Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Μου λείψατε βρε κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε καλά κι εσείς και τα μωρούλια σας.

Εγώ τα ίδια! Ο μικρούλης μου ξυπνάει κάθε τρίωρο για γαλατάκι (λόγω πόνου στο στήθος βγάζω το γάλα με το θήλαστρο εδώ και 2 εβδομάδες), είναι όλο αγκαλίτσα και κοιμάμαι όρθια όπως φαντάζεστε! Περιμένω τον αντρούλη μου κάθε μέρα στις 5 για να πέσω για ύπνο κανά 2ωράκι κι εγώ η ψυχούλα!

Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο. Ζωή να έχει, έχει πάρει σε ένα μήνα 1800g. Έχει βγάλει κάτι σπιθουράκια όμως στο προσωπάκι του. Ξέρετε τι είναι και πως φεύγουν?

Βρε καλώς την !!!!!!!!!!!!!

Τα σπιθουράκια στο πρόσωπο δεν είναι τίποτα. Φεύγουν από μόνα τους. Είχαμε κι εμείς για λίγες μερούλες και της έβαλα bepanthol.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεεεεεερα!!!!!:D:D:D:D

εμεις καταφεραμε κ κοιμηθηκαμε απο τις 12 μεχρι τις 7.30!!!! κ να φανταστειτε οτι εγω ξυπνησα τις μικρες γιατι ανησυχησα πια:lol::lol::lol:!!!! μην μας ματιασω μακαρι να συνεχιστει!!!!

σημερα εχουμε κ ραντεβου με οφθαλμιατρο για check up... αυριο για υπερηχο νεφρων... για να δουμε..

για παρκο ειδα οτι μιλουσατε. εγω σκεφτομαι το παρκοκρεβατο αλλα σαν ιδεα μου αρεσει το χαλακι με παιχνιδια.

στο ρηλαξ εμεις καθομαστε κανενα 2ωρο την ημερα , οταν ειμαστε ανησυχες. ολες τις υπολοιπες στην κουνια.

για την αγκαλια συμφωνω κ εγω απλα δεν θα τις παρω επειδη ετσι μου ηρθε εμενα, παρα μονο οταν το θελουν. την δικη μου αναγκη να τις εχω αγκαλια προσπαθω να την καλυψω καθυστεροντας λιγο μετα το φαγητο....

Εγω κοριτσια χρησιμοποιησα πολυ μετα απο 6 -7 μηνων την στρατα εκατσε οΔημητρης μεχρι 1 ετους και κατι με βολεψε πολυ γυρναγε ολο το σπιτι μονος του αισθανοταν και ελευθερος και εκανα και τις δουλειες μου ανετα

βρε Μαρινακι, εχω ακουσει οτι δεν κανει η στρατα... λενε οτι δεν την συνηστουν οι παιδιατροι...

baJfp2.png

Εντυσα την μπεμπούλα καρναβαλάκι !!!!!

Σας έβαλα photo στο facebook.

Πάω να μαγειρέψω....τα λέμε αργότερα....φιλιά.....

αχ μολις τις ειδα!!! τι κουκλα ειναι αυτη??? κ η στολη φανταστικη!!!!! αντε κ του χρονου!!!!!

baJfp2.png

Μα που πήγατε όλες????

Παρέλαβα το meitai...θα σας πω εντυπώσεις μόλις φορέσω τον Κομπόστα!!!

------ΕΕΕΕΕΕ, πέρασε η ώρα...τον φόρεσα και κοιμήθηκε στο 5λεπτο!!! Νομίζω ότο θα τα πάμε πολύ καλά με το αστεράι μας!!!!

Καλημέρα! Μου λείψατε βρε κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε καλά κι εσείς και τα μωρούλια σας.

Εγώ τα ίδια! Ο μικρούλης μου ξυπνάει κάθε τρίωρο για γαλατάκι (λόγω πόνου στο στήθος βγάζω το γάλα με το θήλαστρο εδώ και 2 εβδομάδες), είναι όλο αγκαλίτσα και κοιμάμαι όρθια όπως φαντάζεστε! Περιμένω τον αντρούλη μου κάθε μέρα στις 5 για να πέσω για ύπνο κανά 2ωράκι κι εγώ η ψυχούλα!

Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο. Ζωή να έχει, έχει πάρει σε ένα μήνα 1800g. Έχει βγάλει κάτι σπιθουράκια όμως στο προσωπάκι του. Ξέρετε τι είναι και πως φεύγουν?

Αχ Ελενάκι καλή δύναμη με το θήλαστρο...τουλάχιστον πήρες επαγγελματικό?

Σπιθουράκια βγάλαμε κι εμείς και φύγανε σε 1-2 24ωρα, αν δεν φεύγναε μας είπε η παιδίατρος να βάλουμε bepanthol.

