Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδιααααααα

εμεις σήμερα ξυπνησαμε με γκρινιαρουλα (γιος και μαμα) και ειμαστε κακοκεφοι.

πειραζει που δεν θελω να βλεπω ανθρωπο για επισκεψεις και τετοια? βαριεμαι να μιλαω και να δινω σημασια σε αλλους . θελω μονο το γιοκα μου !!

εσεις εχετε κεφια γενικοτερα? θελετε να κανετε κοινωνικοτητες? τι εχω παθει ?? λετε να ειναι καταθλιψη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουτσομπολιτσε που λυσαξατε γιατι χωρισε η Μενεγακη εσεις αν ειχατε αντρα τον Λατσιο και ειχατε λεφτα ομως ποσο θα αντεχατε να ξυπνατε διπλα του.Σαν ανωμαλος μπανιστιρτζης στο Καβουρι εχει γινει εντελως γλοιωδης.Εγω δεν νομιζω οτι ειναι απιστια στη μεση απλως τελειωσε και συνηθως αυτοι δεν το παλευουν και ιδιαιτερως το θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερουδιααααααα

εμεις σήμερα ξυπνησαμε με γκρινιαρουλα (γιος και μαμα) και ειμαστε κακοκεφοι.

πειραζει που δεν θελω να βλεπω ανθρωπο για επισκεψεις και τετοια? βαριεμαι να μιλαω και να δινω σημασια σε αλλους . θελω μονο το γιοκα μου !!

εσεις εχετε κεφια γενικοτερα? θελετε να κανετε κοινωνικοτητες? τι εχω παθει ?? λετε να ειναι καταθλιψη?

Αχ έτσι είμαι κι εγώ τις περισσότερες ημέρες, αλλά πάλι ξυπνάω κάτι άλλες ημέρες που θέλω βόλτες και κόσμο και διάφορα...

Ελπίζω να είναι φυσιολογικά αυτά..., αλλιώς Άντζυ να μοιραστούμε τον ψυχολόγο να μας έρθει και φθηνότερα!!!!

Αχ έτσι είμαι κι εγώ τις περισσότερες ημέρες, αλλά πάλι ξυπνάω κάτι άλλες ημέρες που θέλω βόλτες και κόσμο και διάφορα...

Ελπίζω να είναι φυσιολογικά αυτά..., αλλιώς Άντζυ να μοιραστούμε τον ψυχολόγο να μας έρθει και φθηνότερα!!!!

αχ, πολυ φοβαμαι προς τα εκει παμε :(

θελω να βλεπω μονο το παιδακι μου, τον αντρα και τους γονεις μου. τιποτα αλλο :( ουτε εξοδους θελω ουτε τιποτα. και αν ειναι να βγω, θελω τοσο πολυ μονο το μπεμπακο μαζι μου. τελικα σημερα δεν επαιξε εξοδος (παρολο που ειχε φανταστικη λιακαδα). ελπιζω αυριο να μας κατσει.

να ρωτησω κορίτσια, για βολτα στο παρκο με το καροτσακι τα εχετε παει ? σε ανοιχτο χωρο εννοω. και τι του φορατε οταν βγαινεται εξω?

Διαφημίσεις

θελω να βλεπω μονο το παιδακι μου, τον αντρα και τους γονεις μου. τιποτα αλλο :( ουτε εξοδους θελω ουτε τιποτα. και αν ειναι να βγω, θελω τοσο πολυ μονο το μπεμπακο μαζι μου. τελικα σημερα δεν επαιξε εξοδος (παρολο που ειχε φανταστικη λιακαδα). ελπιζω αυριο να μας κατσει.

να ρωτησω κορίτσια, για βολτα στο παρκο με το καροτσακι τα εχετε παει ? σε ανοιχτο χωρο εννοω. και τι του φορατε οταν βγαινεται εξω?

Εγω τον εχω παει και του φοραω της παναγιας τα ματιαλοιπον φορμα εξοδου σκουφο κασκολ κουβερουλα πανω -κατω ποδοσακος αν ειμαι με το καροτσι και απο πανω το προστατευτικο ναυλον.Αν βγω με μαρσιπο καπου κοντα φορμα εξοδου σκουφο κασκολ και απο πανω κλεινω και το μπουφαν μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ,κοριτσάκια μου,εγω ειδικά όσο βλέπω τη 1 βαλίτσα παντελόνια που έχω κρυμένα και ουτε στα μπούτια δεν ανεβαίνουνε,(για να μην πώ για την κοιλιά) αστα να πάνε...αλλα όχι,και παρέα θέλω και έξω θέλω να βγώ...

Απλά,πήγα και κουρεύτηκα,έκανα ένα κοντό πίσω τρελλό σαν καρέ και μπροστά μύτες με αντάυγειες,και κάπως ηρέμησα με τα ψυχολογικά μου!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

λοιπον ....εμεις που ειχαμε βγει με καροτσι πριν καποιο καιρο για να παμε κουνιες τη μεγαλη και εκανε και ψοφο τωρα που το σκεφτομαι...της ειχα βαλει ενα ολοσωμο μπουφαν (αυτο λετε φορμα εξοδου?),απο πανω ενα υπνοσακο (ετσι αραγε το λενε??) και τελος....και νομιζω οτι εσκαγε αλλα δε ξερω...την μεγαλη την γεννησα μαϊο οποτε μια πικε κουβερτα και βουρ εξω βολτα ειμασταν...αληθεια πως τα ντυνεται στο σλινγκ???εκει δε ξερω τι να της βαλω.....

