Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

@Antonia_ μου έτσι είναι...σήμερα είσαι 7η μέρα ε??μπορεί απλά να μην το ανιχνευσε το τεστ και στο εύχομαι κιολας....πήγαινε αύριο για μια χοριακη που θα είναι πιο σιγουρο...ελπίζω να κανει λάθος το τέστ και να έχεις μια θετική χοριακή!!😊

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Το τεστ ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Και το έκανες με πρωινά ουρά ; 
      μπορει να έδειξε λάθος το τεστ σου και το εύχομαι και ολας !!! Κάνε μια χοριακη για σίγουρια αλλά επειδή θα είναι και 8η μέρα μπορεί να σου βγει χαμηλή !!!

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα μου βρώμαγε όταν το άνοιξα (και του κρεβατιού και της καλαθούνας) και τα αέρισα καλά-καλά και μετά τα έστρωσα!!!

Έτσι κι αλλιώς έχω στρώσει παπλωματάκια και στα 2, τα οποία όμως απαγορεύονται στα νεογέννητα, οπότε όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης σπίτι θα κρύψω τα παπλώματα (ας έχουν φάει όση σκόνη θέλουν...) και θα βάλω τα κουβερτάκια του!

ΥΓ Ας σημειώσουμε βέβαια ότι η μύτη της εγκύου είναι λίγο "υστερικιά"!! Χαχαχαχαχα!

ρε συ ΦΑΜ το ιδιο ειχα στο μυαλο μου να στρωσω τα παπλωματακια και μετα να ταβγαλω!!αμα ειναι αυτο θα κανω!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και επιμενω η καθε μια το χαβα της.πως εχουμε μπερδεψει την ιζυ το στρωμα την σπανακοτυροπιτα και τωρα μπαινει και ο αρτοπαρασκευαστης στη κουβεντα ειναι απιστευτο

Οντως!!!:D:D:D:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Α ζυμωνα και ψωμι αλλα μετα πηρα αρτοπαρασκευαστη!

Φανταστειτε μουρλα που οταν ηρθαμε σε αυτο το σπιτι τον παρακαλαγα να βαλουμε μαζι με το μπαρμπεκιου στον κηπο και πετροχτιστο φουρνο να φτιαχνω εκει ψωμια και πιτες...Φυσικα δεν με ακουσε!!:tongue::tongue::tongue:

στο ψωμι θα σε ξερανω. Εχω φτιαξει σικαλεως πολυσπορο.Αρπα τη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα να φτιάξω τα νυχάκια μου και βλέπω το καιτε!!! καταρχήν με αυτά που διαβάζω θα φάω όλο το φούρνο απέναντι!!!! και είπα να το πάω συντηρητικά μπας και γεννησω πιο νωρίς... να μην πάω 'σκασμένη' από φαί!

Κοριτσια πειτε μου κατι...οσες ειστε τωρα να αλλαξετε μηνα η αλλαξατε ηδη,εχετε στρωσει στις κουνιες τις προικες κτλ?Και σε λικνο καλαθουνες οτι εχετε αγορασει τελος παντων το χετε στρωμενο ηδη?
εγώ τα έχω στήσει όλα αλλά δεν έχω στρώσει τίποτα. Ούτε φυσικά έχω αποστειρώσει τίποτα μέχρι να μπει ο μπουλούκος στο σπίτι.!!
Πεστα ντε!!!Αφου ασχολουμαι με τα παραδοσιακα εγω!!!Και αν με δεις φυσιογνωμικα δεν το πιστευεις με τιποτα οτι μπορει να ειμαι τετοια φαση...Δεν το πιστευεις σου λεω!Σου δινω την αισθηση οτι δεν εχω ιδεα απο νοικοκυριο!!!Για να μη σου μιλησω για τις σπανακοπιτες που φτιαχνω με δικο μου φυλλο...
Χα... και εγώ αυτήν τηνάίσθηση σου δίνω... αλλά σε εμένα πέφτεις μέσα!!
Κοιτα ειναι και στον αντρα!!Εμενα ειναι παραδοσιακο παιδι με τα φαγητα κτλ...Σερρες παιδι μου!

Αλλα ποτε δεν με αναγκασε να γινω τετοιου τυπου νοικοκυρα,ταιριαξε επειδη κι εμενα μου αρεσει...Αλλοι δεν νοιαζονται και τοσο!

...

πχ ο αντρούλης μου... τον γνώρισα όταν ήμουν 22, δούλευα σε ελληνικό μαγαζί στην Αγγλία (στην πόρτα, δημόσιες σχ'εσεις) και αυτός μπαρμαν. Αυτό τα βράδυα γιατι το πρωι σπουδάζαμε! Τι να περιμένει κανεις από μια γυναικα σε μπαρ?? Τίποτα, ευτυχώς! Μετά πιάσαμε σουλειά σε ελληνικό φαγάδικο, τρώγαμε εκεί. Τη γλίτωσα πάλι. Μετά γυρισαμε Ελλάδα, πέσαμε στην μάνα μου. Μετά πλάκωσε κια ο Μπαρμπα Στάθης και 11 χρόνια τωρα (αύριο τα κλεινουμε) την περνάω λουκούμι!!!!!
Σχετικά με την Ίζι που λέτε, συγνώμη αλλά μου είναι αντιπαθέστατη... Το ίδιο και η Meredith και ο δικός της, αλλά και ο George (μην με βρίσετε...).Θα μου πείτε τώρα γιατί το βλέπω;;; Μάλλον γιατί μου αρέσουν γενικότερα οι ιατρικές σειρές (βλ.ER, Δρ.Ηouse etc...)

Εγώ πάντως συγκινούμαι μόνο αν βλέπω παιδάκια που υποφέρουν...

