Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

....μου λεει αλλαξε καλτσες στο παιδι δεν ταιριαζουν!!!!!!!!!!Τι λες ρε καραμητρο που μου χουν πεσει τα χερια απο το πλυσιμο να διαλεγουμε δηλαδη και ασορτι φανελακι-φορμακι-καλτσακι επαει πολυ!!! Εγω δεν θα πηδηχτω απο το παραθυρο θα τον πηδηξω απο το παραθυρο!!!!!!!!!!!!

Πιπιλα πιανουν τα δικα σας?? Εμενα για 10 δευτερολεπτα και του πεφτει μετα και για να την ξαναπιασει κατατσατιζεται!! Χαζο παιδι εκανα μου φαινεται!!

Βρε τον αντρούλη που ήθελε και ασορτί!!!

Εμείς πήραμε πιπίλα περίπου ενός μηνός.

Μήπως είναι το παιχνίδι τους για να μας έχουν στην τσίτα και να είμαστε από πα΄νω τους, κάθε 2 δευτερόλεπτα να δίνουμε πιπίλα????

Κοριτσια ειχα πει τωρα στο μαγαζι και εβαλα του μικρου τζην παντελονι και ασημι αθλητικο ηταν σουπερ θα βαλω φωτο αλλα περιμενω να τις εμφανισω.

Εμενα μαρακι επιασε πιπιλα απο 7 ημερων του πεφτει αλλα η μαμα Μαρινα εχει βρει κολπο με ενα κουκλακι και του τη στουμπωνει και αν φοραει ζακετακι με φερμουαρ οπως σημερα βαζει το φερμουαρ ως επανω και δεν πεφτει με τιποτα

Ινακι και εμενα αυτο με τα φιλια με κανει τρελη ρε παιδια γιατι οποιος ερχεται του αφηνεται το μωρο εγω το παω μεσα επι τοπου ισα που το βλεπουν και μετα εξαφανιζολ

Βάλε φωτογραφίες στο φουμπού να δούμε το τρελό τυπάκι!!!

Στο ρηλάξ κανένα κολπάκι έχει η μαμά Μαρίνα για να μη φεύγει η πιπ΄λα η τιμημένη????

Κι εμείς έτσι το κάνουμε, εκτός από τους παπούδες που τρέκλιζαν από λαχτάρα να τον δουν!!!!

απλως παρακαλαω οταν ξατυχει να εχουμ ταμειο να δωσουμε και ενα τσουρεκι για το δρομο μην φυγουν νηστικα τα παιδια

Ψυχάρα!!! Όλους τους σκέφτεσαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ερωτηση μου αν φορατε μασκες στα παιδια σας δε πηγαινε να την πω σε κανεναν αλλα με απορια γιατι το ακουσα αυτο για τη γνωστη μου το ειδα που το αναφερετε γενικοτερα και εδω και απορησα γιατι μου φανηκε παραξενο και ηθελα ναμαθω τι κανετε εσεις

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

μονο εγω δηλαδη δε το εξαφανιζω το παιδι οταν ερχονται κοσμος....το μονο που ρωταω οταν περνουν τηλ ειναι εαν ειναι συναχωμενοι να μην ερθουν ....απο εκει και υστερα ολοι πια ειναι μαθημενοι απο την πρωτη και πλενουν χερια κλπ κλπ....τωρα που το σκεφτομαι οχι ολοι αλλα το υπνθυμιζω ...σε καποιον πεθερο μου δηλ.....:wink:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Πιπιλα πιανουν τα δικα σας?? Εμενα για 10 δευτερολεπτα και του πεφτει μετα και για να την ξαναπιασει κατατσατιζεται!! Χαζο παιδι εκανα μου φαινεται!!

εμενα η μια την πιανει. η αλλη ουτε να την βλεπει! λες κ της δινω σκ@#@ κανει!!!:lol:

εμενα την επιασε απο 40 ημερων. Ο Αγγελος απο 2 μηνωβν...εγω του φοραω ολοσωμα κορμακια χωρος λα΄τσες συνηθως. Αν εχουν ποδαρακια, τους βαζετε και καλτσες? Ρωταω γιοατι τα βλεπω λιγο παγωμενα τα ποδαρουνια...

