Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας πω θερμοκρασια κοριτσια? απο -5 εως 0 εχουμε σημερα...

Καλα manageor θεος ο αδερφος.... Αλέκα.... ξανασκέψουτο....

Και οσο για την παιδιατρο ετσι ειπα και εγω... ειναι στον κοσμο της... ειναι δυνατον να εχει παρει 1 cm μονο ο μπεμπης μας? και γι'αυτο εβαλα και φωτογραφιες του καινουργιες... να δω ομως και η αλλη πως θα ειναι.. αλλα τωρα ειμαι πιο εμπειρη.... αν δω καμια περιεργη κινηση "γειά σας" θα της πω...

Επισης να ρωτησω κατι, 2 μηνων κανουμε το 1ο εμβόλιο? τοσο νωρίς?

Και επιπλεον μια βοηθεια αγορομανες.... κατουραμε συνεχεια απο εξω.... εχω αλλαξει και παμπερς, πιο μεγαλα, πιο μικρα, προσεχω το πουλακι μας που θα ειναι αλλα γινεται συνεχεια χαμος.... σε καθε ξυπνημα του για φαγητο αλλαζουμε φορμακι, ζιπουνακι και σεντονακια... τι κανω λαθος?

Εμενα τα λοχεια μου ειχανε κρατησει 25 μερες και προχθες μου ηρθε περιοδος..... τοσο νωρις βρε κοριτσια?

Αααααααα και ενα τελευταιο... χθες μου λεει μια φιλη μου: εγω ειμαι παρθενα... πως καλε, της απανταω, αφου εχεις κανει 2 παιδια.. με τον κρινο τα εκανες?

Όχι μου λέει.... εννοω πως επειδη εκανα καισαρικη και οχι φυσιολογικα απο κατω ειμαι σαν κοριτσακι και οχι σαν εσας που κανατε φυσιολογικα και εχετε ανοιξει.... και οταν θα κανετε σεξ μου λεει δεν θα καταλαβαινεις τιποτα...

Ισχυει αυτο το πράγμα? εχουμε που εχουμε να δουμε φως τοσο καιρο δεν θα το βλεπουμε κιολας οταν "φέξει"?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α Αλεκα δεν σε ειπα! Προχτες ειχε ερθει ο αδερφος μου απο Αγγλια και κοιτουσα τις φωτο σου ...καποιες παλιες απο Σαντορινη νομιζω και περασε εκεινη την ωρα και μου λεει...πω πω τι κουκλα ειναι αυτη :):) Kαι κοιτα αντικειμενικα τωρα ο αδερφος μου ειναι κουκλος! να κοιτα http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=633367330 Του ειπα ομως οτι εισαι παντρεμενη με 2 παιδια και μετα εφυγε :)

ο αδερφος ειναι όντως όμορφος....φανταζομαι ότι τωρα πια θα εχει τα μισα μου χρονια και τα μισα μου κιλα. Πηγς στη προφιλ μου???? Εχω τωρινες φωτο να του δειξεις :tongue: Στο αλμπουμ 'τα χαλια μου'

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να σας πω θερμοκρασια κοριτσια? απο -5 εως 0 εχουμε σημερα...

Καλα manageor θεος ο αδερφος.... Αλέκα.... ξανασκέψουτο....

Και οσο για την παιδιατρο ετσι ειπα και εγω... ειναι στον κοσμο της... ειναι δυνατον να εχει παρει 1 cm μονο ο μπεμπης μας? και γι'αυτο εβαλα και φωτογραφιες του καινουργιες... να δω ομως και η αλλη πως θα ειναι.. αλλα τωρα ειμαι πιο εμπειρη.... αν δω καμια περιεργη κινηση "γειά σας" θα της πω...

Επισης να ρωτησω κατι, 2 μηνων κανουμε το 1ο εμβόλιο? τοσο νωρίς?

Και επιπλεον μια βοηθεια αγορομανες.... κατουραμε συνεχεια απο εξω.... εχω αλλαξει και παμπερς, πιο μεγαλα, πιο μικρα, προσεχω το πουλακι μας που θα ειναι αλλα γινεται συνεχεια χαμος.... σε καθε ξυπνημα του για φαγητο αλλαζουμε φορμακι, ζιπουνακι και σεντονακια... τι κανω λαθος?

