Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ενταξει ειμαι, η μαρινα εχει προβλημα! μπηκε και εγραψε στα τυφλα γιατι τις τα βγαζει κορακιστικα, της εγραψα να κοιταξει την κωδικοποιηση αλλα δεν ξερω τι εκανε, δεν σκσμπαζει λεει!!

καλημερα!!!

βρε αθεοφοβο ινακι, πηρες την μικρη με τετοιο κρυο μαζι σου???

Φαμουλα γιατι λες για επεμβαση? κ εμενα εχουν αλλα το κανω οπως λεει κ η Αλεκα. νερακι μερικες φορες κ αλλες γαζουλα με ορο. αν κ η παιδιατρος μου λεει νερο κ μονο νερο!!! κ προς το παρον καλα παμε...

baJfp2.png

ειλικρινα χτες δεν καταλαβαινα κρυο...σημερα το πρωι ομως πηγα μεχρι το μικροβιολογικο μονη μου και τον δαγκωσα!!!

Μηπως δεν φευγει με τον καθαρισμό απο το ματάκι του κομπόστα;; εγω αυτό καταλαβα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

ΦΑΜ και εμενα ειχε στην αρχη, δεν εβαλα τιποτα. Το ξεπλενα συνεχει με νερο και εβγαζα τις τσιμπλιτσες με αποστειρωμενη γαζουλα. Και περασε τελικα. Επεμβαση γιατι?? Βουλωμενος δακρυικος πορος??

Μάλλον ναι Αλεκάκι...θα μας πει ο παιδο-οφθαλμίατρος σίγουρα...

καλημερα!!!

βρε αθεοφοβο ινακι, πηρες την μικρη με τετοιο κρυο μαζι σου???

Φαμουλα γιατι λες για επεμβαση? κ εμενα εχουν αλλα το κανω οπως λεει κ η Αλεκα. νερακι μερικες φορες κ αλλες γαζουλα με ορο. αν κ η παιδιατρος μου λεει νερο κ μονο νερο!!! κ προς το παρον καλα παμε...

Από την αρχή το αριστερό του ματάκι ήταν τίγκα στην τσίμπλα, η οποία ήταν άσπρη, μετλά έγινε κίτρινη και τώρα είναι καταπράσινη. Και συνέχεια δακρυάκια... Τον καθαρίζω και μετά από λίγο πάλι χάλια γίνεται...

ειλικρινα χτες δεν καταλαβαινα κρυο...σημερα το πρωι ομως πηγα μεχρι το μικροβιολογικο μονη μου και τον δαγκωσα!!!

Μηπως δεν φευγει με τον καθαρισμό απο το ματάκι του κομπόστα;; εγω αυτό καταλαβα

Ξανάρχεται!!!!

Καλημέρα και απο μενα!

ΦΑΜ, ευχομαι να μην ειναι τιποτα τελικα, αλλα και ακομα εαν πρεπει να κανει επεμβασουλα, φανταζομαι πως θα ειναι κατι απλο, μην απελπιζεσαι...

Οσο για το θηλασμο, και γω τα ιδια σκεφτομαι, ποσες δυσκολιες εχει...Η υπομονη πρεπει να ξεχειλιζει...Εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι κανει καλο στον μικρο και αυτο μου δινει κουραγιο να συνεχισω...Αλλα ωρες ωρες, πραγματικα με πιανουν τα νευρα μου...Να δουμε ποσο θα αντεξω!

Πηγαμε και μεις στον γυναικολογο χθες και μας εδωσε το πρασινο φως!:lol:

Ολα ειναι καλα και μου προτεινε και μενα το σπιραλ σαν αντισυλληψη αφου τα χαπια δεν τα μπορω...Πρεπει ομως να περιμενω την πρωτη περιοδο η οποια αγνωστο ποτε θα ερθει...Μεχρι τοτε, συνεστησε προσοχη!

καλημερα

μόλις ήρθε καινούργια γυναικα για το σπιτι .. για να δουμε τι θα είναι αυτή ?? την προηγούμενη την εστειλα .. μετα απο τοσα στησίματα ποθ μου εριξε, ε δεν αντεξα και την εστειλα .. τι κακο και αυτο να μην μπορεις να βρεις μια καλή γυναίκα εστω να σου κανει τα πολλα πολλα μια φορα την εβδομαδα . και αυτη που ηρθε τώρα μου λεει το απολυτο : δεν κανω σίδερο !! καλο ε??

