Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα πήραμε καρότσι και από προχθές άρχισα να την βάζω μέσα όταν μαγειρεύω. Κάθετε κανά τέταρτο αλλά μετά βαριέται και γκρινιάζει.

Σχεδόν όλη μέρα την έχω στο ρηλάξ αλλά κι εκεί όταν είναι ξύπνια αν δεν είμαι κοντά της βαριέται και αρχίζει τις τσιρίδες.

Σκέφτομαι για πάρκο. Τί λές ????

Οχι βέβαια από τώρα , γύρο στον Μάρτιο, να μεγαλώσει λιγάκι για να μη βαριέτε εύκολα. Ασε που πρέπει οπωσδήποτε να την κάνω να της αρέσει το πάρκο γιατί έχω και το σκυλί στο σπίτι και πού θα την βάζω όλη μέρα ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και η δικια μου τα ιδια κανει, στο τεταρτο αρχιζει η γκρινια, φανταζομαι θα αλλαξει αυτο οταν αρχιζουν να παιζουν με παιχνιδακια. Ειναι η τελευταια μας ευκαιρια εκει να μην τα κακομαθουμε!!!

Δοκιμαζω και εγω να πινω μιγμα απο βοτανα καθε μερα μηπως μου ηρεμισει λιγο!

καλημερα...

και εμενα καθεται πολυ στο καροτσι αλλα ολο και καποιος της μιλαει και την απασχολει ...η μεγαλη,ο μπαμπας,η μαμα αναλογα...ειμαστε πολλοι τωρα...και κανεις να μην ειναι την παω οπως εκανα και τη μεγαλη παντου οπου παω και εγω και παρακολουθει....την εχω βεβαια ψιλοσηκωμενη να τα βλεπει ολα....

τωρα αυτο για το κακομαθει ανοιγεται μεγαλη συζητηση..εβλεπα χτες μια μαια που ειχε η μενεγακη και ρωταει η μενεγακη πως τα μωρα να μη τα μαθουμε αγκαλια και γυρναιε και η μαια και της λεει : αυτο το αγχος μονο οι ελληνιδες μανες (κατι τετοιο γιατι η μεγαλη εκεινη τη στιγμη χοροπηδαγε στο καναπε) το εχουνε....τα μωρα η φυσιολογικη τους θεση ειναι στην αγκαλια της μαμας τουλαχιστον για τους πρωτους μηνες...μη φοβαστε να τα παρετε αγκαλια να τους δωσετε συναισθημα να τα φιλησετε...πολλες φορες οι ειδικοι (παιδιατροι κλπ) σας βομβαρδιζουν και πιεζουν μη κανεις αυτο μη κανεις εκεινο...ακουστε το ενστικτο σας...αυτη η θεωρια μη μαθει σε αγκαλια το παιδι νγηκε γυρω στο 1900 και μετα απο 110 χρονια ακοιμη στην ελλαδα το συζηταμε ανευ λογου...οσο πιο πολυ αγκαλια το εχεις το παιδι τοσο πιο χορτασμενο θα ειναι και θα ανεξαρτητοποιηθει πιο ευκολα γιατι δε θα το αποζηταει...ενω οσο πιο πολυ αρνειστε την αγκαλια και τα υπολοιπα τοσο πιο πολυ στην πορεια θα προσκολληθει πανω σας γιατι υποσυνειδητα θα αποζηταει αυτο που δε του δωσαμε...μεσα απο την αγκαλια φευγει το παιδι .....

και να σου πω κατι???εχει δικιο γιατι ετσι εκανα στην μεγαλη και τωρα την κυνηγαμε για μια αγκαλια ...οποτε οσο μπορω θα το κανω και στη μικρη (αρκει να μη με φαει η μεγαλη)...οποτε μην εχεις τυψεις οτι θα κακομαθει το παιδι....απο τη στιγμη που εχεις και το σλινγκ ακομη καλυτερα...χερια ελευθερα...

σκεφτομαι να το ανοιξω και θεμα να δω τι λενε και οι υπολοιπες....;)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Kalhmera se oles!