οταν το ρουχο ειναι με ποδαρακι δεν τους βαζω. οταν ομως δεν εχει , ναι τους βαζω! εδω χθες ηθελα να τους βαλω κ κατι παντοφλοπαπουτσακια που κουδουνιζουν αλλα λογικευτηκα:lol::lol::lol:!

η ερωτηση μου αν φορατε μασκες στα παιδια σας δε πηγαινε να την πω σε κανεναν αλλα με απορια γιατι το ακουσα αυτο για τη γνωστη μου το ειδα που το αναφερετε γενικοτερα και εδω και απορησα γιατι μου φανηκε παραξενο και ηθελα ναμαθω τι κανετε εσεις

ισως εγω το ειχα αναφερει αλλα δεν παρεξηγουμαι:tongue:

κ εμενα τωρα μου ερχεται λιγο στην υπερβολη αλλα οπως ειπα πριν περισσοτερο για το τσιγαρο τους το κανω.. ουτως η αλλως οταν ερχεται καποιος, οι μικρες ειναι ως επι το πλειστων στο δωματιο τους...

baJfp2.png

πολυ υπνος κοριτσια!! εδω και 2 μερες κοιμαται και μεσα στη μερα αλλα και το βραδυ! Παλι χτυπησε 4:30 ωρες συνεχομενου υπνου!

σε λιγο θα κανει τα κουλα της δικιας μου που σημερα απο τις 11 το βραδυ που εφαγε την ξυπνησαμε 9μιση το πρωι για φαϊ...ασε με..τρελαθηκα...τοσες ωρες νηστικια....να χαιρεσαι τον αντρα σου το ξεχασα χτες!

Κορίτσια καλημέρα!!

Τι κάνετε?Είστε όλες καλά?Τα μωρά σας?Δεν πολυμπαίνω γιατί δεν προλαβαίνω...

Τα πρωινά τα περνάω με dvd και θηλασμό,μετά η μικρή κοιμάται και κάνω καμιά δουλειά ή ξεκουράζομαι,μετά ξαναξυπνάει και πάει λέγοντας...

Το καλό είναι ότι καταφέραμε μετά από πολύ αγώνα να θηλάζει αποκλειστικά,το πάλεψε κι αυτή,δεν άφηνε το στήθος ακόμα κι αν δεν είχε γάλα ε μέχρι που κατέβηκε και τώρα χλαπακιάζει κανονικότατα!!

Μέσα σε μια βδομάδα πήρε 320 γραμμάρια και τώρα είναι 3720!!!

Χτες πήγαμε και την πρώτη μας βόλτα,στην αρχή για ψώνια στον Κορυδαλλό και μετά για φαγητό στα πεθερικά μου.Η μικρή κοιμόταν όλη την ώρα μέσα στο mei tai,και ξύπνησε όταν φτάσαμε στα πεθερικά.Πολύ ωραία!!Σκέφτομαι όταν έχει καλό καιρό να την παίρνω να πηγαίνουμε βόλτα στο βουνό,να παίρνει και καθαρό αέρα.

Εμένα χτες μου ήρθε περίοδος...Κανονικά όταν θηλάζεις,δεν έρχεται περίοδος,έτσι δεν είναι???Την Τετάρτη λέω να πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει,πάντως θέλω οπωσδήποτε αντισυλληπτικά για να μην έχουμε κανένα περίεργο,μιας και λόγω καισαρικής πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να ξαναμείνω έγκυος.

δεν ισχυει αυτο οτι οταν θηλαζεις αποκλειστικα δεν ερχετε περιοδος...στην μεγαλη μου ειχε ερθει που θηλαζα αποκλειστικα στο διμηνο μετα τη γεννα....οσο για αντισυλληψη νομιζω το καλυτερο ειναι το σπιραλ τουλαχιστον για γυναικες που εχουν ηδη γεννησει ετσι μου ειχε πει ο γυναικολογος μου....

ασχετο για την πιπιλα που λετε εγω δεν εχω δωσει ουτε στη μεγαλη ουτε στη μικρη.....

