Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι και την συνοδευω με γιαουρτι.

Τωρα για το νοικοκυριο ειναι αυτο που σου ελεγα πριν αν δεν δουλευεις Ηδουλευεις λιγες ώρες καλο ειναι να εισαι και λιγο παραδοσιακη οταν ερχεται ο αλλος κομματια να έχει και ενα φαγητο και ενα πουκαμισακι καθαρο απο τα χερακια σου τι θα κανεις θα λιμαρεις ολη μερα τα νυχια σου?Επισης θα σε πιασει υστερια οταν θα αρχισει το μωρο να μπουσουλαει με την σφουγγαριστρα στο χερι ημουν εγω τρελα.

Τωρα έχω παθει το εξης δεν μπορω να σηκωσ τη σκουπα εχω βαλει χαλια και ειμαστε ολη την ωρα μες το χνουδι και στο ψιχουλο απο τον μικρο αυτο αρχιζει και μου τη δινει που πρεπει να περιμενω ποτε θα ερθει η μαμα μου

Α αυτο με το χνουδι και το ψιχουλο το ζω απο τωρα γιατιο εχω ενα μεγαλο μωρο,τον αντρα μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

μου το ειχαν φερει στο γαμο μαζι με πουπουλενιο παπλωμα... φανταζομαι οτι στα ειδη προικος θα εχει... του στρωματος ειναι με λαστιχακια κ το πιανει ολοκληρο κ για τα μαξιλαρια ειναι μια εφαρμοστη θηκη με φερμουαρ! τα εχω καταβολευτει γιατι πλενονται ευκολα , δεν θελουν κ σιδερο, κ μετα δεν μυριζουν χνωτιλα τα μαξιλαρια!!!!

βρε κ εγω μαγειρευω! κ πριν την εγκυμοσυνη την καταεβρισκα αλλα δεν ειχα εφεση στα γλυκα μονο στα φαγητα!!!! τωρα το εχω ψιλοαφησει το σπορ!!!!

Κι εγω απο γλυκα δεν κανω πολλα μη φανταστεις!Φτιαχνω ομως καποια αλλα φροντιζω να ναι καλα!!!Για το φαγητο λεω ρε παιδι μου οτι του αρεσουν του δικου μου και καποια πολυ μεσογειακα ενω σε αλλους δεν τους νοιαζει εχω φιλη που τον ειχε τρελανει στο μπροκολο τον αντρα της αλλα δεν ειχε προβλημα ο συγκεκριμενος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Να πω και κατι αλλο?Δεν πρεπει να βαλω καποια στιγμη ενα μουσαμα κατω απο το σεντονι στο κρεβατι μου ?γιατι αμα σπασουν τα νερα στον υπνο δεν θα καταστραφει το στρωμα???Τι σκεφτομαι τωρα ε?Τι να κανω ρε κοριτσια ολα τα σκεφτομαι....Θα καθομαι να καθαριζω εκεινη την ωρα?Αχ εχω χαζεψει...

Συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν το βρίσκω υπερβολή!!! Μια φίλη που το είχε γλίτωσε το ?3000 στρώμα της από βέβαιη καταστροφή!!!

Εχω μόνο μια αντιίρρηση: το στρώμα που το έχεις στο ναύλον!!! Δεν πρέπει να το αερίσεις?? θα μυρίζει όταν το ανοίξεις....

Α ζυμωνα και ψωμι αλλα μετα πηρα αρτοπαρασκευαστη!

Φανταστειτε μουρλα που οταν ηρθαμε σε αυτο το σπιτι τον παρακαλαγα να βαλουμε μαζι με το μπαρμπεκιου στον κηπο και πετροχτιστο φουρνο να φτιαχνω εκει ψωμια και πιτες...Φυσικα δεν με ακουσε!!:tongue::tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σχετικά με την Ίζι που λέτε, συγνώμη αλλά μου είναι αντιπαθέστατη... Το ίδιο και η Meredith και ο δικός της, αλλά και ο George (μην με βρίσετε...).Θα μου πείτε τώρα γιατί το βλέπω;;; Μάλλον γιατί μου αρέσουν γενικότερα οι ιατρικές σειρές (βλ.ER, Δρ.Ηouse etc...)

Εγώ πάντως συγκινούμαι μόνο αν βλέπω παιδάκια που υποφέρουν...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Συμφωνώ απόλυτα!!! Δεν το βρίσκω υπερβολή!!! Μια φίλη που το είχε γλίτωσε το ?3000 στρώμα της από βέβαιη καταστροφή!!!

Εχω μόνο μια αντιίρρηση: το στρώμα που το έχεις στο ναύλον!!! Δεν πρέπει να το αερίσεις?? θα μυρίζει όταν το ανοίξεις....

λες?δεν το σκεφτηκα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

λες?δεν το σκεφτηκα!

Εμένα μου βρώμαγε όταν το άνοιξα (και του κρεβατιού και της καλαθούνας) και τα αέρισα καλά-καλά και μετά τα έστρωσα!!!

Έτσι κι αλλιώς έχω στρώσει παπλωματάκια και στα 2, τα οποία όμως απαγορεύονται στα νεογέννητα, οπότε όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης σπίτι θα κρύψω τα παπλώματα (ας έχουν φάει όση σκόνη θέλουν...) και θα βάλω τα κουβερτάκια του!

ΥΓ Ας σημειώσουμε βέβαια ότι η μύτη της εγκύου είναι λίγο "υστερικιά"!! Χαχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

και επιμενω η καθε μια το χαβα της.πως εχουμε μπερδεψει την ιζυ το στρωμα την σπανακοτυροπιτα και τωρα μπαινει και ο αρτοπαρασκευαστης στη κουβεντα ειναι απιστευτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

και επιμενω η καθε μια το χαβα της.πως εχουμε μπερδεψει την ιζυ το στρωμα την σπανακοτυροπιτα και τωρα μπαινει και ο αρτοπαρασκευαστης στη κουβεντα ειναι απιστευτο

xaxaxaxaxa

Gunaikes! Kai malista eggues! Treme kosme!

Egw padws perimenw na mou pei to inaki gia to forum kai to rapidshare!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Ο καθένας με τον πόνο του...:D

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Αυτό είναι είναι από τα μεγαλύτερα ατού αυτής της ομαδούλας!!! Η καθεμία το χαβά της!!!:-P:-P:-P:-P:-P Και σε λίγο μπορεί να ξεκινήσει ένα κοινό θέμα συζήτησης και να συμμετέχουν όλες!!!!

xaxaxaxaxa

Gunaikes! Kai malista eggues! Treme kosme!

Egw padws perimenw na mou pei to inaki gia to forum kai to rapidshare!

Πες μας Ινάκι μη φας καμία τσιμπιά!!!

Η Εβίτα θα καταλάβει γιατί το έχει το σπορ...εγώ απλά θα τα μεταφέρω στον άντρα μου να τα κατεβάσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...