Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και αυτη που ηρθε τώρα μου λεει το απολυτο : δεν κανω σίδερο !! καλο ε??
πες της να κατσει να ξεκουραστει να τα κανεις εσυ :tongue:
τον μετρησε προχθες και μου έγραωε πως απο 54 cm που γεννηθηκαμε τωρα ειμαστε 55 cm.... ενω εγω τον μετρησα και ειναι 61 cm... και του φαινονται μάλιστα... δεν μας μπαινει κανενα φορμακι απο τοτε που γεννηθηκαμε... ειναι δυνατον με 1 εκατοστο μονο διαφορα? τον ζυγιζει επισης και ητανε 5200 με το ζιπουνακι του μονο και χωρις παμπερς... 5 κιλα μου λεει αφιαρω το ζιπουνακι... ειναι δυνατον να του φοραω ζιπουνακι 200 γραμμαρια.... επισης την ρωτουσα κατι και αυτη εβλεπε τηλεοραση την Μενεγάκη.. μολις τελειωσε αυτο που εβλεπε μετα μου απαντησε... καλο εεεεεεεεε?
καλοοο, απαντησα και εγω. Αλλξε την παιδι μου, αυτη βαριεται.
Σοφια και εγω εβγαλα τον μικρο σημερα εξω δεν ειναι τιποοτα βρε κοριτσακια μου αν μενατα στη Γερμανια τι θα κανατε μεσα στο μπουντρουμι ποιος θα εκανε τα ψωνια τα κθημερινα σας ή αν εχετε ενα δευτερο παιδακι και ειναι λιγο μεγαλο δεν θα το πηγαινατε σχολειο?ΕΕΕΕΕ??????

Ασχετο αλλα στο μαγαζι εχτες ηταν μια χαρα πηρα του κοσμου τα κοπλιμεντα που πηρα καμια δεκαρια κιλα και μιλησα και με ανθρωπους ανω των 4 ετων.

Ο αντρας μου με πηρε 10 τηλεφωνα γιατι ο μεγαλς ηθελε ολο τη μαμα του με κλαματα αυτο μολις τον μαλωνε λιγο ο πατερας του σημειωτεον οτι ο αντρας μου δεν τον μαλωνει ποτε κανενα οχι θα του ειπε και εκλαιγε συνεχως με αποτελεσμμα να μην αφηνει και τον μικρο να κοιμηθει και εκλαιγαν ολοι μαζι.Οχι γιατι μου ελεγε αντε να κοιμηθω μαζι με τα αγορια μου σε ολους τους πελατες το ειχε οει απο την χαρα του οτι θα ξεκουραστει χαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι βρε Μαρινακι αλλα δεν μενουμε στη Γερμανια...:tongue: Ωραια στο μαγαζι ε??? Ναι ναι και εγω απο τον καιρι που ξεκινησα κανονικα δουλεια κλπ, νιωθω πολυ καλυτερα.

Μολις γυρισα απο δουλεια, ανεβηκα και μεχρι την ΚΞηφισια σημερα και παγωσα...πηγα και κολυμβητηριο, κομπλε!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμαν ρε κοριτσια λιγες μερες δε μπηκα καιεσεις το μπουρουμπορου ελεος μια ωρα με το ρολοϊ διαβαζα!!!

λοιπον...εχετε πει τοσα πολλα που απανταω σε οτι θυμαμαι:

λοχεια δεχ εχω εγω τελειωσανε σχετικα νωρις (30 μερες ) ...στην μεγαλη ειχα 50 μερες και μετα απο μια-δυο βδομαδες ειχα αδιαθετησει κανονικα και ας θηλαζα αποκλειστικα...για την κοπελα που το επαθε δεν ειναι τοσο σπανιο..στο φορουμ ειμασταν 4-5 που το παθαμε αυτο ενω θηλαζαμε αποκλειστικα....

κακα:και εμενα ειχε να κανει 3 μερες κακα αλλα η παιδιατρος μου ειπε οτι σε παιδακια που θηλαζουν αποκλειστικα μεχρι και βδομαδα ειναι φυσιολογικο....η αγλαϊα λεει και παραπανω...

αλλεργιες: η φετα η οριτζιναλ γινεται απο αιγοπροβειο γαλα οχι απο αγελαδινο..οποτε εαν εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα δε φταιει η φετα...οσο για την αποχη θα πρεπει να την κανεις για αρχη 1 μηνα γιατι θελει 2 βδομαδες να καθαρισει ο ργανισμος σου και αλλες 2 το παιδι....να ξερεις οτι ενδειξη πιο σοβαρη δειχνουν οι βλεννες με αιμα οχι οι απλες βλεννες....(καμμενη με το θεμα αλλεργιων)..οσο για την αποχη δεν ειναι τοσο φοβερη την κανω εγω επειδη η μεγαλη εχει αλλεργια προληπτικα για τη μικρη μεχρι να βγουν οι εξετασεις της....δε πινω αγελαδινο γαλα και δε τρωω κιτρινα τυρια..και μοσχαρι που ετσι και αλλιως δε παιρνω γιατι και η μεγαλη δε το τρωει λογω αλλεργιας....τρωω κασερε στα τοστ και πολυυυ φεταααααααααααα....γιαμ γιαμ γιαμ....συνηθως οι αλλεργιες δειχνουν στο διμηνο και μετα...

απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι πιο πολυ τα αγορακια εχουν θεμα με κολικους...οχι πουθελει ο αντρας μου να κανω τριτο και ναπαμε για γιο να τα δω ολα....

τωρα τα νεα μας....

λοιπον κοριτσια κανονικα δε πρεπει να τα γραφω γιατι θα με βρισετε....ΔΕΝ εχουμε κολικους,Δεν εχουμε πονακια,Θηλαζουμε κανονικοτατα,κοιμομαστε καλα (δεν εχουμε κανει τη νυχτα μερα δηλ) το βραδυ θα εχει κρατησει μεχρι και 6 ωρες σερι υπνου χωρις φαϊ....να συνεχισω ή θα μου πεταξετε ντοματες????α και σεξ...εχει γινει εδω και καιρο....μαλλον ειχε γινει γιατι εχουμε θεμα τωρα εμεις αλλο...εχουμε προβλημα με τη μεγαλη που ΤΩΡΑ θυμηθηκε να βγαλει ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ την ζηλια της...για να κοιμηθει μεσημερι πρεπει πρωτα να κοιμαται και η αλλη....αν ειναι ξυπνια η αλλη τοτε δε θελω να κοιμηθηω ,θα παιξω θα κανω θα ρανω...χτες ητανε ξυπνια απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ...την ξεκινησα μπανιο-γαλα-δοντια-παραμυθι και υπνο κατα τις 9 αφουκουτουλαγε και αρχισε παλι μετα το καληνυχτα μου ...να ερχετε μεσα ..φοβαμαι μαμα μπαμπα,,θα κοιμηθω στο καναπε ,μαμα να σε βοηθησω να πλυνεις τα πιατα,ανεβαινε στα κεφαλια μας....και ολα αυτα γιατι η μικρη ητανε ξυπνια...και ετρωγε...και εχεζε,και ετρωγε...εχει το μωρο ενα να το πω δυωρο το βραδυ μεταξυ 9-11 που τρωει συνεχεια μεχρι να κοιμηθει καλα...ειναι το μονο που δεν εχει στρωσει ακομη....ε και τοτε η μεγαληθυμαται οτι της κατεβει....με το που κοιμηθηκε η μικρη σε 5 λεπτα κοιμηθηκε και η μεγαλη...και εμεις κομματια στο καναπε!!!!!!!!

σημερα το μεσημερι κοιμηθηκε και η μεγαλη αφου η μικρη ετυχε εκεινη την ωρα να κοιμαται ....οκ εχει ανασφαλεια...οκ .αλλα δε γινεται καποια στιγμη παιζουν τα νευρα σου...ουφ....τι τιμωρια μπηκε μπααααααα μας προκαλουσε....και οχι τιποτε αλλοαλλα μετα μας επιαναν τα γελια με τις ατακες που πεταγε και δε κρατιομασταν....

εσεις οι δευτεροτριτομανες πως τα πατε με τα μεγαλα????

φιλιααααααα ξυπνησε η μικρη!!!!

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

πες της να κατσει να ξεκουραστει να τα κανεις εσυ :tongue:

αχ, τώρα εφυγε ... δεν μπορεί πανω απο 4ωρο λέει .. και οχι σίδερο !!

στο μεταξύ ο μικρος φουλ γκάζια ολη μερα σχεδόν. τώρα βρήκα ευκαιρία και τσιμπάω μια σαλατα (ευτύχως που είχα έτοιμη του μπαρμπαστάθη γιατι αλλιως με εβλεπα με σοκολατα για μεσηεριανο :) οτι προλάβω δηλαδη. οχι οτι με χαλαει αλλα τα κιλα δεν λενε να φύγουν με τίποτα ετσι

Yasemi εμάς η παιδίατρος μας είπε το εντελώς αντίθετο. Την ρώτησα γιατί κάνει πολλές φορές κακάκια (μπορεί και 7-8 φορές την ημέρα και μάλιστα υδαρείς κενώσεις) και μου είπε ότι αυτό είναι καλό και είναι επειδή επικρατεί ο μητρικός θηλασμός (δίνω και λίγο συμπλήρωμα). Τί λέει καλέ η δικιά σου για μια βδομάδα? Είναι δυνατόν να μην ενεργηθεί το παιδί για 1 εβδομάδα και να μην είναι ανησυχητικό???????????????