φευγω γιατι η ανταρτισσα δε κοιμαται και πρεπει να της βαλω κανα παραμυθι να περασει η ωρα....:lol:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

μονο εγω δηλαδη δε το εξαφανιζω το παιδι οταν ερχονται κοσμος....το μονο που ρωταω οταν περνουν τηλ ειναι εαν ειναι συναχωμενοι να μην ερθουν ....απο εκει και υστερα ολοι πια ειναι μαθημενοι απο την πρωτη και πλενουν χερια κλπ κλπ....τωρα που το σκεφτομαι οχι ολοι αλλα το υπνθυμιζω ...σε καποιον πεθερο μου δηλ.....:wink:

ναι βρε....αποψεις ανταλασσουμε...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΦΑΜ Ναι ναι η μαμα μαρινα εχει και για το ρηλαξ λυσεις ημια ειναι η ιδια με το κουκλακι και η αλλη λιγο πιο βαρβαρη αλλα πολυ αποτελεσματικη εγω τον μανωλη τον τυλιγω με ενα κουβερτακι αγκαλιας σαν φασιωμ αβαζω λιγο παραπανω το κουφερτακι λεπτο να ειναι ως τη μεση της πιπιλας και τελος και το κεφαλι του στο τοιχο να κοπανησει δεν πεφτει

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσακια!

εμεις σημερα πηγαμε στην εκκλησια να παρουμε την ευχη(ετσι λεγεται)?????δεν ηθελα να παω αλλα η μαμα μου ηταν ικανη να ερθει απο το χωριο και να την παει.ε μετα απο τοση γκρινια που ακουσα πηγαμε.ηταν για να μας φυγει το 20ευρω που μας περισσευε:mad::mad::mad::mad:!

σχετικα με τις επισκεψεις εμενα η φιλη μου που θελει να ερθει εχει 2 παιδια και το ενα παει στο παιδικο.μονιμως την ακουω να λεει 'εχω αρρωστα τα παιδια'.και για να ερθει σιγουρα θα τα φερει μαζι της γιατι δεν εχει που να τα αφησει.η ανεκδιηγητη η πεθερα μου δεν ερχοταν να δει το μωρο πριν σαραντησω και δεν αφηνε ουτε και τα αδερφια του παναγιωτη.ε αφου την επεισε ο συζηγος ηρθε και η γαιδουρα (μην πω τιποτα αλλο :mad::-x:-x:-x)δεν επλυνε ουτε τα χερια της!αι σιχτιρ!

ποια ειπε με τι να κρατηθει η πιπιλα στο στομα του παιδιου?????σας εχω την λυση!!!!!την λυση που ειχαν βρει οι απαραδεκτες και παλιοτεμπελες στο ελενα που πηγα να δω την κορη μου στην θερμοκοιτιδα και της ειχαν την πιπιλα στο στομα και για να μην φυγει της την ειχαν κολλησει με ταινια :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x,ναι ναι με λευκοπλαστ!δεν μπορουσαν να σηκωνονται καθε φορα,λογικο:mad::-x:-x:-x!

επισης εχω ενα προβληματακι και θελω βοηθεια.

εδω και 5 μερες εβγαλα την μικρη απο την καλαθουνα και την εβαλα στην κουνια.το πρωτο βραδυ δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου!καθε μια ωρα ξυπναγε.δεν το συνεδεσα και νομισα οτι ηταν τυχαιο.αλλα η κατασταση συνεχιστηκε,λιγο καλυτερα το βραδυ αλλα την ημερα ξυπναει στα 30-40 λεπτα.χτες το μεσημερι την βαζω στην κουνια,κοιμαται μιση ωρα και ξυπναει.την βαζω στην καλαθουνα και κοιμαται 4 ωρες!και το βραδυ παλι στην καλαθουνα κανει ΤΟ ΡΕΚΟΡ!6 ωρες σερι υπνου!αλλα δεν γινεται πλεον στην καλαθουνα.τι κανουνε παρακαλω??????

απο ποια ηλικια επιτρεπεται το ριλαξ?την εχω βαλει εδω και 5 μερες.κανει?????

γεια σας κοριτσακια!

