Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι και μικρουλης ακομη...εμεις αρχισαμε τα πονακια στις 4 εβδομαδες περιπου, στις 40 μερες του αλλαξα το γαλα και ηρεμησε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εμένα μου φαίνεται ότι τώρα τελευταία τα χαμόγελά της είναι συνειδητά!! Δεν είμαι και εντελώς σίγουρη όμως...

Έκανα ξανά πείραμα και ναι! είναι συνειδητά τα χαμόγελά της!!!!!!!:P Είναι σίγουρο πλέον!!!:P:p:p

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

αννια μου δεν πιστευω ότι εχουν θεμα με τα κακα τους και ας σφιγγονται την ωρα που τα κανουν. Νομιζω απλα όι τα πονακια τους ταλαιπωρουν και την ωρα που τα κανουν τα νιωθουν πιο εντονα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κι εμένα mamageor γκρινιαρούλης μου βγήκε. Η θα κλαίει ή θα κοιμάται ή θα παρατηρεί για λίγο ήσυχος τριγύρω του.

Eμενα ή θα κλαει ή θα τρωει ή θα κοιμαται ...δεν υπαρχει το να παρατηρει λιγο ησυχος! Μπαμπακας ιδιος!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ρε παιδιά,πόσες μέρες κρατάνε τα πονάκια?

εμάς ξεκίνησαν με την σαράντηση....όσο για τα γελάκια,όταν του μιλάω μου τα σκάει...

Στο άσχετο όμως,χαμογελούσε απο τις πρώτες ημέρες...Όταν του περάσουν τα πονάκια του θα τρελλαθώ λέτε ε?

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Διαφημίσεις

Eμενα ή θα κλαει ή θα τρωει ή θα κοιμαται ...δεν υπαρχει το να παρατηρει λιγο ησυχος! Μπαμπακας ιδιος!!!!

κ εμενα μια απο τα ιδια - ειδικα το πρωτο .... πολυ γκρινιαρουλης

και εγω αυτο του εδωσα....καλο γαλατακι. Θα δεις και την διαφορα την ωρα που θα το φτιαξεις, φαινεται να ειναι πολυ ελαφρυ.

Απο τις φιλες μου που ποναγαν τα μωρουλια τους, όλες με αυτο τους ξεπερασαν

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...