Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεχρι 6-7 φορε την ημερα δεν ειναι ανησυχητικο...εκτος αν ειναι εντελως διαροια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα Αλεκα και Μαρινα δεν παιζεστε!!!!! Μαρινα πες του αντρα σου να του στειλω φανελα αν θελει :)

Αχ Μαρακι θα σου το ελεγα εγω αλλα ντρεπομουν μπορεις ??Με υπογραφη θα το εκτιμουσα περισσοτερο αλλα θα μου πεις ποσο στοιχιζει η φανελα αλλιως δεν θελω.Και επιμενω Μαρια αυτον εγω δεν θαηθελα να τον εχω αδερφο αλλα γκο..... αλλα δεν το λεω γιατι θα με θεωρησετε βρωμοκοριτσο(οταν ημουν ελευθερη βρε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!!!

αν ειχα ενα παιδι, θα ειχα λιωσει στον υπνο σημερα!!!! η μια μου κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 7:shock::shock::shock:!!!!! η αλλη η μικρη ξυπνησε στις 4 εφαγε κ ξανακοιμηθηκε!!! δεν εχω παραπονο... ακομα κ ετσι κοιμηθηκα 6 ωριτσες γεματες!

mamageor κουκλος ο αδερφος σου! κ συμφωνω με την Μαρινα! δεν θα τον ηθελα για αδερφο...

angie κουραγιο! θα βρει την σειρα του κ ο μπεμπης ...

Μαχη μου....ό,τι και να κανεις στο πουλακι, αυτο θα βρει το δρομο του. Υπομονη, θα το κοψει μονος του.

¨οσο για τα περι παρθενας....χμμμ....και εγω με καισαρικη γεννησα και όντως την πρωτη φορα μετα τη γεννα που ξαναειχα σχεσεις ηταν λες και το εκανα πρωτη φορα. Αλλ δεν πιστευω ότι στη φυσιολογικη γεννα δεν επανερχεται...τωρα...τι να πω??? Ο γιατρος θα ξερει καλυτερα

να κ ενα καλο....αλλα για να δουμε ποτε!!!!!! εγω εχω ακομα αιμα αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι περιοδος. δεν σταματησε καθολου απο τοτε που γεννησα αλλα μεχρι την Παρασκευη ειχα πολυ λιγο κ ξαφνικα το Σαββατο πλημμυρισα! για να δουμε,...

Που είστε μανίτσες????

Θέλετε να μοιραστούμε τα κουλά που μας έχουν πει τώρα που φροντίζουμε νεογέννητα????

- Τί ώρα κοιμάται ο μπέμπης, αλλά όχι εσύ για να σε πάρω τηλ? (Φίλη μου καλή που είναι και πολύ έξυπνη - αλλά τη συγχωρώ γιατί ερωτεύτηκε προσφάτως)

- Εσένα όταν σε γεννούσε η μάνα σου φορούσε μάσκα? (Μία μ@λ@κω βρωμόγρια στο Ιασώ που της ζήτησα να φορέσει μάσκα...και δεν τη συγχωρώ!)

ωχ! φαντασου τι θα ελεγε για μενα που βαζω μασκα σε οποιον κραταει αγκαλια παιδι!!!

μην πτοεισαι φαμουλα!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

σοφακι και εγω στον Αγγελο ειχα πολυ καιρο λοχεια, περιπου 2 μηνες...Εγω απο ό,τι καταλαβαινω θα αδιαθετησω κατα τις 7-10 Φλεβαρη...Δεν ειμαι η λουτα αλλα νομιζω ότι αν ηθελα τριτο τωρα θα επρεπε να εκανα σ@ξ!! χαχα...τα πρωτα σημαδια ωορηξιας μετα τη γεννα με επισκεφτηκαν!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κοριτσια,τι κανετε??εμεςι επιτελους μπηκαμε σε προγραμμα τον ταισα στις 1παρα χτες και κοιμηθηκε μεχρι της 5εφαγε ξανακοιμηθηκε μεχρι της 8καλο ε??ετσι σιγα-σιγα γιατι θα λαλησω στο τελος..εχω και την μαρι απου ξυπναει αλλωτε για γαλα αλλωτε για πιπιλα γκρρρρρρ..λοχεια για μενα απο χτες τελος..ευελπιστω βεβαια να εχουν τελειωσει και να μην ειναι σε υφεση..

μαρινακι μου αφησες ενα σχολιο στην φωτο στο fb αλλα ντεν καταλαβαινει τι εγραψες???

:-D

Που είστε μανίτσες????

Θέλετε να μοιραστούμε τα κουλά που μας έχουν πει τώρα που φροντίζουμε νεογέννητα????

