Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα η μια την πιανει. η αλλη ουτε να την βλεπει! λες κ της δινω σκ@#@ κανει!!!:lol:

:lol::lol::lol: Άκου σκ@τ@ στην πριγκήπισσα!!!!:lol::lol::lol:

ΦΑΜ Ναι ναι η μαμα μαρινα εχει και για το ρηλαξ λυσεις ημια ειναι η ιδια με το κουκλακι και η αλλη λιγο πιο βαρβαρη αλλα πολυ αποτελεσματικη εγω τον μανωλη τον τυλιγω με ενα κουβερτακι αγκαλιας σαν φασιωμ αβαζω λιγο παραπανω το κουφερτακι λεπτο να ειναι ως τη μεση της πιπιλας και τελος και το κεφαλι του στο τοιχο να κοπανησει δεν πεφτει

Χαχα!!! Ευχαριστώ Μαρινάκι!!!

γεια σας κοριτσακια!

σχετικα με τις επισκεψεις εμενα η φιλη μου που θελει να ερθει εχει 2 παιδια και το ενα παει στο παιδικο.μονιμως την ακουω να λεει 'εχω αρρωστα τα παιδια'.και για να ερθει σιγουρα θα τα φερει μαζι της γιατι δεν εχει που να τα αφησει.η ανεκδιηγητη η πεθερα μου δεν ερχοταν να δει το μωρο πριν σαραντησω και δεν αφηνε ουτε και τα αδερφια του παναγιωτη.ε αφου την επεισε ο συζηγος ηρθε και η γαιδουρα (μην πω τιποτα αλλο :mad::-x:-x:-x)δεν επλυνε ουτε τα χερια της!αι σιχτιρ!

ποια ειπε με τι να κρατηθει η πιπιλα στο στομα του παιδιου?????σας εχω την λυση!!!!!την λυση που ειχαν βρει οι απαραδεκτες και παλιοτεμπελες στο ελενα που πηγα να δω την κορη μου στην θερμοκοιτιδα και της ειχαν την πιπιλα στο στομα και για να μην φυγει της την ειχαν κολλησει με ταινια :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x,ναι ναι με λευκοπλαστ!δεν μπορουσαν να σηκωνονται καθε φορα,λογικο:mad::-x:-x:-x!

Καλέ να της πεις να μην έρθει με τα παιδιά της φίλης σου, όσο για την πεθερά σου, τί να πω????? Οι 40 ημέρες την μάραναν, που άφησε άπλυτα τα χέρια για να πιάσει νεογέννητο!!!!

Αυτό με τις πιπίλες στο Έλενα με σόκαρε...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??? Ας τα άφηναν τα μωρά χωρίς πιπίλα!!!!!

...Οσο για το χαμογελο, εμας ειναι ακριβοθώρητο, ακομα δεν το εχουμε χαρισει σε κανεναν...:-( Που θα παει ομως, κανουμε υπομονη...

Πως μεγαλωνουν τα ατιμα, βλεπω τις φωτογραφιες που τραβηξα οταν γεννηθηκε με τα φορμακια που του κολυμπουσαν και τωρα δεν του κανουν!!! Σαν χθες θυμαμαι τον υπερηχο που βλεπαμε μονο μια καρδουλα και ειχε μηκος 2,5 εκ...

Οταν όμως έρθει αυτό το χαμόγελο θα είναι "ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ, ΘΑ 'ΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΤΑΝΥΞΗΗΗΗΗΗ...ΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑ"!!!!

Αχ αυτό με τον υπέρηχο, τί γλυκιά σκέψη...πώς εξελίχθηκαν από μια καρδούλα σε μια ψυχούλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψιτ σταματηστε με τους υπερηχους και τα τοιαυτα.....με πιανει νοσταλγια ενταξει????:(

ειμαι καπως σημερα...πολυ καπως ομως...να χτυπαει παλι η καταθλιψη τη πορτα...?μα την εδιωξα εδω και καιρο γμτ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλησπέρα!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω... Ότι είδα στα γρήγορα...

