Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τις επισκεψεις στο σπιτι μας οταν ερχονται αλλοι με ψιλοκουραζουν .. για αυτο λεω να αρχισω να ξεπορτίζω εγω (οποτε και να θελουν να ερθουν καποιοι, δεν θα με βρίσκουν :) ) εντωμεταξύ, αγχώνομαι και οταν σκανε πιτσιρικια σπιτι και δεν ξερω πως να το χειριστώ .. απλα φοβαμαι πολυ τις ιωσεις και ιδιως αυτες που κολλανε τα μικρουλια απο παιδικους σταθμους και σχολεια. και επειδη ντρεπομαι να το πω στα ισα , απλα πιεζομαι πολυ συναισθηματικα οταν τυχαίνει και ερχονται σπιτι μαμαδες με τα παιδακια τους. γ%^#$% γιατι να ερχομαστε σε τοσο δυσκολη θεση και να μην το καταλαβαινουν μονοι τους ?¨:(

συμφωνω απολυτα,και εγω δεν θελω να ερχονται σπιτι μαμαδες που εχουν τα παιδια στον παιδικο και προσπαθω να πεισω τον ευατο μου οτι ειμαι υπερβολικη.και ειδικα τωρα που εχω σαραντησει θα μου ερχονται καμποσοι.πιστευω κατι θα βρω να λεω.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνω απολυτα,και εγω δεν θελω να ερχονται σπιτι μαμαδες που εχουν τα παιδια στον παιδικο και προσπαθω να πεισω τον ευατο μου οτι ειμαι υπερβολικη.και ειδικα τωρα που εχω σαραντησει θα μου ερχονται καμποσοι.πιστευω κατι θα βρω να λεω.......

αν βρεις πεστο σε παρακαλω γιατι ειλικρινά ερχομαι σε πολυ δυσκολη θέση. και επειδη γενικα σαν χαρακτήρας είμαι αρκετα ανεξάρτητη και όταν θέλω τον χώρο μου και την ησυχία μου και δεν το εχω, προκειμενου να μην με παρεξηγήσουν το πνίγω και με καταπιεζει απίστευτα πολυ

εγω παντως εχω ξεκαθαρισει ότι μεχρι να παι 3 μηνων ο μικρος, δεν δεχομαι επισκεψεις. Και εγινε δεκτο απο όλους, ευτυχως

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσια εχετε δικιοαλλα και αυτες που εχουν παιδακια τι να τα κνουν?Απλως μολις ερχονται αλλαξτε δωματιο στο μωρο και πειτε το ευγενικα εγω αυτο κανω παντως οταν ερχετε οταν ο ανηψιος μου και δεν τρεχει καστανο γιατι και η νυφη μου δεν εχει να τον αφησει πουθενα και υπαρχουν φορες που πρεπει να ερθει αναγκαστικα.Μην ξεχνατε οτι μπορει το δευτερο μωρακι σα να ερθει οταν το πρωτο παει στο σταθμο τοτε θα εχετε την ιδια αποψη?Θα διωξετε το μεγαλο απο το σπιτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ρε συ μαρινα δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο...εγω εχω παιδακι και παλι δεν δεχομαι επισκεψεις...και φυσικα το παιδι μου ειναι παντα μαζι μου. Αλλα εγω ειμαι σιγουρη για το αν εχει κολλησει κατι η οχι ο Αγγελακος. Και ανιψια μου ερχεται που ειμαι σιγουρη ότι η αδερφη μου ειναι προσεχτικη. Αλλα οι υπολοιποι δε φερνουν τα παιδια τους...ειναι αυτονοητο...

Πανω απο τα παιδακια μου δε βαζω ουτε τους τυπους και την ευγενεια ουτε την ευκολιακαποιας που δεν εχει που να τα αφησει...ας μην ερθει.

Μετα το τριμηνο όποιος θελει, ας ερθει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

στα πεταχτα γιατι γινεται της μουφας στο παρεντς και θελω να σας δω και στο φβ...πιες για δικαιολογια οτι μεχρι να κανει το πρωτο εμβολιο δε δεχεσαι παιδακια ..και κανε το πρωτο και καλα στους 3 μηνες..εντολη παιδιατρου πες...πλακα πλακα φιλης μου μωρο 25 ημερων στο παιδων μια βδομαδα ιογενης βρογχολιτιδα..στο τσακ προλαβανε την πνευμονια..απο καπου το πηρε ...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλε, μια μερα δεν μπηκα κ διαβαζα μια ωρα!!!!!

το καθιερωσαμε καθε Σαββατο πλεον , εκδρομη στη μαμα!!!

για τα παιδακια εγω απλα το λεω στα ισα!!! οτι η παιδιατρος μας ειπε να μην τα φερνουμε σε επαφη με παιδια κ ολοι το καταλαβαν! σημερα μαλιστα ηρθε ο θειος μου χωρις τα παιδια του κ το θεωρουσε αυτονοητο.. κ οποιος δεν το καταλαβει σκασιλα μου!!!!

