Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera koukles! Kalo mhna kai kalh mas evdomada!

Den sas prolavainw vre palaviares pantws! Papades, Menegakh, kremes.. xamos!

Koritsia, egw epeidh eimai stravolxulo, den paw gia euxh. Den to katalavainw auto to pragma..Den vlepw to logo dhladh, xwria pou o papas edw den me empneei ka8olou omws..Fusika h mamades masvgazoun afrous alla etsi einai auta :)

Kata t'alla to rixame stis voltes kai xelabikarame oikogeneiakws! De lew megalh kouventa alla tis 2 teleutaies vradues den eixame kolikous kai koimh8hkame 5wro seri! Ftou ftou ftou! Oso gia ta loxeia exw akoma re gamwth mou, ti pragma einai auto?

Kai xamogelame averta! Arkei na mas milhsete h na mas tripsete th koilitsa :)

Makia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

mamageor τελικα δεν την πηρες την ευχη?Τι καραγκιοζηδες που ειναι και εγω τσακωθηκα επειδη λει δεν εκλεισα ραντεβου.Τι ραντεβου βρε καραγκιοζη ανταυγειες θα κανω?Ποια ηταν ρε παιδια το Σοφακι δεν θυμαμαι που η ευχη λεει ειναι για να εξαγνιστει η λεχωνα απο τις αμαρτιες?Και τον παπα ποιος θα τον εξαγνισει που εχει παρει ολο το μοναστηρι και μετα πιανει τα μωρα μας αντε τωρα που δεν εχουν αφησει σαλαμοβεργα για σαλαμοβεργα ορθια

Poies amarties gamwth mou??? Paidia kaname..Me kati tetoia, oute vaftish den 8elw na kanw :(

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

και εγω δεν τα εχω πολυ καλα με τις εκκλησιες...κανω όμως συγκεκριμενα πραγματα, αυτα που θεωρω ότι πρεπει να κανω. Και φυσικα δεν κανω άλλα. Πχ δεν κοινωναω, ουτε εγω ουτε τα παιδακια μου, δεν εξομολογουμαι, δεν νηστευω, δεν παω προγραμματισμενα σε εκκλησια.

Ειναι όμως φορες που νιωθω ότι εχω την αναγκη να παω...σε συγκεκριμενες εκκλησιες και συγκεκριμενες στιγμες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Η χθεσινή νύχτα ήταν από τις πιο κουραστικές γιατί ξυπνούσαν και τα 2 μικρά μου εναλλάξ για διάφορους λόγους... Στην ουσία έχουμε κοιμηθεί ελάχιστα και αυτές οι συνεχείς διακοπές στον ύπνο μας έχουν τσακίσει...

τελικα στο σαραντισμο μας όλες κολαστηκαμε....ωραια η εκκλησια!!!

Εμείς πήγαμε στις 43 ημέρες νομίζω, αφού μας κατσάδιασαν κιόλας ότι έπρεπε στις 40 ακριβώς... Περιμέναμε να τελειώσουν 2-3 μνημόσυνα και όσο περιμέναμε ερχόταν μια ηλίθια (δεν ξέρω ποιος ήταν ακριβώς ο ρόλος της) και κοίταγε το μωρό από πολύ κοντά, άπλωνε τις χερούκλες της κτλ. Εγώ το είχα τυλίξει με μια κουβέρτα και μόνο η μύτη του φαινόταν και αυτή με δυσκολία:-P Άρχιζε να λέει τί άσχημο που είναι (αφού με ανάγκασε να της το δείξω) και καλά για να μην ζηλέψει η μεγάλη μου κόρη και κάτι τέτοιες αηδίες. Και μετά μας είπε και το θεϊκό, να προσέχουμε να μην ζηλέψει η αδερφή της, γιατί ξέρει ένα παιδάκι που πέθανε από τη ζήλια του!!!:mad:

τελικα ειμαι η μονη που δεν εχω σκοπο να παω στην εκκλησια? Πειτε με παραλογη, αλλα την ευχη την δωσανε οι παπουδες που ξερω οτι τον αγαπανε πιο πολυ και απο τους ιδιους τους εαυτους τους!