- Σχετικά με την περίοδο, ο γιατρός μου είπε ότι όσο θηλάζω δεν πρόκειται να έρθει. Αν δω αίμα, δεν είναι περίοδος με την έννοια που την ξέρουμε, δηλ. να έρχεται σταθερά κάθε 28 (πχ) μέρες κτλ. Όμως έχω ωορηξία και μπορώ να μείνω έγκυος. Στην άλλη μου κόρη μου είχε έρθει κάτι σαν περίοδος ενώ θήλαζα, δηλ. αρκετό αίμα αλλά λίγο νερουλό που κράτησε μερικές μέρες και μετά από 1 μήνα περίπου σταμάτησα πλέον να θηλάζω γιατί είχα ελάχιστο εώς καθόλου γάλα... Τότε μου επανήλθε κανονικα η περίοδος όπως την ξέρουμε

Επίσης ενώ μου είχε πει ο γιατρός ότι μετά οι πόνοι περιόδου θα σταματήσουν ή θα είναι πολύ λιγότεροι, εγώ συνέχισα να έχω αρκετούς. Ίσως κάπως καλύτερα ήταν στην αρχή (γιατί παλιά ξεραινόμουν από τον πόνο και έπαιρνα ισχυρά παυσίπονα), αλλά στη συνέχεια νομίζω ότι ήταν σχεδόν όπως παλιά.. (καμιά ομοιοπαθούσα???? )Για να δούμε τώρα με τη δεύτερη γέννα τι καταφέραμε...

- Εμείς δεν δώσαμε τίποτα στον παπά που διάβασε την ευχή... Και που πήγα στην εκκλησία πολύ ήταν... Άκου με εξαγνίζει από τις αμαρτίες μου και μπορώ να εισέλθω πλέον στον ιερό ναόν... Δηλαδή είμαι αμαρτωλή που έφερα ζωή στον κόσμο? Τέλοσπάντων, ας μην ανοίξω μεγάλο κεφάλαιο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αυτο που λετε με την πιπιλα στο ΕΛΕΝΑ πως εγινε βρε παιδια αφου το μωρο το εχεις μαζι σου και θεωρητικα τα μαιετηρια δεν παρεχουν πιπιλες ποσο τα δημοσια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω... Ότι είδα στα γρήγορα...

- Σχετικά με την περίοδο, ο γιατρός μου είπε ότι όσο θηλάζω δεν πρόκειται να έρθει. Αν δω αίμα, δεν είναι περίοδος με την έννοια που την ξέρουμε, δηλ. να έρχεται σταθερά κάθε 28 (πχ) μέρες κτλ. Όμως έχω ωορηξία και μπορώ να μείνω έγκυος. λουσι εγω ειχα καθε μηνα οσο θηλαζα στη μεγαλη...αρα ειμαι περιπτωση?Στην άλλη μου κόρη μου είχε έρθει κάτι σαν περίοδος ενώ θήλαζα, δηλ. αρκετό αίμα αλλά λίγο νερουλό που κράτησε μερικές μέρες και μετά από 1 μήνα περίπου σταμάτησα πλέον να θηλάζω γιατί είχα ελάχιστο εώς καθόλου γάλα... Τότε μου επανήλθε κανονικα η περίοδος όπως την ξέρουμε

Επίσης ενώ μου είχε πει ο γιατρός ότι μετά οι πόνοι περιόδου θα σταματήσουν ή θα είναι πολύ λιγότεροι, εγώ συνέχισα να έχω αρκετούς. Ίσως κάπως καλύτερα ήταν στην αρχή (γιατί παλιά ξεραινόμουν από τον πόνο και έπαιρνα ισχυρά παυσίπονα), αλλά στη συνέχεια νομίζω ότι ήταν σχεδόν όπως παλιά.. (καμιά ομοιοπαθούσα???? )Για να δούμε τώρα με τη δεύτερη γέννα τι καταφέραμε...

καπως ετσι ημουνα και εγω....προ γεννας ποναγα σε φαση εμετου και αποχηςπολλες φορες απο τη δουλεια..οταν γεννησα δε καταλαβαινα τιποτα...οσο περναγε ο καιρος απο τη γεννα μετα απο εναμιση χρονο αρχισα ψιλοπονακια...μετα εμεινα εκυος...θα δουμε τωρα:wink:

- Εμείς δεν δώσαμε τίποτα στον παπά που διάβασε την ευχή... Και που πήγα στην εκκλησία πολύ ήταν... Άκου με εξαγνίζει από τις αμαρτίες μου και μπορώ να εισέλθω πλέον στον ιερό ναόν... Δηλαδή είμαι αμαρτωλή που έφερα ζωή στον κόσμο? Τέλοσπάντων, ας μην ανοίξω μεγάλο κεφάλαιο...