Εμενα τα λοχεια μου ειχανε κρατησει 25 μερες και προχθες μου ηρθε περιοδος..... τοσο νωρις βρε κοριτσια?

Αααααααα και ενα τελευταιο... χθες μου λεει μια φιλη μου: εγω ειμαι παρθενα... πως καλε, της απανταω, αφου εχεις κανει 2 παιδια.. με τον κρινο τα εκανες?

Όχι μου λέει.... εννοω πως επειδη εκανα καισαρικη και οχι φυσιολογικα απο κατω ειμαι σαν κοριτσακι και οχι σαν εσας που κανατε φυσιολογικα και εχετε ανοιξει.... και οταν θα κανετε σεξ μου λεει δεν θα καταλαβαινεις τιποτα...

Ισχυει αυτο το πράγμα? εχουμε που εχουμε να δουμε φως τοσο καιρο δεν θα το βλεπουμε κιολας οταν "φέξει"?

Μαχη μου....ό,τι και να κανεις στο πουλακι, αυτο θα βρει το δρομο του. Υπομονη, θα το κοψει μονος του.

¨οσο για τα περι παρθενας....χμμμ....και εγω με καισαρικη γεννησα και όντως την πρωτη φορα μετα τη γεννα που ξαναειχα σχεσεις ηταν λες και το εκανα πρωτη φορα. Αλλ δεν πιστευω ότι στη φυσιολογικη γεννα δεν επανερχεται...τωρα...τι να πω??? Ο γιατρος θα ξερει καλυτερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Θέλω να στείλω τις ευχές μου σε όλες τις νέες μανούλες.

Μετά τη γέννηση του μικρού μας δεν είχα επισκεφτεί το φόρουμ για να σας ευχηθώ.

Μακάρι να είμαστε όλες καλά με τα μωράκια μας.:P

Εμείς είμαστε καλά αν και έχουμε το γνωστό θεματάκι με τον βραδυνό ύπνο...

Ελπίζουμε όμως σε καλύτερες μέρες!!

Να σου ζήσει φασολάκι!!!!

Γεια σας..... σας εχασα τις τελευταιες μερες....

Εδω εχει πολυ πολυ κρυο και εγω εχω διαθεση για βολτουλες....

Εμεις ζοριζομαστε εδω και 2 μερες με τα κακακια μας... μια κανουμε μια δεν κανουμε.... την Πέμπτη θα τον παω σε αλλη παιδίατρο.... η προηγουμενη ειναι καλη μεν αλλα ειναι στον κοσμο της.... τον μετρησε προχθες και μου έγραωε πως απο 54 cm που γεννηθηκαμε τωρα ειμαστε 55 cm.... ενω εγω τον μετρησα και ειναι 61 cm... και του φαινονται μάλιστα... δεν μας μπαινει κανενα φορμακι απο τοτε που γεννηθηκαμε... ειναι δυνατον με 1 εκατοστο μονο διαφορα? τον ζυγιζει επισης και ητανε 5200 με το ζιπουνακι του μονο και χωρις παμπερς... 5 κιλα μου λεει αφιαρω το ζιπουνακι... ειναι δυνατον να του φοραω ζιπουνακι 200 γραμμαρια.... επισης την ρωτουσα κατι και αυτη εβλεπε τηλεοραση την Μενεγάκη.. μολις τελειωσε αυτο που εβλεπε μετα μου απαντησε... καλο εεεεεεεεε?

Απίστευτη η παιδίατρος!!!!!

