Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

να αρχισω απο τη βαρεμαρα να κουνησω μεχρικαι τα ποδια μου??

να συνεχισω την μαλα#)*%)*α που με εχειπιασει και δε φροντιζω σωστα τα παιδια μου απο τη βαρεμαρα που με εχει πιασει??οι τυψεις μετα που νοιωθω??το οτι δεν ειμαι καλη μανα νομιζω?το οτι ειμαι γενικα καπως να κλειστω μονη σε ενα δωματιο να κουκουλοθω και να μην ακουω τιποτα και κανενα???ασε και αλλα πολλα και δε ξερω...ανησυχω γιατι αυτα τα ειχα παθει και πιο παλια με τη μεγαλη αλλα αργοτερα καπου στον 6ο μηνα.....τα εχω βαλει πολλε ςφορες και με τη μεγαλη.,..της φωναζω ωρες ωρες υπερβολικα...δε ξερω ειμαι σκατα....

εσυ?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

μια απο τα ιδια απο τα νευρα μου μαλωνω πολυ την μικρη και μετα νιωθω τυψεις γενικα ολα μου φταινε και εγω εχω αυτη την βαρεμαρα και δεν θελω να κανω τιποτα και να δω κανεναν..δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω πολυυυ χαλια..

:-D

το κακο ειναι οτι κοιταω τα μικρα μου και ....λες και εχω ενα τοιχος μπροστα μου...κατι με εμποδιζει να ειμαι και νανοιωθω οπως θελω...δε μπορω να το εξηγησω.....ενα πεπλο παλι...το κερατο μου...την προηγουμενη καταθλιψη εκανε ενα χρονο να τη ξεφορτωθω.....και ολο λεω αυριο θα κανω μια νεα αρχη ...και η νεα αρχηδεν ερχετε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κοριτσια Σορρυ κιολας που επεμβαινω αλλα επειδη τα περασα και μεχρι πριν 1 μηνα ειχα και εγω καταθλιψη (λογο Πεθερας) μην αφηνετε αλλους να σας επηρεαζουν κοιταξε τα μωρα σας και τους εαυτους σας

Πανω απο'λα τους εαυτους σας γιατι οταν ειστε εσεις καλα ειναι και τα παιδακια σας Υπομονη και καλη δυναμη!!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!!

wvPmp3.pngtt8d251.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα....όλες ειμαστε ψιλοχαλια αλλα πρεπει να το παλευουμε μεχρι να περασει η δυσκολη περιοδος (ορμονικα εννοω) και αυτο ειναι το εξαμηνο...Και εγω με τον ανδρα μου αυτη την κουβεντα ειχα χθες...ότι με εχει παρει απο κατω και δεν κανω καμια σοβαρη διαιτα και αργω να χασω τα κιλα.

Για αυτο σημερα, επ'ευκαιριας της πρωτομηνιας, ξεχναω το 'απο κατω' και αλλαζω μυαλα.

Καντε και εσεις το ιδιο...επειδη φταινε λιγο ως πολυ οι ορμονες μας, η ψυχολογια αμς θελει και ενα push...ας βοηθησουμε και εμ,εις λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά(και τα ζουζούνάκια σας!!!)Χάθηκα εντελώς γιατί δεν έχω internet ακόμη:-(Περιμένουμε τον τεχνικό της forthnet εδώ και ένα μήνα:mad: και ακόμη να φανεί!Μου έχετε λείψει πολύ.Κατά τα άλλα είμαστε καλά και αύριο θα πάμε για τα πρώτα μας εμβόλια.Κοιμόμαστε 8 ώρες συνεχόμενα το βράδυ και χαμογελάμε σε όποιον μας μιλάει!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στα κουκλάκια σας και ελπίζω να έρθει γρήγορα ο τεχνικός για να μαθαίνω τα νέα σας

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

καλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα....όλες ειμαστε ψιλοχαλια αλλα πρεπει να το παλευουμε μεχρι να περασει η δυσκολη περιοδος (ορμονικα εννοω) και αυτο ειναι το εξαμηνο...Και εγω με τον ανδρα μου αυτη την κουβεντα ειχα χθες...ότι με εχει παρει απο κατω και δεν κανω καμια σοβαρη διαιτα και αργω να χασω τα κιλα.

