Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννια μου να σας ζησει και το καινουριο μωρακι...βρε κοριτσια εγω δε στεναχωριεμαι όταν τα τρυπαω τα παιδακια μου. Είμαι πολυ γαιδουρα??? Λεω αφου ειναι για καλο δεν πειραζει...

Μονο όταν χτυπανε ή όταν ειναι αρρωστα τρελαινομαι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε περασε κ αυτο sofou!!! τον αλλο μηνα τωρα!:P!!!

αννια εγω αυτο που λες ενοιωθα. σαν να ειχα ποοοολυ γαλα ομως!!!!

Αλεκα δεν νομιζω οτι εισαι γαϊδουρα... μαλλον πολυ ευαισθητες εμεις....;)

baJfp2.png

ελενα κουκλος ο γιος σου!!!

αυτο που τον εχεις βαλει μεσα κ τον κανεις μπανιο απο που το πηρες?

γιατι εχω την μπανιερα που μπαινει πανω στην δικια μας κ εχω δοκιμασει ενα καθισμα σαν σφουγγαρι απο τα mothercare κ ενα αλλο με πετσετα κ δεν με εχουν βολεψει...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου, διαβάζω ότι είσαστε όλες καλά!!!!!!!!!!!

Και εμείς είμαστε μια χαρά, η μικρή ευτυχώς κοιμάται το βράδυ γύρω στις 5 ώρες και έτσι μπορούμε και ξεκουραζόμαστε και εμείς. Έχει φτιάξει και πρόγραμμα, ξυπνάει στις 3 ώρες ύπνου και έχει μπεί σε μια σειρά. Χαμογελάμε κιόλας και θέλουμε και μπόλικη κουβέντα!!!!!!!!!!! Σαράντισε το Σάββατο και πήραμε και την ευχή από τον παππούλη.

Δυστυχώς ενώ όλα πάνε καλά με την μικρή (ευτυχώς Παναγίτσα μου) έχω πρόβλημα με την παιδίατρο που από ότι φαίνεται θα την αλλάξω. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τίποτα μαζί της, δεν δέχεται καμιά δική μου γνώμη και ασφαλώς δεν αισθάνομαι και εγώ άνετα μαζί της. Οπότε από εβδομάδα είμαστε έτοιμοι να επισκεφθούμε άλλον παιδίατρο ελπίζοντας να κατασταλάξουμε εκεί!!!!!!!!!!!

Όσο για το γάλα που λέτε και εγώ δεν έχω πολύ από το στήθος μου αλλά την βάζω την μικρή και το πίνει όσο έχει και μετά της δίνω μπουκάλι. Από το μπουκάλι βέβαια καταλαβαίνω πόσο έχω γιατί άλλες φορές πίνει 120ml και άλλες 50ml. Χθές έτρεχε από το στήθος μου αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν φτάνει. Πάντως ούτε συζήτηση για να το κόψω, το δέσιμο και η ηρεμία που αισθάνομαι εκείνη την ώρα του θηλασμού είναι μοναδικό. Και η μπουμπού μου φαίνεται να το προτιμά περισσότερο από το μπουκάλι!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

και εγω ρε παιδια δεν στεναχωριεμαι για τα εμβολια μονο σημερα στεναχωρηθηκα λιγο που εκανε εξετασεις αιματος και μου φωναζε βοηθεια μανουλα το χερακι μου βαβα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάλησπερα κι απο μενα...

Λοιπον Μαρινακι σε ρωταγα γιατι ο αντρας μου γνωριζει τον αντρα σου,απο το μαγαζι ερχοταν συνεχεια εμεις μεναμε χρονια ανω γλυφαδα κ μετα ελληνικο.Ειναι πολυ τυροπιτακιας ο συζυγος κ παντα τον θυμουνται ολοι:tongue:.μαλιστα του λεγε λεει για σενα τοτε που ησουν εγκυος στον πρωτο σου.Ειδες μικρος ο κοσμος...;)

Τα νεα ειναι οτι ο μικρος ειχε μαλλον πονακι παλι ενω ηταν μια χαρα,ηρθαν κ του χαλασαν τη διαθεση του καημενου.Τα δε ωραρια αφηστε...Σημερα μου κοιμηθηκε υποτιθεται για βραδυ βαθια στις 7 το πρωι...Και συνεχεια ξυπναγε ηθελε στηθος για παρηγορια γιατι το παιδι ολο κουνιοτανε ειχε θεμα με αυτα τα αερια ,μολις τα κανε καποια στιγμη ηρεμησε λιγακι κ τωρα ξανακοιμαται...Εγω ημουν με το ενα στηθος τουμπανο κ πεταγοταν συντριβανακι κανονικα κ το αλλο στηθος να με ποναει παρα πολυ κ ταυτοχρονα να κλαει π μπεμπης κ εγω να τον κραταω αγκαλια με το ενα χερι κ με το αλλο να βγαζω γαλα στον νιπτηρα για να αποσυμφορηθει...Μεγαλες στιγμες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια οποια θελει εβαλα μσν να μου δωσει κ επι τη ευκαιρια να σας δειξω κ φωτο του μικρου δεν ξερω να τις ανεβασω εδω περα κ αβαταρ που ηθελα να βαλω δεν μπορω θα μου το βαλει ο αντρας μου γιατι πρεπει να τις μικρυνει.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κουραγιο ελινακι!!!

σοφια αν δεν κανω λαθος στα τζαμπο εχει...καλα αυτα τα χαπια μου εχουν φερει μια ζαβλακωμαρα σαν μαστουρωμενη ειμαι..
Sofia_m αυτό το προστατευτικό έχω κι εγώ.

Το πήρα από το jumbo πάμφθηνα (5-6 ευρώ περίπου ) το βάζω στο μπανάκι της και πραγματικά μου έχει ''λύσει'' τα χέρια.

κ εγω ουτε που τα ειχα δει:oops:

κ εχω παρει ολες τις αηδιες!!!!

και εγω ρε παιδια δεν στεναχωριεμαι για τα εμβολια μονο σημερα στεναχωρηθηκα λιγο που εκανε εξετασεις αιματος και μου φωναζε βοηθεια μανουλα το χερακι μου βαβα

αχου το!!! ψυχη μου!!!!

baJfp2.png

Ρε κοριτσια οποια θελει εβαλα μσν να μου δωσει κ επι τη ευκαιρια να σας δειξω κ φωτο του μικρου δεν ξερω να τις ανεβασω εδω περα κ αβαταρ που ηθελα να βαλω δεν μπορω θα μου το βαλει ο αντρας μου γιατι πρεπει να τις μικρυνει.

δεν εχω κανει εγκατασταση του msn....:-(

baJfp2.png

ναι εγω θα σου στειλω το μειλ μου με πμ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα και απο εμάς!!!Είμαστε στους παππούδες και έτσι με το που βρήκα internet μπήκα να μάθω νέα σας.Χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά με χαρούμενα μπεμπάκια:DΕμείς κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια και ευτυχώς δεν κλάψαμε πολύ.Δεν κάναμε πυρετό αλλα σήμερα έχουμε μυξούλες και λίγο βήχα:-(Ευτυχώς συνεχίζουμε τον 8ωρο ύπνο μας το βράδυ και ξεκουράζεται η ψυχούλα μου.Τώρα τον άφησα με την γιαγιά του και διαβάζω όσα νέα σας προλαβαίνω.Πάω να διαβάσω περισσότερα!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...