Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το βγάζω ΦΑΜ με το θήλαστρο και όταν δεν με πονάει καθόλου το στήθος μου τον θηλάζω για κανά δυο μέρες κλπ. κλπ. Και όσο για το θήλαστρο έχω νοικιάσει από το ΙΑΣΩ αυτό που έχουν και είναι πολύ καλό.

Θηλάζει καμιά σας βρε κορίτσια? Πως τα πάτε εσείς με το άθλημα?

Ω ναι...Εγω θηλαζω Ελενακι...Δοξα το Θεο καλα τα παμε.Κουραστικο μεν αλλα υπεροχο;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω ναι...Εγω θηλαζω Ελενακι...Δοξα το Θεο καλα τα παμε.Κουραστικο μεν αλλα υπεροχο;)

Βρε Ελινα μου πες μου λίγο τα διάφορα, δηλαδή κάθε πότε τον θηλάζεις, πόση ώρα από το κάθε στήθος, έχεις δει πόσο γάλα έχεις, κλπ.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Έλενα εγώ θηλάζω, όχι όμως αποκλειστικά όπως ξεκινήσαμε αρχικά. Εμένα δεν με πονάνε οι θηλές μου και θηλάζω άνετα, στην αρχή πονούσα αρκετά αλλά τώρα μάλλον σκλήρυναν οι θηλές και δεν καταλαβαίνω και πολλά. Είναι αρκετά απαιτητικός ο θηλασμός, θέλει να ασχολείσαι αρκετές ώρες την ημέρα και την νύχτα. Εγώ πάντως να σας πώ την αλήθεια στενοχωρήθηκα πολύ που δεν μπορώ να θηλάσω αποκλειστικά (δεν φτάνει η ποσότητα του γάλακτος και πεινάει η μικρή) και της δίνω και ξένο.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασούλα μου στις 22 Δεκεμβρίου γέννησες?

Ναι στις 22 Δεκεμβρίου!!!!!!!!

Σοφία υπομονή με τα λόχεια, αν και όπως λές μάλλον για περίοδος μου φαίνεται και εμένα!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

σοφακι δεν ειδα τι ακριβως ειχες γραψει για στρατα...ειδα απλως τη λεξη στρατα και εγραψα τη γνωμη μου, ξεροντας ότι οι γιατροι λενε ότι δεν κανει.

Λεγοντας καμια φορα τι κανω εγω συνηθως, δε σημαινει ουτε ότι θεωρω τον εαυτο μου σωστο και εσας λαθος, ουτε ότι ειμαι σιγουρη για κατι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σοφακι οταν λεω δοσεις δεν εννοω τα λεφτα εννοω το χαρτομανι ενα χαρτι σημερα ενα αυριο που το ζητανε απο αλο ικα και οτν πας και το ζητας δεν το γνωρζουν μια υπογραφη αυιο απο τον εργοδοτη οταν την πας ανααλυπτουν οτι θελουν και αλλη μια και σφραγιδα και τετοια ωραια σου λεω σημερα εγινε σφαγη στο ικα τα ακουσε ενα κοριτσακι που δεν εφταιγε αλλα καποιος πρεπει να τα ακουει λυπαμαι αλλα εγω ειμαι ο εργοδοτης της οποτε ξεσπαω οποτε θελω επανω της.Πολυ ασχημο αυο που λεω αλλα τα εχω μαζι τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας και απο μενα!!!

ελενα ειχες εξαφανιστει και ανησυχησα καλε!!!!!ολα οκ?????

φαμ καλες βολτιτσες με το μικρουλι σου!!!!λεω και εγω καποια στιγμη να παρω ενα.

σημερα ηρθε παιδιατρος και μας ειδε.μια χαρα ειμαστε,4 κιλα, 54 ποντους υψος και υγιεστατη.πρωτη φορα ειδαμε αυτο τον παιδιατρο αλλα μοιαζει με της μαχης(δεν ξερω αν του αρεσει η μενεγακη:D).ενω μας ειπε 4 κιλα και 54 ποντους αυτος εγραψε 4,100 και 53 ποντους.μου φαινεται θα τον στειλουμε και αυτον.που να βρω εναν παιδιατρο να μου κανει?????μου ειπε οτι οταν εχει λοξυγγα να της δινω λιγο χαμομηλι.δεν ειναι κουλο????αλλοι συστηνουν χαμομηλι(η πεθερα μου για παραδειγμα :mad::-x:-x:-x)αλλοι οχι.ελεος με αυτη την διαφορα αποψεων!!!!!

