Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λεω και εγω να την παρω αντε πες μου αν εχει αποτελεσματα να την παρω και εγω μπας κ γλυτωσω το λειζερ..

χτες πηγα και ψωνισα χαλια ενιωθα σαν ενα μικρο βουβαλακι ολα τα παντελονια μου κανανε ενα κ@λ@ αστα να πανε..πηρα ενα παντελονοκολα και 2μπλουζες και σημερα θα παω κομμωτηριο να φτιαχτω λιγο..κανει να βαψουμε τα μαλλια οσες θηλαζουμε??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γρηγορα γρηγορα κοριτσακια μου γραφω ό,τι θυμαμαι.

Μαρακι αμεσως ειδα μια βελτιωση και σε τρεις μερες ηταν σουπερ!! Η κρεμα ειναι η celofin απο φαρμακειο.

Εγω δουλειες δεν κανω το εχω ξαναπει. Ισως για αυτο τα προλαβαινω τα υπολοιπα...

Α μαρακι δεν πειραζει για τα πρασινα κακα, ουτε για τα πορτοκαλι αν τυχει σε καμια...

αντε κοριτσακια τα λεμε μετα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια πήρα απόφαση ότι θα αποχωριστώ τον Κομποστούλη μου το άλλο Σάββατο (6/2) και θα πάω σε γάμο (και τραπέζι μετά)....αλλά με τί ρούχα και τί παπούτσια που η ποδάρα έμεινε μεγάλη??? Δεν είμαι για ψώνια....

γεια σας κορίτσι ! σας διαβαζω και σας χαίρομαι !!

αυριο λεμε και εμεις να παμε την πρωτη μας βολτουλα μαλλον στο mall.

το πρόβλημα μου και σας ρωταω γιατι είμαι ασχετη, αν πεινάσει (δεν τον θηλαζω) το γάλα να το εχω μαζί μου ετοιμο στο μπουκάλι απο το σπιτι? το φτιαχνω κανονικά και το εχω μαζί μου? και αν περασει πανω απο ωρα και δεν εχει πεινασει? και αν πεινασει πιο μετα? τι του δίνω??? σταρμπακς ?????????? για πειτε οι παλιες τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις γιατι δεν εχω ιδεα :(

γεια σας κορίτσι ! σας διαβαζω και σας χαίρομαι !!

αυριο λεμε και εμεις να παμε την πρωτη μας βολτουλα μαλλον στο mall.

το πρόβλημα μου και σας ρωταω γιατι είμαι ασχετη, αν πεινάσει (δεν τον θηλαζω) το γάλα να το εχω μαζί μου ετοιμο στο μπουκάλι απο το σπιτι? το φτιαχνω κανονικά και το εχω μαζί μου? και αν περασει πανω απο ωρα και δεν εχει πεινασει? και αν πεινασει πιο μετα? τι του δίνω??? σταρμπακς ?????????? για πειτε οι παλιες τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις γιατι δεν εχω ιδεα :(

Ατζι ακου τι εκανα εγω ειχα1-2 μπιμπερο αποστειρωμενα, επερνα μαζι μου ενα θερμος με ζεστο νερο και το γαλα του ή σε δοσομετρητη ή και ολοκληρο το κουτι αυτο και τιποτα αλλο οσο αφορα το φαγητο.Θα παρεις 2-3 πανες την κρεμα του μωρομαντηλα για μια δυο φορες δεν πειραζει ενα σελτεδακι να μπορεις να το αλλαζεις εγω επαιρνα και μια αλλαξια ρουχαλκια μηπως και κανει τσισα του.Αυτα και παρε μια λεπτη κουβερουλα για το καροτσι του αν παρεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ατζι ακου τι εκανα εγω ειχα1-2 μπιμπερο αποστειρωμενα, επερνα μαζι μου ενα θερμος με ζεστο νερο και το γαλα του ή σε δοσομετρητη ή και ολοκληρο το κουτι αυτο και τιποτα αλλο οσο αφορα το φαγητο.Θα παρεις 2-3 πανες την κρεμα του μωρομαντηλα για μια δυο φορες δεν πειραζει ενα σελτεδακι να μπορεις να το αλλαζεις εγω επαιρνα και μια αλλαξια ρουχαλκια μηπως και κανει τσισα του.Αυτα και παρε μια λεπτη κουβερουλα για το καροτσι του αν παρεις