λοιπον κοριτσια κανονικα δε πρεπει να τα γραφω γιατι θα με βρισετε....ΔΕΝ εχουμε κολικους,Δεν εχουμε πονακια,Θηλαζουμε κανονικοτατα,κοιμομαστε καλα (δεν εχουμε κανει τη νυχτα μερα δηλ) το βραδυ θα εχει κρατησει μεχρι και 6 ωρες σερι υπνου χωρις φαϊ....να συνεχισω ή θα μου πεταξετε ντοματες????α και σεξ...εχει γινει εδω και καιρο....μαλλον ειχε γινει γιατι εχουμε θεμα τωρα εμεις αλλο...εχουμε προβλημα με τη μεγαλη που ΤΩΡΑ θυμηθηκε να βγαλει ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ την ζηλια της...για να κοιμηθει μεσημερι πρεπει πρωτα να κοιμαται και η αλλη....αν ειναι ξυπνια η αλλη τοτε δε θελω να κοιμηθηω ,θα παιξω θα κανω θα ρανω...χτες ητανε ξυπνια απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ...την ξεκινησα μπανιο-γαλα-δοντια-παραμυθι και υπνο κατα τις 9 αφουκουτουλαγε και αρχισε παλι μετα το καληνυχτα μου ...να ερχετε μεσα ..φοβαμαι μαμα μπαμπα,,θα κοιμηθω στο καναπε ,μαμα να σε βοηθησω να πλυνεις τα πιατα,ανεβαινε στα κεφαλια μας....και ολα αυτα γιατι η μικρη ητανε ξυπνια...και ετρωγε...και εχεζε,και ετρωγε...εχει το μωρο ενα να το πω δυωρο το βραδυ μεταξυ 9-11 που τρωει συνεχεια μεχρι να κοιμηθει καλα...ειναι το μονο που δεν εχει στρωσει ακομη....ε και τοτε η μεγαληθυμαται οτι της κατεβει....με το που κοιμηθηκε η μικρη σε 5 λεπτα κοιμηθηκε και η μεγαλη...και εμεις κομματια στο καναπε!!!!!!!!

σημερα το μεσημερι κοιμηθηκε και η μεγαλη αφου η μικρη ετυχε εκεινη την ωρα να κοιμαται ....οκ εχει ανασφαλεια...οκ .αλλα δε γινεται καποια στιγμη παιζουν τα νευρα σου...ουφ....τι τιμωρια μπηκε μπααααααα μας προκαλουσε....και οχι τιποτε αλλοαλλα μετα μας επιαναν τα γελια με τις ατακες που πεταγε και δε κρατιομασταν....

εσεις οι δευτεροτριτομανες πως τα πατε με τα μεγαλα????

φιλιααααααα ξυπνησε η μικρη!!!!

Δεν θα σε βρ'ισουμε γιατί σε δυσκολεύει η μεγάλη....αυτό έλειπε να είχες και δύσκολο μωράκι!!! Χαλάλι σου!!!!

Μία από τα ίδια Μαχούλα!!!! Πάντως εμείς το πουλάκι δεν το πειράζουμε, όπου πέσει...αφού έτσι κιαλλιώς μούλια γινόμαστε!!!

ΥΓ Μαράκι φτου-φτου-φτου στον αδερφούλη!!!!

χαχα τα μισα σου χρονια δεν τα εχει το 78 ειναι...ουτε τα κιλα ...γυρω στα 92 πρεπει να ειναι αφου ειναι ψηλος! Ναι τις ειδα τις φωτο ...(μονο εγω) !! Ελα ρε Αλεκα εισαι πεισματαρα εσυ θα τα χασεις..δε σε φοβομαστε! Παντως ρε κοριτσι μπραβο σου που εισαι ακομπλεξαριστη τελειως! Ειναι δυσκολο οταν εισαι τοσο εντυπωσιακη και σου λενε ολοι οτι εισαι ομορφη σε 9 μηνες να βαζεις τοσα κιλα και εσενα να μην σε παιρνει απο κατω...Τωρα ομως που αρχισε η καθοδος ( των κιλων...γιατι ξερω απο μενα οτι σιγουρα υπαρχει και καθοδος των βυ@@ων) ποιος σε πιανει!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

ΜΑΧΗ αυτα ειναι χαζα! Εγω μετα που γεννησα την μεγαλη την 1η φορα που ξαναειχαμε επαφες ψοφησα στον πονο! Αφου τωρα του ειπα του γιατρου να με ραψεις χρυσε μου αλλα μη με κανεις και παρθενα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

χαχα τα μισα σου χρονια δεν τα εχει το 78 ειναι...ουτε τα κιλα ...γυρω στα 92 πρεπει να ειναι αφου ειναι ψηλος! Ναι τις ειδα τις φωτο ...(μονο εγω) !! Ελα ρε Αλεκα εισαι πεισματαρα εσυ θα τα χασεις..δε σε φοβομαστε! Παντως ρε κοριτσι μπραβο σου που εισαι ακομπλεξαριστη τελειως! Ειναι δυσκολο οταν εισαι τοσο εντυπωσιακη και σου λενε ολοι οτι εισαι ομορφη σε 9 μηνες να βαζεις τοσα κιλα και εσενα να μην σε παιρνει απο κατω...Τωρα ομως που αρχισε η καθοδος ( των κιλων...γιατι ξερω απο μενα οτι σιγουρα υπαρχει και καθοδος των βυ@@ων) ποιος σε πιανει!