Κορίτσια τώρα τελείωσα τις δουλειές....εμένα μου έφερε ο άντρας μου κάτι σταγονίτσες για κολικούς...infacolic..τις ξέρετε?Πρέπει να ρωτήσω την παιδίατρο πρώτα ε?

εγω τις χρησιμοποιω κατοπιν συστασης απο την παιδιατρο...

Δεν αντεχω με τα ορθογραφικα μου γιατι οταν γραφω κανονικα δεν κανω και εδω μπλεκω τα μπουτια μου?

:P:p:p

hellooo !!!

yasemi δεν ειμαι απο τις admin οποτε δεν μπορω να σε κανω add.πρεπει να το παρουν χαμπαρι μια απο τις FAM,doraki,Sofaki, Evita. Αντε κοριτσια νεο μελος!! ξεκουνηθητε !!!

εμεις σε λιγο θα παμε για ψωνια, εχουμε να παρουμε δωρακια στον μπαμπα για τα γεννεθλια του!

ινακι να τον χαιροσαστε!!!

καλημερααα, Ινακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι. Του χρονου πες του, του ευχομαι και Χολυγουντ!!! χιχιχι...(για εκεινο το βιντειο λεω για πλυσιμο αυτοκινητου!).

Σημερα εβαλα του μικρουλη μου μια φορμα (2 κομματια) και εχω ξετρελαθει...συνεχεια του βαζω φορμακια μονοκομματα και μου εκανε πολυ εντυπωση. Αν και το 'κοψιμο' ειναι στενο, θα το πω...6-9 μηνων ειναι το νουμερο και του ειναι ισα ισα...χαχα...

σοβαρα? εγω εδω κ καιρο βαζω κανονικα ρουχαλακια για εξω κ οχι φορμακια. σημερα η μια φοραγε φορμουλα η αλλη κουστουμακι!!!

καλημερα κουτσομπολιτσε που λυσαξατε γιατι χωρισε η Μενεγακη εσεις αν ειχατε αντρα τον Λατσιο και ειχατε λεφτα ομως ποσο θα αντεχατε να ξυπνατε διπλα του.Σαν ανωμαλος μπανιστιρτζης στο Καβουρι εχει γινει εντελως γλοιωδης.Εγω δεν νομιζω οτι ειναι απιστια στη μεση απλως τελειωσε και συνηθως αυτοι δεν το παλευουν και ιδιαιτερως το θεμα

που τις βρισκεις αυτες τις ατακες:P???????

baJfp2.png

καλημερα κοριτσακια μου.Αλεκα εχεις δικιο για τις επισκεψεις αλλα σκεφτομαι οτι και εγω μπορει να το εχω κανει ή να το κανω.

Λοιπον ασχετο αλλα ακουστε τι εγινε εχτες στο μαγαζι ευτυχως που δεν ημουν εγω κατα τις 9 το βραδυ επανω στην Βουλιαγμενης σκανε 6 ατομα με κρανη σου απεναντι το μαγαζι κραταγανε τσεκουρια σπανε ολο το μαγαζι τζαμαριες τα παντα πετανε και ενα μπετονι βενζινη και το εκαναν λαμπαδα μεσα σε 20 δευτερολεπταμπροστα σε ολους ανενοχλητοι παρακαλω βεβαια παιζει το εργο να την εχει βαλει και ο ιδιος γαι την αποζημιωση γαιτι πολλες φωτιες τωρα τελευταια αλλα οταν μου το ειπε ο Σπυρος τρελαθηκα και ηταν εχτες για καταθεση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες...

Σας ειχα πει που πηρα μια τουμπα ε???Ε απο εχθες, μετα απο 5-6 μερες εχει πρηστει η μεαση μου και κουτσαινω απο τον πονο χαλια μαυρα σας λεω. Το καλο ειναι βεβαια ότι κοιμηθηκα και ξυπνησε ο αντρας μου για ο μωρακι και τον αγγελο μια που επι τελος καταλαβε ότι ποναω, αλλ αλλα θα μπορουσε να τα εκανε αυτα ετσι και αλλιως...τεσπα!

καλημερα κοριτσακια μου.Αλεκα εχεις δικιο για τις επισκεψεις αλλα σκεφτομαι οτι και εγω μπορει να το εχω κανει ή να το κανω.

Λοιπον ασχετο αλλα ακουστε τι εγινε εχτες στο μαγαζι ευτυχως που δεν ημουν εγω κατα τις 9 το βραδυ επανω στην Βουλιαγμενης σκανε 6 ατομα με κρανη σου απεναντι το μαγαζι κραταγανε τσεκουρια σπανε ολο το μαγαζι τζαμαριες τα παντα πετανε και ενα μπετονι βενζινη και το εκαναν λαμπαδα μεσα σε 20 δευτερολεπταμπροστα σε ολους ανενοχλητοι παρακαλω βεβαια παιζει το εργο να την εχει βαλει και ο ιδιος γαι την αποζημιωση γαιτι πολλες φωτιες τωρα τελευταια αλλα οταν μου το ειπε ο Σπυρος τρελαθηκα και ηταν εχτες για καταθεση

πω πω...τι λες βρε Μαρινακι....ευτυχως που δεν παθατε τιποτα. Να προσεχετε με τα μαγαζια....εχουν γινει πολυ επικινδυνα τα πραγματα...

