Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα..ευτυχως με αυτο το γαλατακι ηρεμησαμε..κ μενα μου μειωθηκε το γαλα στα 50μλ απο 100που εβγαζα αλλα δεν ειμαι και καλα ψυχολογικα και ισως για αυτο..εμεις θα παμε για ευχη γιατι ο παπας μας ειναι γνωστος και κοριτσια χωρις υπερβολες ειναι πολυ πολυ καλος..και οσες φορες τον χρειαστηκαμε και για ευχελαια και τετοια παντα παμε να του δωσουμε το κατιτις και παντα σχεδον κοντευει να μας βρισει και φυσικα δεν τα παιρνει..αλεκα η πεθερα απο το φιστυκι ειναι αυτη εγραψε παλι..εχω ριξει απειρο γελιο απο της περιγραφες της..και κατι αλλο,οταν του πηρες το απταμιλ του μπεμπη σου σου εκανε δυσκοιλια??εμενα ζοριζετε ολη μερα και μονο μια μικρη κουτσουλια εκανε...

ναι ναι απο το φιστικι. Τι γελιο ε???

Δεν ειχε δυσκοιλιοτητα όχι. Αλλα ξερω ότι με την αλλαγη στο γαλα μπορει να συμβει. Κανε λιγο ακομη υπομονη, θα φτιαξει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σε κατοικημενη περιοχη δεν επιτρεπεται να υπαρχει μαρμαραδικο.... επειδη εχω κανει περιβαλλοντικες μελετες και το ξερω απο πρωτο χερι..... αν θες στειλε μηνυματακι να σου πω...

Και σε εμας άλλαξε το γαλα η κανουργια παιδιατρος και μας εδωσε το ναν sensitive... και τα κακα μας εγιναν και εμας πρασινα αλλα μας σκληρυναν κιολας.... βγαζει σημερα μια κραυγη ο μπεμπης και τσουπ κανει κακακια αλλα σκληρα... μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απο την αλλαγη γαλακτος και να περιμενω λιγες μερες...

Το εχω κανει εγω με πολυ θεαματακα αποτελεσματα.... στειλε πμ να σου πω λεπτομερειες....

Επισης εγω πηρα το χαπακι να κοψω το γαλα μιας και η παραγωγη ειχε πεσει στα 30 ml την μερα.... με βαρια καρδια το πηρα αλλα τελειωσε το μαρτυριο με το θηλαστρο αλλα με βρηκε άλλο.... τα χαπακια μου εφεραν δυσκοιλιοτητα, κατι που δεν ειχα ξαναπαθει ποτε.... καλε τι πικρα ειναι αυτη? αυριο παω σε γιατρο να δω τι θα κανω....

Επισης μου φερανε και μια μικρη ζαλαδιτσα....

Φιλακια να ειστε καλα ολες οι μαμαδες και τα παιδακια σας...

Καλο βράδυ....

και εγω σκεφτομαι να παρω τα χαπια.απλα τα παιρνεις και σταματαει το γαλα ?????

και εγω σκεφτομαι να παρω τα χαπια.απλα τα παιρνεις και σταματαει το γαλα ?????

oxi toso apla....στην μεγαλη εκανα 4 μερες (τα πηρα για 4 μερες δηλ)...ειχε πρηστει το στηθος...ετρεχε γαλα και ημουνα με κομπρεσες για το πρηξιμο...ασχημη εμπειρια ποσο μαλλον επειδη δε το ηθελα κιολας....νομιζω οτι καλυτερα να αποθηλασεις σταδιακα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

απο οσο ξερω απο την κουνιαδα μου παιρνεις 2χαπακια για 4μερες,βγαζεις τελειως το γαλα δενεσε κι ολας στο στηθος και καπως ετσι κοβετε..και εγω στα ορια ειμαι..σημερα ημουν στο τσακ να παρω τηλ τον γιατρο..λεω γιατι να καθομαι για 50μλ να παιδευομαι καθε τρεις ωρες??

:-D

oxi toso apla....στην μεγαλη εκανα 4 μερες (τα πηρα για 4 μερες δηλ)...ειχε πρηστει το στηθος...ετρεχε γαλα και ημουνα με κομπρεσες για το πρηξιμο...ασχημη εμπειρια ποσο μαλλον επειδη δε το ηθελα κιολας....νομιζω οτι καλυτερα να αποθηλασεις σταδιακα....

οταν λες να αποθηλασω σταδιακα?τωρα βγαζω 50 ml.να συνεχισω να βγαζω μεχρι να σταματησει εντελως???σορυ,πρωτομανα......

Διαφημίσεις

απο οσο ξερω απο την κουνιαδα μου παιρνεις 2χαπακια για 4μερες,βγαζεις τελειως το γαλα δενεσε κι ολας στο στηθος και καπως ετσι κοβετε..και εγω στα ορια ειμαι..σημερα ημουν στο τσακ να παρω τηλ τον γιατρο..λεω γιατι να καθομαι για 50μλ να παιδευομαι καθε τρεις ωρες??

αυτο το δενεσαι δεν μου αρεσε........... :-(:sad::-(:sad::-(

και εγω βρε σοφακι αποτομα αρχισα να βγαζω 50μλ εκιε που εβγαζα 100..τελικα παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια...δεν ξερω αν το λενε ολοι οι γυναικολογοι να δεθεις..

:-D

εγω δεν ειχα δεθει...ο γιατρος μου ειχε πει απλα σφιχτο σουτιεν να φοραω για να μη γινει κανα σβωλακι και μετα τρεχουμε για να δουμε τι ειναι και φαω ηττα τσαμπα (εννοει μην νομιζουμε οτι ειναι κανας ογκος κλπ κλπ ή παθω καμια μαστιτιδα ή κατι τετοιο τεσπα)....α και δε μου ειχε πει να βγαζω το γαλα....

οσο για αποθηλασμο...ενα θυμαμαι καλα εχει ποστ και στο παρεντς...κοιτα εκει ...παντως ξερω οτι κοβεις ενα ενα τα γευματα που κανει το παιδι και αντικαθιστας με μπουκαλι...καπως ετσι σαν να δινεις μυνημα στον οργανισμο να παραγει λιγοτερο.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...