- Τί ώρα κοιμάται ο μπέμπης, αλλά όχι εσύ για να σε πάρω τηλ? (Φίλη μου καλή που είναι και πολύ έξυπνη - αλλά τη συγχωρώ γιατί ερωτεύτηκε προσφάτως)

- Εσένα όταν σε γεννούσε η μάνα σου φορούσε μάσκα? (Μία μ@λ@κω βρωμόγρια στο Ιασώ που της ζήτησα να φορέσει μάσκα...και δεν τη συγχωρώ!)

- Με πήρε μια γριά τηλ στο σπίτι: "Μήπως σας ξύπνησα;" -Μπα όχι... δεν κοιμάται η μικρή, της λέω. "δεν κοιμάται? Και εγώ πήρα τηλέφωνο γιατί νόμιζα ότι θα κοιμόταν τώρα" !!!:!::?::confused:

Panw pou nomiza oti teleiwsa me ta loxeia, exw pali ligo kokkino. Ti 8a ginei pia? Vare8hka! :(

Και εμένα έτσι γίνεται... Δεν είναι σταθερή η ροή όπως στην περίοδο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια !!!!!!!!!!!! Επέστρεψα !!!!!!!!!!!!!!!

Είχαμε πάει στην Αθήνα για δουλειές και τελικά μείναμε 15 μέρες !!! (να δούνε λίγο και οι γονείς μου το παιδί...)

Περάσαμε καταπληκτικά. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στή Στέλλα (σ'ευχαριστώ inaki ) και να πάρω ένα sling και μετά ξεσαλώσαμε στις βόλτες !!!!

Πάντα όμως μαζί με την μπεμπούλα λόγω αποκλειστικού θηλασμού. Την πήρα μαζί και στο γυναικολόγο.

Το κορυφαίο όμως ήταν όταν έπρεπε για 2 μέρες να επισκεφτούμε την έκθεση για τους εμπόρους...πως θα άφηνα το παιδί νηστικό ???? (με αποστηρώσεις και θήλαστρα δεν θέλω να μπλέξω...βαριέμαι...)..... Πήρα μαζί και την μαμά μου και έμεινε με το παιδί στο αυτοκίνητο και όταν ξύπνησε μου τηλ. και σε 3λεπτάκια είχα πάει και τη θήλαζα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Τα λόχεια εμένα μου έχουν τελειώσει από την εικοστή μέρα, το ΟΚ για sex το πήρα από τον γιατρό, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα....

Το παιδί έχει στρώσει πολύ στον ύπνο του, κοιμάτε από τις 11 μέχρι τις 5 τρώει και ξυπνάει πάλι κατα τις 8.30.

Από τα πονάκια έχουμε ηρεμήσει πάρα πολύ. Με αυτό που έκανα είδα τεράστια διαφορά. Επειδή λόγω αποκλειστικού θηλασμού δεν μπορούσα να της δώσω κάποιο ρόφημα, έκοψα τελείως τον καφέ και πίνω ρόφημα εγώ. Πήρα από μαγαζί με βότανα-μπαχαρικά χαμομήλι, μαραθόσπορο, τίλιο και γλυκάνισο, και φτιάχνω ένα αφέψημα από όλα αυτά μαζί. Πίνω 3-4 κούπες την ημέρα ,πεντανόστιμο, χαλαρωτικότατο, με θαυματουργά αποτελέσματα στο μωρό!!!!!!! Δοκιμάστε το κορίτσια !!!!

Αχ βρε μου λείψατε.....

Συμπεθέρα μου τί κάνεις ???? πώς είναι ο παίδαρος ????

ΤΙ εγινε καλε τι ειναι αυτα?

Ποιος τον αφηνει ρε Ινακι ξερεις τι ειναι η καινουρια γενια?Μονος του μπαινει βγαινει κι αν το αφησω για λιγο να παω στο μωρο ανατιναξη γινεται τι να κανω?Εκλεισα την πορτα που δεν ανηγει ε τιποτα και μπηκε απο το παραθυρο που ειναι εσωτερικο μεσα στο σπιτι τι να κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχαμε πάει στην Αθήνα για δουλειές και τελικά μείναμε 15 μέρες !!! (να δούνε λίγο και οι γονείς μου το παιδί...)

Περάσαμε καταπληκτικά. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στή Στέλλα (σ'ευχαριστώ inaki ) και να πάρω ένα sling και μετά ξεσαλώσαμε στις βόλτες !!!!

Πάντα όμως μαζί με την μπεμπούλα λόγω αποκλειστικού θηλασμού. Την πήρα μαζί και στο γυναικολόγο.