α και εγώ βλέπω Dr house. Έβλεπα γκρευς αλλά όταν σταμάτησε περισυ ξενερωσα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!Με νικησες!ειχα φτιαξει μονο σικαλεως...αλλα εχω φτιαξει με λιαστες ντοματες!

τωρα σκεφτομαι φτιαξω και καρυδοψωμο θα σε ξεράνω σου λεω.Τι νομιζες επειδη δεν είμαστε του γλυκου??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγάλη επέτειος αύριο Αλεκάκι!!!

11 χρόνια σχέσης, ε???

Πολύ μου αρέσεις: μοιραία γυναίκα που δεν πολυασχολείται με νοικοκυριό, αλλά κάνατε μια οικογένεια ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!! Φτου σας!

Πήγα να φτιάξω τα νυχάκια μου και βλέπω το καιτε!!! καταρχήν με αυτά που διαβάζω θα φάω όλο το φούρνο απέναντι!!!! και είπα να το πάω συντηρητικά μπας και γεννησω πιο νωρίς... να μην πάω 'σκασμένη' από φαί!

εγώ τα έχω στήσει όλα αλλά δεν έχω στρώσει τίποτα. Ούτε φυσικά έχω αποστειρώσει τίποτα μέχρι να μπει ο μπουλούκος στο σπίτι.!!

Χα... και εγώ αυτήν τηνάίσθηση σου δίνω... αλλά σε εμένα πέφτεις μέσα!!

πχ ο αντρούλης μου... τον γνώρισα όταν ήμουν 22, δούλευα σε ελληνικό μαγαζί στην Αγγλία (στην πόρτα, δημόσιες σχ'εσεις) και αυτός μπαρμαν. Αυτό τα βράδυα γιατι το πρωι σπουδάζαμε! Τι να περιμένει κανεις από μια γυναικα σε μπαρ?? Τίποτα, ευτυχώς! Μετά πιάσαμε σουλειά σε ελληνικό φαγάδικο, τρώγαμε εκεί. Τη γλίτωσα πάλι. Μετά γυρισαμε Ελλάδα, πέσαμε στην μάνα μου. Μετά πλάκωσε κια ο Μπαρμπα Στάθης και 11 χρόνια τωρα (αύριο τα κλεινουμε) την περνάω λουκούμι!!!!!

α και εγώ βλέπω Dr house. Έβλεπα γκρευς αλλά όταν σταμάτησε περισυ ξενερωσα.

Αλεκακι κι εγω κι ο αντρας μου δουλευαμε βραδυ και ετσι γνωριστηκαμε!Εκεινου το αντικειμενο της δουλειας του ακομη ειναι νυχτα εγω εκοψα.Ουτε απο τον ενα περιμενες οτι ειναι παραδοσιακος ουτε και απο μενα!Απλα σε εμας ετυχε και μολις συζησαμε βγαλαμε την παραδοση απο μεσα μας!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

τωρα σκεφτομαι φτιαξω και καρυδοψωμο θα σε ξεράνω σου λεω.Τι νομιζες επειδη δεν είμαστε του γλυκου??

ΧΑ ΧΑ φτιαξε και στειλε απο δω λιγο να το τεσταρω!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα σε έχει παρασύρει η Ελίνα και όλο για φαγητά μιλάς κι εσύ!!!

Αφήστε τα αυτά και πάμε να τσιμπήσουμε το Ινάκι όλες μαζί!!

Εβίτα άμα με το καλό συναντηθούμε, θα έχω φυλάξει και για εσένα μια τσιμπιούλα!!!!

Μεγάλη επέτειος αύριο Αλεκάκι!!!

11 χρόνια σχέσης, ε???

Πολύ μου αρέσεις: μοιραία γυναίκα που δεν πολυασχολείται με νοικοκυριό, αλλά κάνατε μια οικογένεια ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!! Φτου σας!

Μπα... παλιά φαινόμουν μοιραία... τώρα όχι πια. Πάντως ποτέ δεν ήμουν. Θα έλεγα ότι ήμουν και συντηρητική :rolleyes:.
Αλεκακι κι εγω κι ο αντρας μου δουλευαμε βραδυ και ετσι γνωριστηκαμε!Εκεινου το αντικειμενο της δουλειας του ακομη ειναι νυχτα εγω εκοψα.Ουτε απο τον ενα περιμενες οτι ειναι παραδοσιακος ουτε και απο μενα!Απλα σε εμας ετυχε και μολις συζησαμε βγαλαμε την παραδοση απο μεσα μας!!

Ζυγοί παιδί μου, τι περιμένεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν το βρίσκω υπερβολή!!! Μια φίλη που το είχε γλίτωσε το ?3000 στρώμα της από βέβαιη καταστροφή!!!

Εχω μόνο μια αντιίρρηση: το στρώμα που το έχεις στο ναύλον!!! Δεν πρέπει να το αερίσεις?? θα μυρίζει όταν το ανοίξεις....

λες βρε ΦΑΜ να το κανουμε ετσι??? εγω τα αφησα με τα ναυλον κ σκεφτομαι λιγο πριν μπω στο μαιευτηριο να τα βγαλω να αεριστουν... ουτως η αλλως τα παιδια για 40 μερες θα τα εχω στις καλαθουνες...

ΑΛΕΚΑΑΑΑ ! να τα εκατοστησετε!!! βεβαια θα ευχηθουμε επισημως αυριο!!!

σας αφηνω... παω να σουλουπωθω να παω να δω τις μπουμπουδες , οχι οτι θα εχουν μεγαλωσει κιολας:tongue::tongue::tongue: αλλα λεμε τωρα!!!! κ μετα θα παω να παρω κουρτινες για το παιδικο!!!!!

φιλακια!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...