγώ ρε γμτ... όλο φωνή και κακό και τα ξεχνάω στο πιτς φιτιλι!!:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Melsas και Αλέκα ευχαριστώ για τις απαντήσεις...θα μου περάσει...είναι που το ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά (με επισκληρήδιο εννοείται - όχι τελείως φυσικά!!!!)...

Melsas στη θέση σου θα τον έβαζα να καθαρίσει, χωρίς άλλες επιλογές!!!!!!

Διαφημίσεις

Αλέκα ευχαριστω για την απαντηση! ημουν τοσο χαρουμενη που οταν μου ελεγε η γιατρος να ειμαι ξαπλα κ να μην κανω τιποτα εγω σκεφτομουν οτι πηραμε βαρος κ μπορει να γλιτωσουμε θερμοκοιτιδα!!!! ο καθενας με τον πονο του δηλ!!!!

ΦΑΜ μην στεναχωριεσαι βρε!!!! πανω απο ολα η υγεια των μωρων κ η δικη μας μετα!!!! γιατι στεναχωριεσαι??? γεννα κ η μια γεννα κ η αλλη!!!;)

melsas μου αρεσει που οι αντρες αποκτησαν κ αποψη στο νοικοκυριο!!!:lol::lol::lol:

baJfp2.png

Ναι, και άποψη απόκτησαν και θέλουν και να την επιβάλλουν τρομάρα τους!!! Και άντε βρε ΦΑΜ, τον βάζω να καθαρίσει... Θα το κάνει καλά ή θα τα κάνει σαν τα μούτρα του??? σε 1 λεπτό θα μου πει θριαμβευτικά "τελείωσα!!!σιγά τι ήταν..."

τι να πω...πιθανότατα δε θα στρώσω αύριο το χαλί. θα περιμένω να στήσει το κρεβατάκι και μετά... Πάντως, πάλι το δικό του πέρασε και πολύ εκνευρίζομαι!!! επίσης, εδώ και 1 εβδομάδα είναι να βάλουμε κάτι ραφάκια στον τοίχο του μπάνιου και κάνει την πάπια... αύριο θα πω στον μπαμπά μου να τα βάλει να τελειώνουμε!!!

Σοφάκι πολύ καλά τα νέα από τις μικρούλες σου!!! Εύχομαι να μεγαλώσουν κι άλλο και να τις πάρεις κατευθείαν στην αγκαλιά σου!!! γιατί η αγκαλιά της μανούλας είναι το πιο ζεστό μέρος στον κόσμο...

15y6xxxv0qx3picm.png

Ναι, και άποψη απόκτησαν και θέλουν και να την επιβάλλουν τρομάρα τους!!! Και άντε βρε ΦΑΜ, τον βάζω να καθαρίσει... Θα το κάνει καλά ή θα τα κάνει σαν τα μούτρα του??? σε 1 λεπτό θα μου πει θριαμβευτικά "τελείωσα!!!σιγά τι ήταν..."

τι να πω...πιθανότατα δε θα στρώσω αύριο το χαλί. θα περιμένω να στήσει το κρεβατάκι και μετά... Πάντως, πάλι το δικό του πέρασε και πολύ εκνευρίζομαι!!! επίσης, εδώ και 1 εβδομάδα είναι να βάλουμε κάτι ραφάκια στον τοίχο του μπάνιου και κάνει την πάπια... αύριο θα πω στον μπαμπά μου να τα βάλει να τελειώνουμε!!!

Σοφάκι πολύ καλά τα νέα από τις μικρούλες σου!!! Εύχομαι να μεγαλώσουν κι άλλο και να τις πάρεις κατευθείαν στην αγκαλιά σου!!! γιατί η αγκαλιά της μανούλας είναι το πιο ζεστό μέρος στον κόσμο...

θα με κανεις να κλαιω βραδιατικα!!!!!

