Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

ο δικός μου χάλασε πάλι... ανά 1,5 ώρα ξυπνάει... και γκρινιάζει όταν του δίνω στήθος... δεν την παλεύω!!!

Etsi htan ki emena thn prohgoumenh evdomada padws. Nomizw ftaigane ta ponakia kai ta trella aeria (pou exoun strwsei edw kai 3 meres). Mhpws auto einai?

Kouragia!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

καλημερα...αλματακια αναπτυξης περνανε μωρε...και θελουν να ανεβασουν τη παραγωγη...εμεις σαν να κοβουμε τον βραδυνο μαραθωνιο...εφαγε 9 εκανε μπανιο στις 11 ξαναεφαγε και μετα ξυπνησε 8 το πρωι...λετε να στρωνει και το βραδυνο???μεχρι πριν λιγο καιρο το βραδυ ετρωγε ψιλοσερι 9μιση εντεκαμιση με διαλλειματα....αντε να δουμε....

σημερα χαλιααααααααα μεραααααααα...για κουκουλωμα και υπνο.........

παντως απο οτι θυμαμαι και εγω τα ντοστινεξ ητανε ακριβα τοτε που τα πηρα και εγω....σοφακι1978 συνολικα βγαζεις 50μλ ή σε καθε γευμα?εαν ειναι συνολικα τοτε δε νομιζω να χρειαστεις να παρεις τα χαπια...αρχισε απλα να μειωνεις τις αντλησεις...εκει που κανεις δεκα συνολικα κανε 9,8.7 κλπ σε 2-3 μερες θα εχει τελειωσει το θεμα..οπως και με τα χαπια αλλα θα γινει με φυσικο τροπο...για αυτο το λεω...το ιδιο ισχυει ενα βγαζεις τοσο και σε καθε γευμα....

στις θηλαζουσες ερωτηση:επειδη κανει το βραδυ κατι σερι υπνου ακανονιστα βεβαια ακομη που και που πρηζεται λιγο το στηθος μεχρι να το αδειασει...δε θυμαμαι τι θελει...ζεστη κομπρεσα ή κρυα για να περασει?

ουφ σε 8 μερες παμε και για το εμβολιο μας το πρωτο....ουφ...αντε να δω...και θα κανω και της μεγαλης ....θα μας ακουσει ολο το ικα παλι....γκρρρρρρ..σας σηκωσανε πυρετο ?η μεγαλη θυμαμαι μονο στο πρωτο ειχε σηκωσει λιγο...εχω αρχισει και ανησυχω απο τωρα η δολια μανα....

κατα τα αλλα....σε αυτη την ηλικια ποσο περιπου σε μλ σας τρωνε για να ξερω ποσο να βγαλω που θελω να αφησω στη μικρη...α και κοριτσια...τελικα πως το μαζευω το γαλα???αφου φαει τομωρο??πριν??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

λοιπον υπολογιζεις 75 μλ για μισο κιλο βαρους.

Αν ειναι πχ 4,5 κιλα πινει συνολο τη μερα 675 μλ τη μερα. Το διαιρεις δια ποσα γευματα κανει μεσα στη μερα και βρηκες ποσο χρειαζεται σε καθε γευμα. Βαλε και λιγο παραπανω εννοειται γιατι αυτος ειναι ο μεσος ορος!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :tongue:

Kalhmeraaaaaaaaaaaaa!

Pali seri 5wro kaname shmera! Konteuw na strwsw epidermida sas lew!

filia polla

Τι ωραία! Μακάρι να είμασταν κι εμείς έτσι! Άντε να δούμε πότε! Πολύ ξενύχτι βρε παιδί μου :(.

λοιπον υπολογιζεις 75 μλ για μισο κιλο βαρους.

Αν ειναι πχ 4,5 κιλα πινει συνολο τη μερα 675 μλ τη μερα. Το διαιρεις δια ποσα γευματα κανει μεσα στη μερα και βρηκες ποσο χρειαζεται σε καθε γευμα. Βαλε και λιγο παραπανω εννοειται γιατι αυτος ειναι ο μεσος ορος!

Εμένα ο μικρούλης μου υπάρχουν φορές που πίνει 100ml και άλλες που φτάνει τα 170ml. Οπότε νομίζω πως είναι όλα σχετικά.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλημέρα και από μένα.

Συμπεθέρα σήμερα έχετε μηνογενέθλια....να τον χαιρόμαστε !!!!!!

Θα κάνετε εμβόλιο σήμερα ????

Επεξεργάστηκαν by sofou

Zestes kompreses yasemi!

Oso gia ta ml, 20-25ml ana kilo varous (to ka8e geuma).

makia

καλημερα...αλματακια αναπτυξης περνανε μωρε...και θελουν να ανεβασουν τη παραγωγη...εμεις σαν να κοβουμε τον βραδυνο μαραθωνιο...εφαγε 9 εκανε μπανιο στις 11 ξαναεφαγε και μετα ξυπνησε 8 το πρωι...λετε να στρωνει και το βραδυνο???μεχρι πριν λιγο καιρο το βραδυ ετρωγε ψιλοσερι 9μιση εντεκαμιση με διαλλειματα....αντε να δουμε....

σημερα χαλιααααααααα μεραααααααα...για κουκουλωμα και υπνο.........

