Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!! λιγο αργα μεν αλλα τωρα βρηκα χρονο! εμας πλεον το εχουν ταμα μεχρι τις 2 το βραδυ να γκρινιαζουν.... αλλα μετα ευτυχως μας αφηνουν 4-5 ωρες να κοιμηθουμε!

ωραιο θεμα πιασατε!!!! ευτυχως στο σαραντισμο δεν ειχα προβλημα... απλα εχω ενα γενικο προβλημα με τους παπαδες! δεν αντεχω να τους ακουω για αμαρτιες τη στιγμη που αυτοι κανουν τις χειροτερες!!!!! απο οικονομικες μεχρι παιδεραστια:mad::-x:-x:-x! ή που ζητανε να βοηθησουμε οικονομικα καποιες οικογενειες κ οι ιδιοι τις πετανε στο δρομο!!!! θυμαμαι μια οικογενεια 5μελης που εμενε σε σπιτι της εκκλησιας κ τους εβγαλαν εξω γιατι δεν πληρωνανε:shock:! κ εχω κ αλλα πολλα...... γι αυτο δεν παταω, παρα μονο καποιες στιγμες μονο για να αναψω κανενα κερακι...

μαζι σου.Οταν ειχε γινει η φωτια της Πεντελης η μεγαλη πριν απο3 χρονια ημασταν εκει και προσπαθουσαμε να σωσουμε το σπιτι μας γιατι η αυλη καηκε οι σκηνες ηταν απιστευτες καπως ετσι πρεπει να ειναι ο πολεμος.Βγηκε λοιπον μια φημη οτι επειδη ολη η πεντελη ιδιως η παλια ανηκει στην εκκλησια ηταν αυτη πισω απο ολο αυτο που ζησαμε γιατι ειναι δασικη περιοχη και δεν μπορουσαν να την εκμεταλευτουν.Το ποσα ειναι αληθει αδεν το γνωριζω.Σιγουρα υπαρχουν παντου καλοι και κακοι αλλα στην εκκλησια οπως κια στην Ιατρικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν οι κακοι γιατι θεωρητικα κανουν ενα λειτουργημα για το καλο οποτε δεν το δεχομαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς σαραντήσαμε εχθές. Πήγαμε λοιπόν σε κάποια εκκλησία, μας διάβασε ο παππούλης και όλα καλά. Και πραγματικά δεν ξέρω αν ο μικρούλης μου είναι τόσο καλούλης και ησυχούλης λόγω του "διαβάσματος"!

Καλό θα είναι πάντως να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ναι βρε Ελενα μου αλλα δεν τα ισοπεδωνουμε εμεις αλλα καποιοι ανεγκεφαλοι εκει μεσα που το παιζουν δεν ξερω και γω τι...δεν ξερω αν διαβασες πως μου συμπεριφερθηκαν αλλα εγω αισθανομουν λες και ειχα κανει το πιο σοβαρο αμαρτημα κι αυτο γιατι ΤΟΛΜΗΣΑ και φιλησα την εικονα πριν μου δωσει ο παπας την ευχη!!!

Αποψη μου ειναι οτι ο Θεος ειναι παντου και βλεπει τα παντα...καλα ειναι καποια εθιμα ..να παμε να παρουμε την ευχουλα μας αλλα ειπαμε μην με στηνεις με το τουφεκι για κατι τοσο απλο..μ αυτα που κανουν το μονο που καταφερνουν ειναι να διωχνουν τον κοσμο απο την εκκλησια..κλεινοντας να πω οτι οποιος θελει να ειναι καλος ανθρωπος μπορει να το κανει και χωρις να πηγαινει στην εκκλησια, να προσευχεται στο σπιτακι του και ειμαι σιγουρη οτι ακουγεται...και βεβαια και το αντιθετο...εχω ως παραδειγμα την γιαγια μου η οποια ριχνει το βρισιδι και τις καταρες σε παιδια ..εγγονια και γενικα σ ολο τον κοσμο αλλα καθε μερα παει στην εκκλησια...ε τι να το κανω αυτο μου λες?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Χαχαα κι εγω δεν φιλαω ποτε χερια!!!! Τρελη ειμαι??? Που ξερω γω που το ειχε αυτος πριν!

Ποτέέέέεέέέέέ΄!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Και εγώ νευριάζω πολύ εύκολα (με τους γύρω μου) και δεν θέλω καθόλου επισκέψεις. Τους κράτησα τους περισσότερους μακρυά αλλά κάποια στιγμή δεν θα τους αποφύγω. Δεν ξέρω, πλέον νιώθω ότι έχω ελάχιστους πραγματικούς φίλους.

Ακριβώς έτσι νιώθω κι εγώ!!!!!!

