Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε δεν λεω σε ολους μασκα !! απλα οσο γινεται οχι ξενα παιδακια λεω. στο κατω κατω, επιλογη μου ειναι σαν μανα να λεω ποιοι ειναι πιο πιθανον να κολλησουν κατι το μωρο μου κ ποιοι οχι

βρε καλα κανεις!!!!εγω τους το λεω στα ισα!!! να φανταστεις προχθες αφησα την γιαγια μου κ τον παππου μου να ερθουν να δουν τα παιδια πρωτη φορα κ αυτο γιατι καθε τρεις κ λιγο ηταν συναχομενοι! κ να φανταστεις οτι ειναι τα πρωτα τους δισεγγονα! οσοι σε αγαπανε καταλαβαινουν... το ιδιο εκανα κ στον θειο μου που εχει 2 πιτσιρικια. ανοιχτα του ειπα οτι αν οι μικρες του ειναι καλα να ερθουν αλλα χωρις παιδια!!! κ πιστεψε με το θεωρησαν αυτονοητο! οποιος δεν καταλαβει ας μην ερθει!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!!

Τι κάνετε?Είστε όλες καλά?Τα μωρά σας?Δεν πολυμπαίνω γιατί δεν προλαβαίνω...

Τα πρωινά τα περνάω με dvd και θηλασμό,μετά η μικρή κοιμάται και κάνω καμιά δουλειά ή ξεκουράζομαι,μετά ξαναξυπνάει και πάει λέγοντας...

Το καλό είναι ότι καταφέραμε μετά από πολύ αγώνα να θηλάζει αποκλειστικά,το πάλεψε κι αυτή,δεν άφηνε το στήθος ακόμα κι αν δεν είχε γάλα ε μέχρι που κατέβηκε και τώρα χλαπακιάζει κανονικότατα!!

Μέσα σε μια βδομάδα πήρε 320 γραμμάρια και τώρα είναι 3720!!!

Χτες πήγαμε και την πρώτη μας βόλτα,στην αρχή για ψώνια στον Κορυδαλλό και μετά για φαγητό στα πεθερικά μου.Η μικρή κοιμόταν όλη την ώρα μέσα στο mei tai,και ξύπνησε όταν φτάσαμε στα πεθερικά.Πολύ ωραία!!Σκέφτομαι όταν έχει καλό καιρό να την παίρνω να πηγαίνουμε βόλτα στο βουνό,να παίρνει και καθαρό αέρα.

Εμένα χτες μου ήρθε περίοδος...Κανονικά όταν θηλάζεις,δεν έρχεται περίοδος,έτσι δεν είναι???Την Τετάρτη λέω να πάω στο γιατρό να δω τι θα μου πει,πάντως θέλω οπωσδήποτε αντισυλληπτικά για να μην έχουμε κανένα περίεργο,μιας και λόγω καισαρικής πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να ξαναμείνω έγκυος.

oCxsp2.png

Ευχαριστω για τις ευχες σας για τον αντρα μου κοριτσακια.Την Πεμπτη τα εχει, τσικνογεννεθλια φετος!!!

Προχθες ειχαν ερθει κατι φιλες, 2 απο αυτες εγκυμονουν κι ολας...τους λεω να πλυνουν χερια, παιρνουν την μπεμπα λοιπον και αντι απλα να την χαιδευουν στα χερακια της τα φιλουσαν!!!! Αλλη φορα θα τους βαζω ντετολ και στο στομα!!

Οταν φυγαν ετρεξα να την πλυνω μην βαλει κανενα χερι στο στομα και εχουμε ιστοριες....

inaki μου γενέθλια έχει ο άντρας μου ή γιορτή?Να τον χαίρεσαι πάντως!!