α....θυμηθηκα...θελω να βγαλω τρια γευματα....τι πρεπει λοιπον να κανω???και πως να αποστειρωσω μπουκαλια??φτανει ο αποστειρωτης???και μετα ριχνω μεσα στα μπουκαλια το γαλα και στο ψυγειο??πως τα κλεινω??με τη πιπιλα ή με την ταπουλα???ωρε μπερδεμα...

παω για βουτια στη γενικη παλι.....μου εμειναν τα πιατα και σφουγγαρισμα σαλονι κουζινα και ξεσκονισμα ....α και σιδερο αλλα αυτο ειναι στανταρ....να δω ποτε θα το κανω.:rolleyes:

α και ποτε θελω κοσμο (αλλα προσεξε να παω εγω οχι να μου ερθουν σπιτι) και ποτε θελω ησυχια ταξη και ασφαλεια (μπρρρρ ανατριχιασα και μονο που το ειπα....) βασικα να σερνομαι απο τον ενα καναπε στον αλλο....(οσο με αφηνειη ανταρτισσα)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εγώ για έξω φοβάμαι ακόμη.Κανένα mall Κι αυτό μέσα στο καροτσάκι του με τη φόρμα εξόδου,η αγκαλια μέσα στο ring sling..γιατί το καροτσάκι είναι του Γιώργου ακόμη...

Βαρβαρουλα μηπως πρεπει να παρεις διπλο καροτσι?Σοβαρα εγω αυτο θα εκανα οχι διπλα διπλα αυτο που ειναι μπρος ισω και το χρησιμοποιεις μετα σαν μονο αφου δεν πιανει χωρο στην πισω θεση ειναι για μωρακι ως 1 ετος γιατι ειναι μικρος ο Γιωργος και αν κρινω απο τον δικο μου που βγηκαμε απο το καροτσι δυομιση με τριων χρονων δεν μπορεις να εισαι με το μωρο στα χερια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας!!!

Ο Κομπόστας μου φαίνεται έμαθε ήδη στο sling και σκούζει από το μεσημέρι και μόνο όταν τον φοράω ησυχάζει!!!! Και κοιμάται αμέσως!!! Και πώς θα βγει η μανούλα στο μπαλκόνι να καπνίσει 3.000 τσιγάρα?????????????

Αχ πόσο σε νιώθω!!!!!!! Νομίζω ότι πρέπει να απογαλακτιστούμε!!! Εμείς από τα μωράκια, γιατί αυτά μια χαρά μεγαλώνουν και ανεξαρτητοποιούνται!!! Έτσι κι εγώ πήρα απόφαση το άλλο Σάββατο και θα πάω σε γάμο με τραπέζι μετά!!! Βέβαια ενδιάμεσα θα περάσω από το σπίτι να του σκάσω ένα φιλί (ίσως και δύο, ίσως και 3.000)!!!!

Όσο για τις βόλτες εμείς ξεκινήσαμε από 20 ημερών, ανάλογα τον καιρό και τα υπνάκια του και βγάινουμε καροτσάδες...Έχουμε μια ολόσωμη στολή με κουκούλα (σαν στολή του σκι είναι), τον ντύνουμε αστροναύτη (από μέσα κανονικά το φορμάκι ύπνου ή ε΄να ελαφρύ εξόδου) και βουρρρρρ με το καρότσι γύρω-γύρω στη γειτονιά!!! Βέβαια μόλις μπούμε σε κλειστό χώρο πρέπει να τη βγάζουμε αμέσως τη στολή, γιατί γίνεται μούσκεμα στον ιδρώτα!!!!

Εγώ για έξω φοβάμαι ακόμη.Κανένα mall Κι αυτό μέσα στο καροτσάκι του με τη φόρμα εξόδου,η αγκαλια μέσα στο ring sling..γιατί το καροτσάκι είναι του Γιώργου ακόμη...

Εμείς δεν έχουμε παέι ακόμη mall αν και είναι δίπλα μας...δεν έχει συνωστισμό?????????

Αχ,κοριτσάκια μου,εγω ειδικά όσο βλέπω τη 1 βαλίτσα παντελόνια που έχω κρυμένα και ουτε στα μπούτια δεν ανεβαίνουνε,(για να μην πώ για την κοιλιά) αστα να πάνε...αλλα όχι,και παρέα θέλω και έξω θέλω να βγώ...

Απλά,πήγα και κουρεύτηκα,έκανα ένα κοντό πίσω τρελλό σαν καρέ και μπροστά μύτες με αντάυγειες,και κάπως ηρέμησα με τα ψυχολογικά μου!!

Άστο με τα ρούχα...πονάει....

Με γεια το χτένισμα!!!! Βάλε φωτογραφία στο φουμπού να σε δούμε!!!!