σοφακι, εγω πηρα για 2 μερες. ειναι μια συσκευασια με 2 χαπακια , παιρνεις μισο ανα 12 ωρες. δεν δεθηκα, απλα φορεσα ενα σφιχτο σουτιεν. για 5-6 μερες το στηθος ηταν τουμπανο. πριν ξεκινησεις τα χαπακια κανεις μια τελευταια αντληση κ δεν ξαναπιεζεις το στηθος να δεις αν βγαζει... αυτα!

Εγώ πήρα μια συσκευασία με 30 χαπάκια κι έπαιρνα 2 κάθε ημέρα για 10 ημέρες!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε??να ρωτησω τα χαπακια που πηρατε για να κοψετε το γαλα ποσο κοστιζαν??γιατι ακουσα απο μια γνωστη μου οτι εχουν 20Ε τα 2χαπακια και κουφαθηκα λιγο..

:-D

Διαφημίσεις

Ναι βρε Ελενα μου αλλα δεν τα ισοπεδωνουμε εμεις αλλα καποιοι ανεγκεφαλοι εκει μεσα που το παιζουν δεν ξερω και γω τι...δεν ξερω αν διαβασες πως μου συμπεριφερθηκαν αλλα εγω αισθανομουν λες και ειχα κανει το πιο σοβαρο αμαρτημα κι αυτο γιατι ΤΟΛΜΗΣΑ και φιλησα την εικονα πριν μου δωσει ο παπας την ευχη!!!

Αποψη μου ειναι οτι ο Θεος ειναι παντου και βλεπει τα παντα...καλα ειναι καποια εθιμα ..να παμε να παρουμε την ευχουλα μας αλλα ειπαμε μην με στηνεις με το τουφεκι για κατι τοσο απλο..μ αυτα που κανουν το μονο που καταφερνουν ειναι να διωχνουν τον κοσμο απο την εκκλησια..κλεινοντας να πω οτι οποιος θελει να ειναι καλος ανθρωπος μπορει να το κανει και χωρις να πηγαινει στην εκκλησια, να προσευχεται στο σπιτακι του και ειμαι σιγουρη οτι ακουγεται...και βεβαια και το αντιθετο...εχω ως παραδειγμα την γιαγια μου η οποια ριχνει το βρισιδι και τις καταρες σε παιδια ..εγγονια και γενικα σ ολο τον κοσμο αλλα καθε μερα παει στην εκκλησια...ε τι να το κανω αυτο μου λες?

με καλυψες απολυτα!για εμενα εχει σημασια να ειμαι καλος ανθρωπος!τι να το κανω το να πηγαινω στην εκκλησια και οταν βγω να κανω τα χιλια κακα!εχει καποιο νοημα????

αυτό το πράγμα να χάνεστε όλες μαζί, πώς το κάνετε????????????????????????????

εγώ νομίζω ότι έχω αρχίσει να "επικοινωνώ" με τον μικρό και όλα θα είναι καλύτερα!!!

σήμερα κοιτούσε μια φωτο του και γελούσε!!! και πλέον το "άου" το έχουμε ψωμοτύρι! :)

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε??να ρωτησω τα χαπακια που πηρατε για να κοψετε το γαλα ποσο κοστιζαν??γιατι ακουσα απο μια γνωστη μου οτι εχουν 20Ε τα 2χαπακια και κουφαθηκα λιγο..

ξερω οτι ηταν αρκετα ακριβα για συσκευασια με 2 χαπια.. αλλα δεν θυμαμαι ποσο...

Εγώ πήρα μια συσκευασία με 30 χαπάκια κι έπαιρνα 2 κάθε ημέρα για 10 ημέρες!!!!!!!!!

μαλλον ο καθε γιατρος λεει τα δικα του... 2 μερες τα χαπακια , σφιχτο σουτιεν, 5 μερες πριξιμο κ μετα το στηθος επανηλθε.

παντως αυτο που λενε οτι μετα την πρωτη εγκυμοσυνη το στηθος, μικραινει σε εμενα δεν ισχυει!!! εχει αδειασει μεν εντελως αλλα τα σουτιεν μου μου ειναι μικρα πλεον:mad:!!!!

baJfp2.png

αχ τι γλυκο Μελινακι...

εμεις ειμαστε μεσα στην απελπισια σημερα...θελει συνεχεια στηθος..και φυσικα καποια στιγμη σταματαει να βγαζει γαλα, το φτυνει και κλαιει..μετα απο λιγο ξαναζηταει και ξαναμανα τα ιδια...εφαγα 3 κουταλακια γλυκο βυσσινο απο τα νευρα μου

