Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην μιλάτε για καθαρίστριες...........!!!!!! Πονεμένο θέμα...

ΦΑΜ μήπως ρώτησες την καθαρίστριά σου αν ενδιαφέρεται??????

Η μικρή μου σήμερα κοιμάται όλη μέρα και βρήκα ευκαιρία να σιδερώσω επιτέλους... Θέλω και να βάλω σκούπα, αλλά θα την ξυπνήσω με τη φασαρία και μετά θα πάει μεσημέρι...

Δεν έχω μαγειρέψει ακόμα. Χτες είχαμε και εμείς κοτοπουλάκι με πατάτες. Συνήθως μαγειρεύω το απόγευμα για το βράδυ και την για την επόμενη ημέρα.. Καμιά ιδέα του τι να φτιάξω???

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην μιλάτε για καθαρίστριες...........!!!!!! Πονεμένο θέμα...

ΦΑΜ μήπως ρώτησες την καθαρίστριά σου αν ενδιαφέρεται??????

Η μικρή μου σήμερα κοιμάται όλη μέρα και βρήκα ευκαιρία να σιδερώσω επιτέλους... Θέλω και να βάλω σκούπα, αλλά θα την ξυπνήσω με τη φασαρία και μετά θα πάει μεσημέρι...

Δεν έχω μαγειρέψει ακόμα. Χτες είχαμε και εμείς κοτοπουλάκι με πατάτες. Συνήθως μαγειρεύω το απόγευμα για το βράδυ και την για την επόμενη ημέρα.. Καμιά ιδέα του τι να φτιάξω???

Λούσυ μου συγνώμη, αλλά νόμιζα ότι θα δοκιμάζατε με μια άλλη. Θα ρωτήσω και θα σου στείλω πμ........Μακαρόνια με κιμά!!!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε??και εμεις εχουμε αερια πολλα μαζι με γκρινια εδω κ 2μερες αλλα δεν ξερω να φταιει το γαλα η να κρυωσαμε?επισης εχουμε παρα πολυ γκρινια..χτες ολη μερα κοιμηθηκε μονο 5ωρες και την νυχτα παλι γκρινια ειχαμε..εκτος αυτου παροτι κανει σιγουρα 2φορςε κακα ζοριζετε συνεχεια γιατι??

σοφακι να< σε ρωτησω την κρεμα που παρρηγειλες απο το e-bay πληρωσες με πιστωτικη??

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε??και εμεις εχουμε αερια πολλα μαζι με γκρινια εδω κ 2μερες αλλα δεν ξερω να φταιει το γαλα η να κρυωσαμε?επισης εχουμε παρα πολυ γκρινια..χτες ολη μερα κοιμηθηκε μονο 5ωρες και την νυχτα παλι γκρινια ειχαμε..εκτος αυτου παροτι κανει σιγουρα 2φορςε κακα ζοριζετε συνεχεια γιατι??

σοφακι να< σε ρωτησω την κρεμα που παρρηγειλες απο το e-bay πληρωσες με πιστωτικη??

πεινάααωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτό αγαπώ πολύ αυτό το παρεάκι!!!!!!!!!

ξεπατωθηκα η γυναικα.Τι εγινε σημερα ολες δουλειες κανετε?Μεχρι βεραντες εκανα τζαμια και ηρθε μετα ο μικρος με το σφουγγαρι και τα εκανε σκ...

Ρε Φαμ τι εννοεις δεν εχω ορατοτητα που τον ΄βαζεις πανω απο τα β@@ια σου πως το κανεις αυτο θα μας τρελανεις.Θα πηδηχτουμε απο τα παραθυρα.Εν τω μεταξυ εχω κολησει με μια κοτσανα στο μακεδονια το βραδυ ενα τουρκικο:shock::shock::shock:δειχνει πολυ ωραια μερη και δεν κουνιεμαι κοριτσια η Κατινα

ποια μιλησε για φαγητο?Φακες γιατι δεν προλαβαινα σημερα εγλειψα ολο το σπιτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξεπατωθηκα η γυναικα.Τι εγινε σημερα ολες δουλειες κανετε?Μεχρι βεραντες εκανα τζαμια και ηρθε μετα ο μικρος με το σφουγγαρι και τα εκανε σκ...