Για αυτο σημερα, επ'ευκαιριας της πρωτομηνιας, ξεχναω το 'απο κατω' και αλλαζω μυαλα.

Καντε και εσεις το ιδιο...επειδη φταινε λιγο ως πολυ οι ορμονες μας, η ψυχολογια αμς θελει και ενα push...ας βοηθησουμε και εμ,εις λιγο...

εγω παω να του τα πω και με κοιταει σαν ουφο και λεει οτι απλα λεω βλακειες....:rolleyes:αντε μετα να συννενοηθεις....εξαμηνο ε???ωχ....τουλαχιστον θα εχει ανοιξει ο καιρος και θα την κανω με ελαφρα εξω συνεχεια....:)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ναι βρε γιασεμη μου και ειδικα οι δευτερομανουλες που το εχουμε ξαναζησει δεν πρεπει να το αφηνουμε να μας ριχνει....όσο για τους αντρες....διαφορετικα όντα...Πες τα σε καμια φιλη σου καλυτερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αφηστε και τα εχω παρει! Πηγαμε κι εμεις εκκλησια και αντι για ευχη τσακωθηκαμε εκει μεσα!

Παω λοιπον με το μωρο 5 παρα 20 οπως μας ειπε ο παπας την προηγουμενη μερα που τον ρωτησαμε πριν τον εσπερινο..καλα μεχρι εδω...μπαινω μεσα με το μωρο..παω να βρω τον παπα με κοιταει μια κ@#$γρια αααα μου λεει μην πας πιο μεσα δεν κανει...λες και ημουν λεπρη...βγαινει το παπαδοπαιδι ααα μου λεει κατσε να δεις τον εσπερινο γιατι ξεκινησε ο παπας...αντε να κατσω λεω με το μωρο αγκαλια και με 5 γριες απο διπλα που η μια να μου λεει σκεπασε το μωρο κρυωνει και η αλλη ξεσκεπαστω θα σκασει!! Τα καταπινω και αυτα και απλα χαμογελαω...Ερχεται μια καντηλαναφτρια απο κει σε λιγο και μου λεει ..για ευχη εισαι?? οχι πηγα να της πω για να παρω 1 κιλο ντοματες...ναι της λεω ..Καλα μου λεει με υφος 100 καρδιναλιων και γιατι καθεσαι εδω στην πρωτη σειρα? στο τελος πρεπει να κατσεις εκει που ειναι τα λειψανα του Αγιου...και δεν κανει να καθεσαι εδω...Δηλαδη της λεω και τωρα που εκατσα τι να κανω? Και κουναει με υφος τη μουρη της....Ανεβαζω πιεση εγω...ΚΕΡΙ ΑΝΑΨΕς μου λεει??? ΑΑΑΑ σκεφτομαι τωρα σ εχω....Βεβαιως της λεω....Εγκεφαλικο αυτη...δεν επρεπε και δεν κανει ουτε τις εικονες να φιλησεις μου λεει...Ε δεν αντεξα ....Καλα της λεω στο επομενο θα τα ξερω της λεω αλλα μ αυτα που κανεις διωχνεις τον κοσμο απο την εκκλησια...μουρμουραγε αυτη ...σηκωθηκα κι εφυγα και ουτε προκυται να ξαναπαωωωω...Δεν τα χα που δεν τα χα καλα με τις εκκλησιες εγινε κι αυτο και τελοςςςς

Και πολύ άντεξες!!! Κι εγώ δεν τα έχω καλά με την εκκλησία, αλλά όταν πήγαμε για ευχούλα ο παπάς ήταν υπέροχος!!!! Όταν τελείωσε μας έδωσε και μια ευχή σε εμάς σαν ζευγάρι...

