Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλεκα κανε τεστ οπως σπυ λενε τα κοριτσια . απλα ασε μερικες μερες να ψιλοξεχαστει το θεμα...

αννια dostinex λεγονται αυτα που πηρα...

Νομίζω ότι παίζει ρόλο πόσες ημέρες θήλαζες, γιατί εγώ ας πούμε που ήμουν σε φουλ παραγωγή (45 ημέρες) το πρήξιμο κράτησε 10 ημέρες, από τις οποίες τις 3 ημουν δεμένη...

Για το μέγεθος κι εμένα δεν ξαναμίκρυνε αλλά έχει πέσει ασύλληπτα!!!! Σαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά είναι....:-(:-(:-(

δεν θα σκασω αλλο για αυτο το θεμα!!! το πηρα αποφαση με την πρωτη ευκαιρια, πλαστικη!!!! για να θυμιζουμε κατι απο τον παλιο καλο μας εαυτο!!!

καλημερα εγω κοιμηθηκα σαν βοδι απο τις 12 εως τις 8:lol::lol::lol::lol::lol:

ρε μαρινα, τι εβαλες στο γαλα του παιδιου:tongue:???

οι δικες μου παντως ειναι πολυ καθικακια! ταϊζε χθες ο αντρας μου την μια κ καποια στιγμη ειχε σταματησει να τρωει. η μικρη με κλειστα τα ματια , ανοιχτο το στομα κ ο αντρας μου να κουναει περα δοθε το μπιμπερο μηπως κ συγκινηθει κυρια... καποια στιγμη ανοιγει το ενα ματι τον κοιταει κ αρχιζει με τρελη ταχυτητα να ρουφαει κ να το πεταει εξω:lol::lol::lol::lol:

εμ, σου λεει το παιδι, "δεν μου το βγαζεις ? τωρα θα δεις!!!! παρτα!!!!"

baJfp2.png

Πως γίνετε τόσο μικρα ανθρωπάκια να έχουν και άποψη μου λέτεεεεε ???

ελα μου ντε!!!! μετα τις εβαλα για υπνο... ξεκινησε η χωροδια... τις αφηνω κλαινε, εηω φυεγω απο το δωματιο. καποια στιγμη η μια εχει ηρεμησει κ κοιμαται. η αλλη διπλα να χτυπιεται, να κλαιει κ να της κοβεται η ανασα. παω κ εγω να την σηκωσω κ μολις την παιρνω αγκαλια , σκαει χαμογελο!!!!! πες μου τι να την κανω εκεινη την ωρα???? το καθικακι!!!!:lol::lol::lol:

θηλαζεις? μπορει να την πειραξε κατι...αλλιως.. μηπως ειναι κρυωσε λιγακι??? δοκιμασε χαμομηλι..

baJfp2.png

Άσχετο, αλλά έχω να καταγγείλω ότι αυτά που λένε ότι και καλά τα μωρά ηρεμούν αν τα βάλεις να ακούν το πλυντήριο την ώρα που δουλεύει, είναι αηδίες!!!!!!!!!!!!!! (εκτός και αν έβαλα λάθος πρόγραμμα .. :-) )

Aleca πιστεύω ότι και να βάλεις δόλωμα τώρα είναι ανώφελο αφού έγινε ζήτημα με το προηγούμενο 50άρικο. Θα πρέπει να είναι πολύ άπληστη ή ηλίθια όποια το πήρε να ξανακλέψει τόσο σύντομα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Θηλάζω αποκλειστικά και όλη μερα πίνω χαμομήλι.....

αν αρχισεις σιγα σιγα με πειραματα να δεις τι την πειραζει?

αλλα κ παλι δεν ειναι απολυτο οτι εχει κατι το παιδι. απο οτι μας ειπε η παιδιατρος μας, ολα τα μωρα εχουν αερια. αν ειναι περισσοτερα μπορει να ειναι λιγο κρυωμενα (αυτο ισχυει ομως για εμας , που δεν θηλαζω..)

baJfp2.png

εκαλημερα ..κ εγω κουτουλαω στον υπνο ...

αλεκα, θα σου πω ενα κολπο που εκανε μια φιλη κ επιασε ετσι την νταντα της οτι εκλεβε

εβαλε κατω απο το κρεβατι (σαν να εχει πεσει κατα λαθος ενα πραγμα ) ενα 20ε . αυτο επειδη δεν φαινοταν κ η νταντα θεωρεισαι οτι το εχουν χασει, το βουτηξε χωρις να πει κιχ. ανεντιμοτητα δηλαδη!! ετσι την επιασαν

την εδιωξαν την αλλη μερα (επειδη δεν μπορουσαν να αποκαλυφτουν και δεν ειχαν αποδειξεις, απλα την εστειλαν απο εκει που ηρθε με ευγενικο τροπο (και καλα οτι δεν την χρειαζονται αλλο)

Έξυπνο!!!!

και εγω αντζι μου αυτο σκεφτομαι....στην αρχη ελεγα να πω ότι το βρηκα για να δω το υφος του και για να σταματησει εκει το θεμα. Τωρα όμως θα βαλω ενα 50αρικο κατω απο το χαλι και να φαινεται μονο η μυτη για να δω αν θα το παρει...

