Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!!! Όχι Αντζι μου δεν ξεχωριζουν ακομη τα χρωματα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.nestlebaby.com/gr/baby_development/baby_health/vision/

βρηκα αυτο που λεει διαφορα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα!!!!

Inaki σ'ευχαριστώ για το site.

'Οσο για τα χρώματα ξεχωρίζουν μόνο τα έντονα με πρώτο το κόκκινο.

ΑΑΑΑχχχχχχχ περιμένω κατά τις 11 τη γιατρό για το εμβόλιο............

κοπελιες καλημερααααα!!!!

ΑΓΑΗΨΝ

τα ταλιμπανακια μου εκαναν την εμφανιση τους στο φβ....:wink:

ΤΑ ΛΕΜΑ;;ΣΕ ΣΕΛΙΓΟΓΙΑΤΙ η κορη μου μου κανει επιθεση για να γραψει λεει στις φιλες της...

αδδασφφφγφσφγσφφσχφχφφφφφφαφφφφοιθτρξιογξοξσπ;δχψχαχαχαχαχζχζζ<

αυτο ητανε ταλιμπανεζικα απο την ελενη...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

ναι κ εγω με σουτιεν κ επιδεσμο θα ειμαι για 3μερες..ζεστο νερο εννοεις τις πρωτες 3μερες??εγω σκοπευω οσο θα ειμαι δεμενη να ολενομαι τοπικα..

Ναι καλέ δεν ξεδένεσαι, δεν ακουμπάς, δεν ζουλάς, τίποτα!!!! Μετά το 3ήμερο λέω όχι ζεστό νερό!

μπερδευτηκα .. τα παραπανω τα πληρωνει ο νονος ή οι γονείς? θελω να ξέρω τι μπατζετ να υπολογίσω εγω σαν γονιός. επίσης, αλεκα αν επιτρεπεται στο island ποσο σου είπαν περίπου το άτομο?

Τα πολλά τα πληρώνει ο νονός! Οι γονείς πληρώνουν προσκλητήρια, μπομπονιέρες και στολισμό (που και πάλι τον στολισμό μπορεί να τον πληρώσειο νονός άμα του περισσεύουν!!)

Εννοείται το τραπέζει (αν γίνει) το πληρώνουν οι γονείς!

Το εμβόλιο θα μας το κάνει αύριο η παιδίατρος που θα έρθει από το σπίτι.

Τί έγινε το κάνατε??? πώς πήγατε??? Εμείς 7.30 το απόγευμα περιμένουμε την παιδίατρο!!!

τα εντονα νομιζω ηδη τα ξεχωριζουν...η μικρή μου εχω παρατηρήσει οτι κολλάει πολύ με οτιδήποτε χρυσό!

Χαχαχα!!Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! Γυναίκα!!!

κοπελιες καλημερααααα!!!!

ΑΓΑΗΨΝ

τα ταλιμπανακια μου εκαναν την εμφανιση τους στο φβ....:wink:

ΤΑ ΛΕΜΑ;;ΣΕ ΣΕΛΙΓΟΓΙΑΤΙ η κορη μου μου κανει επιθεση για να γραψει λεει στις φιλες της...

αδδασφφφγφσφγσφφσχφχφφφφφφαφφφφοιθτρξιογξοξσπ;δχψχαχαχαχαχζχζζ<

αυτο ητανε ταλιμπανεζικα απο την ελενη...

Γεια σας παιδάκια Γιασεμιού που τα λέτε τσεκουράτα!!!

καλημερα!

κοριτσια καλο κουραγιο οσες θα κανετε εμβολιο... εμενα με ειχε πιασει η καρδια μου που ειδα να τις τρυπανε!!! αφου εβαλα τα κλαματα....

για τα χρωματα , προς το παρον τα εντονα μονο..

μαρινακι ψαξε απο τωρα γιατι δυσκολο το βλεπω...

εχω τρελλο πονοκεφαλο... κ οι μικρες μια γκρινια... αλλο πραγμα!

baJfp2.png

καλημερα κοριτσακια μου.Απο τωρα βρε φιλεναδες για του χρονου?ημαρτον δηλαδη

Κοριτσαι εδω και 4 μερες στον διθεσιο σαν γατι δεν χωραω κιολας η αλογα και σηκωνομαι στην κορη του πινοκιο τριζω ολοκληρηευτυχως ο μικρος κοιμαται αλλα απο τις 12 ως τις 2 θα ξηπνησει 2-3 φορες γιαιτ επεσε η πιπλα και δεν θελω να ανυσηχω τον σπυρο που εδω που ταλεμε εχω βρει και λιγο την ησυχια μου δεν ροχαλιζει κανεις απο πανω μου και δεν ερχεται και ο Δημητρης μαμα να κοιμηθω μαζισου και κολαει σαν τη βδελα αλλα δεν μπορω σας λεω πιαστηκα η μανα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα χρονο μαρινα μου κοιμομουν στον καναπε του σαλονιου...γιατι στον διπλανο κανπε κοιμοταν ο γιοκας μου....και το μισο χρονο απο αυτον ημουν μκαι εγκυος...σε καταλαβαινω!

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσια τι κανετε?τι κρυο ειναι αυτο μπρρρρρρ..εγω χτες πηρα το χαπι και δεθηκα κι ολας..να σας πω ο πονος ειναι οπως οταν κατεβαζουμε γαλα??εγω μονο τετοιες ενοχλησεις εχω..

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κι εμείς ένα δράμα απόψε! :( Κάθε 2 ώρες ξύπνημα, κλάμα για γάλα και μετά τα 50 ml καμιά όρεξη για το υπόλοιπο. Μετά από λίγη επιμονή άδειαζε το μπουκάλι, αφού όμως είχε περάσει μισή ώρα. Μετά να σηκωθώ να βγάλω το γάλα με το θήλαστρο και να προλάβω να κοιμηθώ καμιά ώρα.... Δράμα!!!!!!:( :( :( Τώρα έχω ένα πονοκέφαλο, άλλο πράγμα! Depon κάνει να πιώ?

Περαστικούλια σε όσες είναι αρρωστούλες.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Το κάναμε το εμβόλιο !!!!!!!!!!!

'Εγινε με ''κόλπο''.....την κρατούσα αγκαλιά και τη θήλαζα και τσούυυυπ της το έκανε....

Κυρία το μπεμπίδιο, δεν έκλαψε στο τρύπημα αλλά λίγο όταν έμπαινε το φάρμακο.

Απ'ότι είπε η γιατρός οι παρενέργειες είναι σπάνιες αλλά για καλό και κακό να έχω depon μήπως και χρειαστεί εάν ανεβάσει πυρετούλι.

Αυτά.

Με τις υγειες σας!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...