και γω δε θα δωσω...δεν εχω κιολας...(ναι πηγαμε 2 μηνων ευχη δε πηραμε ακομη :lol::lol::lol::lol:)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Αφηστε και τα εχω παρει! Πηγαμε κι εμεις εκκλησια και αντι για ευχη τσακωθηκαμε εκει μεσα!

Παω λοιπον με το μωρο 5 παρα 20 οπως μας ειπε ο παπας την προηγουμενη μερα που τον ρωτησαμε πριν τον εσπερινο..καλα μεχρι εδω...μπαινω μεσα με το μωρο..παω να βρω τον παπα με κοιταει μια κ@#$γρια αααα μου λεει μην πας πιο μεσα δεν κανει...λες και ημουν λεπρη...βγαινει το παπαδοπαιδι ααα μου λεει κατσε να δεις τον εσπερινο γιατι ξεκινησε ο παπας...αντε να κατσω λεω με το μωρο αγκαλια και με 5 γριες απο διπλα που η μια να μου λεει σκεπασε το μωρο κρυωνει και η αλλη ξεσκεπαστω θα σκασει!! Τα καταπινω και αυτα και απλα χαμογελαω...Ερχεται μια καντηλαναφτρια απο κει σε λιγο και μου λεει ..για ευχη εισαι?? οχι πηγα να της πω για να παρω 1 κιλο ντοματες...ναι της λεω ..Καλα μου λεει με υφος 100 καρδιναλιων και γιατι καθεσαι εδω στην πρωτη σειρα? στο τελος πρεπει να κατσεις εκει που ειναι τα λειψανα του Αγιου...και δεν κανει να καθεσαι εδω...Δηλαδη της λεω και τωρα που εκατσα τι να κανω? Και κουναει με υφος τη μουρη της....Ανεβαζω πιεση εγω...ΚΕΡΙ ΑΝΑΨΕς μου λεει??? ΑΑΑΑ σκεφτομαι τωρα σ εχω....Βεβαιως της λεω....Εγκεφαλικο αυτη...δεν επρεπε και δεν κανει ουτε τις εικονες να φιλησεις μου λεει...Ε δεν αντεξα ....Καλα της λεω στο επομενο θα τα ξερω της λεω αλλα μ αυτα που κανεις διωχνεις τον κοσμο απο την εκκλησια...μουρμουραγε αυτη ...σηκωθηκα κι εφυγα και ουτε προκυται να ξαναπαωωωω...Δεν τα χα που δεν τα χα καλα με τις εκκλησιες εγινε κι αυτο και τελοςςςς

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

τελικα στο σαραντισμο μας όλες κολαστηκαμε....ωραια η εκκλησια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και γω δε θα δωσω...δεν εχω κιολας...(ναι πηγαμε 2 μηνων ευχη δε πηραμε ακομη :lol::lol::lol::lol:)

τελικα ειμαι η μονη που δεν εχω σκοπο να παω στην εκκλησια? Πειτε με παραλογη, αλλα την ευχη την δωσανε οι παπουδες που ξερω οτι τον αγαπανε πιο πολυ και απο τους ιδιους τους εαυτους τους!

Διαφημίσεις

Θα το βαλω και σε εσας γιατι εγω κατουρηθηκα στα γελια...Η πεθερα μιας κοπελας απο το φορουμ:

'χωρισ' η μενεγακ!!!!!!! icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif ιιιιιιιιιιιιιιιι, χωρισ'!!! η μενεγακ!!!!!!!!!!!!!!! ακους ισι!!!!!!!!!!!!!!! να χωρισ' η μεναγακ!!!!!!!!!! ααααααααααααααη ιελεν!!!!!!!!!!!!!!! χωρσες κι συ!!!!!!!!!! ποιους ξερ, μπουρει να θυμωσ ο αντρασ τς, ιεπειδη δεν του μαγειρευ, σλεει ολο ιεξου ισ, στις τηλεορασς, ιεμ, θελ κι ο αντρας ιενα φαι, οοοοουοχι ολο ιεξω...... να κατσς και σπιτι τς.... καθε προυι στις τηλεουρασς, ποτε θα μαγειρεψ, αμ την χωρισ' ο αντρας τς... τωωωωωωωωωωωωρα ιελεν.... αμ, πως.... ακους ισι, χωρισ΄η μενεγακ!!!!!!!' icon_mrgreen.gif