Μωρέ εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να πάω ποτέ από μόνη μου, αλλά τέλοσπάντων... Να κάθομαι να ακούω τον τρ..π......(ας μην το συνεχίσω γιατί θα πέσει λογοκρισία...). Και αφού τελείωσε ο παπάς λέει στην άλλη κορούλα μου, "από που το πήρες αυτό το νάζι? Από τον μπαμπά ή τη μαμά?" Εκείνη λέει "από τη μαμά" και της απαντάει "εσύ άσε τη μάνα σου. Τον πατέρα σου να ακούς'. :mad::-x:x

μια απο τα ιδια απο τα νευρα μου μαλωνω πολυ την μικρη και μετα νιωθω τυψεις γενικα ολα μου φταινε και εγω εχω αυτη την βαρεμαρα και δεν θελω να κανω τιποτα και να δω κανεναν..δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω πολυυυ χαλια..

Και εγώ νευριάζω πολύ εύκολα (με τους γύρω μου) και δεν θέλω καθόλου επισκέψεις. Τους κράτησα τους περισσότερους μακρυά αλλά κάποια στιγμή δεν θα τους αποφύγω. Δεν ξέρω, πλέον νιώθω ότι έχω ελάχιστους πραγματικούς φίλους.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Πυρετος στα παιδια θεωρειται πανω πο 37.9. Αλλα αν χωριςλογο ξεπερασει τα 37.5 ( πχ ενας λογος θα ηταν καποιο εμβολιο) τοτε παρε το γιατρο του και πεστο καλυτερα.

Ποσο ειναι το μωρακι?

γεννηθηκαμε 15 Δεκεμβρίου. του εβαλα την πιπιλα θερμομετρο και εχει 36.9 λετε να πρεπει να το παρακολουθησω? δεν εχουμε κανει εμβολιο ακομη (απλα εχω αγχωθεί γιατι προχτες είχαν ερθει δυο πιτσιρικια επισκεψη με την μαμα τους (θυμαστε που τα είχα παρει και ειχα στενοχωρηθεί γιατι δεν ήξερα τι ναπω ) και τωρα φοβαμαι μηπως εχει κολλήσει κάτι το μωράκι ..

Εγω την πηρα την ευχη και βαφτιση θα κανω που εχω ταξει γιατι αλλο αυτο που πιστευεις και αλλο ο επαγγελματιας γιατι ο παπας ειναι ενας πολυ κακος δημοσιος υπαλληλος.Η εκκλησια ειναι μια τεραστεια επιχειρηση με παρα μα παρα πολλα λαμογια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμείς σαραντήσαμε εχθές. Πήγαμε λοιπόν σε κάποια εκκλησία, μας διάβασε ο παππούλης και όλα καλά. Και πραγματικά δεν ξέρω αν ο μικρούλης μου είναι τόσο καλούλης και ησυχούλης λόγω του "διαβάσματος"!

Καλό θα είναι πάντως να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

βρε Ελενα δεν τα ισοπεδωνουμε εμεις αλλα οι ιδιοι αν δεις στις ειδησεις μεσα σε καθε σκανδαλο ειναι μπλεγμενος και ενας παπας.Αυτο που λεω εγω ειναι αλλο πραγμα η θρησκεια και αλλο οι παρατρεχαμενοι της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρε Ελενα δεν τα ισοπεδωνουμε εμεις αλλα οι ιδιοι αν δεις στις ειδησεις μεσα σε καθε σκανδαλο ειναι μπλεγμενος και ενας παπας.Αυτο που λεω εγω ειναι αλλο πραγμα η θρησκεια και αλλο οι παρατρεχαμενοι της.

Δεν διαφωνώ μαζί σου, "άσχημοι" άνθρωποι και άσχημες καταστάσεις όμως υπάρχουν και γίνονται σε όλους τους χώρους. Δεν είπα να λατρευεις τον παπά, αλλά να σέβεσαι (όχι μόνο εσύ, όλοι μας) τα ήθη, τις παραδόσεις μας και τα θρησκευτικά μας πιστεύω.