α....θυμηθηκα...θελω να βγαλω τρια γευματα....τι πρεπει λοιπον να κανω???και πως να αποστειρωσω μπουκαλια??φτανει ο αποστειρωτης???και μετα ριχνω μεσα στα μπουκαλια το γαλα και στο ψυγειο??πως τα κλεινω??με τη πιπιλα ή με την ταπουλα???ωρε μπερδεμα...

Τα μπουκάλια δεν έχουν οδηγίες?? Τα δικά μας λένε πριν την πρώτη χρήση πολύ καλό σαπούνισμα, ξέπλυμα με χλιαρό νεράκι και βράσιμο τουλάχιστον 5 λεπτά και μετά πριν την κάθε χρήση σαπούνι-ξέπλυμα και είτε βράσιμο, είτε αποστειρωτή.

Βάζεις το γαλατάκι σου στο αποστειρωμένο μπουκάλι, το κλείνεις κανονικά και το βάζεις κατευθείαν ψυγείο. Κάποιοι τα κρατούν και 2 ημέρες, εγώ προσωπικά το χρησιμοποιούσα εντός 24ώρου!

Ουφ, αυτά!

Διαφημίσεις

και εγω υπερ του 24ωρου ειμαι για το γαλα!!

Εγω της φοραω φλις μπουφανακι σκουφο γαντακια, απο μεσα φοραει οτι και στο σπιτι πχ φορμακι υπνου. Στο μει ται επειδη ειναι χοντρο αν κανει ζεστη της φοραω ενα βελουτε φορμακι πανω απο βαμβακερο η καμια ζακετουλα.

Κοριτσια εχω προβλημα με το στομαχι μου. Απο τοτε που γεννησα με ποναει συχνα αλλα χτες και σημερα το εχει παρακανει..εφαγα 2παξιμαδακια λαδιου και με πειραξαν ...δεν ξερω τι να φαω!!! σκεφτομαι μηπως να παω να κανω ενα τεστ δυσανεξιας...εχει καμια σας εμπειρια;

και εγω υπερ του 24ωρου ειμαι για το γαλα!!

Εγω της φοραω φλις μπουφανακι σκουφο γαντακια, απο μεσα φοραει οτι και στο σπιτι πχ φορμακι υπνου. Στο μει ται επειδη ειναι χοντρο αν κανει ζεστη της φοραω ενα βελουτε φορμακι πανω απο βαμβακερο η καμια ζακετουλα.

Κοριτσια εχω προβλημα με το στομαχι μου. Απο τοτε που γεννησα με ποναει συχνα αλλα χτες και σημερα το εχει παρακανει..εφαγα 2παξιμαδακια λαδιου και με πειραξαν ...δεν ξερω τι να φαω!!! σκεφτομαι μηπως να παω να κανω ενα τεστ δυσανεξιας...εχει καμια σας εμπειρια;

Ινάκι δεν ξέρω για το τεστ, πάντως καλό είναι να το ψάξεις, γιατί το στομάχι είναι άτιμο πράγμα...και σίγουρα δεν μπορείς να έχεις καμία ενόχληση τη στιγμή που θηλάζεις αποκλειστικά!!!!

Λοιπόν κορίτσια σήμερα θα το κάψω που είναι Σαββατόβραδο!!! Άκουσα πλούταρχο και "ανέβηκα" και πάω στο μπαλκόνι για ουισκάκια-τσιγαράκια!!!

Ο μπέμπης κοιμάται και τον έχει έννοια ο μπαμπάς του!!!!

Βαρβαρουλα μηπως πρεπει να παρεις διπλο καροτσι?Σοβαρα εγω αυτο θα εκανα οχι διπλα διπλα αυτο που ειναι μπρος ισω και το χρησιμοποιεις μετα σαν μονο αφου δεν πιανει χωρο στην πισω θεση ειναι για μωρακι ως 1 ετος γιατι ειναι μικρος ο Γιωργος και αν κρινω απο τον δικο μου που βγηκαμε απο το καροτσι δυομιση με τριων χρονων δεν μπορεις να εισαι με το μωρο στα χερια

πολυ καλη ιδεα ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τις επισκεψεις στο σπιτι μας οταν ερχονται αλλοι με ψιλοκουραζουν .. για αυτο λεω να αρχισω να ξεπορτίζω εγω (οποτε και να θελουν να ερθουν καποιοι, δεν θα με βρίσκουν :) ) εντωμεταξύ, αγχώνομαι και οταν σκανε πιτσιρικια σπιτι και δεν ξερω πως να το χειριστώ .. απλα φοβαμαι πολυ τις ιωσεις και ιδιως αυτες που κολλανε τα μικρουλια απο παιδικους σταθμους και σχολεια. και επειδη ντρεπομαι να το πω στα ισα , απλα πιεζομαι πολυ συναισθηματικα οταν τυχαίνει και ερχονται σπιτι μαμαδες με τα παιδακια τους. γ%^#$% γιατι να ερχομαστε σε τοσο δυσκολη θεση και να μην το καταλαβαινουν μονοι τους ?¨:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...