σοβαρα? εγω εδω κ καιρο βαζω κανονικα ρουχαλακια για εξω κ οχι φορμακια. σημερα η μια φοραγε φορμουλα η αλλη κουστουμακι!!!

?

α μωρε τις βρωμιτσες...θα ειναι γλυκες τα μοντελακια μας...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κορίτσάρες !! εχετε δίκιο για το θεμα με τα μικρα παιδακια. και συμφωνω απολυτα με την αλεκα - προχτες ήρθα σε δύσκολη θέση γιατι ενω το εχω κανει ξεκαθαρο αυτο με τα παιδακια, με πηρε μια ξαδερφη πρωτη του αντρα μου (μενει κοντα μας και ειναι σαν αδερφη του) και μου λεει ειμαι απο κατω και εχω φερει δωρακι στο μωρο να ανεβουμε για λιγο? και μου εμφανιζεται με τα δυο μικρα της παιδακια, που μια χαρα παιδακια ειναι αλλα συνεχως και απο εκει που δεν εχουν τιποτα ξαφνικα πολυ συχνα ανεβαζουν το βραδυ δεκατα ή ξυπνανε το πρωι με συναχη και βήχα και τετοια. εκει που επαθα το εγκεφαλικο ήταν όταν ο ενας απο τους δυο ήθελε και πήρε για λίγο το μωρακι αγκαλια .. και μετα απο λιγο πηγε στο μπανι οκαι τον ακουγα που εβηχε .... το σκεφτομαι και με πιανουν τα κλαμματα απο τα νευρα μου...... :(μ$%@κια μου που δεν εγινα πιο αυστηρη και αγενης με αυτο το θεμα γιατι μαλλον οι υπολοιποι δεν το παιρνουν εξισου σοβαρα οσο εγω για το μωρακι μου. στο εξης και μεχρι να θεωρήσω εγω οτι ειναι οκ, θα το απαγορευσω με πιο εντονο τρόπο και ας με παρεξηγησει οποιος θέλει. εδω τους γονεις μου τους κακομοίρηδες που δεν κυκλοφορουν κιολλας παρα ελαχιστα, και μολις τους είπα μια κουβεντα μετα την γεννα αμεσως και συνεχως οταν ερχονται φορανε μασκα και ας μην εχουν τιποτα.

τα εχω παρει πολυ απο προχτες με αυτο που εγινε για αυτο τα λεω σε εσας για να μην τα πω πιο χοντρα πουθενα αλλου .!!!

καλημερα....τρεχοντας και ριχνοντας μια ματια σε αυτα που λετε.....φορατε μασκα στους επισκεπτες???εμαθα χτες για μια γνωστη μου που το μωρακι της γεννηθηκε αρχες νοεμβρη και ακομη και η μανα της οταν παει να δει το παιδι (που βασικα εινιαολη μερε εκει ) φοραει μασκα συνεχεια και η ιδια η μανα εανβγει εξω μετα φοραει μασκα...μου φανηκε υπερβολικο....οποιος ερχετε φοραει μασκα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα....τρεχοντας και ριχνοντας μια ματια σε αυτα που λετε.....φορατε μασκα στους επισκεπτες???εμαθα χτες για μια γνωστη μου που το μωρακι της γεννηθηκε αρχες νοεμβρη και ακομη και η μανα της οταν παει να δει το παιδι (που βασικα εινιαολη μερε εκει ) φοραει μασκα συνεχεια και η ιδια η μανα εανβγει εξω μετα φοραει μασκα...μου φανηκε υπερβολικο....οποιος ερχετε φοραει μασκα....

βρε δεν λεω σε ολους μασκα !! απλα οσο γινεται οχι ξενα παιδακια λεω. στο κατω κατω, επιλογη μου ειναι σαν μανα να λεω ποιοι ειναι πιο πιθανον να κολλησουν κατι το μωρο μου κ ποιοι οχι

βρε μαρινακι δεν καταλαβα:oops:...αυτο εγινε στο δικο σας μαγαζι??? παλι καλα που δεν παθατε τιποτα!!!!

α μωρε τις βρωμιτσες...θα ειναι γλυκες τα μοντελακια μας...

:D:D:D δεν ειμαι κουκουβαγια :tongue: αλλα ηταν αφασια!!!!

yasemi εγω ξεκινησα με μασκες. στην αρχη οποιος εμπαινε στο σπιτι , μετα οποιος ειχε καποιο παιδι αγκαλια κ τωρα τις κοβω σιγα σιγα....βαζουν μονο οι γονεις μου πλεον (λογωτσιγαρου περισσοτερο...) κ ολοι οι αλλοι πολυ καλο πλυσιμο!

κ αυτο επειδη ηταν προωρα ηθελε παραπανω προσοχη...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...