Sumfwnw apoluta me th yasemi. Auto to agxos pia na mhn kakoma8oume ta paidia, mono apo ellhnides mamades to akouw. Polla paidagwgika vivlia epimenoun sto oti oso perissotero einai sthn aggalia ths mamas to paidi sta 3 prwta xronia ths zwhs tou, toso pio anexarthtopoihmeno kai sigouro gia ton eauto tou 8a einai argotera. Dustuxws mia apo tis taseis tou Dutikou mas politismou einai kai auth pou sprwxnei ta paidia sthn anexarthtopoihsh tragika nwris..Perimenoume apo mwrakia ligwn mhnwn na koimoudai mona tous, na exoun programma klp klp enw ta mikrakia mas exoun toso pio vasikes kai aples anagkes.

Kaka ta psemata, einai liga ta xronia pou ta paidakia mas 8a anazhtoun me tetoio pa8os thn agaph kai thn agkalia mas. Einai krima na akoume tis 8ewries tou ka8enos kai na sterhsoume auth th zestasia apo auta alla kai apo emas.

Paw na ton zoulhxw twra :) Ton exw sto relax kai olo gelaei to atimouliko!

καλημερα...

και εμενα καθεται πολυ στο καροτσι αλλα ολο και καποιος της μιλαει και την απασχολει ...η μεγαλη,ο μπαμπας,η μαμα αναλογα...ειμαστε πολλοι τωρα...και κανεις να μην ειναι την παω οπως εκανα και τη μεγαλη παντου οπου παω και εγω και παρακολουθει....την εχω βεβαια ψιλοσηκωμενη να τα βλεπει ολα....

τωρα αυτο για το κακομαθει ανοιγεται μεγαλη συζητηση..εβλεπα χτες μια μαια που ειχε η μενεγακη και ρωταει η μενεγακη πως τα μωρα να μη τα μαθουμε αγκαλια και γυρναιε και η μαια και της λεει : αυτο το αγχος μονο οι ελληνιδες μανες (κατι τετοιο γιατι η μεγαλη εκεινη τη στιγμη χοροπηδαγε στο καναπε) το εχουνε....τα μωρα η φυσιολογικη τους θεση ειναι στην αγκαλια της μαμας τουλαχιστον για τους πρωτους μηνες...μη φοβαστε να τα παρετε αγκαλια να τους δωσετε συναισθημα να τα φιλησετε...πολλες φορες οι ειδικοι (παιδιατροι κλπ) σας βομβαρδιζουν και πιεζουν μη κανεις αυτο μη κανεις εκεινο...ακουστε το ενστικτο σας...αυτη η θεωρια μη μαθει σε αγκαλια το παιδι νγηκε γυρω στο 1900 και μετα απο 110 χρονια ακοιμη στην ελλαδα το συζηταμε ανευ λογου...οσο πιο πολυ αγκαλια το εχεις το παιδι τοσο πιο χορτασμενο θα ειναι και θα ανεξαρτητοποιηθει πιο ευκολα γιατι δε θα το αποζηταει...ενω οσο πιο πολυ αρνειστε την αγκαλια και τα υπολοιπα τοσο πιο πολυ στην πορεια θα προσκολληθει πανω σας γιατι υποσυνειδητα θα αποζηταει αυτο που δε του δωσαμε...μεσα απο την αγκαλια φευγει το παιδι .....

και να σου πω κατι???εχει δικιο γιατι ετσι εκανα στην μεγαλη και τωρα την κυνηγαμε για μια αγκαλια ...οποτε οσο μπορω θα το κανω και στη μικρη (αρκει να μη με φαει η μεγαλη)...οποτε μην εχεις τυψεις οτι θα κακομαθει το παιδι....απο τη στιγμη που εχεις και το σλινγκ ακομη καλυτερα...χερια ελευθερα...

σκεφτομαι να το ανοιξω και θεμα να δω τι λενε και οι υπολοιπες....;)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

yasemi να το ανοιξεις το θεμα, θα ηταν πολυ ενδιαφερον!

συμφωνω με οσα λετε, φανταζομαι οτι ενας λογος που εχει επικρατησει αυτη η θεωρια ειναι για την δικη μας ευκολια...αλλο να το εχεις στο καροτσι, στο ρηλαξ να καθεται μοναχουλι του και αλλο να το κουβαλας πανω σου!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου. και εγω συμφωνω με εσας, όταν θελει αγκαλια το παιδι μου παντα το παιρνω. Εδψ ακομη και τον Αγγελος που ειναι μεγαλος και βρυς, όλο αγκαλιες ειμαστε. Γενικα δεν πιστευω στην διαπαιδαγωγηση σε τοσο μικρη ηλικια. Πιστευω ότι πρεπει να ακολουθουτμε τους ρυθμους του μωρου.

