Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να πω ρε παιδια....τρελαινονται και αυτες οι γυναικες στα 40 τους...ο Θεος και η ψυχη τους!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Αχ τι ωραια Τα ΣΚ! Κοιμαμαιιιιιιιιιιιιι..τον ταισε ο μπαμπας στη 2η βαρδια που ξυπνησε και εγω μεχρι τωρα κοιμομουν! ΕΛΙΩΣΑ!!

Λοιπον οσο για την Μενεγακη ....ο αντρας ειναι απο Καλαματα και μεχρι το καλοκαιρι ζουσαμε εκει...ειχαμε καφετερια και διπλα ηταν μια τραπεζα οπου δουλευε σαν σεκιουριτι ο φαιδων...τον ξερω καλα ειναι πολυ καλο παιδι και απο καλη οικογενεια! Δεν την εχει ψωνισει και παντα περνουσε απο κει και μαςχαιρετουσε και μας μιλουσε. Αφου με τα πρωτα λεφτα σαν μοντελο πηρε αυτοκινητο στη μαμα του! Τωρα τι να σας πω...εχω να τον δω απο το καλοκαιρι αλλα δεν πιστευω βρε κοριτσια.

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Αχ τι ωραια Τα ΣΚ! Κοιμαμαιιιιιιιιιιιιι..τον ταισε ο μπαμπας στη 2η βαρδια που ξυπνησε και εγω μεχρι τωρα κοιμομουν! ΕΛΙΩΣΑ!!

Λοιπον οσο για την Μενεγακη ....ο αντρας ειναι απο Καλαματα και μεχρι το καλοκαιρι ζουσαμε εκει...ειχαμε καφετερια και διπλα ηταν μια τραπεζα οπου δουλευε σαν σεκιουριτι ο φαιδων...τον ξερω καλα ειναι πολυ καλο παιδι και απο καλη οικογενεια! Δεν την εχει ψωνισει και παντα περνουσε απο κει και μαςχαιρετουσε και μας μιλουσε. Αφου με τα πρωτα λεφτα σαν μοντελο πηρε αυτοκινητο στη μαμα του! Τωρα τι να σας πω...εχω να τον δω απο το καλοκαιρι αλλα δεν πιστευω βρε κοριτσια.

Ακούς Κομπόστα τι κάνουν οι ωραίοι γιοι για τις μανούλες????? Εύγε του Φαιδωνάκου!!!

Αχ κορίτσια κι εγώ τάισα στις 3 και στις 6 ανέλαβε ο μπαμπάς, μόνο που εγώ δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ γιατί πονάει η πλάτη μου και ο αυχένας μου και δεν βολεύομαιιιιιι...τουλάχιστον κοιμήθηκα 11 με 3...

καλημερα κοριτσιααααααα!!!

ξυπνησα φρεσκαδουρα αφου εφαγα μια ηττα το πρωι....κοιμηθηκε το μικρο ζουζουνι στις 11μιση και ξυπναω στις 7μιση και πεταγομαι γιατι συνηδειτοποιω οτι ακομη δεν ειχε ξυπνησει και αρχιζα να τη σκουνταω η δολια μανα νομιζοντας οτι κατι εχει παθει....κανει ενα γοοου με μισο ματι...βαζει χερι για φαϊ, την ταϊζω και ακομη κοιμαται το θηριο.....η αληθεια ειναι οτι τρομαξα πολυ....ακου τοσες ωρες...η μεγαλη μεχρι 18 μηνων ξυπναγε για γαλα το βραδυ ....;)

βρε εσεις ειστε οργανωμενες...εκανα αιτηση στο κλαμπ στο fb η ιωαννα ειμαι γιατι δεν ειχε που να γραψω διπλαπια ειμαι...:tongue:

οσο για τη μενεγακη...ε καποιος τη μουτζωσε μου φαινεται φετος...χαλια παει η εκπομπη,χαλια και η προσωπικη ζωη....αστα...βασικα και πολυ κρατησανε μου φαινεται τοσο καιρο....αλλα μηπως ειναι ραδιοαρβυλα για να ανεβασει κανα νουμερο η δολια???

οσο για το φαιδωνα τον εχει εκει τοσα χρονια (2 νομιζω) και δε την κοβω για κατι τετοιο...

ωραια λιακαδα σημερα!!!βεβαια δε ξερω εαν εχει και κρυο δεν εχω βγειεξω ακομη....αλλα εχω γενικη γιατι το παραχ...με αυτες τις μερες...θα παθουμε ...οποτε σε λιγο σας αφηνωωωωω....

φτιαξαμε και κατι μασκες χτες με τη μεγαλη εχουμε γεμισει ασημοσκονη παντου...( εγω και οι τρελες ιδεες μου λες και το παιδι ειναι του νηπιαγωγειου και ξερει :rolleyes:)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

hellooo !!!

yasemi δεν ειμαι απο τις admin οποτε δεν μπορω να σε κανω add.πρεπει να το παρουν χαμπαρι μια απο τις FAM,doraki,Sofaki, Evita. Αντε κοριτσια νεο μελος!! ξεκουνηθητε !!!