Ρε Φαμ τι εννοεις δεν εχω ορατοτητα που τον ΄βαζεις πανω απο τα β@@ια σου πως το κανεις αυτο θα μας τρελανεις.Θα πηδηχτουμε απο τα παραθυρα.Εν τω μεταξυ εχω κολησει με μια κοτσανα στο μακεδονια το βραδυ ενα τουρκικο:shock::shock::shock:δειχνει πολυ ωραια μερη και δεν κουνιεμαι κοριτσια η Κατινα

ποια μιλησε για φαγητο?Φακες γιατι δεν προλαβαινα σημερα εγλειψα ολο το σπιτι

Τρελάρα!!!!!!

Είναι όπως στην κοιλιά το παιδί και δεν βλέπω τα πόδια μου!!!!

Διαφημίσεις

Λούσυ μου συγνώμη, αλλά νόμιζα ότι θα δοκιμάζατε με μια άλλη. Θα ρωτήσω και θα σου στείλω πμ........Μακαρόνια με κιμά!!!!

΄

Δεν πειράζει! Ευχαριστώ πολύ!!!:) Αυτή την άλλη δεν μπορούμε να την βρούμε...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα!!! Κι εμας λοιπον ALmiron τερμα! Μετα απο 2 μερες-νυχτες γκρινιας μου ειπε η παιδιατρος και αλλαξαμε γαλα! Πηρα λοιπον το ΝΑΝ sensitive και μπορω να πω βλεπω μια ελαφρια βελτιωση! Εσενα Αλεκα απο τοτε που αλλαξες γαλα σε ποσο καιρο ηρεμισε?

Βεβαια τα κακα μας με την αλλαγη γαλακτος απο κιτρινα γιναν πρασσινα...επαθα μια φρικη αλλα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο! Τι να πει κανεις!

Κατα τ αλλα πηραμε και το οκ απο τον γιατρο και περιμενουμε να ηρεμισουμε μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα...και δεν εννοω να δω χιονι!!:):)

Την αλλη εβδομαδα ξεκιναω και γυμναστηριο γιατι δεν βλεπω να χανω γραμμαριο μονο με διαιτα...Αλεκα πες παλι τις κρεμες για κυτταριτιδα..οχι αυτη για τις ραγαδες γιατι ο στοκος τις εγραψα πισω απο μια αποδειξη και μαντεψε....την εχασα!

Μαρινα τον αλλο μηνα παει η μαμα Αγγλια ( ως Ελληνιδα μανα παει να αφησει ενα καταψυκτη φαγητα στον κανακαρη της..καθως ολες οι Αγγλιδες ειναι ανεπροκοπες!!) και θα παρει την φανελα. Στην πακεταρω μετα και στην στελνω.

Α για στρατα κι εγω την εβαζα την μικρη και ειχα βρει την υγεια μου! Και μην ακουω χαζα...περπατησε 9 1/2 μηνων και το ποδι ολοισιο μην μας ματιασω!

Αυριο λεμε να παμε και τον μπεμπη την πρωτη του βολτα με το καροτσι μιας που καπως εφτιαξε ο καιρος. Εγω παντως απο τοτε που βγηκα απο το μαιευτηριο βγαινω συνεχεια και ετσι κλεισουρα δεν καταλαβα!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο girls!

Φιλια!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ναι με πιστωτικη αλλα πρεπει να γραφτεις στο paypal για να μπορεσεις να ψωνισεις.αλλα εγω την πηρα με δημοπρασια,αλλιως εχει 25 ευρω.

και σε ποσες μερες την παρελαβες??πληρωσες και εξοδα αποστολης??

εγω εφτιαξα τουρλου..

σε 4 μερες την παρελαβα και τα 18 ευρω που εγραψα οτι την πηρα(και τα 25ευρω πιο πανω) ειναι με τα μεταφορικα μεσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...