Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ! καποιος να κανει τις δουλειες:lol:?????

Εμείς έχουμε γυναίκα κάθε 15 ημέρες και η μανούλα μου κάνει σίδερο-μαγείρεμα!!!

Οπότε εγώ έχω τον Κομπόστα και τα καθημερινά (κουζίνα-μπάνιο-αποστειρώσεις-τακτοποίημα) και φυσικά απογεύματα και Σαββατοκύριακα βοήθεια από τον αντρούλη μου!!!

Και πάλι κομμάτια είμαι....

ΥΓ Κορίτσια ο "άνθρωπος" κοιμάται στο meitai με μισάνοιχτο στόμα και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ< ΛΕΜΕ!!!! (όχι επειδή είναι γιος μου, αντικειμενικά μιλάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Αχαχαχα....βλέπατε εχθές ράδιο αρβύλα ε??Δεν πηδ@με που δεν πηδ@με δεν πηδιόμαστε απο το παράθυρο λέω'γώ?? χαχαχαχαχαχα!!!

Γελάστε κορίτσια,γιατί θα τα παίξουμε!!!!

Φιλάκια πολλά,σας αφήνω γιατί τρέχω πάλι σαν τον Βέγγο(καλή του ώρα)!!!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

Αχαχαχα....βλέπατε εχθές ράδιο αρβύλα ε??Δεν πηδ@με που δεν πηδ@με δεν πηδιόμαστε απο το παράθυρο λέω'γώ?? χαχαχαχαχαχα!!!

Γελάστε κορίτσια,γιατί θα τα παίξουμε!!!!

Φιλάκια πολλά,σας αφήνω γιατί τρέχω πάλι σαν τον Βέγγο(καλή του ώρα)!!!

Είσαι άλλη μία ήρωίδα στα μάτια μου που τα προλαβαίνει όλα!!!!

εγω το σιδερο το εχω πεταξει στην μητερα μου! δεν εχω καλη σχεση μαζι του...

τα υπολοιπα τα κανω εγω.... κ καλα τα καθημερινα.. σκουπισμα ξεσκονισμα μπανιο... αυτα που βαριεμαι να κανω τωρα ειναι τα μπαλκονια!!!!

βρε δεν το ειχατε ακουσει στο live την προηγουμενη εβδομαδα???? εμεις εκει το ακουσαμε κ γελουσαμε ολο το βραδυ!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

το βρίσκω λίγο επικίνδυνο να πάρω τους δρόμους με το παιδί στο sling γιατί δεν έχω ορατότητα μπροστά...Πάντως μες στο σπίτι είναι τέλειο!!! Τώρα τον φοράω!!!!

καλε τι εννοεις, δεν εχω ορατοτητα μπροστα;; :confused: (ειμαι λιγο γκαου σημερα :tongue:)

Σοφια αν ειναι κρυωμα περαστικα σας!!!

ΜΠΟΝΖΟΥΡ μανες!!!

σοφακι και εμενα ταειχε αυτα χτες προχτες ητανε κρυωματακι..ακοιμη λιγο μπουκωμα εχουμε και πολλες ευωδιαστες κλα..ες!!!!

νεο κολπο της μικρης..ανακαλυπτουμε τα χερακια μας και τα βαζουμε στο στομα μας και κανουμε κατι γκριματσες οταν καταλαβαινουμε οτι ειναι δικα μας απιστευτες χαχααχαχα...ενω δε πειναει το κανει αυτο....

κατι λεγατε για παρκο...τη μεγαλη την εβαζα οταν αρχισε να καθεται με παιχνιδια αλλα μη φανταστειτε οτι καθοτανε πολυ...ισα ισα να βαλω κανα φαγητο ή να σκουπισω..μετα εγινε παιχνιδοκουτο...αλλα τη βοηθησε οταν μεγαλωσε λιγο 7-8 μηνων νομιζω να αρχισει να σηκωνεται και να στεκεται και να περπατα σιγα σιγα γυρω γυρω....μετα στους δεκαμισο μηνες την εβαλα στρατα και ας ελεγαν οχι γιατι δε καθοταν στο παρκο και ηθελε περπατημα μετο χερι συνεχεια...οποτε για κα μισαωρο την ημερα την εβαλα στρατα....και το χαιροτανε πολυ και εγω...το παρκο μας χργσιμευσε στη γιαγια οταν κοιμοστε εκει (ακομη εκει κοιμαται) και στο χωριο (εχουμε μονιμα εκει ενα πια)

θηλασμος: και εμεις αποκλειστικα θηλαζουμε συνηθως την ημερα ανα δυο ωρες περιπου για κανα 7λεπτο και το βραδυ πια εχει καθιερωσει σερι υπνου μινιμουμ 6ωρο...:lol::lol::lol:

ασε που κακα κανει μια φορα την ημερα ή ανα δυο μερες και οταν γινεται αυτο λερωνεται μεχρι το λαιμο....:lol: η ευδαπ και η δεη πρεπει να μου κανουν δωρο με τοσα πλυντηρια....