Είναι μεγάλη βλακεία αυτή που κάνουν,μα δεν καταλαβαίνουν ότι το μωρό θα βάλει τα χέρια του στο στόμα??Και πάνε και τα φιλάνε??Έλεος ρε παιδιά...

oCxsp2.png

τις επισκεψεις στο σπιτι μας οταν ερχονται αλλοι με ψιλοκουραζουν .. για αυτο λεω να αρχισω να ξεπορτίζω εγω (οποτε και να θελουν να ερθουν καποιοι, δεν θα με βρίσκουν :) ) εντωμεταξύ, αγχώνομαι και οταν σκανε πιτσιρικια σπιτι και δεν ξερω πως να το χειριστώ .. απλα φοβαμαι πολυ τις ιωσεις και ιδιως αυτες που κολλανε τα μικρουλια απο παιδικους σταθμους και σχολεια. και επειδη ντρεπομαι να το πω στα ισα , απλα πιεζομαι πολυ συναισθηματικα οταν τυχαίνει και ερχονται σπιτι μαμαδες με τα παιδακια τους. γ%^#$% γιατι να ερχομαστε σε τοσο δυσκολη θεση και να μην το καταλαβαινουν μονοι τους ?¨:(

Αχ μην περιμένεις ΚΑΝΕΝΑΝ να δείξει στο παιδί σου την ευαισθησία που δείχνεις εσύ!!! Απλά εσύ έπρεπε να απαγορεύσεις τις επισκέψεις!!! Ο παιδίατρος τί είπε??? Εμένα ειδικά παιδάκια είπε ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τουλάχιστον μέχρι το πρώτο εμβόλιο (στους 2 μήνες δηλ.)

συμφωνω απολυτα,και εγω δεν θελω να ερχονται σπιτι μαμαδες που εχουν τα παιδια στον παιδικο και προσπαθω να πεισω τον ευατο μου οτι ειμαι υπερβολικη.και ειδικα τωρα που εχω σαραντησει θα μου ερχονται καμποσοι.πιστευω κατι θα βρω να λεω.......

Καλέ τί επισκέψεις είναι αυτές που δεν ρωτάνε πριν έρθουν?? Ειδικά με νεογέννητο στο σπίτι!!!!!

εγω παντως εχω ξεκαθαρισει ότι μεχρι να παι 3 μηνων ο μικρος, δεν δεχομαι επισκεψεις. Και εγινε δεκτο απο όλους, ευτυχως

Είσαι αρχηγός (πάλι)!!!!

Πανω απο τα παιδακια μου δε βαζω ουτε τους τυπους και την ευγενεια ουτε την ευκολιακαποιας που δεν εχει που να τα αφησει...ας μην ερθει.

Μετα το τριμηνο όποιος θελει, ας ερθει

Προσκυνώ Αλέκα!!!! Με έχουν πει διάφορα και με κοροιδεύουν, αλλά χ@στηκα!!! Η προστασία του παιδιού μου πάνω απ΄ όλα και στην τελική οδηγίες παιδιάτρου ακολουθώ!!! Μην τρελαθούμε!!!!

πολυ υπνος κοριτσια!! εδω και 2 μερες κοιμαται και μεσα στη μερα αλλα και το βραδυ! Παλι χτυπησε 4:30 ωρες συνεχομενου υπνου!

Σου το χρώσταγε!!!

καλημερα κοριτσακια μου.Αλεκα εχεις δικιο για τις επισκεψεις αλλα σκεφτομαι οτι και εγω μπορει να το εχω κανει ή να το κανω.

Λοιπον ασχετο αλλα ακουστε τι εγινε εχτες στο μαγαζι ευτυχως που δεν ημουν εγω κατα τις 9 το βραδυ επανω στην Βουλιαγμενης σκανε 6 ατομα με κρανη σου απεναντι το μαγαζι κραταγανε τσεκουρια σπανε ολο το μαγαζι τζαμαριες τα παντα πετανε και ενα μπετονι βενζινη και το εκαναν λαμπαδα μεσα σε 20 δευτερολεπταμπροστα σε ολους ανενοχλητοι παρακαλω βεβαια παιζει το εργο να την εχει βαλει και ο ιδιος γαι την αποζημιωση γαιτι πολλες φωτιες τωρα τελευταια αλλα οταν μου το ειπε ο Σπυρος τρελαθηκα και ηταν εχτες για καταθεση

Μακρυά από εσάς που έχετε μαγαζιά!!!!!!!

καλημερα κοριτσαρες...