Ενα θα σας πω...ο Αγγελος μεχρι τα 2 κοιμοταν στο κρεβατι του. Μετα , ξαφινικα, ήθελε να κοιμαται στον καναπε του σαλονιου. Επειδη όμως φοβομουν να τον αφησω μονο του την νυχτα (η κρεβατοκαμαρα μου ειναι μακρυουτσικα), κοιμομουν στον αλλον καναπε επι ενα χρονο σχεδον. Όλοι μου ελεγαν 'τον κακομαθες, ειναι λαθος κλπ'. Από μονος του το εκοψε και χαιρομαι πολυ που δεν ειναι στερημενος στοργης, προσοχης, φροντιδας και αγαπης. Και τον μικρο ετσι εχω αποφασισει να τον εχω. Όσο θελει αγκαλια...και φανταστειτε ότι εγω λειπω τις μισες ωρες οπότε ολοκληρη ερα, μετα, ειμαστε αγκαλια!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσια Ινακι μου εμενα ο μεγαλος δεν το ηθελε το παρκο καθολου γιατι μεχρι 5-6 μηνων τον ειχα κατω σε κου βερτουλα με γυμναστηριο και διαφορα και μετα δεν του αρεσε καθολουπου τον πειρορισα.

οσο για το θεμα αγκαλια αν πας στην δουλεια σου μετα απο ενα χρονο ειναι καλα αν ομως πας μετα απο 2 μηνες νομιζω οιτι θα υπαρχει θεμα εγω αγκαλια δεν τον εμαθ να τον κραταω με τις ωρες επανω μου αλλο η αγκαλια στοργης και αγαπης και αλλο ειναι κολλημενος.ο δημητρης ειναι παιδακι της αγκαλιτσαςτωρα οταν ηταν μικρος δεν ηθελε δυσανασχετουσε ο Μανω λης ειναι πιο αγκαλιτσας.Αλλα στο κρεβατι τον πηρα και εγω και περνω και τον μικρο μου αρεσε να κοιμομαστε αγκαλια οι 2 μας το μεσημερι αλλα το βραδυ στο κρεβατι του

οσο για το θεμα αγκαλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααα για πειτε και για το παρκο δευτερομανες τι γνωμη εχετε;;

inaki epeidh emas to spiti einai 3orofo, exw to parko katw (edw pou eimaste olh mera) kai to xrhsimopoiw san kounia. Dhladh exei kanonika strwmataki wste na koimatai edw auto ton prwto kairo. Me ton Oresth eixa kanei to idio pragma kai molis phge 4-5 mhnwn to psilokathrghsa. O mikros epaize katw sto patwma kai otan htan wra gia upno ton phgaina epanw sto krevati tou. Sunh8ws molis megalwsoun ligo ta paidakia den to polu8eloun. Pantws einai xrhsimo an kamia fora 8eleis na kaneis kati kai prepei na ta afhseis kapou sigoura gia ligo (px na trekseis sto wc, na anoixeis thn porta klp)

Εμένα άλλο με αγχώνει....αν την μάθω και πολύ με τον μάρσιπο θα συνηθίσει και θα καταντήσω στο τέλος να μοιάζω με ''καγκουρό'' !!!!!

Συμπεθέρα θα σου κάνω παρέα...περιμένω σήμερα-αύριο το meitai να κάνω τον Κομπόστα μου χαλκομάνία πάνω μου!!!!

Αφού κάθεται το πολύ 30λεπτά χωρίς να τσιρίζει μόνος του και πάλι θέλει κάποιος του δίνει την πιπίλα κάθε 3 δευτερόλεπτα, οπότε πάλι αγκαλιά καταλήγουμε...

Και περιττό να σας πω ότι η πλάτη μου είναι χάλια πάλι και φυσικά με έπιασε και το αυχενικό μου...

ΥΓ Εβιτάκι δεν πρέπει πρώτα να μπορεί να κάθεται για να το βάλεις σε πάρκο ή δεν ισχύει αυτό?????