μαρακι μου τους εχω χεσμενους όλους...λιαν επιεικως. Δεν γεννηθηκα ομορφη εγινα στην πορεια...εχω καταλαβει ποσο κορακια ειναι όλοι...ή να σε πηδ...ουν θελουν ή να σε κοροιδεψουν.

Ακομη και τωρα πιστεψε με προχωραω και μου δινουν τηλεφωνα...ενω εγω εχω τα χαλια μου. Ξερεις γιατι? γιατι όλα στο μαυλο ειναι. Και γιατι ανα πασα στιγμη εχω μαθει να τους κανω να με βλεπουν όμορφη ;)

Ειμαι σιγουρη ότι θα ξαναγινω όπως πριν. Το εχω ξανακανει απλα θα μου παρει χρονο...το καλοκαιρι θα εινμαι λιγο αξιοπρεπης και σε ενα χρονο θα ειμαι όπως πριν...εχω υπομονη όμως και επιμονη...και φυσικα αυτοπεποιηθηση.;)

ΤΡο θυμασαι αυτο??

:!::!::!::!:

221882cb0gkyh7q4.gif

α...επισης δε με νοιαζει να δει τις φωτο ο αδερφος σου και όποιος αλλος δηλαδη. Αν με ενοιαζε θα κρυβομουν δεν θα φωτογραφιζομουν...χαχα!!!!Πες του να κανει υπομονη και σε κανα χρονο θα με ξαναθαυμασει!!! χιχι

221882cb0gkyh7q4.gif

Ατζι το ξερω μιλησα με την ξαδερφη μου και μου ειπε οτι ριχνει συνεχως ζηλευω πολυ.Μια χρονια πριν 23-24 χρονια ανεβηκαμε επανω για ενα Σαββατοκυριακο και κατσαμ 1 εβδομαδα ενα Φεβραυαριο θυμαμαι ήταν το κατι αλλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εδω ειχαμε δυσκολια να μπει, τι να λεμε τωρα!

Ατζι το ξερω μιλησα με την ξαδερφη μου και μου ειπε οτι ριχνει συνεχως ζηλευω πολυ.Μια χρονια πριν 23-24 χρονια ανεβηκαμε επανω για ενα Σαββατοκυριακο και κατσαμ 1 εβδομαδα ενα Φεβραυαριο θυμαμαι ήταν το κατι αλλο

χαχα την θυμαμαι και εγω αυτη την εβδομαδα!!! Κλεισαν τα σχολεια, ειχε τρελλο χιονι, και εγω αρρωστη με ανεμοβλογιά!!!!!!!!!!!!!!η γκαντεμια!!!!

Που είστε μανίτσες????

Θέλετε να μοιραστούμε τα κουλά που μας έχουν πει τώρα που φροντίζουμε νεογέννητα????

- Τί ώρα κοιμάται ο μπέμπης, αλλά όχι εσύ για να σε πάρω τηλ? (Φίλη μου καλή που είναι και πολύ έξυπνη - αλλά τη συγχωρώ γιατί ερωτεύτηκε προσφάτως)

- Εσένα όταν σε γεννούσε η μάνα σου φορούσε μάσκα? (Μία μ@λ@κω βρωμόγρια στο Ιασώ που της ζήτησα να φορέσει μάσκα...και δεν τη συγχωρώ!)

Ινακι το θυμασαι αυτο σας ειχε πιασει και εσας?Δεν ηταν ελοια?Εμενα μου ειχε φερει ο μπαμπας μου ενα μεγαλο ξυλο και το καναμε σας ελκηθρο και κατεβαιναμε την κατηφορα απο το σπιτι μας αλλα για ανεβα μετα.

Οσο για αυτο που σχολιασε η Φαμ ουτε στα 17 μου δεν το εζησα τετοια προσπαθεα:wink::wink::wink::wink::wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...