Εντυσα την μπεμπούλα καρναβαλάκι !!!!!

Σας έβαλα photo στο facebook.

Πάω να μαγειρέψω....τα λέμε αργότερα....φιλιά.....

Θα μπω πιο μετά να θαυμάσω...

-----ΕΕΕΕΕ πέρασεωη ώρ ακαι μπήκα fb και είδα την πεταλουδο-νεραϊδο-κορούλα σου και μέλλουσα νυφούλα μου!!! Εκλπηκτική!!!! Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

Σοφακι εδω και καιρο εχω σταματησει να δινω πολυ σημασια σε παιδιατρους και γενικα στους γιατρους παρα μονο σε σοβαρα θεματα ασθενειες και τετοια πραγματα.Συνεχως σου λενε και κατι διαφορετικο παλια λεγανε ναι στην πιπιλα μετα κατηγορηματικα οχι και ξανα ναι γιατι βγηκαν νεες μελετες γαι τον αφνιδιο θανατο.

Κατσε να δεις οταν θα ξεκινησουμε φαγητα η μια θα ξεκιναει 4 η αλλη 5 6 μηνων στη μια θα λεει σφιχτο το αυγο στην μελατο στην αλλη καθολου θα γινει γενικα ενας χαμος.Εμενα ομικρος χρησιμοποιησε πολυ στρατα τα ποδαρακια του ειναι ολοισια περπατησε 1 ετους και εκτος αυτου επειδη τον ειχα πολυ εμαθε να περπατα πολυ καλα και ουτε τουμπες ειχαμε ουτε τιποτα.και τα ανηψια μου το ιδιο τι να πω η καθε μια εμπιστευεται τον γιατρο της το ενστικτο της τη μαμα της οτι θελει το αποτελεσμα ειναι ενα να κανει οτι ειναι ευχαριστημενη.Αλλα Σοφακι εγω τελος με τις συμβουλες γιατρων για θεματα τα οποια δεν τα θεωρω ζωτικης σημασιας.Δεν θυμασαι με τα λαστεξ ο ενας ελεγε ναι οαλλος οχι.Για να μησου πω με τον γιατρο της Ειρηνης ολοι ελεγαν τα παιδακια οχι βαρια ντυμενα και αυτη της ειπε να φοραει μεχρι σκουφο μεσα στο σπιτι.Επισης καποιοι γιατροι λενε οτι το μαρσιπο το κλασικο δεν κανει στα αγορακια ειδικα γιατι πιεζει τα γεννητικα οργανα και μπορει να φερει μεχρι και στειροτητα και αλλοι λεν τα μωρακαι στο μαρσιπο νιωθουν πολυ καλα και ειναι που καλο ποιον θα πιστεψω θα βαλω το χερι μου να διαλεξω κληρο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια μου καλημέρα. να ρωτήσω αν ξερετε - για την αδεια λοχείας, είναι 63 ημέρες μετα την γεννα - μεταμε και την ημερα της γέννας ή το μέτρημα ξεκινάει απο την επόμενη ημέρα? αν δηλαδή είχα ΠΗΤ 2/1 παει 63 μερες μετά και μετράω σαν πρώτη ημερα του μετρήματος την 2/1 ή την 3/1?

Aσε μας Ατζι γιατι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με αυτους πηγα σημερα στο ικα για το επιδομας εγκυμοσυνης ακομα δεν το εχω παρει και ουτε σημερα το πηρα γιατι ο εργοδοτης μου ειναι ο αντρας μου και μου ζηταν τη μανα του και τον πατερα τους αλλα οχι ταυτοχρονα οοοοοοοοχι σε δοσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

-----ΕΕΕΕΕ πέρασεωη ώρ ακαι μπήκα fb και είδα την πεταλουδο-νεραϊδο-κορούλα σου και μέλλουσα νυφούλα μου!!! Εκλπηκτική!!!! Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!!!!!

Αφού ξέρετε να να διαλέγετε νύφες !!!!!!!!!!!!!!

Και εγω συμωνω με τη Μαρινα...η στρατα εχει κατηγορηθει για ατυχηματα αλλα από τον αμερικανικο παιδιατρικο συλλογο. Επειδη εκει τα σπιτια ειναι τριωροφα ή δυοροφα, τα παιδακια εφευγαν με τη στρατα απο τη σκαλα.

Εξαλλου ειναι ετσι οι στρατες, που αν δε φυγει σε τιποτα σκαλια το μωρο, δε μπορει να χτυπησει.