Το κορυφαίο όμως ήταν όταν έπρεπε για 2 μέρες να επισκεφτούμε την έκθεση για τους εμπόρους...πως θα άφηνα το παιδί νηστικό ???? (με αποστηρώσεις και θήλαστρα δεν θέλω να μπλέξω...βαριέμαι...)..... Πήρα μαζί και την μαμά μου και έμεινε με το παιδί στο αυτοκίνητο και όταν ξύπνησε μου τηλ. και σε 3λεπτάκια είχα πάει και τη θήλαζα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Τα λόχεια εμένα μου έχουν τελειώσει από την εικοστή μέρα, το ΟΚ για sex το πήρα από τον γιατρό, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα....

Το παιδί έχει στρώσει πολύ στον ύπνο του, κοιμάτε από τις 11 μέχρι τις 5 τρώει και ξυπνάει πάλι κατα τις 8.30.

Από τα πονάκια έχουμε ηρεμήσει πάρα πολύ. Με αυτό που έκανα είδα τεράστια διαφορά. Επειδή λόγω αποκλειστικού θηλασμού δεν μπορούσα να της δώσω κάποιο ρόφημα, έκοψα τελείως τον καφέ και πίνω ρόφημα εγώ. Πήρα από μαγαζί με βότανα-μπαχαρικά χαμομήλι, μαραθόσπορο, τίλιο και γλυκάνισο, και φτιάχνω ένα αφέψημα από όλα αυτά μαζί. Πίνω 3-4 κούπες την ημέρα ,πεντανόστιμο, χαλαρωτικότατο, με θαυματουργά αποτελέσματα στο μωρό!!!!!!! Δοκιμάστε το κορίτσια !!!!

Αχ βρε μου λείψατε.....

Αχ καλημερα κοπελα μου ολα καλα?Ειμαστε ομοιοπαθεις κι εγω λογω αποκλειστικου θηλασμου θελω να κανω αυτο που εκανες κι εσυ με τη μαμα σου γιατι πρεπει να παω οπωσδηποτε οδοντιατρο για μια θεραπεια στα ουλα την οποια εχω καθυστερησει μηνες τωρα.Αρα πιανει θα την παρω κι εγω μαζι γιατι δεν υπαρχει αλλος τροπος....

Επισης κι εμεις δεν εχουμε πλεον κολικους εδω κ πολλες μερες,μονο λιγη γκρινια οταν νυσταζουμε το βραδυ.Εγω πινω συνηθως ενα τηλιο το πρωι κ ενα το βραδυ.Εχω κ γλυκανισο αμα ειναι θα τα συνδυαζω κ γω για αλλαγη!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσια!!! το μιτσακι μου σημερα κανει κ@κ@ καθε μιση ωρα, τι την εχει πιασει ημαρτον!!!

Σου τα φύλαγε και στα φερε μαζαμένα!!!

καλημερα!!!!

αν ειχα ενα παιδι, θα ειχα λιωσει στον υπνο σημερα!!!! η μια μου κοιμηθηκε απο τις 11 μεχρι τις 7:shock::shock::shock:!!!!! η αλλη η μικρη ξυπνησε στις 4 εφαγε κ ξανακοιμηθηκε!!! δεν εχω παραπονο... ακομα κ ετσι κοιμηθηκα 6 ωριτσες γεματες!

ωχ! φαντασου τι θα ελεγε για μενα που βαζω μασκα σε οποιον κραταει αγκαλια παιδι!!!

μην πτοεισαι φαμουλα!!!

Φτου σας!!! Σωστρή η Σοφία με τιςμάσκες!!!

- Με πήρε μια γριά τηλ στο σπίτι: "Μήπως σας ξύπνησα;" -Μπα όχι... δεν κοιμάται η μικρή, της λέω. "δεν κοιμάται? Και εγώ πήρα τηλέφωνο γιατί νόμιζα ότι θα κοιμόταν τώρα" !!!:!::?::confused:

:lol::lol::lol::lol:

JFHVV HDGTIY IHGB DRAXAG N
GDBNJC

Γεια σου δημήτρη γιε Μαρίνας που τα λες τσεκουράτα!!!!

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Αχ βρε μου λείψατε.....

Έλα βρε και μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!! Σε φιλο΄μεεεεεεεεε

ΤΙ εγινε καλε τι ειναι αυτα?

Ποιος τον αφηνει ρε Ινακι ξερεις τι ειναι η καινουρια γενια?Μονος του μπαινει βγαινει κι αν το αφησω για λιγο να παω στο μωρο ανατιναξη γινεται τι να κανω?Εκλεισα την πορτα που δεν ανηγει ε τιποτα και μπηκε απο το παραθυρο που ειναι εσωτερικο μεσα στο σπιτι τι να κανω?

Αίλουρας ο Μήτσος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...