Και κατι αλλο!Η μαμα που θηλαζει μπορει να τρωει τα παντα,σε περιπτωση που δεις καποια αλλεργικη αντιδραση τοτε αρχιζεις να ψαχνεις την αιτια,περιοριζεις λιγο τα γαλακτοκομικα αρχικα και βλεποντας κ κανοντας.Οχι ομως αυτα που λενε μην τρως το ενα μην τρως το αλλο.Εγω βλεπω πχ οτι αυτα που τρωω εως τωρα δεν τον εχουν πειραξει,ουτε οπου υπαρχει γαλα η αυγο η αλλαντικα κτλ.

Δειτε στο τοπικ του θηλασμου που τα λενε,η Αγλαια και αλλες μανουλες.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Angie εγω θα την πεταγα και αυτή απέξω, το μονο που δεν αντεχω με τιποτα ειναι το σιδερο και φερνω γυναικα καθε βδομαδα αποκλειστικά για αυτο!!!

Ελινα εγω υποπτευομαι αλλεργια γιαυτο εχω φρικαρει λιγο...αλλα θα συνεχισω να το προσπαθω το θεμα, δεν τα παραταω ακομα!!!

Μαλιβ καλο βολι σας ευχομαι :-D

Angie εγω θα την πεταγα και αυτή απέξω, το μονο που δεν αντεχω με τιποτα ειναι το σιδερο και φερνω γυναικα καθε βδομαδα αποκλειστικά για αυτο!!!

Ελινα εγω υποπτευομαι αλλεργια γιαυτο εχω φρικαρει λιγο...αλλα θα συνεχισω να το προσπαθω το θεμα, δεν τα παραταω ακομα!!!

Μαλιβ καλο βολι σας ευχομαι :-D

Ινακι ειναι κατι που τρως περιεργο?δηλαδη πολλα πορτοκαλια,πολλα γαλακτοκομικακτλ?Δηλαδη εαν μπορεις να περιορισεις για μερικες μερες κατι που τρως και που υποψιαζεσαι οτι ευθυνεται για πιθανη αλλεργια να δεις πως θε παει?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Θέλω να στείλω τις ευχές μου σε όλες τις νέες μανούλες.

Μετά τη γέννηση του μικρού μας δεν είχα επισκεφτεί το φόρουμ για να σας ευχηθώ.

Μακάρι να είμαστε όλες καλά με τα μωράκια μας.:P

Εμείς είμαστε καλά αν και έχουμε το γνωστό θεματάκι με τον βραδυνό ύπνο...

Ελπίζουμε όμως σε καλύτερες μέρες!!

:PΟ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19/12/09 :)

τρωω αρκετη φετα γενικότερα, ειναι η αδυναμια μου! θα αρχισω να κοβω διαφορα να δω πως θα παει μεχρι το επομενο ραντεβου μας στο γιατρο.

Φασολι να σου ζησει ο μπεμπης! Υπομονη με τον υπνο, το πρωι κοιμαται;

Γεια σας..... σας εχασα τις τελευταιες μερες....

Εδω εχει πολυ πολυ κρυο και εγω εχω διαθεση για βολτουλες....

Εμεις ζοριζομαστε εδω και 2 μερες με τα κακακια μας... μια κανουμε μια δεν κανουμε.... την Πέμπτη θα τον παω σε αλλη παιδίατρο.... η προηγουμενη ειναι καλη μεν αλλα ειναι στον κοσμο της.... τον μετρησε προχθες και μου έγραωε πως απο 54 cm που γεννηθηκαμε τωρα ειμαστε 55 cm.... ενω εγω τον μετρησα και ειναι 61 cm... και του φαινονται μάλιστα... δεν μας μπαινει κανενα φορμακι απο τοτε που γεννηθηκαμε... ειναι δυνατον με 1 εκατοστο μονο διαφορα? τον ζυγιζει επισης και ητανε 5200 με το ζιπουνακι του μονο και χωρις παμπερς... 5 κιλα μου λεει αφιαρω το ζιπουνακι... ειναι δυνατον να του φοραω ζιπουνακι 200 γραμμαρια.... επισης την ρωτουσα κατι και αυτη εβλεπε τηλεοραση την Μενεγάκη.. μολις τελειωσε αυτο που εβλεπε μετα μου απαντησε... καλο εεεεεεεεε?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...