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αυτο που λετε με την πιπιλα στο ΕΛΕΝΑ πως εγινε βρε παιδια αφου το μωρο το εχεις μαζι σου και θεωρητικα τα μαιετηρια δεν παρεχουν πιπιλες ποσο τα δημοσια

το ειχα μαζι μου 2 μερες το μωρο.μετα επαθε λοιμωξη και μπηκε 7 μερες θερμοκοιτιδα.και κανονικοτατα δινανε πιπιλα και οταν ηταν στις λαμπες για ικτερο και μετα που μεταφερθηκε στην εντατικη.

ουτε εγω ειχα σκοπο να παω για ευχη αλλα........ειχα ανοιξει μετωπο με συζηγο και μαμα.ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ!!!!!και πηγα με κατι μουτρα μεχρι κατω:mad::x:x:x:x!

ΜΠΑΜ!!Κοιμήθηκαν και τα 2!! :)

τρέχω να απλώσω ρούχα και να βγάλω τον καθαρό βάμβακα που έχει καλλιεργηθεί κάτω απο το κρεβάτι μου!!!(Θα τον πουλήσω μετά!!)

Βεράντες??Τι είναι αυτό??Κάνετε και τέτοια??εγώ δεν βγαίνω στο κωλομπαλκόνι μου,έτσι κι αλλιώς...Με τη βιομηχανία μαρμάρων απέναντι τι θα βγώ να καθαρίσω,τον μαρμαρά??Αφού και τα ρούχα μέσα τα απλώνω....αν τολμίσω και απλώσω,ειδικά ασπρα,τα μαζεύω μέσα κίτρινα...οπότε δεν παίζει!

Αυτά τα κάνω μόνο καλοκαίρι,και εφόσον θα έχει μεγαλώσει λιγάκι το μικρό και θα έχω χρόνο....(αν δεν έχω φύγει τρέχοντας απο την κωλογειτονιά αυτή κι έχω μετακομίσει!!)

ΜΑΚΑΡΙ!!

ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑΔΙΚΟΥ..έχω απελπιστεί η γυναίκα...

cu later!

Σε κατοικημενη περιοχη δεν επιτρεπεται να υπαρχει μαρμαραδικο.... επειδη εχω κανει περιβαλλοντικες μελετες και το ξερω απο πρωτο χερι..... αν θες στειλε μηνυματακι να σου πω...

Καλημερα!!! Κι εμας λοιπον ALmiron τερμα! Μετα απο 2 μερες-νυχτες γκρινιας μου ειπε η παιδιατρος και αλλαξαμε γαλα! Πηρα λοιπον το ΝΑΝ sensitive και μπορω να πω βλεπω μια ελαφρια βελτιωση! Εσενα Αλεκα απο τοτε που αλλαξες γαλα σε ποσο καιρο ηρεμισε?

Βεβαια τα κακα μας με την αλλαγη γαλακτος απο κιτρινα γιναν πρασσινα...επαθα μια φρικη αλλα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο! Τι να πει κανεις!

Κατα τ αλλα πηραμε και το οκ απο τον γιατρο και περιμενουμε να ηρεμισουμε μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα...και δεν εννοω να δω χιονι!!:):)

Την αλλη εβδομαδα ξεκιναω και γυμναστηριο γιατι δεν βλεπω να χανω γραμμαριο μονο με διαιτα...Αλεκα πες παλι τις κρεμες για κυτταριτιδα..οχι αυτη για τις ραγαδες γιατι ο στοκος τις εγραψα πισω απο μια αποδειξη και μαντεψε....την εχασα!

Μαρινα τον αλλο μηνα παει η μαμα Αγγλια ( ως Ελληνιδα μανα παει να αφησει ενα καταψυκτη φαγητα στον κανακαρη της..καθως ολες οι Αγγλιδες ειναι ανεπροκοπες!!) και θα παρει την φανελα. Στην πακεταρω μετα και στην στελνω.

Α για στρατα κι εγω την εβαζα την μικρη και ειχα βρει την υγεια μου! Και μην ακουω χαζα...περπατησε 9 1/2 μηνων και το ποδι ολοισιο μην μας ματιασω!