Σας ειχα πει που πηρα μια τουμπα ε???Ε απο εχθες, μετα απο 5-6 μερες εχει πρηστει η μεαση μου και κουτσαινω απο τον πονο χαλια μαυρα σας λεω. Το καλο ειναι βεβαια ότι κοιμηθηκα και ξυπνησε ο αντρας μου για ο μωρακι και τον αγγελο μια που επι τελος καταλαβε ότι ποναω, αλλ αλλα θα μπορουσε να τα εκανε αυτα ετσι και αλλιως...τεσπα!

Έλα βρε δεν μας το είχες πει...Παίρνεις παυσίπονα?? Κάνουν τίποτα??? Γρήγορα περαστικά κοπέλα μου!!!!

καλημερα κορίτσάρες !! εχετε δίκιο για το θεμα με τα μικρα παιδακια. και συμφωνω απολυτα με την αλεκα - προχτες ήρθα σε δύσκολη θέση γιατι ενω το εχω κανει ξεκαθαρο αυτο με τα παιδακια, με πηρε μια ξαδερφη πρωτη του αντρα μου (μενει κοντα μας και ειναι σαν αδερφη του) και μου λεει ειμαι απο κατω και εχω φερει δωρακι στο μωρο να ανεβουμε για λιγο? και μου εμφανιζεται με τα δυο μικρα της παιδακια, που μια χαρα παιδακια ειναι αλλα συνεχως και απο εκει που δεν εχουν τιποτα ξαφνικα πολυ συχνα ανεβαζουν το βραδυ δεκατα ή ξυπνανε το πρωι με συναχη και βήχα και τετοια. εκει που επαθα το εγκεφαλικο ήταν όταν ο ενας απο τους δυο ήθελε και πήρε για λίγο το μωρακι αγκαλια .. και μετα απο λιγο πηγε στο μπανι οκαι τον ακουγα που εβηχε .... το σκεφτομαι και με πιανουν τα κλαμματα απο τα νευρα μου...... :( μ$%@κια μου που δεν εγινα πιο αυστηρη και αγενης με αυτο το θεμα γιατι μαλλον οι υπολοιποι δεν το παιρνουν εξισου σοβαρα οσο εγω για το μωρακι μου. στο εξης και μεχρι να θεωρήσω εγω οτι ειναι οκ, θα το απαγορευσω με πιο εντονο τρόπο και ας με παρεξηγησει οποιος θέλει. εδω τους γονεις μου τους κακομοίρηδες που δεν κυκλοφορουν κιολλας παρα ελαχιστα, και μολις τους είπα μια κουβεντα μετα την γεννα αμεσως και συνεχως οταν ερχονται φορανε μασκα και ας μην εχουν τιποτα.

τα εχω παρει πολυ απο προχτες με αυτο που εγινε για αυτο τα λεω σε εσας για να μην τα πω πιο χοντρα πουθενα αλλου .!!!

Έπρεπε να τους απομονώσεις στο σαλόνι και να πας με το παιδί σου στο δωμάτιο μέχρι να κοιμήθεί και να την άφηνες τη μουλάρα μόνη της!!!!

καλημερα....τρεχοντας και ριχνοντας μια ματια σε αυτα που λετε.....φορατε μασκα στους επισκεπτες???εμαθα χτες για μια γνωστη μου που το μωρακι της γεννηθηκε αρχες νοεμβρη και ακομη και η μανα της οταν παει να δει το παιδι (που βασικα εινιαολη μερε εκει ) φοραει μασκα συνεχεια και η ιδια η μανα εανβγει εξω μετα φοραει μασκα...μου φανηκε υπερβολικο....οποιος ερχετε φοραει μασκα....

Δεν είναι καλά τα άκρα, αλλά από το ναγίνεται του .... το πανηγύρι σε σπίτι με νεογέννητο, καλύτερα έτσι!

βρε καλα κανεις!!!!εγω τους το λεω στα ισα!!! να φανταστεις προχθες αφησα την γιαγια μου κ τον παππου μου να ερθουν να δουν τα παιδια πρωτη φορα κ αυτο γιατι καθε τρεις κ λιγο ηταν συναχομενοι! κ να φανταστεις οτι ειναι τα πρωτα τους δισεγγονα! οσοι σε αγαπανε καταλαβαινουν... το ιδιο εκανα κ στον θειο μου που εχει 2 πιτσιρικια. ανοιχτα του ειπα οτι αν οι μικρες του ειναι καλα να ερθουν αλλα χωρις παιδια!!! κ πιστεψε με το θεωρησαν αυτονοητο! οποιος δεν καταλαβει ας μην ερθει!!!!

