Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε την πονηρω τη Μενεγακη...εκανε τα παιδακια της , τα εχει εξασφαλισει, δρομο τωρα...κριμα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τις σταγονιτσες τις βαζει η Σοφια με τα διδυμακια, Αννια θα δεις αμεσως διαφορα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μου αρεσει που πεσατε και απο τα συννεφα με την Μενεγακη αντε και πολυ κρατησε.Ξερετε κανεναν απο αυτους που γερνανε μαζι?Τι ειναι καλε σαν και εμας τα βοδια?Τωρα μπορει να χωρισανε επεδει εκλανε στο κρεβατι ο Λατσιος για ηληθιους λογους.Λεμε τωρα δεν μενω και μαζι τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Συγνωμη δεν ξερεις να περπατας με τυφλο συστημα?Τι θες μωρη να βλεπεις τα ποδια σου μην πατησεις σκ@α?Εισαι με τα σωστα σου?

θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Άμα τα σκ@τ@ είναι φρέσκα και γλυστρίσω????

Να ρωτησω κατι?? Εσας χαμογελανε συνειδητα?? Εμενα οχι ακομα..μονο οταν κοιμαται ή καποιες φορες ασυναισθητα....περιμενω πως και πως!!

Αχ εμένα άρχισε...σκάει κάτι πλατιά φαφούτικα χαμόγελα...ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

πω πω Φαμουλα....και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη αυτα τα προβληματα ειχα. Τωρα εχω φυλαξει κανα δυο ρουχαλιακια...Θα αναγκαστεις να παρεις κανα παπουτσακι, εκτος αν εχεις καμια φιλη με λιγο μεγαλυτερο νουμερο απο εσενα...το ιδιο και για ρουχα. Βεβαια μπορεις να φορεσεις και κατι απο την εγκυμοσυνη σου. Αν εχεις ορεξη και σε βγαζει ο δρομος προς το σπιτι μου, εχω να σου δωσω απο όλα μια που ειμαστε τροφαντουλες :rolleyes:

εμενα εινι και μεγαλουτσικος...τωρα γελαει και κακαριστα~!!!!! Επισης όταν τον φιλαω, ανοιγει το στοματακι του σα χανος και κανει να με φιλησει και αυτος!!!!:)

Αχ Αλεκάκι είσαι γλύκα, αλλά μου πέφτεις μακρυά... Καλά ο παίδαρος Νο.2 γελάει κακαριστά κιόλας??? Πώς κρατιόμαστε και δεν τα τρώμε ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!!!!

Aυτα ειναι γελαστα μωρα...εμενα μου φαινεται θυμωμενος γεννηθηκε!! ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ!!!

Θα αλλάξει!!!!!

βρε κοριτσια απαντηστε κ σε μενα..ειμαστε μεσα στην γκρινια κ αν κ κανει κακα ζοριζετε συνεχεια κ εχει αερια μαζι με κλαμματα..λετε να τον πειραζει το γαλα??πινει αναγκαστικα κ συμπληρωμα γιατι το δικο μου δεν του φτανει..λεω να του παρω το ναν το sensitive θα παρω κ την παιδιατρο τηλ μετα αλλα θελω κ την γνωμη σας..

Το χαμομηλάκι δεν βοηθάει???

Καλε χωρισε η Μενεγακη!!! Χε@@ηκατε???? Κι εγω απλα δεν το περιμενα!

Εγώ πάντως εξεπλάγην (καλά πώς τα λέω?!?!?!) κρίμα...

αστα να πανε βαρβαρουλα πολυ πακετο εχω φαει αν σας πω οτι ψιλογκρινιαξε λιγο και τωρα κοιματε τι θα μου πειτε μακαρι α ηρεμησει το πουλακι μου

Μακάρι-μακάρι0-μακάρι!!!

Μου αρεσει που πεσατε και απο τα συννεφα με την Μενεγακη αντε και πολυ κρατησε.Ξερετε κανεναν απο αυτους που γερνανε μαζι?Τι ειναι καλε σαν και εμας τα βοδια?Τωρα μπορει να χωρισανε επεδει εκλανε στο κρεβατι ο Λατσιος για ηληθιους λογους.Λεμε τωρα δεν μενω και μαζι τους

:lol::lol::lol:

εγω δεν το περιμενα γιατι λεω εκανε τη ζωουλα της...όλοι ψιλοξερουμε τις χαι κλας γνωριμιες της, αλλα τωρα λεω, σαρνταρα πια, θελει να αραξει με τα παιδακια της. Αλλα εγω ακουσα ότι τα εχει με αυτον τον πιτσιρικο το Φαιδωνα:-(

Δεν αντεχω με τα ορθογραφικα μου γιατι οταν γραφω κανονικα δεν κανω και εδω μπλεκω τα μπουτια μου?

και εγω μαρη...σαν δυσλεκτικο γραφω...:P

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω δεν το περιμενα γιατι λεω εκανε τη ζωουλα της...όλοι ψιλοξερουμε τις χαι κλας γνωριμιες της, αλλα τωρα λεω, σαρνταρα πια, θελει να αραξει με τα παιδακια της. Αλλα εγω ακουσα ότι τα εχει με αυτον τον πιτσιρικο το Φαιδωνα:-(

και εγω ετσι ελεγα αλλα ...

λετε να τα εχει με τον πιτσιρικο? μπα, και χαλαει την οικογενεια της για αυτο? δεν την εχω για τοσο χαζη, να χασει την κοτα με τα χρυσα αυγα για ενα πιτσιρικακι?

(μου εχει βγει τετοια κουραση .. μαρεσει που λεω να παω και βολτα με τον μικρο αυριο .. ουτε μεχρι το περιπτερο δεν με βλεπω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...