Εμένα η κόρη μου το έχει πάρει αρκετά καλά και δείχνει μεγάλη τρυφερότητα στην μπέμπα, θέλει να της κάνει δώρα και ό,τι δώρο της δίνουν εκείνη λεει μετά ότι της το πήρε η μπέμπα! :-) Καμιά φορά μόνο αν ξεχαστούμε και ασχοληθούμε με την μπέμπα αποκλειστικά, κατσουφιάζει. Προσπαθούμε όμως να κρατάμε τις ισορροπίες και να μην την αφήνουμε στο περιθώριο.

Σας αφήνω γιατί ξύπνησε η μικρή...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι πιο πολυ τα αγορακια εχουν θεμα με κολικους...οχι πουθελει ο αντρας μου να κανω τριτο και ναπαμε για γιο να τα δω ολα....

εσεις οι δευτεροτριτομανες πως τα πατε με τα μεγαλα????

!!

γεια σου Γιασεμη, εμενα ο μεγαλος δεν ειχε καθολου κολικουςν ουτε πονακια, και δεν θηλαζα, μονο ξενο. Ο μικρος δεν εκανε κολικους αλλα ειχε πονακια για καμια εβδομαδα, του αλλαξα το γαλα και κοπηκαν μαχαιρι. Ουτε σε αυτον θηλαζω.

Ο Αγγελακος μου δεν εχει προβλημα, δεν ζηλευει. Περασε μια εβδομαδα που ηταν ιδιαιτερα κινητικος αλλα δεν ξερω αν εχει να κανει με τη ζηλια η την κλεισουρα, Παντως ειναι Οκ τωρα,

Εμένα η κόρη μου το έχει πάρει αρκετά καλά και δείχνει μεγάλη τρυφερότητα στην μπέμπα, θέλει να της κάνει δώρα και ό,τι δώρο της δίνουν εκείνη λεει μετά ότι της το πήρε η μπέμπα! :-) Καμιά φορά μόνο αν ξεχαστούμε και ασχοληθούμε με την μπέμπα αποκλειστικά, κατσουφιάζει. Προσπαθούμε όμως να κρατάμε τις ισορροπίες και να μην την αφήνουμε στο περιθώριο.

..

ναι... καπως ετσι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Yasemi εμάς η παιδίατρος μας είπε το εντελώς αντίθετο. Την ρώτησα γιατί κάνει πολλές φορές κακάκια (μπορεί και 7-8 φορές την ημέρα και μάλιστα υδαρείς κενώσεις) και μου είπε ότι αυτό είναι καλό και είναι επειδή επικρατεί ο μητρικός θηλασμός (δίνω και λίγο συμπλήρωμα). Τί λέει καλέ η δικιά σου για μια βδομάδα? Είναι δυνατόν να μην ενεργηθεί το παιδί για 1 εβδομάδα και να μην είναι `1ανησυχητικό???????????????

Σας αφήνω γιατί ξύπνησε η μικρή...

κοιτα και στο παρεντς εχει καπου τετοια ενοτητα....νομιζω εκει που λεει θηλασμος και δυσκοιλιοτητα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σου Γιασεμη, εμενα ο μεγαλος δεν ειχε καθολου κολικουςν ουτε πονακια, και δεν θηλαζα, μονο ξενο. Ο μικρος δεν εκανε κολικους αλλα ειχε πονακια για καμια εβδομαδα, του αλλαξα το γαλα και κοπηκαν μαχαιρι. Ουτε σε αυτον θηλαζω.

Ο Αγγελακος μου δεν εχει προβλημα, δεν ζηλευει. Περασε μια εβδομαδα που ηταν ιδιαιτερα κινητικος αλλα δεν ξερω αν εχει να κανει με τη ζηλια η την κλεισουρα, Παντως ειναι Οκ τωρα,

ναι... καπως ετσι...

μπα δε το λεω απο την αποψη εαν θηλαζουν ή οχι....απλα γενικοτερη διαπιστωση εκανα....τις ισσοροπιες τις κραταω και μαλιστα ακομη ποιο πολυ κοιταω τη μεγαλη παρα τη μικρη και λογικο ειναι ακομη...που θα παει θα στρωσει φανταζομαι....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εμενα κοριτσια ζηλευει τον αγαπαει βεβαια παρα πολυ ολο φιλια και αγκαλιτσες αλλα μου λεει συνεχως οτι θελει να ξανγινει μπεμπης και μολις παω να παρω τον μικρο αγκαλια να τον ταισω εκεινη την ωρα θελει κακα τσισα φαι ενα παιδι που για να φαει καναμε ταμα τωρα τρωει οοοοοολη την ημερα.Αλλα δεν τον πειραζει ισα ισα που οταν κλαιει και δεν παω αμεσως μου βαζει τις φωνες και μου λεει πανε ειπα στον μπεμπη δεν ακους καλε?