Η ευχή δίνεται στην μητέρα και στο μωρό στις σαράντα ημέρες απο την γέννησή του και συμβολίζει την ευχή που πήρε η Παναγίτσα μας μετά το πέρας των σαράντα ημερών από τη γέννηση του Ιησού. Ακόμα την καλή τύχη μωρού και μητέρας μέχρι να βαπτιστεί το μωρουλάκι.

Η ευχή είναι έθιμο της εκκλησιας μας και σαν ορθόδοξος λαός, κάποια έθιμα, καλό είναι να τα ακολουθούμε (να δω για πόσο!).

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλημερα κοριτσακια...Εμεις μετα απο μερικες δυσκολες ημερες μας λυπηθηκε ο Θεος κ κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα...Καθε βραδυ ο μικρος κοιμαται στις 6 το πρωι κ κουτουλαω καθε φορα γιατι μπορει να κοιμαμαι συνολικα ενα 5ωρο,αλλα ολο το βραδυ εχουμε πανηγυρια οσπου να παει η ωρα που θα κοιμηθει βαθια επιτελους...

Απο προχθες σαν να μου εφτιαξε ελαφρως και μπορω να πω οτι το ριλαξ με εσωσε γενικοτερα αφου μπορω κ τον αφηνω λιγακι και μαλιστα τον παιρνει κ ο υπνος την ημερα ενω στην καλαθουνα ξυπναει στο μισαωρο...

Σημερα μου εκανε ενα πρωινο σερι υπνου απο τις 5παρα εως τις 11.30 και εκανα κι εγω ενα εξαωρακι χωρις διακοπες....Αλληλουια!

Οσο για την χαλια ψυχολογια κι εγω ειμαι καπως αυτες τις μερες ειναι κ η κουραση κ το ενισχυει,ειναι κ οι ορμονες,υπομονη κ εγω στον αντρα μου αυτα ελεγα εχθες ειναι περιεργα συναισθηματα,ενω το λατρευω το μωρακι μου με επιανε μια μελαγχολια οτι απο δω κ περα δεν θα μπορω να ξανακ ανω πραγματα μονη μου,με τον αντρα μου κατσαμε λγο αγκαλια ξαπλωμενοι στον καναπε για καποια ωρα μετα απο τοσο καιρο εχθες πρωτη φορα,ειμαι τοσο απορροφημενη με τον μικρο που τον εχω ξεχασει εντελως...Μου λειπει σαν συζυγος κ δεν εννοω σεξουαλικα,καταλαβαινετε...Προσπαθω να ισσοροπησω την κατασταση να μπορω να κανω κ μερικα πραγματα μαζι του κ να νιωθω κ εγω οτι οι αλλαγες ερχονται ομαλα στη ζωη μου...Πιστευω οτι με τον καιρο κ με τη βοηθεια του Θεου ολα θα ερθουν καλυτερα...Κι εκεινος αυτο μου λεει κ με παρηγορει.

Πολλη κουραση κοριτσια αλλα μη μου πειτε οτι οταν σας σκαει χαμογελο το λουλουδακι σας δεν τα ξεχνατε ολα εκεινη την ωρα!!!:P:p:p

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερουδια!!! λιγο αργα μεν αλλα τωρα βρηκα χρονο! εμας πλεον το εχουν ταμα μεχρι τις 2 το βραδυ να γκρινιαζουν.... αλλα μετα ευτυχως μας αφηνουν 4-5 ωρες να κοιμηθουμε!

ωραιο θεμα πιασατε!!!! ευτυχως στο σαραντισμο δεν ειχα προβλημα... απλα εχω ενα γενικο προβλημα με τους παπαδες! δεν αντεχω να τους ακουω για αμαρτιες τη στιγμη που αυτοι κανουν τις χειροτερες!!!!! απο οικονομικες μεχρι παιδεραστια:mad::-x:-x:-x! ή που ζητανε να βοηθησουμε οικονομικα καποιες οικογενειες κ οι ιδιοι τις πετανε στο δρομο!!!! θυμαμαι μια οικογενεια 5μελης που εμενε σε σπιτι της εκκλησιας κ τους εβγαλαν εξω γιατι δεν πληρωνανε:shock:! κ εχω κ αλλα πολλα...... γι αυτο δεν παταω, παρα μονο καποιες στιγμες μονο για να αναψω κανενα κερακι...