εμεις σημερα πηγαμε στην εκκλησια να παρουμε την ευχη(ετσι λεγεται)?????δεν ηθελα να παω αλλα η μαμα μου ηταν ικανη να ερθει απο το χωριο και να την παει.ε μετα απο τοση γκρινια που ακουσα πηγαμε.ηταν για να μας φυγει το 20ευρω που μας περισσευε:mad::mad::mad::mad:!

σχετικα με τις επισκεψεις εμενα η φιλη μου που θελει να ερθει εχει 2 παιδια και το ενα παει στο παιδικο.μονιμως την ακουω να λεει 'εχω αρρωστα τα παιδια'.και για να ερθει σιγουρα θα τα φερει μαζι της γιατι δεν εχει που να τα αφησει.η ανεκδιηγητη η πεθερα μου δεν ερχοταν να δει το μωρο πριν σαραντησω και δεν αφηνε ουτε και τα αδερφια του παναγιωτη.ε αφου την επεισε ο συζηγος ηρθε και η γαιδουρα (μην πω τιποτα αλλο :mad::-x:-x:-x)δεν επλυνε ουτε τα χερια της!αι σιχτιρ!

ποια ειπε με τι να κρατηθει η πιπιλα στο στομα του παιδιου?????σας εχω την λυση!!!!!την λυση που ειχαν βρει οι απαραδεκτες και παλιοτεμπελες στο ελενα που πηγα να δω την κορη μου στην θερμοκοιτιδα και της ειχαν την πιπιλα στο στομα και για να μην φυγει της την ειχαν κολλησει με ταινια :mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x,ναι ναι με λευκοπλαστ!δεν μπορουσαν να σηκωνονται καθε φορα,λογικο:mad::-x:-x:-x!

εδω και 5 μερες εβγαλα την μικρη απο την καλαθουνα και την εβαλα στην κουνια.το πρωτο βραδυ δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου!καθε μια ωρα ξυπναγε.δεν το συνεδεσα και νομισα οτι ηταν τυχαιο.αλλα η κατασταση συνεχιστηκε,λιγο καλυτερα το βραδυ αλλα την ημερα ξυπναει στα 30-40 λεπτα.χτες το μεσημερι την βαζω στην κουνια,κοιμαται μιση ωρα και ξυπναει.την βαζω στην καλαθουνα και κοιμαται 4 ωρες!και το βραδυ παλι στην καλαθουνα κανει ΤΟ ΡΕΚΟΡ!6 ωρες σερι υπνου!αλλα δεν γινεται πλεον στην καλαθουνα.τι κανουνε παρακαλω??????

αυτο με την ταινια απραδεκτο...:-(:sad::-(. Το ειχα δει σε ρεπορταζ σε ορφανοτροφειο σρτη Ρωσια...ντροπη τους.

Δοκιμασε να βαλεις τα σεντονακια της καλαθουνας στην κουνιοα και γυρω γυρω, να στριμωξεις το μωρουλι με κανα κουβερτακι για να νιωθει ότι ειναι σε πιο μικρο χωρο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το ρηλαξ επιτρεπεται απο τον πρωτο μηνα και μετα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δε σου χωραει βρε ηδη στη καλαθουνα???μπραβο!!!:D

τα μωρακια επειδη εχουνε μαθει σε περιορισμενο χωρο (κοιλιτσα) θελουν οσο εινια μωρακια να νοιωθουν λιγο περιορισμενα...οποτε οπως σου λεει και η αλεκα χωστην καπως ....θελουν να νοιωθουν γυρω τους κατι...για ασφαλεια....στη καλαθουνα δε σου χωραει καθολου??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

οσο για το ρηλαξ εγω την ειχα βαλει απο νωρις αλλα εβαζα βιβλια πολλα απο κατω για να ειναι πιο ξαπλα καιοχι τοσο ορθια...τωρα την εχω στο καροτσι τελικα οπως και τη μεγαλη με βολευει πιο πολυ....η γιατρινα παντως μου ειχε πει απο το πρωτο μηνα και μετα...αλλα εγω τα δικα μου οπως παντα...:rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κοριτσια, σας θαυμαζω που εχετε ελευθερο χρονο!!! 2-3 μερες εκανα να μπω και διαβαζα 7 σελιδες!! Μαλλον δεν εχω βρει το κουμπι ακομα, μηπως ενα μαρσιπο μου λυσει τα χερια? Ο μικρος οταν ειναι ξυπνιος δεν καθεται χωρις παρεα ή αγκαλια οποτε τη βγαζουμε μαζι...