Καλημερα σεόλες

Καλά ξεμπερδέματα...έχεις στενοχωρηθεί??? Κράτα και μια εναλλακτική ότι το πήρε ο αέρας.. Αλλά κι εσύ ΄βάλε 20, για πε΄ταμα τα χεις τα 50άρικα??? Πάντως βάλε σημαδάκι στο νόμισμα που θα χρησιμοποιήσεις ως δόλωμα, ή φωτογράφησέ το για να έχεις τον αρ. και αποδεικτκά στοιχέια...αχρείαστα να ε΄ναι!!!

Καλημέρα και από μένα.

Συμπεθέρα σήμερα έχετε μηνογενέθλια....να τον χαιρόμαστε !!!!!!

Θα κάνετε εμβόλιο σήμερα ????

Αχουυυ εσύ κι ο άντρας μου τον θυμηθήκατε!!1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!! Άυριο θα το κάνουμε... Εσέις ακριβώς στα 2α μηνογενέθλια θα κάνετε μπιμ στην νεραιδούλα????

καλημερα εγω κοιμηθηκα σαν βοδι απο τις 12 εως τις 8:lol::lol::lol::lol::lol:

Σύ είπας!!!! (...βόδι)

Αχ κορίτσια...εδώ και 2 μέρες έχει τρελά αέρια....τί φταίει ???

Μήπως κάτι που έφαγες??? Αν ήταν κρυωματάκι δεν θα είχε κι άλλα συμπτώματα??? πχ σάλια, μύξες,...\

ΥΓ Πάντως εμείς όσο πιο πολύ κλ@νουμε, τόσο λιγότερους κολικούς έχουμε!!! Οπότε ζήτω οι πορδές!!!!

Αχουυυ εσύ κι ο άντρας μου τον θυμηθήκατε!!1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!! Άυριο θα το κάνουμε... Εσέις ακριβώς στα 2α μηνογενέθλια θα κάνετε μπιμ στην νεραιδούλα????

Κι εμείς αύριο το εμβόλιο...2 μηνών ακριβώς.

Διαφημίσεις

Καλά ξεμπερδέματα...έχεις στενοχωρηθεί??? Κράτα και μια εναλλακτική ότι το πήρε ο αέρας.. Αλλά κι εσύ ΄βάλε 20, για πε΄ταμα τα χεις τα 50άρικα??? Πάντως βάλε σημαδάκι στο νόμισμα που θα χρησιμοποιήσεις ως δόλωμα, ή φωτογράφησέ το για να έχεις τον αρ. και αποδεικτκά στοιχέια...αχρείαστα να ε΄ναι!!!!!!!

ναι... η αληθεια ειναι ότι στεναχωρεθηκα λιγο...δε με νοιαζει να το εχασαν ή να το πεταξαν, η να παραπεσε καπου...Ακομη και αν το εκλεψε η καθαριστρια δεν με πολυνοιαζει, αλλα με στεναχωρει να το εχει κλεψει η νταντα γιατι ειναι καλη και ημουν ευχαριστημενη και πού θα βρω αλλη??? Γιατι το 'κλεφτρα = και ψευτρα οπότε φευγει με την πρωτη...

Κι εμείς αύριο το εμβόλιο...2 μηνών ακριβώς.

εμεις καναμε το εξαπλο συν το ποσιμο του ροτοιου και ευτυχως δεν καναμε πυρετο τελικα...Ειχα μετρησει και ειχε δειξει το θερμομετρο σε μια φαση και 37.6 αλλα από ό,τι μου ειπαν μετα, δεν μετραμε το παιδι κοιμισμενο με τα σκεπασματα, μονο όταν ξυπναει. Και εμενα με το που ξυπνουσε ειχε 36.9. Οπότε μην αγχωνεστε μπορει και να μην κανουν πυρετο τα μικρουλια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμεις καναμε το εξαπλο συν το ποσιμο του ροτοιου και ευτυχως δεν καναμε πυρετο τελικα...Ειχα μετρησει και ειχε δειξει το θερμομετρο σε μια φαση και 37.6 αλλα από ό,τι μου ειπαν μετα, δεν μετραμε το παιδι κοιμισμενο με τα σκεπασματα, μονο όταν ξυπναει. Και εμενα με το που ξυπνουσε ειχε 36.9. Οπότε μην αγχωνεστε μπορει και να μην κανουν πυρετο τα μικρουλια.

Σ'ευχαριστώ Αλεκάκι ......

Καλημερα μετα απο μια νυχτα αυπνιας...

Σηκωθηκα απο τα αγρια χαραματα μες το κρυο και τη βροχη για να παω ΟΑΕΔ και δουλεια δεν εκανα...Πρεπει να τρεχω στο ικα του Χαλανδριου κτλ κτλ...Σιγα μην ξεμπερδευα με την πρωτη...Εντωμεταξυ, γιατι ολοι οι υπαλληλοι εχουν το υφος των χιλιων καρδιναλιων λες και πρεπει να ξερεις τα παντα? Μου την εδωσε για αλλη μια φορα η αντιμετωπιση τους...

Ουφ, τα πα και ξεθυμανα!!!

Και μην ακουω για 8ωρα υπνου γιατι συγχίζομαι...:-(:sad::-(

ωχ σε ποιον οαεδ πηγες?? κατι μοθ λεει οτι το ιδιο θα τραβηξω και εγω την δευτερα .. γι απες για πες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...