Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω περασα ποπλυ μετρια το σκ

ο μικρος ολο εκλαιγε γοερα και δεν ηξερα τι να κανω, ημουν αυπνη κ συνεχως καυγαδιζα με τον αντρα με το παραμικρο με κλαμματα

στο μεταξυ νομιζω οτι ο μικρος εχει πυρετο αλλα δεν θελει με τιποτα το θερμομετρο στο στομα . τι θα κανω??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω περασα ποπλυ μετρια το σκ

ο μικρος ολο εκλαιγε γοερα και δεν ηξερα τι να κανω, ημουν αυπνη κ συνεχως καυγαδιζα με τον αντρα με το παραμικρο με κλαμματα

στο μεταξυ νομιζω οτι ο μικρος εχει πυρετο αλλα δεν θελει με τιποτα το θερμομετρο στο στομα . τι θα κανω??

πυρετο γιατι???? ΒΩαλ'το στη μασχαλη. Τι θερμομετρο εχεις??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι βρε... εγω εχω ανοιξει τηλεοραση στο γραφειο χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι βρε... εγω εχω ανοιξει τηλεοραση στο γραφειο χαχα

xaxa κι εγω παρατησα παιδια και βλεπω!!! Σαν κλαμμεν﨨τετοι﨨 ειναι η καυμενη

Επεξεργάστηκαν by mamageor

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

mamageor τελικα δεν την πηρες την ευχη?Τι καραγκιοζηδες που ειναι και εγω τσακωθηκα επειδη λει δεν εκλεισα ραντεβου.Τι ραντεβου βρε καραγκιοζη ανταυγειες θα κανω?Ποια ηταν ρε παιδια το Σοφακι δεν θυμαμαι που η ευχη λεει ειναι για να εξαγνιστει η λεχωνα απο τις αμαρτιες?Και τον παπα ποιος θα τον εξαγνισει που εχει παρει ολο το μοναστηρι και μετα πιανει τα μωρα μας αντε τωρα που δεν εχουν αφησει σαλαμοβεργα για σαλαμοβεργα ορθια

[sIGPIC][/sIGPIC]

mamageor τελικα δεν την πηρες την ευχη?Τι καραγκιοζηδες που ειναι και εγω τσακωθηκα επειδη λει δεν εκλεισα ραντεβου.Τι ραντεβου βρε καραγκιοζη ανταυγειες θα κανω?Ποια ηταν ρε παιδια το Σοφακι δεν θυμαμαι που η ευχη λεει ειναι για να εξαγνιστει η λεχωνα απο τις αμαρτιες?Και τον παπα ποιος θα τον εξαγνισει που εχει παρει ολο το μοναστηρι και μετα πιανει τα μωρα μας αντε τωρα που δεν εχουν αφησει σαλαμοβεργα για σαλαμοβεργα ορθια

Τι ευχη...μονο καταρα δεν μου δωσαν!!! Οχι ουτε θα την παρω!!! Και ναι οντως και μενα σαν να ημουν λεπρη με ειχαν ...μη πας εκει και μην ακουμπας τ αλλο...ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

xaxa κι εγω παρατησα παιδια και βλεπω!!! Σαν καυμενο ¨¨τετοι﨨 ειναι η καυμενη

βρε αυτη για να εφτασε σε αυτο το σημειο, εφαγε κερατο και σαλταρε...σου λεει και πολυ του επεφτα, σιγα μην 'το φαω'. Αλλιως αυτη δεν θα διαλουσε το σπιτι της...Δυο χρονια πριν γεννησε, αν ειχαν προβλημ,ατα δενθα εμενε εγκυος...

Και εγω Μαρινακι αυτο σκεφτομουν αλλα για να πω τη μαυρη αληθεια φοβομουν και να μην παω...

221882cb0gkyh7q4.gif

πυρετο γιατι???? ΒΩαλ'το στη μασχαλη. Τι θερμομετρο εχεις??

μου φαινεται λιγι ζεστουλης κ πολυυυυυυυ κακοκεφος. εχω θερμομετρο πιπιλα. ποσο θεωρειται πυρετος στα μωρακια για να ανησυχησει κανεις?

Διαφημίσεις

Κοριτσια οτν ημουν μικρη 6-7 ετων πηγαμε στον Αγιο Παντελεημωνα στη Πεντελη οικογενειακως.Εκεινη την ημερα ο ηγουμενος 120 ετων την εβγαζε δεν την εβγαζε και ηταν στο κρεβατι παμε λοιπν ολοκληρο κομβοι να προσκηνησουμε μολις φτασαμε μας ειπε ο μπαμπας μου<<οποιος φιλησει το χερι του ηγουμενου θα τον σαπισω στο ξυλο>>Ο ηγουμενος ετοιμοθανατος και επιανε το........ και μετα μας εδινε να το ασπαστουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια οτν ημουν μικρη 6-7 ετων πηγαμε στον Αγιο Παντελεημωνα στη Πεντελη οικογενειακως.Εκεινη την ημερα ο ηγουμενος 120 ετων την εβγαζε δεν την εβγαζε και ηταν στο κρεβατι παμε λοιπν ολοκληρο κομβοι να προσκηνησουμε μολις φτασαμε μας ειπε ο μπαμπας μου<<οποιος φιλησει το χερι του ηγουμενου θα τον σαπισω στο ξυλο>>Ο ηγουμενος ετοιμοθανατος και επιανε το........ και μετα μας εδινε να το ασπαστουμε

Χαχαα κι εγω δεν φιλαω ποτε χερια!!!! Τρελη ειμαι??? Που ξερω γω που το ειχε αυτος πριν!

μου φαινεται λιγι ζεστουλης κ πολυυυυυυυ κακοκεφος. εχω θερμομετρο πιπιλα. ποσο θεωρειται πυρετος στα μωρακια για να ανησυχησει κανεις?

Πυρετος στα παιδια θεωρειται πανω πο 37.9. Αλλα αν χωριςλογο ξεπερασει τα 37.5 ( πχ ενας λογος θα ηταν καποιο εμβολιο) τοτε παρε το γιατρο του και πεστο καλυτερα.

Ποσο ειναι το μωρακι?

221882cb0gkyh7q4.gif

:lol::lol::lol: καλα και εγω χερια δεν φιλαω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Α ρε Μαρινάκι!!! :D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα και από μένα και τιν κουτσομπόλη μου!!! γυρίσαμε χθες βράδυ από τους δικούς μου και το σπίτι είναι σαμ βομβαρδισμένο. ο μικρός το βράδυ ξυπνούσε σχεδόν ανά 1-2 ώρες. είναι και ο καιρός σκ@τ@...

Αλλά σήμερα με αντάμειψε... τον πήγα κοντά στην μπορντούρα που έχουμε στο δωμάτιό του, με τον γουίνι, και μόλις την είδε άρχισε τα χαμόγελα!!! να τον φάω!!!!:P:p:p

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...