Συμφωνώ με μαμά διδύμων!!! Αλοίμονο αν δεν ήσουν κι εσύ αυστηρή με τα πρόωρα ζουζούνια!!!!

Κι εγώ τους μπαμπάδες μας (παππούδες μπέμπη) τους δέχτηκα το προηγ. σαβ/κο, όχι νωρίτερα!!!

Και πάλι μου σηκώθηκε η τρίχα από τα σάλια που έφαγε ο μπέμπης... Ας μην το θυμάμαι!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα....τρεχοντας και ριχνοντας μια ματια σε αυτα που λετε.....φορατε μασκα στους επισκεπτες???εμαθα χτες για μια γνωστη μου που το μωρακι της γεννηθηκε αρχες νοεμβρη και ακομη και η μανα της οταν παει να δει το παιδι (που βασικα εινιαολη μερε εκει ) φοραει μασκα συνεχεια και η ιδια η μανα εανβγει εξω μετα φοραει μασκα...μου φανηκε υπερβολικο....οποιος ερχετε φοραει μασκα....
εγω Γιασεμη μου , ο αντρας μου , η μαμα μου και η νταντα καναμε και το εμβολιο της εποχιακης αλλα και της νεας γριπης. Ο μικρος εκανε μονο της εποχιακης. Μας ειπε ο παιδιατρος ότι ειμαστε καλυμμενοι απο όλες τις γριπες εκτος τις ιωσεις (για να μην τις μεταδωσουμε στο νεογεννητο). Οι ιωσεις κολλανε μονο εφ΄όσον εκδηλωθει στον πασχοντα ενω η γριπη μπορει καποιος να στην κολλησει πριν καταλαβει ότι την εχει. Και επισης να σου πω ότι τα κανβαμς επειδξ και εγω και ο αντρας μου ειμαστε στους δρομους...

Μεχρι να 40ησει το μικρο, οι αδερφες μου δεν το ειχαν παρει ποτε αγκαλια...μασκα δεν τους εβαλα αλλα αν ενιωθαν συναχι δεν ερχοντουσαν φυσικα.

Ξενος δεν εχει ερθει κανεις ακομη στο σπιτι...δεν εχω επιτρεψει ακομη επισκεψεις.

Μονο μια φιλη μου εχει ερθει που εχει και αυτη νεογεννητο και η νονα του μπεμπη. Το μωρο όμως το ειχα σε άλλο δωματιο. Λεω αν ειναι να κολλησει κατι, θα κολλησει ο Αγγελος πρωτα και ετσι θα το καταλαβω.

Δοξα τον Θεο ως τωρα δεν παθαμε τιποτα.

.

τα εχω παρει πολυ απο προχτες με αυτο που εγινε για αυτο τα λεω σε εσας για να μην τα πω πιο χοντρα πουθενα αλλου .!!!

μην αγχωνεσαι απλα μη στεναχωριεσαι αν τους στεναχωρησεις...αν ειναι γαιδουρι ο αλλος δεν φταις εσυ...

βρε Αλεκα τωρα το ειδα οτι επεσες!!!!

πως εισαι???? πως τα καταφερες????

ασε ρε...ρεζιλι εγινα...την Δευτερα που μας περασε, ψιλοβρεχε, ημουν σε ενα πλακοστρωτο, φωναζε η μανα μου στο τηλεφωνο που ειχα αργησει, με αβριζε ο πατερας μου για την δουλεια και εφαγα μια σουπερ τουμπα..,.,.ρεζιλι σου λεω...Βεβαια ακομη γελαω αλλα ποναω κι όλας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

...... παιρνουν την μπεμπα λοιπον και αντι απλα να την χαιδευουν στα χερακια της τα φιλουσαν!!!! Αλλη φορα θα τους βαζω ντετολ και στο στομα!!

