Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγώ έχω φτιάξει σικάλεως πολύσπορο, αλλα με τον αρτοποιητή, πιάνεται;;;; :D

σχετικά με το grey's , εγώ γενικά κατεβάζω απο www.greek-fun.com και www.thegreekz.com . Δεν ξερω αν είναι ανοιχτά για εγγραφές όμως, αν θέλετε μπορώ να σας στείλω με πμ τα λινκ του rapidshare για να τα κατεβάσετε, αλλιώς κάντε λίγο υπομονή να βρώ χρόνο να ψάξω για torrent!!

και εγώ έχω φτιάξει σικάλεως πολύσπορο, αλλα με τον αρτοποιητή, πιάνεται;;;; :D

σχετικά με το grey's , εγώ γενικά κατεβάζω απο www.greek-fun.com και www.thegreekz.com . Δεν ξερω αν είναι ανοιχτά για εγγραφές όμως, αν θέλετε μπορώ να σας στείλω με πμ τα λινκ του rapidshare για να τα κατεβάσετε, αλλιώς κάντε λίγο υπομονή να βρώ χρόνο να ψάξω για torrent!!

και εμεις ινακι απο το rapidshare κατεβαζουμε κκαι ειμαστε ευχαριστημενοι 2 χρονια τωρα.

γεια σας τσουπρες..πολυλογια βλεπω σας εχει πιασει ε?εγω μολις τσακισα μια παστουλα που μου εφερε η κουνιαδα μου,(ειδατε πως με προσεχουν??)και λεω να πεσω να ξεραθω καμια ωριτσα..δεν προλαβαινω να διαβασω ολα σας τα νεα γιατι και μονο που ειδα ποσες σελ..εχετε γραψει κουραστηκα:tongue::tongue:..απο θεμα υπνου και εγω χαλια ποτε θα καταρευσω δεν ξερω..χτες κοιμηθηκα 4η ωρα και εκανα 3διαλλειματα για τσισακια πολυ συχνοουρια εχω και οχι και τιποτα αλλο αλλα αμα βαριεμε να σηκωθω δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα.τεσπα απο το λιγο που καταφερα να κοιμηθω ειδα και ονειρο την αλεκα μας αλλα δεν θυμαμαι τι..:oops::oops:αυριο λεω να ετοιμαζω σιγα-σιγα την βαλιτσουλα μου..δεν εξρω αλλα κατι μυ λεει οτι ο μπεμπης θα μας κανει την εκπληξη νωριτερα..

:-D

Διαφημίσεις

καλά θα κάνεις να την ετοιμάσεις annia...

και εγώ πρέπει κάποια στιγμή!!

λοιπόν κορίτσια ακούω γνώμες για αυτό... http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/flipper.html

μπορώ να το βάλω πάνω απο την τουαλέτα , κοιτάξτε εδώ τις εικόνες http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/flipper/le-caratteristiche.html

λοιπόν κορίτσια ακούω γνώμες για αυτό... http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/flipper.html

μπορώ να το βάλω πάνω απο την τουαλέτα , κοιτάξτε εδώ τις εικόνες http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/flipper/le-caratteristiche.html

ωραίο είναι Ινάκι!!!! Εγώ ζήλεψα από τη Μάχη και πήρα αυτό.

http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/aqua.html

αλλά πραγματικά είναι τέεεεελειο. έχει ροδάκια, το πας όπου θες, είναι τετράγωνη η βαση από χειαστη και το βρίσκω πιο στέρεο και είναι πολύ ομορφούλη. Ήρθε σε 3 ημερες από την παραγγελία και στοίχισε 135 ευρώ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγώ έχω κολλήσει με το θέμα του μπάνιου...

διάβασα και εδώ τι γράφουν τα κορίτσια...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=378585&highlight=%EC%F0%E1%ED%DC%EA%E9+%E1%EB%EB%E1%EE%E9%DD%F1%E1#post378585

και πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!!!

είχα πάρει αυτό της fisher price http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty αλλα μαλλον δεν θα με βολέψει καθόλου. Ειναι στενό, χωράει στον πάτο της μπανιέρας μου αλλα θα πρέπει να σκύβω πολύ! και επιπλέον διάβασα οτι για μεγαλύτερα μωράκια δεν βολεύει καθόλου...

ωραίο είναι Ινάκι!!!! Εγώ ζήλεψα από τη Μάχη και πήρα αυτό.

http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/igiene/aqua.html

αλλά πραγματικά είναι τέεεεελειο. έχει ροδάκια, το πας όπου θες, είναι τετράγωνη η βαση από χειαστη και το βρίσκω πιο στέρεο και είναι πολύ ομορφούλη. Ήρθε σε 3 ημερες από την παραγγελία και στοίχισε 135 ευρώ.