Διαφημίσεις

γεννηθηκαμε 15 Δεκεμβρίου. του εβαλα την πιπιλα θερμομετρο και εχει 36.9 λετε να πρεπει να το παρακολουθησω? δεν εχουμε κανει εμβολιο ακομη (απλα εχω αγχωθεί γιατι προχτες είχαν ερθει δυο πιτσιρικια επισκεψη με την μαμα τους (θυμαστε που τα είχα παρει και ειχα στενοχωρηθεί γιατι δεν ήξερα τι ναπω ) και τωρα φοβαμαι μηπως εχει κολλήσει κάτι το μωράκι ..
προφανως δενε χει κατι...και ευτυχως δηλαδη που δεν εχει κατι γιατι απο εκεινητην ωρα...σκατα βοηθεια θα σου εδινα...:-)
Δεν διαφωνώ μαζί σου, "άσχημοι" άνθρωποι και άσχημες καταστάσεις όμως υπάρχουν και γίνονται σε όλους τους χώρους. Δεν είπα να λατρευεις τον παπά, αλλά να σέβεσαι (όχι μόνο εσύ, όλοι μας) τα ήθη, τις παραδόσεις μας και τα θρησκευτικά μας πιστεύω.

Η ευχή δίνεται στην μητέρα και στο μωρό στις σαράντα ημέρες απο την γέννησή του και συμβολίζει την ευχή που πήρε η Παναγίτσα μας μετά το πέρας των σαράντα ημερών από τη γέννηση του Ιησού. Ακόμα την καλή τύχη μωρού και μητέρας μέχρι να βαπτιστεί το μωρουλάκι.

Η ευχή είναι έθιμο της εκκλησιας μας και σαν ορθόδοξος λαός, κάποια έθιμα, καλό είναι να τα ακολουθούμε (να δω για πόσο!).

και εγω καπως ετσι το βλεπω. Αναγνωριζβ τα κακως κειμενα γενικως αλλα αυτο δε σημαιξει ότι γενικευω σε όλο το φασμα

Ερωτηση: εφυγα απο το σπιτι μου το πρωι και αφησα τη μανα μου και τη νταντα. Τους αφησα στο πασο ενα πενηνταευρω γαι την κοπέλα για τις δουλειες. Ηρθε η κοπέλα, το ειδε το 50ευρω, το αφησε εκει χωρις να το βαλει στο πορτοφολι της και αυτο εξαφανιστηκε. Η κοπέλα ερχεται σπιτι μου περιπου 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα, η νταντα ερχεται ενα μηνα καθε μερα και δε φαινεται τετοιος χαρακτηρας, να χαθηκε απο μονο του πολυ δυσκολο...τι λετε????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τα δικά μου είχαν 8?.:tongue:

μαλλον ο καθε γιατρος λεει τα δικα του... 2 μερες τα χαπακια , σφιχτο σουτιεν, 5 μερες πριξιμο κ μετα το στηθος επανηλθε.

παντως αυτο που λενε οτι μετα την πρωτη εγκυμοσυνη το στηθος, μικραινει σε εμενα δεν ισχυει!!! εχει αδειασει μεν εντελως αλλα τα σουτιεν μου μου ειναι μικρα πλεον:mad:!!!!

Νομίζω ότι παίζει ρόλο πόσες ημέρες θήλαζες, γιατί εγώ ας πούμε που ήμουν σε φουλ παραγωγή (45 ημέρες) το πρήξιμο κράτησε 10 ημέρες, από τις οποίες τις 3 ημουν δεμένη...

Για το μέγεθος κι εμένα δεν ξαναμίκρυνε αλλά έχει πέσει ασύλληπτα!!!! Σαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά είναι....:-(:-(:-(

αχ τι γλυκο Μελινακι...

εμεις ειμαστε μεσα στην απελπισια σημερα...θελει συνεχεια στηθος..και φυσικα καποια στιγμη σταματαει να βγαζει γαλα, το φτυνει και κλαιει..μετα απο λιγο ξαναζηταει και ξαναμανα τα ιδια...εφαγα 3 κουταλακια γλυκο βυσσινο απο τα νευρα μου

Λες να έφαγες κάτι που δεν αρέσει στην μπεμπούλα???

Κουράγιο Ινάκι!!!! Και δεν πηράζει για τα 3 κουταλάκια...θα πείραζε για 3 βαζάκια!!!;););)

Ερωτηση: εφυγα απο το σπιτι μου το πρωι και αφησα τη μανα μου και τη νταντα. Τους αφησα στο πασο ενα πενηνταευρω γαι την κοπέλα για τις δουλειες. Ηρθε η κοπέλα, το ειδε το 50ευρω, το αφησε εκει χωρις να το βαλει στο πορτοφολι της και αυτο εξαφανιστηκε. Η κοπέλα ερχεται σπιτι μου περιπου 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα, η νταντα ερχεται ενα μηνα καθε μερα και δε φαινεται τετοιος χαρακτηρας, να χαθηκε απο μονο του πολυ δυσκολο...τι λετε????

Μωρέ μπορεί να το πήρε ο αέρας και να παράπεσε κάπου... Τις ρώτησες και τις 3???

ναι κοριτσακια...η μανα μου ηταν με τον αγγελο αλλου.....τεσπα...θα δουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...