παντως απο οτι θυμαμαι και εγω τα ντοστινεξ ητανε ακριβα τοτε που τα πηρα και εγω....σοφακι1978 συνολικα βγαζεις 50μλ ή σε καθε γευμα?εαν ειναι συνολικα τοτε δε νομιζω να χρειαστεις να παρεις τα χαπια...αρχισε απλα να μειωνεις τις αντλησεις...εκει που κανεις δεκα συνολικα κανε 9,8.7 κλπ σε 2-3 μερες θα εχει τελειωσει το θεμα..οπως και με τα χαπια αλλα θα γινει με φυσικο τροπο...για αυτο το λεω...το ιδιο ισχυει ενα βγαζεις τοσο και σε καθε γευμα....

στις θηλαζουσες ερωτηση:επειδη κανει το βραδυ κατι σερι υπνου ακανονιστα βεβαια ακομη που και που πρηζεται λιγο το στηθος μεχρι να το αδειασει...δε θυμαμαι τι θελει...ζεστη κομπρεσα ή κρυα για να περασει?

ουφ σε 8 μερες παμε και για το εμβολιο μας το πρωτο....ουφ...αντε να δω...και θα κανω και της μεγαλης ....θα μας ακουσει ολο το ικα παλι....γκρρρρρρ..σας σηκωσανε πυρετο ?η μεγαλη θυμαμαι μονο στο πρωτο ειχε σηκωσει λιγο...εχω αρχισει και ανησυχω απο τωρα η δολια μανα....

κατα τα αλλα....σε αυτη την ηλικια ποσο περιπου σε μλ σας τρωνε για να ξερω ποσο να βγαλω που θελω να αφησω στη μικρη...α και κοριτσια...τελικα πως το μαζευω το γαλα???αφου φαει τομωρο??πριν??

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλημέρα!!!

Ερωτηση: εφυγα απο το σπιτι μου το πρωι και αφησα τη μανα μου και τη νταντα. Τους αφησα στο πασο ενα πενηνταευρω γαι την κοπέλα για τις δουλειες. Ηρθε η κοπέλα, το ειδε το 50ευρω, το αφησε εκει χωρις να το βαλει στο πορτοφολι της και αυτο εξαφανιστηκε. Η κοπέλα ερχεται σπιτι μου περιπου 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα, η νταντα ερχεται ενα μηνα καθε μερα και δε φαινεται τετοιος χαρακτηρας, να χαθηκε απο μονο του πολυ δυσκολο...τι λετε????

Λοπόν, προφανώς είτε το πήρε κάποιος, είτε βρίσκεται ακόμα κάπου εκεί (κάτω από κάποιο αντικείμενο, κάτω από κάποιο έπιπλο κτλ-δηλαδή μπορεί να παράπεσε). Εγώ στη θέση σου θα έβαζα όλες τις κυρίες που ηταν παρούσες (εξαιρείται η μαμά σου :-) ) να ψάξουν το χώρο εξονυχιστικά μέχρι να "βρεθεί". Υπάρχει περίπτωση να το πείραξε ο γιος σου;

ΖΕΣΤΗ κομπρέσα!

Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο ακριβώς τρώει, γιατί τρώει συνέχεια.. Θα έλεγα αφού θηλάσεις να αφήσεις να περάσει λίγη ώρα και μετά να βγάλεις με το θήλαστρο όσο περισσότερο μπορείς.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Λοπόν, προφανώς είτε το πήρε κάποιος, είτε βρίσκεται ακόμα κάπου εκεί (κάτω από κάποιο αντικείμενο, κάτω από κάποιο έπιπλο κτλ-δηλαδή μπορεί να παράπεσε). Εγώ στη θέση σου θα έβαζα όλες τις κυρίες που ηταν παρούσες (εξαιρείται η μαμά σου :-) ) να ψάξουν το χώρο εξονυχιστικά μέχρι να "βρεθεί". Υπάρχει περίπτωση να το πείραξε ο γιος σου;

.

Ο γιος μου με την μανα μου ηταν σε αλλο χωρο, τον ρωτησα φυσικα αν το ειδε πουθενα αλλα δεν καταλαβαινε τι του ελεγα...:)

Οι αλλες υποτιθεται εψαξαν παντου, μεχρι και τα σκουπιδια, μαζι με τη μαμα μου...:-(

Τι να πω... δε μπορω να βγαλω ακρη τωρα...πρεπει να περασουν λιγες μερες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μετα απο μια νυχτα αυπνιας...

Σηκωθηκα απο τα αγρια χαραματα μες το κρυο και τη βροχη για να παω ΟΑΕΔ και δουλεια δεν εκανα...Πρεπει να τρεχω στο ικα του Χαλανδριου κτλ κτλ...Σιγα μην ξεμπερδευα με την πρωτη...Εντωμεταξυ, γιατι ολοι οι υπαλληλοι εχουν το υφος των χιλιων καρδιναλιων λες και πρεπει να ξερεις τα παντα? Μου την εδωσε για αλλη μια φορα η αντιμετωπιση τους...

Ουφ, τα πα και ξεθυμανα!!!

Και μην ακουω για 8ωρα υπνου γιατι συγχίζομαι...:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...