κι εγώ τέτοιο ήθελα να πάρω...αλλα δεν χωράει στο μπάνιο μου!! θα πρέπει να την κάνω μπάνιο απ'εξω και μετα να το σύρω μέσα για να πετάξω το νερό. Δεν θα με βολέψει...

Για τις βασεις πάλι, στο λινκ που έβαλα λένε οτι όταν μεγαλώνει το παιδί πρέπει να τις κρατάς για να μην σου πέσει!! (κατι τετοιο ειχες πει και εσυ θυμάμαι) Ισχύει όμως και για αυτό που διάλεξα;;; γιατί είναι και αυτό στην ουσία μπανάκι σε βάση, απλά είναι σταθερό.

Απο που το πήρες εσύ;;

Διαφημίσεις

το πήρα ον λάιν κατευθειαν από το σάιτ που σου έγραψα. Για το θέμα της ασφάλειας, όλα είναι επικίνδυνα. Το παιδάκι ανά πάσα στιγμή μπορέι να φύγει από εκει πάνω, για αυτό ΠΟΤΕ δεν το αφήνουμε από τα μάτια μας. Απλά τη βαση ψιλοφοβάμαι που είναι χειαστή. Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι ακι αυτό γερό γιατί αυτό που πήρα (ίδια μάρκα) φαίνεται πολύ γερό.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Και να'μαι κι εγώ να πω και τον δικό μου πόνο!!!

Το μπούκωμα συνεχίζεται ακάθεκτο (σε λίιιιιιγο μικρότερο βαθμό...)

Η μύτη μου έχει ξεφλουδιστεί απίστευτα από τα συνεχή φσιτ και φσιτ (βλέπε φυσήματα μύτης) και ετοιμάζομαι με της οδηγίες της Εβίτας να κάνω άλλη μια δόση εισπνοές με ευκάλυπτο και μετά από υπενθύμιση της Σοφίας, παρήγγειλα και νερό με διοξείδιο του άνθρακα για τις καούρες!!! Μεγάλη μέρα σήμερα!!!

Επίσης έχει και ο αντρούλης μου γενέθλια και σε κανένα μισάωρο θα έρθουν τα πεθερικά μου και τα κουνιάδια μου! Και φυσικά, δεν ετοίμασα τίποτα, ούσα έγκυος, εργαζόμενη (μέχρι σήμερα - γιούπιιιιιιιιιιιιι) και συναχωμένη. Θα παραγγείλουμε πίτσες... Αυτά!!! Α! Ρίξαμε και έναν καβγά σήμερα γιατί ως Σκορπιός (αφού λέγατε για ζώδια), εκτός από όλα τα καλά είναι και πολύ πεισματάρης και κολλημένο κεφάλι!!! Μιλάμε για σφηνωμένη τυρόπιτα, όχι αστεία!!! Και μάλιστα γωνία τυρόπιτας!!!

Το λόγο της διαμάχης θα σας τον πω το βράδυ (όταν φύγει ο κόσμος) για να μου πείτε αν είμαι τρελή ή όχι... Πάω για τις εισπνοούλες μου τώρα!

Φιλάκια!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Koίταξα για τα μπανακια στο νετ βρε κοτιτσια πολυ ογκωδη ειναι και δεν θα βολεψουν κιολας βιδωσε ξεβιδωσε καθε μερα. Απο σχεδιασμο τα βρισκω σουπερ αλλα απο παρκτικη πλευρα???Εγω έχω την απλη αλαξιερα μετο μπανακι και τα ραφακια με βολεψε αφανταστα και ειχα το μπανακι μονο και την ξαπλωτουρα μονιμως στην μπανιερα και οταν καναμε εμεις το μετακινουσαμε.Μου φαινεται πιο ευκολο να ειμαι για λιγο καθιστη παρα να βιδωνω και να ξεβιδωνω καθε μερα και αν μια μερα δεν το φτιαξω καλα?Δεν ξερω ειμαι λιγο της πιο απλης τεχνολογιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ έφυγα ξαφνικά γιατί είχα επισκέψεις... Και εγώ Μαρίνα μου έτσι έκανα στον Άγγελο αλλά ειλικρινά κουράστηκα. Και να φανταστείς ότι η μπανιέρα μου έχει και ένα σκαλί εξωτερικά που με βοηθουσε πολύ αλλά και πάλι...το μπανάκι αυτό δεν μου φαίνεται πολύ ογκώδες. Και με τις ροδούλες θα μπορώ να το μεταφέρω.Θα σας πω όμως σε κανα τρίμηνο τι ήταν καλύτερο!!! Ινάκι μου κάτσε να βρω το σαιτ και θα σου το βάλω. Μελσας, μπράβο που είσαι καλύτερα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...