Θα το βαλω και σε εσας γιατι εγω κατουρηθηκα στα γελια...Η πεθερα μιας κοπελας απο το φορουμ:

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

φυστικοϊστοριες!!!!!:D

και εγω σκεφτομαι να παρω τα χαπια.απλα τα παιρνεις και σταματαει το γαλα ?????

σοφακι, εγω πηρα για 2 μερες. ειναι μια συσκευασια με 2 χαπακια , παιρνεις μισο ανα 12 ωρες. δεν δεθηκα, απλα φορεσα ενα σφιχτο σουτιεν. για 5-6 μερες το στηθος ηταν τουμπανο. πριν ξεκινησεις τα χαπακια κανεις μια τελευταια αντληση κ δεν ξαναπιεζεις το στηθος να δεις αν βγαζει... αυτα!

το κακο ειναι οτι κοιταω τα μικρα μου και ....λες και εχω ενα τοιχος μπροστα μου...κατι με εμποδιζει να ειμαι και νανοιωθω οπως θελω...δε μπορω να το εξηγησω.....ενα πεπλο παλι...το κερατο μου...την προηγουμενη καταθλιψη εκανε ενα χρονο να τη ξεφορτωθω.....και ολο λεω αυριο θα κανω μια νεα αρχη ...και η νεα αρχηδεν ερχετε

yasemi κρατα γερα, να μην σε παρει απο κατω! ριχτο βρε κ λιγο στην τρελλη;)

μου φαινεται λιγι ζεστουλης κ πολυυυυυυυ κακοκεφος. εχω θερμομετρο πιπιλα. ποσο θεωρειται πυρετος στα μωρακια για να ανησυχησει κανεις?

οπως ειπε κ η dr. απο 37,5 κ πανω...

Κοριτσια οτν ημουν μικρη 6-7 ετων πηγαμε στον Αγιο Παντελεημωνα στη Πεντελη οικογενειακως.Εκεινη την ημερα ο ηγουμενος 120 ετων την εβγαζε δεν την εβγαζε και ηταν στο κρεβατι παμε λοιπν ολοκληρο κομβοι να προσκηνησουμε μολις φτασαμε μας ειπε ο μπαμπας μου<<οποιος φιλησει το χερι του ηγουμενου θα τον σαπισω στο ξυλο>>Ο ηγουμενος ετοιμοθανατος και επιανε το........ και μετα μας εδινε να το ασπαστουμε

μπλιαχχχχχχχχχχχ! κ το φιλησες ρε???

baJfp2.png

Δεν διαφωνώ μαζί σου, "άσχημοι" άνθρωποι και άσχημες καταστάσεις όμως υπάρχουν και γίνονται σε όλους τους χώρους. Δεν είπα να λατρευεις τον παπά, αλλά να σέβεσαι (όχι μόνο εσύ, όλοι μας) τα ήθη, τις παραδόσεις μας και τα θρησκευτικά μας πιστεύω.

Η ευχή δίνεται στην μητέρα και στο μωρό στις σαράντα ημέρες απο την γέννησή του και συμβολίζει την ευχή που πήρε η Παναγίτσα μας μετά το πέρας των σαράντα ημερών από τη γέννηση του Ιησού. Ακόμα την καλή τύχη μωρού και μητέρας μέχρι να βαπτιστεί το μωρουλάκι.

Η ευχή είναι έθιμο της εκκλησιας μας και σαν ορθόδοξος λαός, κάποια έθιμα, καλό είναι να τα ακολουθούμε (να δω για πόσο!).

Μπορεί κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες?

- Γιατί πρέπει να δοθεί η ευχή ακριβώς στις 40 ημέρες?

- Όλα καλά για τις ευχές περί τύχης. Γιατί όμως η μητέρα θεωρείται αμαρτωλή και δεν επιτρέπεται από ότι έμαθα ούτε καν να μπει στην εκκλησία νωρίτερα?

Επίσης ένα έθιμο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν έθιμο και να μην δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η κάθε θρησκεία είναι βεβαίως σεβαστή, αλλά όπου μπλέκονται οι εκκλησίες-επιχειρήσεις και οι λαϊκές δοξασίες, το πράγμα μπερδεύεται πολύ.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...