Οσο για τις βολτες κοριτσια εγω δεν αντεχω ουτε λεπτο μεσα ειδικα το πρωι

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλεκα σημερα βρηκες να πας Κηφησια ρε κοπελια μες το κρυο?Εισαι με τα καλα σου?Να μου πεις εσυ θελεις να πας με 2 παιδια Πεντελη αλλο.Σημερα θα ανεβαινα αλλα δεν ηθελε ο Σπυρος με τιποτα και για αυτο μου πηρε το πρωι το αυτοκινητο και μου αφησε το σμαρτ που να τα βαλω τα μικρα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μπα δε το λεω απο την αποψη εαν θηλαζουν ή οχι....απλα γενικοτερη διαπιστωση εκανα....τις ισσοροπιες τις κραταω και μαλιστα ακομη ποιο πολυ κοιταω τη μεγαλη παρα τη μικρη και λογικο ειναι ακομη...που θα παει θα στρωσει φανταζομαι....
όχι, το εγραψα επειδη ειναι αγορια που υποτιθεται πονανε πιο πολυ...όσο για τα μεγαλα μας, θα στρωσουν μωρε...θελουν και αυτα το χρονο τους.
Εμενα κοριτσια ζηλευει τον αγαπαει βεβαια παρα πολυ ολο φιλια και αγκαλιτσες αλλα μου λεει συνεχως οτι θελει να ξανγινει μπεμπης και μολις παω να παρω τον μικρο αγκαλια να τον ταισω εκεινη την ωρα θελει κακα τσισα φαι ενα παιδι που για να φαει καναμε ταμα τωρα τρωει οοοοοολη την ημερα.Αλλα δεν τον πειραζει ισα ισα που οταν κλαιει και δεν παω αμεσως μου βαζει τις φωνες και μου λεει πανε ειπα στον μπεμπη δεν ακους καλε?

Οσο για τις βολτες κοριτσια εγω δεν αντεχω ουτε λεπτο μεσα ειδικα το πρωι

ειναι και πιο μικρος ο δικος σου για αυτο.
αλεκα σημερα βρηκες να πας Κηφησια ρε κοπελια μες το κρυο?Εισαι με τα καλα σου?Να μου πεις εσυ θελεις να πας με 2 παιδια Πεντελη αλλο.Σημερα θα ανεβαινα αλλα δεν ηθελε ο Σπυρος με τιποτα και για αυτο μου πηρε το πρωι το αυτοκινητο και μου αφησε το σμαρτ που να τα βαλω τα μικρα?
για δουλεια πηγα βρε...αναγκαστικα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Α Αλεκα δεν σε ειπα! Προχτες ειχε ερθει ο αδερφος μου απο Αγγλια και κοιτουσα τις φωτο σου ...καποιες παλιες απο Σαντορινη νομιζω και περασε εκεινη την ωρα και μου λεει...πω πω τι κουκλα ειναι αυτη :):) Kαι κοιτα αντικειμενικα τωρα ο αδερφος μου ειναι κουκλος! να κοιτα http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=633367330 Του ειπα ομως οτι εισαι παντρεμενη με 2 παιδια και μετα εφυγε :)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ενα θα σοθ πω ... το πρωι ειχε 0 βαθμους κ μετα μεχρι το μεσιμερι πηγε 2 !! πολυ κρυο

Inaki

ο μικρούλης την ημέρα κοιμάται καλύτερα(λογικό αφού το βράδυ το ψιλοξενυχτάει..).

Η γιατρός όμως μου είπε να τον ταίζω σε μικρότερα διαστήματα μέρα και νύχτα γιατί βγάζει μεγάλες γουλιές και λίγους εμετούς. Οπότε κάθε 1.30 με δύο ώρες τον θηλάζω.

:PΟ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19/12/09 :)

koritsia emena ton latreuei ton mikro. Olo ton xaideuei kai ton filaei, ti na pw! Vevaia ton prwto kairo eixe mia trellh uperkinhtikothta gurw tou, pragma pou me ekane neurikh kai telika katelhga na tou fwnazw..Skula ki egw..Twra omws eimaste kala. Padws san agoraki, eixe 8ema m'emena o Oresths. H8ele kai 8elei th mama tou..Gi'auto ki emeis ka8e apogeuma me to pou gurizoun oloi, trwme kai xwrizomaste. O babas pairnei ton beboulino ki egw paw me ton Oresth gia banio, vivlia klp. Apo tote pou to kanoume auto eimaste oloi polu kalutera. Gia na doume ti 8a ginei otan tsoutsourepsei o beboulis mas kai 8a 8elei ki autos ta dika tou!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...