Οταν φυγαν ετρεξα να την πλυνω μην βαλει κανενα χερι στο στομα και εχουμε ιστοριες....

Έλεος!!!! Μυαλό κουκούτσι!!!!!

Το καλό είναι ότι καταφέραμε μετά από πολύ αγώνα να θηλάζει αποκλειστικά,το πάλεψε κι αυτή,δεν άφηνε το στήθος ακόμα κι αν δεν είχε γάλα ε μέχρι που κατέβηκε και τώρα χλαπακιάζει κανονικότατα!!

Μέσα σε μια βδομάδα πήρε 320 γραμμάρια και τώρα είναι 3720!!!

.

Μπράβο Ντοράκι μου!!!!

Αλεκα περαστικα σου!!!

Ντορακι Τα καταφερατε λοιπον με την επιμονή σου, μπραβο!!!!

Τωρα γυρισαμε απο την βολτα!πηγαμε με το καροτσι και η μπεμπου δεν εκλαψε καθολου για πρωτη φορα! ολο εκπληξεις ειναι η κορακλα αυτες της μερες!!

ασε ρε...ρεζιλι εγινα...την Δευτερα που μας περασε, ψιλοβρεχε, ημουν σε ενα πλακοστρωτο, φωναζε η μανα μου στο τηλεφωνο που ειχα αργησει, με αβριζε ο πατερας μου για την δουλεια και εφαγα μια σουπερ τουμπα..,.,.ρεζιλι σου λεω...Βεβαια ακομη γελαω αλλα ποναω κι όλας...

Ρε Αλεκα περαστικα ...τι επαθες παλι!!Σε φαγανε!!

Κι εμεις πηγαμε βολτα οικογενειακος χτες και πηγαμε και για μποουλινγκ με τη μεγαλη κ πολυ της αρεσε! Ο μικρος ολο κοιμοταν στο καροτσι!

Τι μου λεει ο αντρας μου χτες!!.....φορουσα μεσα στο σπιτι του μπεμπη ενα κοκκινο φορμακι με εξω τα ποδαρακια και οι καλτσες του ηταν σιελ....μου λεει αλλαξε καλτσες στο παιδι δεν ταιριαζουν!!!!!!!!!!Τι λες ρε καραμητρο που μου χουν πεσει τα χερια απο το πλυσιμο να διαλεγουμε δηλαδη και ασορτι φανελακι-φορμακι-καλτσακι επαει πολυ!!! Εγω δεν θα πηδηχτω απο το παραθυρο θα τον πηδηξω απο το παραθυρο!!!!!!!!!!!!

Πιπιλα πιανουν τα δικα σας?? Εμενα για 10 δευτερολεπτα και του πεφτει μετα και για να την ξαναπιασει κατατσατιζεται!! Χαζο παιδι εκανα μου φαινεται!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

κ

Λοιπον ασχετο αλλα ακουστε τι εγινε εχτες στο μαγαζι ευτυχως που δεν ημουν εγω κατα τις 9 το βραδυ επανω στην Βουλιαγμενης σκανε 6 ατομα με κρανη σου απεναντι το μαγαζι κραταγανε τσεκουρια σπανε ολο το μαγαζι τζαμαριες τα παντα πετανε και ενα μπετονι βενζινη και το εκαναν λαμπαδα μεσα σε 20 δευτερολεπταμπροστα σε ολους ανενοχλητοι παρακαλω βεβαια παιζει το εργο να την εχει βαλει και ο ιδιος γαι την αποζημιωση γαιτι πολλες φωτιες τωρα τελευταια αλλα οταν μου το ειπε ο Σπυρος τρελαθηκα και ηταν εχτες για καταθεση

Mαρινα μολις το ακουσα στις ειδησεις!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ρε Αλεκα περαστικα ...τι επαθες παλι!!Σε φαγανε!!

Κι εμεις πηγαμε βολτα οικογενειακος χτες και πηγαμε και για μποουλινγκ με τη μεγαλη κ πολυ της αρεσε! Ο μικρος ολο κοιμοταν στο καροτσι!