¨οσο για τα ισια ποδια, αυτο ειναι μυθος. Η μικρη αδερφη μου εχει κατι ολόισιες ποδαρες δυο μετρα και όταν ηταν μωρο ειχε γινει ενα με τη στρατα. Και ο Αγγελος που εκατσε στη στρατα, εχει ολοισια ποδαρακια (του μπαμπα του) και περπατησε και νωρις, εντεκα μηνων. Ο μικρουλης μου εχει πιο στραβα ποδαρακια ετσι και αλλιως, εχει παρει τα δικα μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!! Τί κάνετε; Είστε καλά; Εμείς εδώ, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και έχουμε αρχίσει σιγά - σιγά να φτιάχνουμε ωράριο. Η μικρούλα μου με το συμπλήρωμα δεν τα πάει και πολύ καλά, ναι μεν χορταίνει και κοιμάται πιο ήσυχη αλλά έχουμε και περισσότερες διάρροιες. Το είπα στην παιδίατρο μήπως και αλλάξουμε το γάλα αλλά μου είπε πώς είναι φυσικό να συμπεριφέρεται έτσι ο οργανισμός της μέχρι τουλάχιστον να το συνηθίσει. Προς το παρόν δεν την προλαβαίνω με τα πάμπερς :D:D:D!!!!!!!!!

Κατά τα άλλα όλα ήσυχα, το Σάββατο θα πάμε στην εκκλησία να πάρουμε και την ευχή, σαραντίζουμε. Πω, πω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!!!!!! Σαν χθές μου φάνηκε που γέννησα!!!!!!!!!!! Από λόχεια πώς πάτε; Εγώ 38η μέρα σήμερα και έχω ακόμα κάτι τελειώματα, βαρέθηκα πια με αυτές τις σερβιέτες!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Αχ Ελενάκι καλή δύναμη με το θήλαστρο...τουλάχιστον πήρες επαγγελματικό?

Το βγάζω ΦΑΜ με το θήλαστρο και όταν δεν με πονάει καθόλου το στήθος μου τον θηλάζω για κανά δυο μέρες κλπ. κλπ. Και όσο για το θήλαστρο έχω νοικιάσει από το ΙΑΣΩ αυτό που έχουν και είναι πολύ καλό.

Θηλάζει καμιά σας βρε κορίτσια? Πως τα πάτε εσείς με το άθλημα?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

που εισαστε καλε????? τωρα που ηρθα εγω φυγατε εσεις???:-(

Aσε μας Ατζι γιατι δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με αυτους πηγα σημερα στο ικα για το επιδομας εγκυμοσυνης ακομα δεν το εχω παρει και ουτε σημερα το πηρα γιατι ο εργοδοτης μου ειναι ο αντρας μου και μου ζηταν τη μανα του και τον πατερα τους αλλα οχι ταυτοχρονα οοοοοοοοχι σε δοσεις

τι λες βρε???? κ γιατι σε δοσεις , παρακαλω???? τοοοοοσα πολλα λεφτα θα παρεις:tongue:????

Και εγω συμωνω με τη Μαρινα...η στρατα εχει κατηγορηθει για ατυχηματα αλλα από τον αμερικανικο παιδιατρικο συλλογο. Επειδη εκει τα σπιτια ειναι τριωροφα ή δυοροφα, τα παιδακια εφευγαν με τη στρατα απο τη σκαλα.

Εξαλλου ειναι ετσι οι στρατες, που αν δε φυγει σε τιποτα σκαλια το μωρο, δε μπορει να χτυπησει.

¨οσο για τα ισια ποδια, αυτο ειναι μυθος. Η μικρη αδερφη μου εχει κατι ολόισιες ποδαρες δυο μετρα και όταν ηταν μωρο ειχε γινει ενα με τη στρατα. Και ο Αγγελος που εκατσε στη στρατα, εχει ολοισια ποδαρακια (του μπαμπα του) και περπατησε και νωρις, εντεκα μηνων. Ο μικρουλης μου εχει πιο στραβα ποδαρακια ετσι και αλλιως, εχει παρει τα δικα μου...

βρε δεν μιλαω για ατυχηματα... ηθελα στον ανιψιο μου να παρω δωρο την στρατα κ ρωτησαν την παιδιατρο τους κ τους ειπε οχι για τα γεννητικα οργανα... το ξερω οτι ο καθενας λεει τα δικα του κ στην ουσια πιστευω οτι βρισκουμε γιατρο που να συμφωνει με τις αντιληψεις μας ....

baJfp2.png

καλε μεχρι να γραψω εμφανιστηκατε:lol::lol::lol:!!!

Νατασουλα μην μου μιλας για λοχεια!!!!!! εγω πρεπει να ειχα μεχρι το Σαββατο κ μεχρι σημερα πρεπει να εχω περιοδο.... δεν ξερω κ σιγουρα απλα απο το Σαββατο κ μετα εχω πλημμυρισει!!!!! τρεις τρεις τις φοραω τις σερβιετες!!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...