Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαμ:Αη μωρη μαθε να περπατας.Ασχετο το πισι που ειδατε στην φωτο πλακα πλακα εμαθε τον μικρο απο 2 ετων ολα τα γραμματα τους αριθμους και ενα αλλο μεχρι και προσθεση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ σε ποιον οαεδ πηγες?? κατι μοθ λεει οτι το ιδιο θα τραβηξω και εγω την δευτερα .. γι απες για πες

Αντζυ, ξερεις τι πρεπει να εχεις μαζι σου?

Να σου επισημανω για να μην την πατησεις οπως εγω, τα ενσημα του τελευταιου χρονου εργασιας πρεπει να τα παρεις απο το ΙΚΑ σε κατασταση και του τελευταιου τριμηνου σε βεβαιωση απο τον εργοδοτη που πρεπει να επικυρωσεις στο ΙΚΑ του εργοδοτη. Εκει την πατησα εγω και πρεπει να ξανατρεχω...Επισης ο εργοδοτης μου εχει συμπληρωσει το σχετικο εντυπο, που φαινεται ο μισθος μου και η ημερομηνια που σταματησα να δουλευω, λαθος γιατι δεν υπολογισε καποιες ημερες ασθενειας που ειχα παρει τον Ιανουαριο του 2009...Σε κουφανα? Ασε, εαν θελεις λεπτομερειες, στειλε πμ!

Διαφημίσεις

Εμενα σημερα ξυπναει καθε δυο ωρες για φαγητο...τι εχει παθει δεν ξερω...

Α, ξεχασα να σας πω, κανονισαμε και τη βαφτιση για 13 Ιουνη! Τι πραγμα ειναι αυτο ρε κοριτσια με τις εκκλησιες, δυσκολευτηκαμε να βρουμε ημερα και ωρα...Εαν θελετε συγκεκριμενη εκκλησια, παρτε κανενα τηλεφωνο να δειτε την διαθεσιμότητα, μη βρεθειτε προ εκπλήξεως!!!

Η δικιά μου σήμερα από το πρωί στις 9 που ξύπνησε τελευταία φορά, ζήτημα να έχει κοιμηθει μισή ώρα συνολικά... Δεν ξέρω τι γίνεται... Άλλες φορές μένει ξύπνια και άλλες φορές χτυπάει 4ωρα με μικρά διαλείμματα για φαγητό...

Εμείς για βάπτιση λέμε το φθινόπωρο, οπότε μάλλον νωρίς είναι για να αγχωθούμε. Πάντως θέλουμε συγκεκριμένη εκκλησία.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αντζυ, ξερεις τι πρεπει να εχεις μαζι σου?

Να σου επισημανω για να μην την πατησεις οπως εγω, τα ενσημα του τελευταιου χρονου εργασιας πρεπει να τα παρεις απο το ΙΚΑ σε κατασταση και του τελευταιου τριμηνου σε βεβαιωση απο τον εργοδοτη που πρεπει να επικυρωσεις στο ΙΚΑ του εργοδοτη. Εκει την πατησα εγω και πρεπει να ξανατρεχω...Επισης ο εργοδοτης μου εχει συμπληρωσει το σχετικο εντυπο, που φαινεται ο μισθος μου και η ημερομηνια που σταματησα να δουλευω, λαθος γιατι δεν υπολογισε καποιες ημερες ασθενειας που ειχα παρει τον Ιανουαριο του 2009...Σε κουφανα? Ασε, εαν θελεις λεπτομερειες, στειλε πμ!

ναι, μπορεις να μου στειλεις τι χρειαζομαι πλιζ?

κοριτσια ασχετο - στην βαφτιση πληρωνει κατι ο νονος? και αν ναι, τι?

Υποτίθεται αφήνει ό,τι θέλει, αλλά εμμέσως πλην σαφώς θα του πουν να αφήσει τουλάχιστον 100 με 150 ευρώ, για τη ΔΕΗ (?) τις καντηλανάφτρες και δεν ξέρω τι άλλο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι πολυ χαλια ποναει η κοιλια μου υπερβολικα κ μαλλον κρυωσα..πηρα τηλ τον γυναικολογο κ το βραδυ θα κανω την τελευταια αντληση θα δεθω για 3μερες κ θα παρω το χαπι για 15μερες πολυ δεν ειναι βρε κοριτσια...??parlodel λεγονται κ μαλλον φαμ πρεπει να πηραμε τα ιδια γιατι κ εμενα 8ε ειχανε..

:-D

Εμενα σημερα ξυπναει καθε δυο ωρες για φαγητο...τι εχει παθει δεν ξερω...

Α, ξεχασα να σας πω, κανονισαμε και τη βαφτιση για 13 Ιουνη! Τι πραγμα ειναι αυτο ρε κοριτσια με τις εκκλησιες, δυσκολευτηκαμε να βρουμε ημερα και ωρα...Εαν θελετε συγκεκριμενη εκκλησια, παρτε κανενα τηλεφωνο να δειτε την διαθεσιμότητα, μη βρεθειτε προ εκπλήξεως!!!

Με το καλό Μαράκι :P! Σε ποιά εκκλησία κανονίσατε?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

γεια σας κοριτσακια. Σημερα πηγα στο γραφειο με την μικρη μαζι...περιμενω ελεγχο για ISO και CE την αλλη εβδομαδα και επρεπε να ελεγξω αν ειναι ενημερωμενοι οι φακελλοι μας (που δεν ηταν :-P )

Ξεφτερι θα την κανω, απο μικρη στη δουλεια,χαχα!!

Υποτίθεται αφήνει ό,τι θέλει, αλλά εμμέσως πλην σαφώς θα του πουν να αφήσει τουλάχιστον 100 με 150 ευρώ, για τη ΔΕΗ (?) τις καντηλανάφτρες και δεν ξέρω τι άλλο...

πριν 4 χρονια που ειχα γινει νονα τοσα θελαν!! (150)

Η δικιά μου σήμερα από το πρωί στις 9 που ξύπνησε τελευταία φορά, ζήτημα να έχει κοιμηθει μισή ώρα συνολικά... Δεν ξέρω τι γίνεται... Άλλες φορές μένει ξύπνια και άλλες φορές χτυπάει 4ωρα με μικρά διαλείμματα για φαγητό...

Εμείς για βάπτιση λέμε το φθινόπωρο, οπότε μάλλον νωρίς είναι για να αγχωθούμε. Πάντως θέλουμε συγκεκριμένη εκκλησία.

ετσι ειναι και η δικη μου lucy,αλλες φορες χτυπαει 5ωρα και αλλες φορες μενει ξυπνια 12 ωρες!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...