Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λεει ας πουμε στο βιβλιο της Πατσουρου που εχω οτι μπορουμε να τρωμε τα παντα και μπαχαρικα κτλ.με εξαιρεση τις τροφες που προκαλουν αλλεργια σε παιδια με γνωστη αλλεργια.

Επισης οτι να γινεται με προσοχη η καταναλωση αλλεργιογονων(εσπεριδοειδη,γαλακτοκομικα,αυγα).Δηλαδη μην τρωμε και 700κιλα πορτοκαλια την ημερα η και αυγα και γαλα σε μεγαλες ποσοτητες.Μια νορμαλ κατασταση.

Α επισης και το οτι δεν χρειαζεται να πινουμε γαλα για να παραγουμε γαλα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας..... σας εχασα τις τελευταιες μερες....

Εδω εχει πολυ πολυ κρυο και εγω εχω διαθεση για βολτουλες....

Εμεις ζοριζομαστε εδω και 2 μερες με τα κακακια μας... μια κανουμε μια δεν κανουμε.... την Πέμπτη θα τον παω σε αλλη παιδίατρο.... η προηγουμενη ειναι καλη μεν αλλα ειναι στον κοσμο της.... τον μετρησε προχθες και μου έγραωε πως απο 54 cm που γεννηθηκαμε τωρα ειμαστε 55 cm.... ενω εγω τον μετρησα και ειναι 61 cm... και του φαινονται μάλιστα... δεν μας μπαινει κανενα φορμακι απο τοτε που γεννηθηκαμε... ειναι δυνατον με 1 εκατοστο μονο διαφορα? τον ζυγιζει επισης και ητανε 5200 με το ζιπουνακι του μονο και χωρις παμπερς... 5 κιλα μου λεει αφιαρω το ζιπουνακι... ειναι δυνατον να του φοραω ζιπουνακι 200 γραμμαρια.... επισης την ρωτουσα κατι και αυτη εβλεπε τηλεοραση την Μενεγάκη.. μολις τελειωσε αυτο που εβλεπε μετα μου απαντησε... καλο εεεεεεεεε?

Μαχη πηγαινε σε καμια αλλη κοριτσι μου...!!!Το ζιπουνακι απο τσιμεντο ητανε??:lol::lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

το εχω το βιβλιο και τα εχω διαβασει. Δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες, και γαλα δεν πινω καν καθε μερα, μονο την φετα τρωω σε καθημερινη βαση. Αλλα αν το παιδι εχει αλλεργια πρεπει να κοπουν μαχαιρι οι τροφες που το πειραζουν, οποτε τα κοβω μαχαιρι και βλεπω αν εχω βελτιωση. Ελπιζω να ειναι τα γαλακτοκομικα και να μην ταλαιπωρηθω πολυ στο ψαξιμο!!

Μαχη η παιδιατρος που ειχατε ηταν εντελως γεια σου!! Αν ειναι δυνατον!!

το εχω το βιβλιο και τα εχω διαβασει. Δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες, και γαλα δεν πινω καν καθε μερα, μονο την φετα τρωω σε καθημερινη βαση. Αλλα αν το παιδι εχει αλλεργια πρεπει να κοπουν μαχαιρι οι τροφες που το πειραζουν, οποτε τα κοβω μαχαιρι και βλεπω αν εχω βελτιωση. Ελπιζω να ειναι τα γαλακτοκομικα και να μην ταλαιπωρηθω πολυ στο ψαξιμο!!

Μαχη η παιδιατρος που ειχατε ηταν εντελως γεια σου!! Αν ειναι δυνατον!!

Α μπραβο αφου το χεις!

Αυτο κανε μωρε πιστευω οτι θα στρωσει θα τη βρεις την ακρη!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Pwpw maxh! Periptwsara h paidiatros! Ama boreis na allaxeis..kalo 8a kaneis :)

Eida molis tis fwtografies tou mikrouli sou sto FB kai einai glukas!

Koimh8hke to palikari mou emena opote trexw na faw kati sta grhgota :)

Kalhmeres!

Γεια σας..... σας εχασα τις τελευταιες μερες....

Εδω εχει πολυ πολυ κρυο και εγω εχω διαθεση για βολτουλες....

Εμεις ζοριζομαστε εδω και 2 μερες με τα κακακια μας... μια κανουμε μια δεν κανουμε.... την Πέμπτη θα τον παω σε αλλη παιδίατρο.... η προηγουμενη ειναι καλη μεν αλλα ειναι στον κοσμο της.... τον μετρησε προχθες και μου έγραωε πως απο 54 cm που γεννηθηκαμε τωρα ειμαστε 55 cm.... ενω εγω τον μετρησα και ειναι 61 cm... και του φαινονται μάλιστα... δεν μας μπαινει κανενα φορμακι απο τοτε που γεννηθηκαμε... ειναι δυνατον με 1 εκατοστο μονο διαφορα? τον ζυγιζει επισης και ητανε 5200 με το ζιπουνακι του μονο και χωρις παμπερς... 5 κιλα μου λεει αφιαρω το ζιπουνακι... ειναι δυνατον να του φοραω ζιπουνακι 200 γραμμαρια.... επισης την ρωτουσα κατι και αυτη εβλεπε τηλεοραση την Μενεγάκη.. μολις τελειωσε αυτο που εβλεπε μετα μου απαντησε... καλο εεεεεεεεε?