εμεις σε λιγο θα παμε για ψωνια, εχουμε να παρουμε δωρακια στον μπαμπα για τα γεννεθλια του!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!! :)

Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε πρίν τις 2,ευτυχώς.....

(Τελικά βοηθάνε οι σταγονίτσες..

στα γρηγορα...ναι εχω facebook

asxeto to ksero.......kalinistaaaaaaaaaaaaaa:cool:

Κοριτσάκι να μας κάνεις όλες φίλες σου οκ?

hellooo !!!

yasemi δεν ειμαι απο τις admin οποτε δεν μπορω να σε κανω add.πρεπει να το παρουν χαμπαρι μια απο τις FAM,doraki,Sofaki, Evita. Αντε κοριτσια νεο μελος!! ξεκουνηθητε !!!

εμεις σε λιγο θα παμε για ψωνια, εχουμε να παρουμε δωρακια στον μπαμπα για τα γεννεθλια του!

χρόνια πολλά στον πατερούλη σας!!Κριός είναι??

Η κάθε Μενεγάκη ρε κορίτσια,που η γυναίκα είναι και γαμω τις 40 άρες,(βέβεια δεν την έχω δεί χωρίς μακιγιάζ και κόμμωση) έχει όχι μόνο τα παιδιά της εξασφαλισμένα,αλλα και τον εαυτούλη της...εγώ πιστεύω οτι αυτη μπορεί να ζήσει στο εξής χωρίς να ξαναδουλέψει ποτέ!

Και χωρίς άντρα δίπλα της!

Γιατί λοιπόν να σκεφτεί τα λεφτά και όχι τον εαυτούλη της?

Στο κάτω κάτω και ο ΄καθε Λάτσιος,τι κι αν έχει λεφτά?Αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει γίνει ντεκαβλε (οχι οτι πριν δεν ήταν) αλλα η γυναίκα μπορεί να μπούχτησε πλέον...

άλλωστε καλά το λέει και το τραγούδι....για τα λεφτά τα κάνεις όοοοολα!!....

Επεξεργάστηκαν by bebe-q

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

Την έκανα εγώ μανίτσες την Γιασεμί-Ιωάννα!!!! (αποδοχή)

Γιασεμάκι να μας κάνει φιληνάδες, μη μας ξεχάσεις!!!!!

Ινάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και η κοράκλα τον μπαμπούλη της!!!!!!!!

Ινάκι σε έκανα κι εσένα διαχειρίστρια στο γκρουπάκι μας στο φουμπού, μιας και σκαμπάζεις καλύτερα από όλες μας τα ιντερνετικά!!!

Αν μπορείς βάλε τη λίστα που πέει ποιά είναι ποιά και να προσθέσεις και Γιασεμί=Ιωάννα...

ΥΓ Γλώσσα λανθάνουσα, τα αληθή λέγει... λέει εννοούσα!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

καλημερααα, Ινακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να εισαστε παντα ευτυχισμενοι. Του χρονου πες του, του ευχομαι και Χολυγουντ!!! χιχιχι...(για εκεινο το βιντειο λεω για πλυσιμο αυτοκινητου!).

Σημερα εβαλα του μικρουλη μου μια φορμα (2 κομματια) και εχω ξετρελαθει...συνεχεια του βαζω φορμακια μονοκομματα και μου εκανε πολυ εντυπωση. Αν και το 'κοψιμο' ειναι στενο, θα το πω...6-9 μηνων ειναι το νουμερο και του ειναι ισα ισα...χαχα...

Για τη Μενεγακη εγω παντως λυπαμαι...η μια πηγη ειπε για το Φαιδωνα κατι που και εγω αμφιβαλλω...αν ηθελε τον ειχε χωρις να χωρισει. Τα μπλογκς λενε ότι ο Λατσιος τα εχει με τη Γκαγκακη, παντως σιγουρα ειναι απιστια στη μεση....δεν θα χωριζε ετσι αυτη...

Δεν πιστευω ότι βαρεθηκαν...ουτε καποια γυναικα που εχει την δουλεια της ( και τοσο καλη δουλεια) θα αποσκοπουσε στην εξασφαλιση του αντρα της. Σημερα η καθε μια μπορει να εξασφαλισει τα παιδια της μονη της. Πιστευω ότι τον παντρευτηκε (και ας ηταν ασχημος) γιατι θεωρουσε ότι θα κανει ωραια οικογενεια μαζι του. Τεσπα....

μαζευω λιγο το αχουρι μου, για να δουμε ποσο θα αντεξω χαχα

Καλημεεεερραααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω απορω πως τον παντρευτηκε γενικότερα :-D

Υδροχοος ειναι ο αντρουλης!

ΑΑ bebe-q και εσυ δεν μπορεις να κανεις accept την yasemi;;...για δες στο facebook σου

Μπορώ,αλλα ας κάνει πρώτα την αίτηση!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...