Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D

Να σας πω θερμοκρασια κοριτσια? απο -5 εως 0 εχουμε σημερα...

Καλα manageor θεος ο αδερφος.... Αλέκα.... ξανασκέψουτο....

Και οσο για την παιδιατρο ετσι ειπα και εγω... ειναι στον κοσμο της... ειναι δυνατον να εχει παρει 1 cm μονο ο μπεμπης μας? και γι'αυτο εβαλα και φωτογραφιες του καινουργιες... να δω ομως και η αλλη πως θα ειναι.. αλλα τωρα ειμαι πιο εμπειρη.... αν δω καμια περιεργη κινηση "γειά σας" θα της πω...

Επισης να ρωτησω κατι, 2 μηνων κανουμε το 1ο εμβόλιο? τοσο νωρίς?

Και επιπλεον μια βοηθεια αγορομανες.... κατουραμε συνεχεια απο εξω.... εχω αλλαξει και παμπερς, πιο μεγαλα, πιο μικρα, προσεχω το πουλακι μας που θα ειναι αλλα γινεται συνεχεια χαμος.... σε καθε ξυπνημα του για φαγητο αλλαζουμε φορμακι, ζιπουνακι και σεντονακια... τι κανω λαθος?

Εμενα τα λοχεια μου ειχανε κρατησει 25 μερες και προχθες μου ηρθε περιοδος..... τοσο νωρις βρε κοριτσια?

Αααααααα και ενα τελευταιο... χθες μου λεει μια φιλη μου: εγω ειμαι παρθενα... πως καλε, της απανταω, αφου εχεις κανει 2 παιδια.. με τον κρινο τα εκανες?

Όχι μου λέει.... εννοω πως επειδη εκανα καισαρικη και οχι φυσιολογικα απο κατω ειμαι σαν κοριτσακι και οχι σαν εσας που κανατε φυσιολογικα και εχετε ανοιξει.... και οταν θα κανετε σεξ μου λεει δεν θα καταλαβαινεις τιποτα...

Ισχυει αυτο το πράγμα? εχουμε που εχουμε να δουμε φως τοσο καιρο δεν θα το βλεπουμε κιολας οταν "φέξει"?

Κρύο, κρύο, καιρός για 2!!!

Όταν έρθει η καινούρια παιδίατρος φρόντισε να παίζει μενεγάκη για να κόψεις αντιδράσεις!!! εκτός αν προτιμάει χαριτάτο-καραμέρο!!!:D:D:D

Στο παμπερς τα ανοίγεις τα "φτερά" για να αγκαλιάζουν τα μπουτάκια του?

το εμβόλιο θα το κάνουμε 2 μηνών και 1 ημέρας!!!

όσο για το σεξ, ακόμα δεν... και ο άλλος έχει λυσσάξει!!! πάντως πέμπτη πάω αισθητικό για να κάνει τη ζούγκλα έρημο!!:D:D:D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα τωρα σηκωθηκαμε απο τις 12 μια χαρα δεν ειναι???Μαχουλα τιποτα δεν κανεις λαθος αλλα αυτα τα ατιμα τα πουλακια σας το ειχα πει απο τωρα δρουν ανεξελεγκτα.

Μελινακι θα πω της κουμπαρας μου αν δει πυροτεχνηματα στον ουρανο της Θεσσαλονικης να παρει τηλεφωνο

Βρε την Μαρια αδερφο που τον εχει βρε την Μαρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα ... αν κ δεν το βλεπω

κοριτσια μου εχει βγει πολυ κουραση. ουτε το χερι δεν μοιρω να σηκωσω. τιε τελευταιες 2 ωρες ταισα 2 φορεσ με μπουκαλι, αλλαξα 3 φορες πανα κ 1 τεταρτη ζιπουνακι. ο μικρος φουλ ενεργεια... δεν αντεχω αλλο. το σωμα μου ειναι πτωμα

καλημερα τωρα σηκωθηκαμε απο τις 12 μια χαρα δεν ειναι???Μαχουλα τιποτα δεν κανεις λαθος αλλα αυτα τα ατιμα τα πουλακια σας το ειχα πει απο τωρα δρουν ανεξελεγκτα.

Μελινακι θα πω της κουμπαρας μου αν δει πυροτεχνηματα στον ουρανο της Θεσσαλονικης να παρει τηλεφωνο

Βρε την Μαρια αδερφο που τον εχει βρε την Μαρια

καλημερα ... αν κ δεν το βλεπω

κοριτσια μου εχει βγει πολυ κουραση. ουτε το χερι δεν μοιρω να σηκωσω. τιε τελευταιες 2 ωρες ταισα 2 φορεσ με μπουκαλι, αλλαξα 3 φορες πανα κ 1 τεταρτη ζιπουνακι. ο μικρος φουλ ενεργεια... δεν αντεχω αλλο. το σωμα μου ειναι πτωμα

ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αυτα τα γραψε η κορη μου! Συνεχιζω! Καλημερες...χαλια το βραδι μας αλλα μη γινομαστε γραφικες! Καλα Μαρινα οτι θα ηξερες και ποδοσφαιρικα δεν το περιμενα!!! χιχι

Ναι καλε αυτος ειναι...ειναι ωραιος ο ατιμος!

