Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε εμείς το ξενυχταμε πάλι,κ εγώ έχω αρχίσει να προσκυναω από την νυστα.αλέκα ποια είναι αυτή η κρέμα που λες άμα κάνει δουλειά να πάω να την πάρω μπάς κ γλυτωσω το λέιζερ εμένα οι περισσότερες ραγαδες είναι κόκκινες λες να δω κανένα αποτέλεσμα;;

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τουτη http://www.otc.gr/product_info.php?cPath=56_60_98&products_id=64 !!!

Ελπιζω να την ξαναπεσετε γρηγορα (κι εμεις!!)

καλημερούδια !! βρε ινακι, αυτή τη κρέμα κάνει για τοπικο πάχος? εγω εχω μια ραγαδα στην κοιλια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι η κοιλια νιωθω οτι δεν προκειται να μπει με τιποτα γιατι σαν να εχει γεμισει λίπος και ειναι σαν ενα σακουλακι με νερο. τι θα κανω?? λες να βαλω απο αυτην την κρέμα?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιες μου, πνιγομαι στο γραφειο και εχω εξαφανιστειιιι....φιλιααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!

Χθες βγήκα πρώτη φορά από το σπίτι για να πάω στον γιατρό! :-) Ντύθηκα, στολίστηκα, πήγαμε στον γιατρό με τον άντρα μου και μετά κάτσαμε και για ένα καφεδάκι. Τρελά γλέντια!!! :-)

Ο γιατρός με βρήκε μια χαρά και μάλιστα μου είπε ότι έχω και ωορηξία!!! Προσοχή σε όσες δεν ξέρετε: Ακόμη και να μην έχετε περίοδο, μπορείτε να μείνετε έγκυος! Η περίοδος θα σας έλθει όταν σταματήσετε το θηλασμό. Αν θηλάζετε και δείτε αίμα, δεν είναι κανονική περίοδος με την έννοια που την ξέρουμε (κάθε 28 μέρες κτλ). Φαντάζομαι σας έχουν ενημερώσει οι γιατροί σας, αλλά μια γνωστή μου πρόσφατα δεν το ήξερε και παρολίγον να την πάθει. Ευτυχώς ήταν λάθος συναγερμός.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ax πολύ χαίρομαι Έλενα που πας καλά και με το θήλαστρο!! Είναι μεγάλη υπόθεση να θηλάζεις χωρίς πόνο...Μεγάλη ευχαρίστηση!!! Εγώ ζορίστηκα πάααααρα πολύ...και τέρμα το γαλατάκι της μανούλας για τον Κομπόστα μου!!!!

Νατασούλα και Bebeq μας λείψατε βρε!!!

sofaki1978 το βρίσκω λίγο επικίνδυνο να πάρω τους δρόμους με το παιδί στο sling γιατί δεν έχω ορατότητα μπροστά...Πάντως μες στο σπίτι είναι τέλειο!!! Τώρα τον φοράω!!!!

Τί γίνεται με τους παιδιάτρους αλήθεια???? Από πού τους ψωνίζεις???

Καλό καφεδάκι!!!

aleca τρέχω να πάρω τη celofin!!!!!

καλημερα κοριτσια ενα εχω να πω ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Μαζί σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και για ραγαδες και για τοπικο και για κυτταριτιδα κανει :wink:

Ζήτωωωωωωωω!!!!!!!!!! Όλα τα χουμε Ινάκι!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιες μου, πνιγομαι στο γραφειο και εχω εξαφανιστειιιι....φιλιααααα

Αχ βρε Αλεκάκι σε σκεφτόμουν...Δουλειά, 2 παιδιά, κολυμβητηριο....ΕΙΣΑΙ Η ΥΠΕΡΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!! Φτου σου κοπελάρα μου όμορφη!!!!!!

καλημερα κοριτσακια...

εμεις απο χθες εχουμε τρελη γκρινια(ευτυχως μονο η μια..) κ πολλα αερια!!!!!

μα παααρα πολλα ομως:(! κ καθε φορα που κανουμε πριτσακια κλαιμε κιολας!!!! σκεφτομαι μηπως φταιει το γαλα... αλλα ειναι δυνατων να το τρωνε τοσο καιρο κ να την πειραξε τωρα???? αλλιως κρυωσαμε:-(...

εν τω μεταξυ δεν ξερουμε κ τι θελουμε! κλαιμε κ βαζουμε το χερι στο στομα αλλα δεν τρωμε!!!! για ενα εγχειριδιο μου ειπαν αλλα δεν μου το εδωσαν:lol:!!!! πηγαμε χθες για οφθαλμολογικο ελεγχο κ σημερα για υπερηχο νεφρων επειδη κατι ειχαν βρει στο μαιευτηριο. ευτυχως ολα καλα....

εχω κ πολλες δουλειες στο σπιτι κ βαριεεεεεεεμαι!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

καλημερα κοριτσακια...

εμεις απο χθες εχουμε τρελη γκρινια(ευτυχως μονο η μια..) κ πολλα αερια!!!!!

μα παααρα πολλα ομως:(! κ καθε φορα που κανουμε πριτσακια κλαιμε κιολας!!!! σκεφτομαι μηπως φταιει το γαλα... αλλα ειναι δυνατων να το τρωνε τοσο καιρο κ να την πειραξε τωρα???? αλλιως κρυωσαμε:-(...

εν τω μεταξυ δεν ξερουμε κ τι θελουμε! κλαιμε κ βαζουμε το χερι στο στομα αλλα δεν τρωμε!!!! για ενα εγχειριδιο μου ειπαν αλλα δεν μου το εδωσαν:lol:!!!! πηγαμε χθες για οφθαλμολογικο ελεγχο κ σημερα για υπερηχο νεφρων επειδη κατι ειχαν βρει στο μαιευτηριο. ευτυχως ολα καλα....

εχω κ πολλες δουλειες στο σπιτι κ βαριεεεεεεεμαι!!!!!!

Σοφία κι εγώ βαριέμαι τρελά τις δουλει΄ς του σπιτιού για αυτό δεν τις κάνω!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς που οι εξετάσεις είναι καλές κι αν η μπουμπού η γκρινιάρα έχει κρυωματάκι θα περάσει γρήγορα-γρήγορα!!!!!!!

Κι εμείς κάτι περάσαμε τελικά πριν 1-2 εβδομάδες...4 μέρες ταραχή και μετά όλα καλά...

λες, ε? κ η γιατρος αυτο μου ειπε.. να περιμενω μεχρι την Δευτερα μηοως ειναι κρυωματακι... αλλιως αλλαζουμε γαλα. μου φαινεται λιγο κουφο να φταιει το γαλα μετα απο τοσο καιρο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...