δεν σας ειπα και το αλλο.............αυριο θα βγω για καφε!!!!!ο αντρας μου δεν εμπιστευεται την αδερφη μου να κρατησει την μικρη,εγω δεν εμπιστευομαι την μανα του οποτε για να μην φρικαρω τελειως μεσα στο σπιτι θα την κρατησει ο αντρας μου και εγω θα βγω.λεω να παω στο mall να χαζεψω και να πιω και ενα καφεδακι.καλα εχω κατι χαρες........σαν μικρο παιδι!!!!

σημερα παρελαβα και την κρεμα για τις ραγαδες της clarins,να δουμε αν θα κανει δουλεια.

Μαρινα ποσο δικιο εχεις για τους γιατρους!!! Εμεις πρεπει να φιλτραρουμε γενικα οτι κυκλοφορεί και να το προσαρμόζουμε στα μετρα μας αλλιως δεν γινεται!

Κι εγω προς το παρον κανω αποκλειστικό θηλασμό. Σε κάποιες περιόδους ποναω λιγο αλλα γενικότερα τα παμε πολυ καλα.Στην αρχη νομιζα οτι δεν ειχα γαλα, αλλα τωρα ειναι τοσο πολυ που οταν πρωτοπιανει το στηθος ειναι τοσο εντονη η ροη που πνιγεται!!! Θηλαζει 20 λεπτά συνηθως καθε 2-3 ωρες.Τα πρωινα καθεται πιο πολύ, μερικες φορες ειναι στο στηθος για ώρες!

σημερα παρελαβα και την κρεμα για τις ραγαδες της clarins,να δουμε αν θα κανει δουλεια.

σοφακι μια αλλη πολυ καλη κρεμα για ραγαδες ειναι η celofin απο το φαρμακειο. Ειναι φτηνη σχετικα. Αν τελειωσεις με την Κλαρινς δοκιμασε και αυτην.
Μαρινα ποσο δικιο εχεις για τους γιατρους!!! Εμεις πρεπει να φιλτραρουμε γενικα οτι κυκλοφορεί και να το προσαρμόζουμε στα μετρα μας αλλιως δεν γινεται!

!

ετσι ειναι ινακι μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Σοφακι καλη βολτα!!!!! αντε μολις βγαλεις κ την μικρη εξω να συναντηθουμε!!!!

σοφακι δεν ειδα τι ακριβως ειχες γραψει για στρατα...ειδα απλως τη λεξη στρατα και εγραψα τη γνωμη μου, ξεροντας ότι οι γιατροι λενε ότι δεν κανει.

Λεγοντας καμια φορα τι κανω εγω συνηθως, δε σημαινει ουτε ότι θεωρω τον εαυτο μου σωστο και εσας λαθος, ουτε ότι ειμαι σιγουρη για κατι...

βρε γνωμες μαζευω κ εγω;)

σοφακι οταν λεω δοσεις δεν εννοω τα λεφτα εννοω το χαρτομανι ενα χαρτι σημερα ενα αυριο που το ζητανε απο αλο ικα και οτν πας και το ζητας δεν το γνωρζουν μια υπογραφη αυιο απο τον εργοδοτη οταν την πας ανααλυπτουν οτι θελουν και αλλη μια και σφραγιδα και τετοια ωραια σου λεω σημερα εγινε σφαγη στο ικα τα ακουσε ενα κοριτσακι που δεν εφταιγε αλλα καποιος πρεπει να τα ακουει λυπαμαι αλλα εγω ειμαι ο εργοδοτης της οποτε ξεσπαω οποτε θελω επανω της.Πολυ ασχημο αυο που λεω αλλα τα εχω μαζι τους

ωχ, καλα!!! τα ιδια τραβαω με τον οαεδ!!! να φανταστεις τους πηρα τηλ. κ τους εδωσα αρ.εγκυκλιου κ τηλ.συναδελφου τους για να δουνε τι να κανουν!!!!

baJfp2.png

α όχι δεν ειναι τοσο φτηνη. Γυρω στα 35. Απλα επειδη τις κλαρινς τις εχω για ακριβες κρεμες για αυτο στο ειπα. Οι κοπέλες του Νοεμβριου που τη δοκιμασαν, ειπαν ότι οι ροζ ραγαδες εγιναν στο χρωμα του δερματος και δεν φαινονται καθολου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...