με το σλινγκ αρχιζω και βγαζω ακρη...ουφ....με βοηθησε η κουνιαδα μου....εκανα τη χαζομαρα την εσωτερικη πλευρα της τσεπης να μην ειναι στο στηθος μου (χαζη ξανθια ) ....

με τις δουλειες τσακωθηκα....αυτη τη στιγμη εχω απλυτα πιατα απο χτες...βομβα παιχνιδιων στο σαλονι...πεταμενα ρουχο στο συνθετο ( η μεγαλη ξεντυθηκε χτες και τα πεταγε απο δω και κει)...ψιχουλα απο πατατακια στο χαλι (τα εφερε χτες η πεθερα μου και η μεγαλη απο τη χαρα της χοροπηδαγε με τη σακουλα ανοιχτη) ....και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ε κοριτσια τι φωτο λετε??που τις βαλατε???

ερωτηση για τις θηλαζουσες..αν και μισω το θηλαστρο θα πρεπει μαλλον 19/02 να παω και εγω παιδων με τη μεγαλη που θα μπει για προκληση...πρεπει λοιπον να βγαλω γαλα...ποτε πρεπει να το βγαλω??πριν απο γευμα??μετα???και τι γινεται με το θεμα αποστειρωσης του μπιμπερο??εχω ενα αποστειρωτη αλλα φτανει???(τι τα κανω μετα τα μπιμπερο???) που αποθηκευω το γαλα??ωχ παιδεμα παναγια μου...μηπως να την παρω μαζι σκεφτομαι....δε θελω να παει μονο με το πατερα της παλι και τη γιαγια....

τι μαγειρευετε σημερα???

:-P

α για περαστε και απο εδω....οταν μετα απο μια τρελη μερα κανουμε απολογισμο πιστευω οτι μας βοηθαει αυτο.... http://parentscafe.gr/showthread.php?t=844

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

θηλασμος: και εμεις αποκλειστικα θηλαζουμε συνηθως την ημερα ανα δυο ωρες περιπου για κανα 7λεπτο και το βραδυ πια εχει καθιερωσει σερι υπνου μινιμουμ 6ωρο...:lol::lol::lol:

τι τελειο προγραμμαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε κοριτσια τι φωτο λετε??που τις βαλατε???

φεισμπουκ....εχεις?

ερωτηση για τις θηλαζουσες..αν και μισω το θηλαστρο θα πρεπει μαλλον 19/02 να παω και εγω παιδων με τη μεγαλη που θα μπει για προκληση...πρεπει λοιπον να βγαλω γαλα...ποτε πρεπει να το βγαλω??πριν απο γευμα??μετα???και τι γινεται με το θεμα αποστειρωσης του μπιμπερο??εχω ενα αποστειρωτη αλλα φτανει???(τι τα κανω μετα τα μπιμπερο???) που αποθηκευω το γαλα??ωχ παιδεμα παναγια μου...μηπως να την παρω μαζι σκεφτομαι....δε θελω να παει μονο με το πατερα της παλι και τη γιαγια....

τι μαγειρευετε σημερα???

ποσα γευματα θελεις να καλυψεις;

Σημερα εχουμε κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο!!!

Επεξεργάστηκαν by inaki

Διαφημίσεις

ΜΠΑΜ!!Κοιμήθηκαν και τα 2!! :)

τρέχω να απλώσω ρούχα και να βγάλω τον καθαρό βάμβακα που έχει καλλιεργηθεί κάτω απο το κρεβάτι μου!!!(Θα τον πουλήσω μετά!!)

Βεράντες??Τι είναι αυτό??Κάνετε και τέτοια??εγώ δεν βγαίνω στο κωλομπαλκόνι μου,έτσι κι αλλιώς...Με τη βιομηχανία μαρμάρων απέναντι τι θα βγώ να καθαρίσω,τον μαρμαρά??Αφού και τα ρούχα μέσα τα απλώνω....αν τολμίσω και απλώσω,ειδικά ασπρα,τα μαζεύω μέσα κίτρινα...οπότε δεν παίζει!