Ευελπιστώ να φτιάξει λίγο η κατάσταση με το αστεράκι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια χρησιμοποιησα πολυ μετα απο 6 -7 μηνων την στρατα εκατσε οΔημητρης μεχρι 1 ετους και κατι με βολεψε πολυ γυρναγε ολο το σπιτι μονος του αισθανοταν και ελευθερος και εκανα και τις δουλειες μου ανετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμπεθέρα θα σου κάνω παρέα...περιμένω σήμερα-αύριο το meitai να κάνω τον Κομπόστα μου χαλκομάνία πάνω μου!!!!

Αφού κάθεται το πολύ 30λεπτά χωρίς να τσιρίζει μόνος του και πάλι θέλει κάποιος του δίνει την πιπίλα κάθε 3 δευτερόλεπτα, οπότε πάλι αγκαλιά καταλήγουμε...

Και περιττό να σας πω ότι η πλάτη μου είναι χάλια πάλι και φυσικά με έπιασε και το αυχενικό μου...

ΥΓ Εβιτάκι δεν πρέπει πρώτα να μπορεί να κάθεται για να το βάλεις σε πάρκο ή δεν ισχύει αυτό?????

Ευελπιστώ να φτιάξει λίγο η κατάσταση με το αστεράκι!!!!!

Tha voh8hsei to Mei Tai padws :) Ki egw exw monima th mesh mou alla otan ton foraw den pairnw xabari!

Analoga to parko fadazomai! Egw to phra gia to skopo pou sas lew, gi'auto kai phra kai eidiko strwmataki gia na borei na koimatai mesa. Sunh8ws to poulane sketo me thn tavla opote ontws einai gia megalutera mwrakia.

Γεια σας κορίτσια!:P

Χτες ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα. Το μωράκι μου δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου από το πρωί που ξύπνησε μέχρι τις 2 το πρωί... Κοιμόταν στα χέρια μου και μόλις την έβαζα κάτω ξύπναγε μετά από 10 λεπτά... Αυτό γινόταν όλη μέρα και το απόγευμα πλέον ήταν μέσα στον εκνευρισμό και έδειχνε να πονάει. Κοντέψαμε να βαρέσουμε ενέσεις... δεν ξέραμε τι να κάνουμε...:-( Ταλαιπωρήηκε πολυ το μανάρι μου..:-(. Σήμερα μέχρι στιγμής δείχνει πιο ήσυχη. Για να δούμε...

ααα για πειτε και για το παρκο δευτερομανες τι γνωμη εχετε;;

Εμάς το πάρκο που πήραμε στην "μεγάλη" κόρη, κατέληξε κάποια στιγμή να έχει χρήση παιχνιδόκουτου... Δεν καθόταν μέσα με τίποτα... Της το πήραμε περίπου όταν ήταν 6 μηνών και ποτέ δεν κάθησε μέσα. Αν καθόταν για κανένα τέταρτο κάναμε γιορτή!!! Ελπίζω η δεύτερη να το χρησιμοποιήσει λίγο μπας και κάνουμε απόσβεση. Και μιλάμε είναι μεγάλο παρκο, όχι σαν κάτι κλουβάκια που έχω δει να κυκλοφορούν...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα! Μου λείψατε βρε κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε καλά κι εσείς και τα μωρούλια σας.

Εγώ τα ίδια! Ο μικρούλης μου ξυπνάει κάθε τρίωρο για γαλατάκι (λόγω πόνου στο στήθος βγάζω το γάλα με το θήλαστρο εδώ και 2 εβδομάδες), είναι όλο αγκαλίτσα και κοιμάμαι όρθια όπως φαντάζεστε! Περιμένω τον αντρούλη μου κάθε μέρα στις 5 για να πέσω για ύπνο κανά 2ωράκι κι εγώ η ψυχούλα!

Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο. Ζωή να έχει, έχει πάρει σε ένα μήνα 1800g. Έχει βγάλει κάτι σπιθουράκια όμως στο προσωπάκι του. Ξέρετε τι είναι και πως φεύγουν?

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

κορίτσια μου καλημέρα. να ρωτήσω αν ξερετε - για την αδεια λοχείας, είναι 63 ημέρες μετα την γεννα - μεταμε και την ημερα της γέννας ή το μέτρημα ξεκινάει απο την επόμενη ημέρα? αν δηλαδή είχα ΠΗΤ 2/1 παει 63 μερες μετά και μετράω σαν πρώτη ημερα του μετρήματος την 2/1 ή την 3/1?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...