Επανερχομαιιιιιιι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αυτα τα γραψε η κορη μου! Συνεχιζω! Καλημερες...χαλια το βραδι μας αλλα μη γινομαστε γραφικες! Καλα Μαρινα οτι θα ηξερες και ποδοσφαιρικα δεν το περιμενα!!! χιχι

Ναι καλε αυτος ειναι...ειναι ωραιος ο ατιμος!

Επανερχομαιιιιιιι

καλλα εκανες και δεν το περιμενες γιατι δεν το ηξερα ο αντρας μου μου τοειπε και κανω την εξυπνη αλλα ηξερα ομως οτι αυτη η ομαδα ειχε ενα ελληνα τερματοφυλακα και εχτες μολις τον ειδα καταλαβα οτι ειναι αυτος γιατι τουλαχιστον τις φανελες τις ξερω κανει συλλογη ο αντρας μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

xaxaxa... εγω τωρα το καταλαβα... καλος στοκος!!!!!!! Λοιπον μΑρια ακυρο, μην του δειξεις τις φωτο μου τις καινουριες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Agwnistikes kalhmeres koritsia!

Να σας πω θερμοκρασια κοριτσια? απο -5 εως 0 εχουμε σημερα...

Καλα manageor θεος ο αδερφος.... Αλέκα.... ξανασκέψουτο....

Και οσο για την παιδιατρο ετσι ειπα και εγω... ειναι στον κοσμο της... ειναι δυνατον να εχει παρει 1 cm μονο ο μπεμπης μας? και γι'αυτο εβαλα και φωτογραφιες του καινουργιες... να δω ομως και η αλλη πως θα ειναι.. αλλα τωρα ειμαι πιο εμπειρη.... αν δω καμια περιεργη κινηση "γειά σας" θα της πω...

Επισης να ρωτησω κατι, 2 μηνων κανουμε το 1ο εμβόλιο? τοσο νωρίς?

Και επιπλεον μια βοηθεια αγορομανες.... κατουραμε συνεχεια απο εξω.... εχω αλλαξει και παμπερς, πιο μεγαλα, πιο μικρα, προσεχω το πουλακι μας που θα ειναι αλλα γινεται συνεχεια χαμος.... σε καθε ξυπνημα του για φαγητο αλλαζουμε φορμακι, ζιπουνακι και σεντονακια... τι κανω λαθος?

Εμενα τα λοχεια μου ειχανε κρατησει 25 μερες και προχθες μου ηρθε περιοδος..... τοσο νωρις βρε κοριτσια?

Αααααααα και ενα τελευταιο... χθες μου λεει μια φιλη μου: εγω ειμαι παρθενα... πως καλε, της απανταω, αφου εχεις κανει 2 παιδια.. με τον κρινο τα εκανες?

Όχι μου λέει.... εννοω πως επειδη εκανα καισαρικη και οχι φυσιολογικα απο κατω ειμαι σαν κοριτσακι και οχι σαν εσας που κανατε φυσιολογικα και εχετε ανοιξει.... και οταν θα κανετε σεξ μου λεει δεν θα καταλαβαινεις τιποτα...

Ισχυει αυτο το πράγμα? εχουμε που εχουμε να δουμε φως τοσο καιρο δεν θα το βλεπουμε κιολας οταν "φέξει"?

-9 me -5 emeis shmera :) Vghka mia na petaxw kati skoupidia kai ta'da ola!

Xazomaritses leei h filenada sou! Thn prwth fora meta ton Oresth ta'xa dei ola apo ton pono. Oute sta neiata mou tetoio zoriliki..Alla meta apo merikes fores ola kala..Ase pou kata thn tapeinh mou gnwmh to euxaristiomoun kai kalutera. Twra na dw pote 8a paroume seira!

ΜΑΧΗ αυτα ειναι χαζα! Εγω μετα που γεννησα την μεγαλη την 1η φορα που ξαναειχαμε επαφες ψοφησα στον πονο! Αφου τωρα του ειπα του γιατρου να με ραψεις χρυσε μου αλλα μη με κανεις και παρθενα!

xaxaxa, etsi akrivws!

ΜΑΡΙΑ αυτος ειναι ο αδερφος σου καλε?Ο κ......... της κοβερντι στην Αγγλια????Πλακα κανεις

Na'ta mas! Plakwsane kai ta celebrities! Super o bro Maria mou, respect :)

Mavrh nuxta perasame emeis alla as mh ta analuw kai ginomai vareth. Apokoimh8hke twra opote elpizw na xekourastei ligo to kahmenaki. Roufianoi kolikoi!

Sas filw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

γεια σας κοριτσια!!! το μιτσακι μου σημερα κανει κ@κ@ καθε μιση ωρα, τι την εχει πιασει ημαρτον!!!

ποσες φορες εχει κανει Ινακι μου?? Ειναι κανονικα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...