Τι μου λεει ο αντρας μου χτες!!.....φορουσα μεσα στο σπιτι του μπεμπη ενα κοκκινο φορμακι με εξω τα ποδαρακια και οι καλτσες του ηταν σιελ....μου λεει αλλαξε καλτσες στο παιδι δεν ταιριαζουν!!!!!!!!!!Τι λες ρε καραμητρο που μου χουν πεσει τα χερια απο το πλυσιμο να διαλεγουμε δηλαδη και ασορτι φανελακι-φορμακι-καλτσακι επαει πολυ!!! Εγω δεν θα πηδηχτω απο το παραθυρο θα τον πηδηξω απο το παραθυρο!!!!!!!!!!!!

Πιπιλα πιανουν τα δικα σας?? Εμενα για 10 δευτερολεπτα και του πεφτει μετα και για να την ξαναπιασει κατατσατιζεται!! Χαζο παιδι εκανα μου φαινεται!!

εμενα την επιασε απο 40 ημερων. Ο Αγγελος απο 2 μηνωβν...εγω του φοραω ολοσωμα κορμακια χωρος λα΄τσες συνηθως. Αν εχουν ποδαρακια, τους βαζετε και καλτσες? Ρωταω γιοατι τα βλεπω λιγο παγωμενα τα ποδαρουνια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμενα την επιασε απο 40 ημερων. Ο Αγγελος απο 2 μηνωβν...εγω του φοραω ολοσωμα κορμακια χωρος λα΄τσες συνηθως. Αν εχουν ποδαρακια, τους βαζετε και καλτσες? Ρωταω γιοατι τα βλεπω λιγο παγωμενα τα ποδαρουνια...

Eγω του βαζω και καλτσακια κατω απο το φορμακι γιατι κι εμενα μου φαινοντουσαν λιγο κρυα...τωρα σιγα σιγα λεω να του τα βγαλω...ξερω γω μωρε ..ειμαι κι εγω κρυουλιαρα και δεν μπορω χωρις καλτσες!

Σοφακι μου αν γινοταν στο δικο μας μαγαζι εκτος απο αυτο θα ακουγες,<<ο ιδιοκτητης του μαγαζιου μολις το ειδε τους πατησε με το αυτοκινητο και μετα αυτοκτονησε γιατι το χρωσταει ακομα.

Κοριτσια ειχα πει τωρα στο μαγαζι και εβαλα του μικρου τζην παντελονι και ασημι αθλητικο ηταν σουπερ θα βαλω φωτο αλλα περιμενω να τις εμφανισω.

Εμενα μαρακι επιασε πιπιλα απο 7 ημερων του πεφτει αλλα η μαμα Μαρινα εχει βρει κολπο με ενα κουκλακι και του τη στουμπωνει και αν φοραει ζακετακι με φερμουαρ οπως σημερα βαζει το φερμουαρ ως επανω και δεν πεφτει με τιποτα Ο μεγαλος την επιασε 5 μηνων κανονικα μια σπανια κωλοπιπιλα που την εκανα παραγγελια σε 8δες

Ινακι και εμενα αυτο με τα φιλια με κανει τρελη ρε παιδια γιατι οποιος ερχεται του αφηνεται το μωρο εγω το παω μεσα επι τοπου ισα που το βλεπουν και μετα εξαφανιζολ

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλακα στη πλακα σε περιπτωσεις σαν τη χθεσινη ειναι να εχεις μια τζιπαρα μαφιοζικη αλλα οχι να πατησεις τα κωλοπαιδα να τα βλεπεις μετα στον υπνο σου αλλα ηρθαν 6 ατομα με 3 μηχανακια να πατησεις τα 2 μηχανκια και ντους μετα να κανουν παρασταση 6 ατομα σε 1 μηχανακι σαν τους κινεζους στο τσιρκο

Οσο το να προσεχουμε τι να προσεχεις πριν παρουμε το μαγαζι ειχαν ερθει 4 με καραμπινες ειχαν μεσα καμερες και ξηλωσανε και τις καμερες και πηραν και τον υπολογιστη που γραφει και μετα τους εκλεισαν στην τουαλετα τι να προσεξεις λοιπον απλως παρακαλαω οταν ξατυχει να εχουμ ταμειο να δωσουμε και ενα τσουρεκι για το δρομο μην φυγουν νηστικα τα παιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...