Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γρηγορα γρηγορα κοριτσακια μου γραφω ό,τι θυμαμαι.

Μαρακι αμεσως ειδα μια βελτιωση και σε τρεις μερες ηταν σουπερ!! Η κρεμα ειναι η celofin απο φαρμακειο.

Εγω δουλειες δεν κανω το εχω ξαναπει. Ισως για αυτο τα προλαβαινω τα υπολοιπα...

Α μαρακι δεν πειραζει για τα πρασινα κακα, ουτε για τα πορτοκαλι αν τυχει σε καμια...

αντε κοριτσακια τα λεμε μετα.

τρεις μερες;;;

Πολυ θαυματουργη η κρεμα :rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω κατι?? Εσας χαμογελανε συνειδητα?? Εμενα οχι ακομα..μονο οταν κοιμαται ή καποιες φορες ασυναισθητα....περιμενω πως και πως!!

εμας χαμογελαει συνειδητα εδω και μια εβδομαδα χωρια τις φωνες που κανει:D:D:D:D.ειδικα οταν της μιλαω χαλαει τον κοσμο!πολυ χαρουμενο μωρο,σαν τον μπαμπα της!(ευτυχως :D)

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!

και εμένα ο μικρούλης δεν εχει χαμογελάσει ακόμη συνειδητά και περιμένω με λαχτάρα τη στιγμή. Πότε να περιμένουμε να συμβεί;

Εγώ θηλάζω αποκλειστικα,περίπου κάθε 2-3 ώρες ή και πιο νωρίς εαν ζητησει.

Εχω νοικιάσει και ένα θήλαστρο γιατί από δευτέρα ξεκινάω δουλειά.

:PΟ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19/12/09 :)

κ εμενα γελαει πολυ ρε κοριτσια μου ρχεται να τον φαω,κανει κ αγκου κ οοοο...:P:p:p

ειδικα το πρωι που σηκωνεται κ τηνωρα που του αλλαζω την πανα συνεχεια γελαει κ βγαζει στριγκλιτσες:P:p:p

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κορίτσια πήρα απόφαση ότι θα αποχωριστώ τον Κομποστούλη μου το άλλο Σάββατο (6/2) και θα πάω σε γάμο (και τραπέζι μετά)....αλλά με τί ρούχα και τί παπούτσια που η ποδάρα έμεινε μεγάλη??? Δεν είμαι για ψώνια....

πω πω Φαμουλα....και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη αυτα τα προβληματα ειχα. Τωρα εχω φυλαξει κανα δυο ρουχαλιακια...Θα αναγκαστεις να παρεις κανα παπουτσακι, εκτος αν εχεις καμια φιλη με λιγο μεγαλυτερο νουμερο απο εσενα...το ιδιο και για ρουχα. Βεβαια μπορεις να φορεσεις και κατι απο την εγκυμοσυνη σου. Αν εχεις ορεξη και σε βγαζει ο δρομος προς το σπιτι μου, εχω να σου δωσω απο όλα μια που ειμαστε τροφαντουλες :rolleyes:

το πρόβλημα μου και σας ρωταω γιατι είμαι ασχετη, αν πεινάσει (δεν τον θηλαζω) το γάλα να το εχω μαζί μου ετοιμο στο μπουκάλι απο το σπιτι? το φτιαχνω κανονικά και το εχω μαζί μου? και αν περασει πανω απο ωρα και δεν εχει πεινασει? και αν πεινασει πιο μετα? τι του δίνω??? σταρμπακς ?????????? για πειτε οι παλιες τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις γιατι δεν εχω ιδεα :(

Η Μαρινα στα ειπε μια χαρα...και εγω το ιδιο εκανα εκτος απο θερμος, επαιρνα θερμαντηρα μαζι μου...
Αλεκα την αλλη την κρεμα ( μου ειχες γραψει 3) που ειναι για κυτταριτιδα...ραγαδες δεν εκανα! Σ εχω ΠΡΗΞΕΙ! :):):)

ειναι και για κυτταριτιδα και για τοπικο παχος και για ραγαδες, πολυ καλη σου λεω...αλλη καλη κρεμα ειναι η body shaping της clarins

Να ρωτησω κατι?? Εσας χαμογελανε συνειδητα?? Εμενα οχι ακομα..μονο οταν κοιμαται ή καποιες φορες ασυναισθητα....περιμενω πως και πως!!
εμενα εινι και μεγαλουτσικος...τωρα γελαει και κακαριστα~!!!!! Επισης όταν τον φιλαω, ανοιγει το στοματακι του σα χανος και κανει να με φιλησει και αυτος!!!!:)
τρεις μερες;;;

Πολυ θαυματουργη η κρεμα :rolleyes::tongue:

:lol::lol::lol:Ουτε ο Φουστανος θα το καταφερνε αυτο σε εμενα!!!
Γεια σας μανουλες!

και εμένα ο μικρούλης δεν εχει χαμογελάσει ακόμη συνειδητά και περιμένω με λαχτάρα τη στιγμή. Πότε να περιμένουμε να συμβεί;

γυρω στις 40 ημερες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κ εμενα γελαει πολυ ρε κοριτσια μου ρχεται να τον φαω,κανει κ αγκου κ οοοο...:P:p:p

ειδικα το πρωι που σηκωνεται κ τηνωρα που του αλλαζω την πανα συνεχεια γελαει κ βγαζει στριγκλιτσες:P:p:p

Aυτα ειναι γελαστα μωρα...εμενα μου φαινεται θυμωμενος γεννηθηκε!! ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Aυτα ειναι γελαστα μωρα...εμενα μου φαινεται θυμωμενος γεννηθηκε!! ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ!!!

και εγω ετσι νομιζα αλλα με το που σταματησαν τα πονακια, εγινε αλλο μωρο...όλο γελαει το ζωντανουλι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε κοριτσια απαντηστε κ σε μενα..ειμαστε μεσα στην γκρινια κ αν κ κανει κακα ζοριζετε συνεχεια κ εχει αερια μαζι με κλαμματα..λετε να τον πειραζει το γαλα??πινει αναγκαστικα κ συμπληρωμα γιατι το δικο μου δεν του φτανει..λεω να του παρω το ναν το sensitive θα παρω κ την παιδιατρο τηλ μετα αλλα θελω κ την γνωμη σας..

:-D

εχει πονακια αννια μου όπως ειχαν σχεδον όλα...θα περασουν, υπομονη!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...