Αυριο λεμε να παμε και τον μπεμπη την πρωτη του βολτα με το καροτσι μιας που καπως εφτιαξε ο καιρος. Εγω παντως απο τοτε που βγηκα απο το μαιευτηριο βγαινω συνεχεια και ετσι κλεισουρα δεν καταλαβα!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο girls!

Φιλια!

Και σε εμας άλλαξε το γαλα η κανουργια παιδιατρος και μας εδωσε το ναν sensitive... και τα κακα μας εγιναν και εμας πρασινα αλλα μας σκληρυναν κιολας.... βγαζει σημερα μια κραυγη ο μπεμπης και τσουπ κανει κακακια αλλα σκληρα... μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απο την αλλαγη γαλακτος και να περιμενω λιγες μερες...

και εγω υπερ του 24ωρου ειμαι για το γαλα!!

Εγω της φοραω φλις μπουφανακι σκουφο γαντακια, απο μεσα φοραει οτι και στο σπιτι πχ φορμακι υπνου. Στο μει ται επειδη ειναι χοντρο αν κανει ζεστη της φοραω ενα βελουτε φορμακι πανω απο βαμβακερο η καμια ζακετουλα.

Κοριτσια εχω προβλημα με το στομαχι μου. Απο τοτε που γεννησα με ποναει συχνα αλλα χτες και σημερα το εχει παρακανει..εφαγα 2παξιμαδακια λαδιου και με πειραξαν ...δεν ξερω τι να φαω!!! σκεφτομαι μηπως να παω να κανω ενα τεστ δυσανεξιας...εχει καμια σας εμπειρια;

Το εχω κανει εγω με πολυ θεαματακα αποτελεσματα.... στειλε πμ να σου πω λεπτομερειες....

Επισης εγω πηρα το χαπακι να κοψω το γαλα μιας και η παραγωγη ειχε πεσει στα 30 ml την μερα.... με βαρια καρδια το πηρα αλλα τελειωσε το μαρτυριο με το θηλαστρο αλλα με βρηκε άλλο.... τα χαπακια μου εφεραν δυσκοιλιοτητα, κατι που δεν ειχα ξαναπαθει ποτε.... καλε τι πικρα ειναι αυτη? αυριο παω σε γιατρο να δω τι θα κανω....

Επισης μου φερανε και μια μικρη ζαλαδιτσα....

Φιλακια να ειστε καλα ολες οι μαμαδες και τα παιδακια σας...

Καλο βράδυ....

a84026bdda.png

γεια σας και απο μενα..ευτυχως με αυτο το γαλατακι ηρεμησαμε..κ μενα μου μειωθηκε το γαλα στα 50μλ απο 100που εβγαζα αλλα δεν ειμαι και καλα ψυχολογικα και ισως για αυτο..εμεις θα παμε για ευχη γιατι ο παπας μας ειναι γνωστος και κοριτσια χωρις υπερβολες ειναι πολυ πολυ καλος..και οσες φορες τον χρειαστηκαμε και για ευχελαια και τετοια παντα παμε να του δωσουμε το κατιτις και παντα σχεδον κοντευει να μας βρισει και φυσικα δεν τα παιρνει..αλεκα η πεθερα απο το φιστυκι ειναι αυτη εγραψε παλι..εχω ριξει απειρο γελιο απο της περιγραφες της..και κατι αλλο,οταν του πηρες το απταμιλ του μπεμπη σου σου εκανε δυσκοιλια??εμενα ζοριζετε ολη μερα και μονο μια μικρη κουτσουλια εκανε...

:-D

τελικα ειμαι η μονη που δεν εχω σκοπο να παω στην εκκλησια? Πειτε με παραλογη, αλλα την ευχη την δωσανε οι παπουδες που ξερω οτι τον αγαπανε πιο πολυ και απο τους ιδιους τους εαυτους τους!

ξερεις τι γινεται???πηγα στη πρωτη αλλα πριν σαραντισω δυο μερες πιο πριν γιατι ετυχε να περναω με το καροτσι....οποτε θελω και στη δευτερη να μην εχω τυψεις οτι δε κανωοτι και στη πρωτη...ηδη εχω για αλλα θεματα...μονο για αυτο....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...