α μαλιστα!! ευχαριστώ επανερχομαι γιατι εβαλε καραμουζα παλι και πειναει μαλλον ( θελω ν ακοιμηθωωωωωωωωω)

Τρελάρα!!!!!!

Είναι όπως στην κοιλιά το παιδί και δεν βλέπω τα πόδια μου!!!!

Συγνωμη δεν ξερεις να περπατας με τυφλο συστημα?Τι θες μωρη να βλεπεις τα ποδια σου μην πατησεις σκ@α?Εισαι με τα σωστα σου?

θα πηδηχτω απο το παραθυρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vre seis! Fwthste to xenitimeno! Poios eipe auth thn 8eikh ataka?????

Συγνωμη δεν ξερεις να περπατας με τυφλο συστημα?Τι θες μωρη να βλεπεις τα ποδια σου μην πατησεις σκ@α?Εισαι με τα σωστα σου?

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Βρε Ελινα μου πες μου λίγο τα διάφορα, δηλαδή κάθε πότε τον θηλάζεις, πόση ώρα από το κάθε στήθος, έχεις δει πόσο γάλα έχεις, κλπ.

Ελενακι ο μικρος μου δεν εχει προγραμμα,τον βαζω οποτε θελει κι αυτο σημαινει οτι τρωει πολλες φορες αλλα δεν τουπαιρνει πολλη ωρα καθε φορα ενω στη αρχη ηταν αλλιως.

Το βραδυ πλεον δεν ξυπναει πολλες φορες κ οταν ξυπναει ισα που τρωει ιγο κ ξανακοιμαται αμεσως.

Απο γαλα παω καλα γιατι ειχα κ υπερπαραγωγη στην αρχη την οποια τη ρυθμισα καπως.Το αν τρωει καλα το μωρακι το καταλαβαινεις εαν βρεχει πολλες πανες την ημερα κ απο το αν παιρνει βαρος,

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

γρηγορα γρηγορα κοριτσακια μου γραφω ό,τι θυμαμαι.

Μαρακι αμεσως ειδα μια βελτιωση και σε τρεις μερες ηταν σουπερ!! Η κρεμα ειναι η celofin απο φαρμακειο.

Εγω δουλειες δεν κανω το εχω ξαναπει. Ισως για αυτο τα προλαβαινω τα υπολοιπα...

Α μαρακι δεν πειραζει για τα πρασινα κακα, ουτε για τα πορτοκαλι αν τυχει σε καμια...

αντε κοριτσακια τα λεμε μετα.

Αλεκα την αλλη την κρεμα ( μου ειχες γραψει 3) που ειναι για κυτταριτιδα...ραγαδες δεν εκανα! Σ εχω ΠΡΗΞΕΙ! :):):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλησπερα κιολας..:tongue:;)

κι εμεις εχουμε οπως κι εσεις κοριτσακια το θεμα με τα αερια κ το ζορισμα..

χθες μας εβγάλε το λαδι...υπομονη,ειναι ανωριμο ακομη το πεπτικο συστημα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ και εγω εκανα και δουλειες και φαγητο και γλυκο (δεν θα φαω :rolleyes: ) και πηγα βολτα με το καροτσι και με το αυτοκινητο..γενικα ειχαμε μια πολυ γεματη μερα!!!!

Μαρια η μικρη κανει κατι χαμογελακια, οπου να ναι θα κανει και το δικο σου!!! Επισης λεει και αγκου ποτε ποτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...