Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμείς αύριο το εμβόλιο...2 μηνών ακριβώς.

Αχ την ίδια μέρα θα τρυπηθούν τα ζουζούνια μας!!!!

ποιο εμβολιο θα κανετε?

Δεν θυμάμαι η γαιδούρα...κι έχει πα΄ρει τη συνταγή ο Γιάννης μου για να το αγοράσει...

ναι... η αληθεια ειναι ότι στεναχωρεθηκα λιγο...δε με νοιαζει να το εχασαν ή να το πεταξαν, η να παραπεσε καπου...Ακομη και αν το εκλεψε η καθαριστρια δεν με πολυνοιαζει, αλλα με στεναχωρει να το εχει κλεψει η νταντα γιατι ειναι καλη και ημουν ευχαριστημενη και πού θα βρω αλλη??? Γιατι το 'κλεφτρα = και ψευτρα οπότε φευγει με την πρωτη...

εμεις καναμε το εξαπλο συν το ποσιμο του ροτοιου και ευτυχως δεν καναμε πυρετο τελικα...Ειχα μετρησει και ειχε δειξει το θερμομετρο σε μια φαση και 37.6 αλλα από ό,τι μου ειπαν μετα, δεν μετραμε το παιδι κοιμισμενο με τα σκεπασματα, μονο όταν ξυπναει. Και εμενα με το που ξυπνουσε ειχε 36.9. Οπότε μην αγχωνεστε μπορει και να μην κανουν πυρετο τα μικρουλια.

Αχ Αλεκάκι ελπίζω να λυθεί το μυστήριο και η λύση να είναι ανώδυνη...

Ευχαριστούμε πολύ και για την πληροφορία για τον πυρετό και το εμβόλιο!!!

φαμ:Αη μωρη μαθε να περπατας.Ασχετο το πισι που ειδατε στην φωτο πλακα πλακα εμαθε τον μικρο απο 2 ετων ολα τα γραμματα τους αριθμους και ενα αλλο μεχρι και προσθεση

:lol::lol::lol:

Τ'ι μάρκα είναι να πάρουμε κι εμείς τέτοιο θαυματουργό εργαλείο!!!!!

κοριτσια ασχετο - στην βαφτιση πληρωνει κατι ο νονος? και αν ναι, τι?

Χαχα!! Την μάνα του και τον πατέρα του πληρώνει ο νονός!!!

Εκκλησία, σταυρό, βαφτιστικά ρούχα, λαδόπανα, πετσέτες, λαμπάδα!!!!!! Εγώ με τεράστια οικονομία χάλασα ?1.000+ το καλοκαίρι που βάφτισα (χωρίς το δώρο του παιδιού)

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι πολυ χαλια ποναει η κοιλια μου υπερβολικα κ μαλλον κρυωσα..πηρα τηλ τον γυναικολογο κ το βραδυ θα κανω την τελευταια αντληση θα δεθω για 3μερες κ θα παρω το χαπι για 15μερες πολυ δεν ειναι βρε κοριτσια...??parlodel λεγονται κ μαλλον φαμ πρεπει να πηραμε τα ιδια γιατι κ εμενα 8ε ειχανε..

Τα ίδια πήραμε, περαστικούλια στην κοιλίτσα. Κι εγώ αν το έπαιρνα 5 ημερούλες παραπάνω μπορεί να γλύτωνα κανένα πονάκι... Να ξέρεις ότι μπορέι να πονάς αρκετά τα πρώτα 2-3 24ωρα... Για το δέσιμο εγώ πήρα ελαστικό επίδεσμο και από μέσα φορούσα σφιχτό σουτιέν (εννοείται ότι αδειάζεις πρώτα τελείως το στήθος από το γάλα) και ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!! Δεν ζουλάς, δεν ακουμπάς, τίποτα...Και μετά όχι ζεστό νερό!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δικιά μου σήμερα από το πρωί στις 9 που ξύπνησε τελευταία φορά, ζήτημα να έχει κοιμηθει μισή ώρα συνολικά... Δεν ξέρω τι γίνεται... Άλλες φορές μένει ξύπνια και άλλες φορές χτυπάει 4ωρα με μικρά διαλείμματα για φαγητό...

Εμείς για βάπτιση λέμε το φθινόπωρο, οπότε μάλλον νωρίς είναι για να αγχωθούμε. Πάντως θέλουμε συγκεκριμένη εκκλησία.

και εγω Σεπτεμβρη...12.9 και το εκλεισα απο τωρα γιατι πηρα τηλ εκει που θα κανω βαφτιση πριν 20 μερες περιπου και τη πρωτο κενο σκ που ειχαν ηταν αυτο...:confused:. Για αυτο αν θελετε συγκεκριμενο μερος παρτε τηλ απο τωρα όπως ειπε και η ΜΑρια
κοριτσια ασχετο - στην βαφτιση πληρωνει κατι ο νονος? και αν ναι, τι?
ό,τι ειπε η ΦΑΜ, βαφτιστικα (αυτα συμπεριλαμβανουν λαδοπανα, μαρτυρικα, πετσετες, μπουκαλακια), σταυρο, εκκλησια. Υπολογισε απιο 800 ευρω ως 1500...για μια μετρια βαφτιση χωρις κατι εξηζητημενο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εγω Σεπτεμβρη...12.9 και το εκλεισα απο τωρα γιατι πηρα τηλ εκει που θα κανω βαφτιση πριν 20 μερες περιπου και τη πρωτο κενο σκ που ειχαν ηταν αυτο...:confused:. Για αυτο αν θελετε συγκεκριμενο μερος παρτε τηλ απο τωρα όπως ειπε και η ΜΑρια

ό,τι ειπε η ΦΑΜ, βαφτιστικα (αυτα συμπεριλαμβανουν λαδοπανα, μαρτυρικα, πετσετες, μπουκαλακια), σταυρο, εκκλησια. Υπολογισε απιο 800 ευρω ως 1500...για μια μετρια βαφτιση χωρις κατι εξηζητημενο...