κοιτα να δεις... επειδη τις βασικες δουλειες , σκουπισμα σφουγγαρισμα απλωμα δηλ. τις κανει ο αντρας μου, μπορω να σου πω οτι εχει βελτιωθει!!! ε, σιγουρα δεν ειναι οπως το κανω μονη μου αλλα στην αναγκη.....! οποτε βολευομαι ετσι ,κ οταν ερθει η μανουλα μου τις κανει κ εκεινη! βεβαια το καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι κανοντας δουλειες εκτιμησε την κουραση κ τον χρονο κ προσεχει πααααρα πολυ ,οχι μονο ο ιδιος αλλα κ τους αλλους μην λερωσουν!!!!!

κοριτσακια καληνυχτα! κουτουλαω....

baJfp2.png

τι κανετε κοριτσακια???? μολις γυρισα κ νοιωθω οτι θα διαλυθω!!!! αλλα το ευχαριστηθηκα!!!!

λοιπον οι μικρες μεγαλωσαν παραδοξως αρκετα ... απο 1250γρ την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε στα 1440 . αυτα για την μια... η αλλη δεν καθοταν να την μετρησουμε κ μας εβγαιναν τρελα νουμερα!!!! καποια στιγμη βγηκε 1620:shock: αλλα ειναι λαθος η μετρηση! υποτιθεται οτι ειναι η μικρη αυτη κ ηταν 1190 πριν μια εβδομαδα! ε, δεν πηρε κ 400γρ σε 7 μερες!!!! οποτε υπολογιζουμε οτι ειναι λιγο μηκροτερη απο την 1η! αυτα τα καλα νεα .... τα υπολοιπα... μου μετρησε τραχηλο κ εχει αρχισει κ ανοιγει, απο 4 εκ πηγε στα 2,5. κρατιομαστε ακομα αλλα δεν ειναι κ το καλυτερο που θα μπορουσα να εχω.... μου εδωσε μια κολπικη αλοιφη για να σωσουμε τιποτα!!!! ε, μετα απο αυτα πηγα κ εκανα shopping therapy!!!! πηγα για κουρτινες του παιδικου κ κατεληξα με κουρτινες για ολο το σπιτι:lol::lol::lol::lol: αυριο λεω να καθισω να τις φτιαξω!!!

ινακι ποιο ωραιο ειναι αυτο που λεει η Αλέκα! αν κ για εμας εχω το κλασικο μπανακι που στηριζεται στα πλαινα της μπανιερας....

melsas να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!! να τα εκατοστησει!!!ε, για σημερα οτι κ να σου ειπε δικαιολογησε τον βρε!!!

ΣΟΦΙΑ τι ωραία νεα?είδες που νομιζες οτι θα νιαουριζαν?

melsas μα δεν καταλαβαίνουν με τιποτα εμενα οδικος μου ειχε στησει την ανοιξη μια εβδομαδα πριν βγαλω το χαλι 2ο κρεββατι για τον μικρο δεν ειπα τιποτα.Μετα απο 1 εβδομαδα του βγηκε η μεση που σηκωσε και το κρεββατι και την κουνια.Αφου δεν λειτουργει τι να κάνω να τσακώνομαι?

βαριεμαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΦΑΜ μην στεναχωριεσαι βρε!!!! πανω απο ολα η υγεια των μωρων κ η δικη μας μετα!!!! γιατι στεναχωριεσαι??? γεννα κ η μια γεννα κ η αλλη!!!;)

:lol:

Έχεις δίκιο μωρέ...είμαι και πτώμα από τη χθεσινοβραδυνή αϋπνία...πάω για νάνι.

Μελσας εκεί στηρίζονται για να αποφεύγουν νοικοκυροδουλειές... και αύριο μεθαύριο θα ακούμε και το θεϊκο "Αγάπη μου καλύτερα άλλαξε εσύ το παιδί γιατί το κάνεις καλύτερα". Ε όχι "αγάπη" μου, θα το αλλάζεις εσύ μέχρι να μάθεις να το κάνεις σωστά!!!!

Άντε πάω για νάνι τώρα γιατί θα θυμώσω μόνη μου!!!

Φιλάκια κοιλούμπες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...