τελικα ειμαι η μονη που δεν εχω σκοπο να παω στην εκκλησια? Πειτε με παραλογη, αλλα την ευχη την δωσανε οι παπουδες που ξερω οτι τον αγαπανε πιο πολυ και απο τους ιδιους τους εαυτους τους!

Πόσα τους έδωσες???:lol::lol::lol:

Θα το βαλω και σε εσας γιατι εγω κατουρηθηκα στα γελια...Η πεθερα μιας κοπελας απο το φορουμ:

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!:lol::lol::lol:

Επισης εγω πηρα το χαπακι να κοψω το γαλα μιας και η παραγωγη ειχε πεσει στα 30 ml την μερα.... με βαρια καρδια το πηρα αλλα τελειωσε το μαρτυριο με το θηλαστρο αλλα με βρηκε άλλο.... τα χαπακια μου εφεραν δυσκοιλιοτητα, κατι που δεν ειχα ξαναπαθει ποτε.... καλε τι πικρα ειναι αυτη? αυριο παω σε γιατρο να δω τι θα κανω....

Επισης μου φερανε και μια μικρη ζαλαδιτσα....

Μαχούλα μου φτηνά τη γλίτωσες!!! Να σας θυμίσω ότι πέτρωσε το στήθος μου και πέρασα αφόρητους πόνους και για 2 μέρες ήμουν τελείως ανίκανη να φροντ΄λισω το παιδάκι μου...ούτε να τον πιάσω άντεχα...

και εγω σκεφτομαι να παρω τα χαπια.απλα τα παιρνεις και σταματαει το γαλα ?????

Οπωσδήποτε μίλα με τον γυναικολόγο σου!!!!

oles koimaste??de pirazi....tha skoupiso ego kai tha klidoso to magazi

:lol::lol::lol: Και τις γωνίες, ε????

να αρχισω απο τη βαρεμαρα να κουνησω μεχρικαι τα ποδια μου??

να συνεχισω την μαλα#)*%)*α που με εχειπιασει και δε φροντιζω σωστα τα παιδια μου απο τη βαρεμαρα που με εχει πιασει??οι τυψεις μετα που νοιωθω??το οτι δεν ειμαι καλη μανα νομιζω?το οτι ειμαι γενικα καπως να κλειστω μονη σε ενα δωματιο να κουκουλοθω και να μην ακουω τιποτα και κανενα???ασε και αλλα πολλα και δε ξερω...ανησυχω γιατι αυτα τα ειχα παθει και πιο παλια με τη μεγαλη αλλα αργοτερα καπου στον 6ο μηνα.....τα εχω βαλει πολλε ςφορες και με τη μεγαλη.,..της φωναζω ωρες ωρες υπερβολικα...δε ξερω ειμαι σκατα....

εσυ?

μια απο τα ιδια απο τα νευρα μου μαλωνω πολυ την μικρη και μετα νιωθω τυψεις γενικα ολα μου φταινε και εγω εχω αυτη την βαρεμαρα και δεν θελω να κανω τιποτα και να δω κανεναν..δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω πολυυυ χαλια..

Γιασεμί και Άννια κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να ανεβείτε ψυχολογικά...όλες είμαστε κάπως, άλλες πιο πολύ, άλλες πιο λίγο...

Καλημέρα κορίτσια!!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά(και τα ζουζούνάκια σας!!!)Χάθηκα εντελώς γιατί δεν έχω internet ακόμη:-(Περιμένουμε τον τεχνικό της forthnet εδώ και ένα μήνα:mad: και ακόμη να φανεί!Μου έχετε λείψει πολύ.Κατά τα άλλα είμαστε καλά και αύριο θα πάμε για τα πρώτα μας εμβόλια.Κοιμόμαστε 8 ώρες συνεχόμενα το βράδυ και χαμογελάμε σε όποιον μας μιλάει!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στα κουκλάκια σας και ελπίζω να έρθει γρήγορα ο τεχνικός για να μαθαίνω τα νέα σας

Καλώστην την τυχερούλά!!! Άντε τεχνικέ τελείωνε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...