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε..εμενα αρχιζει στρωνει σιγα-σιγα το προγραματακι του και πολυ χαιρομαι γιατι επιτελους αρχιζω να ξεκουραζομαι και εγω..χτες ξυπνουσε καθε 3ωρες μονο για να φαει και μετα παλι νανι..τον ζυγισα και τον μετρησα κι ολας σημερα ειμαστε 4200και 55ποντους..καλα δεν ειναι βρε κοριτσια??

:-D

Καλημερεςςςς!!!!

ΜΑΧΗ κουκλακι το μπεμπονι να σου ζησει! Και δεν καταλαβα δηλαδη τι ηθελες να αφησουμε τη Μενεγακη νκαι να κοιταξουμε το μωρο?? Εισαι ΤΡΕΛΗ??????

Ινακι εκτος απο τυχον αλλεργιες η φετα εχει και πολλεεεεςςς θερμιδες!! Ενα σπιρτοκουτο πρεπει να τρως!! Το χαβα μου εγω!!!!

Κρυο ρε γαμωτο! Με το που πηρα το καροτσι παγωσε ο καιρος! Κλαιει το γατονι.....εφυγαααα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Μάχη, τουλάχιστον έλεγε κανένα σωστό πράγμα η Μενεγακη ή πάλι αναρρωτιόταν αν το ΝΒΑ και το ΜΒΑ είναι το ίδιο??? By the way, τρελή φάτσα ο μικρός σου!!!

annia μου, δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά όσες φορές ήταν καλός και ο δικός μου και το είπα, μετά γινόταν ακριβώς το αντίθετο!!! Αχ, αυτά τα μωρά μας!!! Μακάρι ο δικός σου να κρατήσει το πρόγραμμά του!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

κοριτσια δεν ξερω τι επαθε αλλα μου τα βγαζει κορακιστικα τωρα το εχω φτιαξει αλλ οποτε μπαινω ή αλλαζω σελιδα πρεπει να ξαναβγαζω την κωδικοποιηση και οχι τιποτα αλλο ειμαι ζωντανο απο υπολογιστε εκτος απο το να γραφω και αυτο με ορθογραφικα δεν μπορω να κνω τιποτα αλλο α και να ποτιζω τις φαρμες μου Βοηθειστ την ερμη καλε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφια και εγω εβγαλα τον μικρο σημερα εξω δεν ειναι τιποοτα βρε κοριτσακια μου αν μενατα στη Γερμανια τι θα κανατε μεσα στο μπουντρουμι ποιος θα εκανε τα ψωνια τα κθημερινα σας ή αν εχετε ενα δευτερο παιδακι και ειναι λιγο μεγαλο δεν θα το πηγαινατε σχολειο?ΕΕΕΕΕ??????

Ασχετο αλλα στο μαγαζι εχτες ηταν μια χαρα πηρα του κοσμου τα κοπλιμεντα που πηρα καμια δεκαρια κιλα και μιλησα και με ανθρωπους ανω των 4 ετων.

Ο αντρας μου με πηρε 10 τηλεφωνα γιατι ο μεγαλς ηθελε ολο τη μαμα του με κλαματα αυτο μολις τον μαλωνε λιγο ο πατερας του σημειωτεον οτι ο αντρας μου δεν τον μαλωνει ποτε κανενα οχι θα του ειπε και εκλαιγε συνεχως με αποτελεσμμα να μην αφηνει και τον μικρο να κοιμηθει και εκλαιγαν ολοι μαζι.Οχι γιατι μου ελεγε αντε να κοιμηθω μαζι με τα αγορια μου σε ολους τους πελατες το ειχε οει απο την χαρα του οτι θα ξεκουραστει χαχαχαχαχαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερεςςςς!!!!

ΜΑΧΗ κουκλακι το μπεμπονι να σου ζησει! Και δεν καταλαβα δηλαδη τι ηθελες να αφησουμε τη Μενεγακη νκαι να κοιταξουμε το μωρο?? Εισαι ΤΡΕΛΗ??????

:lol::lol::lol:

Ινακι εκτος απο τυχον αλλεργιες η φετα εχει και πολλεεεεςςς θερμιδες!! Ενα σπιρτοκουτο πρεπει να τρως!! Το χαβα μου εγω!!!!

ε ενταξει μου ειπες οτι δεν κανει πανω απο 500γρ τη βδομαδα και προσθεσα και φετα :-P παει τωρα ομως!!!!!! προβλεπω να μην βρισκω τι να φαω και να μπουκωνομαι σε ποσοτητες μπας και χορτασω :-D

Μάχη, τουλάχιστον έλεγε κανένα σωστό πράγμα η Μενεγακη ή πάλι αναρρωτιόταν αν το ΝΒΑ και το ΜΒΑ είναι το ίδιο??? By the way, τρελή φάτσα ο μικρός σου!!!

:lol::lol::lol:

δεν μπορω να κνω τιποτα αλλο α και να ποτιζω τις φαρμες μου Βοηθειστ την ερμη καλε

ξαναμανα :lol::lol::lol:

Ασχετο αλλα στο μαγαζι εχτες ηταν μια χαρα πηρα του κοσμου τα κοπλιμεντα που πηρα καμια δεκαρια κιλα και μιλησα και με ανθρωπους ανω των 4 ετων.

:lol::lol::lol: τα καταφερες στην συνεννοηση;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...