Αυτά τα κάνω μόνο καλοκαίρι,και εφόσον θα έχει μεγαλώσει λιγάκι το μικρό και θα έχω χρόνο....(αν δεν έχω φύγει τρέχοντας απο την κωλογειτονιά αυτή κι έχω μετακομίσει!!)

ΜΑΚΑΡΙ!!

ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑΔΙΚΟΥ..έχω απελπιστεί η γυναίκα...

cu later!

eNortjK1UjI2szAzUrIGXDASyAKl04.png ,

eNortjKzUjIyNDYyNVCyBlwwFVoCyg,,74.png

καλα βρε Σοφια ειναι αναγκη να κανεις τα μπαλκονια; ποιος βγαινει εξω χειμωνιατικα;

εμεις:tongue:! εχουμε κανει καπνιστηριο την πισω βεραντα... μεχρι σκαμπο πηρα για να μην μεταφερουμε καρεκλες!!! απλωνω κ τα ρουχα απο πισω... την μπροστα δεν την κανω αφου δεν βγαινουμε εκει.

bebe-q πραγματι ειναι ψιλοφρικη η κατασταση με το μαρμαραδικο!!!!

baJfp2.png

Φαμουλα ο γιος σου μεγαλωνει κ ομορφαινει!!!!!

Ε πρέπει να συμφωνήσω!!!!!!

καλε τι εννοεις, δεν εχω ορατοτητα μπροστα;; :confused: (ειμαι λιγο γκαου σημερα :tongue:)

Πώς ήταν με την κοιλιά?!?!?! Έτσι...φοβάμαι μην σκοντάψω!!!

ΜΠΟΝΖΟΥΡ μανες!!!

1. θηλασμος: και εμεις αποκλειστικα θηλαζουμε συνηθως την ημερα ανα δυο ωρες περιπου για κανα 7λεπτο και το βραδυ πια εχει καθιερωσει σερι υπνου μινιμουμ 6ωρο...:lol::lol::lol:

2. με τις δουλειες τσακωθηκα....αυτη τη στιγμη εχω απλυτα πιατα απο χτες...βομβα παιχνιδιων στο σαλονι...πεταμενα ρουχο στο συνθετο ( η μεγαλη ξεντυθηκε χτες και τα πεταγε απο δω και κει)...ψιχουλα απο πατατακια στο χαλι (τα εφερε χτες η πεθερα μου και η μεγαλη απο τη χαρα της χοροπηδαγε με τη σακουλα ανοιχτη) ....και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

3. ε κοριτσια τι φωτο λετε??που τις βαλατε???

4. ερωτηση για τις θηλαζουσες..αν και μισω το θηλαστρο θα πρεπει μαλλον 19/02 να παω και εγω παιδων με τη μεγαλη που θα μπει για προκληση...πρεπει λοιπον να βγαλω γαλα...ποτε πρεπει να το βγαλω??πριν απο γευμα??μετα???και τι γινεται με το θεμα αποστειρωσης του μπιμπερο??εχω ενα αποστειρωτη αλλα φτανει???(τι τα κανω μετα τα μπιμπερο???) που αποθηκευω το γαλα??ωχ παιδεμα παναγια μου...μηπως να την παρω μαζι σκεφτομαι....δε θελω να παει μονο με το πατερα της παλι και τη γιαγια....

5. τι μαγειρευετε σημερα???

6. α για περαστε και απο εδω....οταν μετα απο μια τρελη μερα κανουμε απολογισμο πιστευω οτι μας βοηθαει αυτο.... http://parentscafe.gr/showthread.php?t=844

1. Σούπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερρρρρρρρρρ!!!

2. :lol::lol::lol:

3. FACEBOOK!!

4. Πιο έυκολο είναι να το πάρεις μαζί σου το μωράκι νομίζω!!!

5. Τίποτα!!! Έχω τάπερ ντολμαδάκια μαμάς!!!!!

6. Υπέροχο θέμα, έγραψα ήδη!!!

καλα βρε Σοφια ειναι αναγκη να κανεις τα μπαλκονια; ποιος βγαινει εξω χειμωνιατικα;

Έλα ντε!!!!!!!

Kalhmera tsoupres!

Me en axeri kai pali! Trellh gkinia gia deuterh sunexh vradua..Mono sto Mei Tai h sto sth8os ths mamas hremoume opote opws katalavainete eimaste kommatia!

Eutuxws siderwsa x8es kai twra exei erthei h ka8aristria.

Sas filw!

Ευτυχώς έχεις και μια βοήθεια!!! Φιλάκια ηρωίδα μαμά 2 παιδιών!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...