μπερδευτηκα .. τα παραπανω τα πληρωνει ο νονος ή οι γονείς? θελω να ξέρω τι μπατζετ να υπολογίσω εγω σαν γονιός. επίσης, αλεκα αν επιτρεπεται στο island ποσο σου είπαν περίπου το άτομο?

πριν 4 χρονια που ειχα γινει νονα τοσα θελαν!! (150)

Ναι, είπα ένα αισιόδοξο σενάριο...:lol::lol:

Λοιπόν, ο νονός πληρώνει

την εκκλησία (όπως είπαμε είναι ανάλογα τί θα ζητήσουν... Minimum 150 ευρώ)

τον σταυρό

βαπτιστικά ρούχα και τα συναφή (λαδόπανα, μαρτυρικά κτλ)

δίσκο και κανάτα

Εσύ σαν γονιός angie θα πληρώσεις τον στολισμό (λουλούδια-μπαλόνια) και τη δεξίωση-τραπέζι + το δώρο του νονού. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι... Το πόσα θα δώσεις είναι τελείως σχετικό... Εσύ κανονίζεις...

Λέτε να ρωτήσουμε από τώρα στην εκκλησία, ε;;; χμμμ...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

μπερδευτηκα .. τα παραπανω τα πληρωνει ο νονος ή οι γονείς? θελω να ξέρω τι μπατζετ να υπολογίσω εγω σαν γονιός. επίσης, αλεκα αν επιτρεπεται στο island ποσο σου είπαν περίπου το άτομο?

τα παραπανω ηταν για το νονο. Ο γονιος πληρωνει όλα τα υπολοιπα όπως ειπε η Λουσυ...αναλογα τι θε΄λεις να κανεις. Αλλα και να μην κανεις τραπεζι θες προσκλητηρια, μπομπονιερες, στολισμο.

Για τιμες όποια θελει θα της στειλω πμ για να μην διοαβαζουν ασχετοι. Αντζι σου στελνω τωρα, αν θελει καποια αλλη μου λεει,

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

σηκωνω κεφαλι απο τον παιδοτοπο που εχει γινει το σπιτι μου...τον φωτογραφο ξεχασατε επισης για τους γονεις ...ξαναμπαινω στον παιδοτοπο τα υπολοιπα το βραδυ εγω.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

τα παραπανω ηταν για το νονο. Ο γονιος πληρωνει όλα τα υπολοιπα όπως ειπε η Λουσυ...αναλογα τι θε΄λεις να κανεις. Αλλα και να μην κανεις τραπεζι θες προσκλητηρια, μπομπονιερες, στολισμο.

Για τιμες όποια θελει θα της στειλω πμ για να μην διοαβαζουν ασχετοι. Αντζι σου στελνω τωρα, αν θελει καποια αλλη μου λεει,

ok, thnx

angie ειναι και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις.εγω πηγα στο ικα,εκτυπωσα τα ενσημα και τα πηγα στον οαεδ,δεν μου ζητησαν αυτα που σου ειπε η μαρια δηλαδη δεν χρειαστηκε να παω στο ικα που ανηκει η επιχειρηση για τα ενσημα των 3 τελευταιων μηνων.τα κλασικα οπως καταλαβαινεις που ο καθενας ζηταει οτι θελει!:mad:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια...

λοιπον το παιδι μου κατι εχει παθει:tongue:κ κοιμαται τρελεσ ωρες...

λοιπον ολη μερα κοιμαται κ το βραδυ το ξενυχταμε εως τις 5.30-6.00...

ομως εγω καταφερνω αν κ αργα να κοιμαμαι πανω απο 5 ωρες,σημερα ας πουμε κοιμηθηκα σχεδον 7ωρο...:P:p:p

ο μικρος λιωνει στον υπνο...αρρωστος δεν ειναι τον τσεκαρα.τρωει γελαει ολα κανονικα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλησπερα κοριτσακια...

λοιπον το παιδι μου κατι εχει παθει:tongue:κ κοιμαται τρελεσ ωρες...

λοιπον ολη μερα κοιμαται κ το βραδυ το ξενυχταμε εως τις 5.30-6.00...

ομως εγω καταφερνω αν κ αργα να κοιμαμαι πανω απο 5 ωρες,σημερα ας πουμε κοιμηθηκα σχεδον 7ωρο...:P:p:p

ο μικρος λιωνει στον υπνο...αρρωστος δεν ειναι τον τσεκαρα.τρωει γελαει ολα κανονικα...

ειναι γιατι μεγαλλωνει τωρα και του φευγουν τα πονακια ;)

α μαρινα ποιο βενετη εχετε?στη βουλιαγμενης?ρωταω γιατι εχω λογο;)
ναι

221882cb0gkyh7q4.gif

ουφ! τωρα καθισα!!!

κατι εχουν παθει οι μικρες κ μου τρωνε λιγο 60-70μλ κ ησυχαζουν για μιση ωρα κ ξανα γκρινα. κ δεν πεινανε!!! μετα καμια ωρα θα ξαναφανε αλλα τοσα κ ξανα απο την αρχη!!!! κουραστηκα...

για βαφτιση εμεις ειπαμε 20 Ιουνιου αλλα σκεφτομουν να παω απο τον αλλο μηνα στην εκκλησια. τωρα μου βαλατε ιδεες....

Αννια καλο κουραγιο!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...