Εμενα ο θηλασμος διαρκει 20 λεπτα μινιμουμ, 45-50 στις μεγαλες τεμπελιες μας...τρωει με το πασο του και με διαστηματα ξεκουρασης οποτε καταλαβαινετε οτι ειναι μια χρονοβορα διαδικασια. Επισης, εξακολουθει να τρωει στις 2,5-3 ωρες το πολυ, οποτε δεν κοιμαμαι κιολας. Εαν τον πιασουν και πονακια, τοτε ειναι που κανουμε νυχτερινο παρτυ...Διαβαζω τα ωραρια υπνου των μωρων σας και τρελαινομαι! Θα πηδηχτώ απ΄το παραθυρο!!!:-(:sad::-(

Οσο για το χαμογελο, εμας ειναι ακριβοθώρητο, ακομα δεν το εχουμε χαρισει σε κανεναν...:-( Που θα παει ομως, κανουμε υπομονη...

Χθες καναμε και την πρωτη μας μεγαλη βολτα στους παπουδες μας στη Βοιωτια! Εριξε κατι υπνους στο αυτοκινητο, μεχρι και να φαει ξεχασε!!!

Πως μεγαλωνουν τα ατιμα, βλεπω τις φωτογραφιες που τραβηξα οταν γεννηθηκε με τα φορμακια που του κολυμπουσαν και τωρα δεν του κανουν!!! Σαν χθες θυμαμαι τον υπερηχο που βλεπαμε μονο μια καρδουλα και ειχε μηκος 2,5 εκ...

γεια σας κοριτσακια!

για την πεθερα κ τις νοσοκομες δεν σχολιαζω..

εγω θα σου ελεγα το βραδυ να την κοιμιζεις στην καλαθουνα κ ολες τις αλλες ωρες της ημερας στην κουνια. βαλε καμια κουβερτουλα μπροστα στο στηθακι διπλωμενη κ σφινακι απο πισω κ σιγα σιγα θα μαθει. οταν δεις οτι πιανει δοκιμασε κ βραδυ. εμενα ετσι κοιμουνται κ στην καλαθουνα κ στην κουνια χωρις προβλημα.

για το ρηλαξ ξερω αυτο που ειπε η Αλεκα

baJfp2.png

Κοριτσια, σας θαυμαζω που εχετε ελευθερο χρονο!!! 2-3 μερες εκανα να μπω και διαβαζα 7 σελιδες!! Μαλλον δεν εχω βρει το κουμπι ακομα, μηπως ενα μαρσιπο μου λυσει τα χερια? Ο μικρος οταν ειναι ξυπνιος δεν καθεται χωρις παρεα ή αγκαλια οποτε τη βγαζουμε μαζι...

α εγω γραφω ενω θηλαζω!!! :tongue: Οταν ειναι ξυπνια ζητημα να κατσει μονη της για 10-15 λεπτα στο ρηλαξ!

Εμενα ο θηλασμος διαρκει 20 λεπτα μινιμουμ, 45-50 στις μεγαλες τεμπελιες μας...τρωει με το πασο του και με διαστηματα ξεκουρασης οποτε καταλαβαινετε οτι ειναι μια χρονοβορα διαδικασια. Επισης, εξακολουθει να τρωει στις 2,5-3 ωρες το πολυ, οποτε δεν κοιμαμαι κιολας. Εαν τον πιασουν και πονακια, τοτε ειναι που κανουμε νυχτερινο παρτυ...Διαβαζω τα ωραρια υπνου των μωρων σας και τρελαινομαι! Θα πηδηχτώ απ΄το παραθυρο!!!:-(:sad::-(

υπομονη θα αλλαξει και αυτο!!! περιπου ιδιο ωραριο εχουμε..αλλα εδω και 2 μερες κοιμαται πιο πολυ το βραδυ...

Σαν χθες θυμαμαι τον υπερηχο που βλεπαμε μονο μια καρδουλα και ειχε μηκος 2,5 εκ...

αχχχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...