Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαι εγω, ψαχνω πληροφορίες για τις αλλεργιες...νομιζω οτι σε κατι εχει αλλεργια η μικρη μου και πρεπει να αρχισω να κανω πειραματα με την διατροφή...τα κακακια της ειναι παντα με βλεννες.Μεχρι τωρα το ειχα αποδωσει στις μυξουλες που εχει αλλα συνδεεται και με τις αλλεργιες. Επισης εχει χαμηλη προσληψη βαρους και καμια φορα μου μυριζει η αναπνοή της, ειναι και αυτα ενδειξεις! Μεχρι να μιλησω με το γιατρο θα ξεκινησω να αποκλειω πραγματα απο την διατροφή μου να δω αντιδράσεις.

Το θεμα μου ειναι οτι το πρωτο πραγμα που κανει αλλεργιες στα μωρα ειναι τα γαλακτοκομικα...πως στο καλο τα κοβω;;; εγω αμα δεν φαω την φετα μου με το φαγητο κατι παθαινω!! μου φαινεται δυσκολο και δεν ξερω τι να τρωω!

αυτό είναι όντως ζόρικο...

εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να του δίνω ξένο. δεν την παλεύω... τρώει πόση ώρα από το στήθος και μετά το παρατάει και αρχίζει το κλάμα! κλάμα, όμως, όχι γκρίνια!!! θέλει κι άλλο...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

αααααα καλα η ασχετοσυνη μου τσακιζει κοκκαλα..εμενα σημερα ειναι μεσα στην γκρινια δεν εχει ηρεμησει καθολου μιλαμε..τωρα καπως ηρεμησε απ το πρωι..

:-D

ναι Μελινακι τελικα σκεφτομαι οτι ο θηλασμος εχει τα θετικα του αλλα εχει και πολλα αρνητικα. Διαιτα δεν μπορείς να κάνεις, εχεις θεμα με πιθανες αλλεργιες και πρεπει να προσέχεις τι τρώς...αναρωτιέσαι αν φτάνει το γάλα σου, σε πονάει οταν εχει νεύρα, πληγώνουν οι θηλές, πρεπει να προσέχεις να μην πετρώσει το στήθος...αν λείψεις μακρια του πρεπει να βγαλεις με θηλαστρο. Μεγάλη η λιστα!!!

Αννια ...υπομονή!!

και εγω μελινακι δεν τον θηλαζω οτι βγαζω με το θηλαστρο 1εχει κανει πληγες το στηθος και 2οσο και να ρουφαει απο το στηθος δεν χορταινω οποτε το βγαζω και του το δινω..θα κανω υπομονη μεχρι να σαραντισει αλλες 15μερες δηλαδη και θα το κοψω κ εγω..και οπως ειπε και το ινακι και εγω με ολο αυτο το αγχος ειμαι..τι να φαω δεν πρεπει να λειψω να κατσω να βγαλω το γαλα και ολα τα σχετικα..

:-D

εγω θα κανω υπομονη λιγο ακομα..θα θελα να τα καταφερω μεχρι το 6μηνο αλλα δεν ξερω αν θα την παλεψω!!

Πηγαμε και στη δουλεια σημερα οι 2 μας..την εντυσα η τρελλη και εφυγα, μετα ειδα το θερμομετρο να γραφει 3 βαθμους και συνειδητοποιησα ποσο κρυο εχει!

πως να στο πω, ενα παχυρευστο γλυωδες υγρο, σκεψου πχ αραιες μυξουλες σε χρωμα μουσταρδι

Ινάκι δεν κρατάς καμιά πάνα να τη δει ένας παιδίατρος???

αυτό είναι όντως ζόρικο...

εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να του δίνω ξένο. δεν την παλεύω... τρώει πόση ώρα από το στήθος και μετά το παρατάει και αρχίζει το κλάμα! κλάμα, όμως, όχι γκρίνια!!! θέλει κι άλλο...

Και στήθος με τις ώρες και κλάματα.... Βρε παιδί μου και πολύ άντεξες!!!!

ναι Μελινακι τελικα σκεφτομαι οτι ο θηλασμος εχει τα θετικα του αλλα εχει και πολλα αρνητικα. Διαιτα δεν μπορείς να κάνεις, εχεις θεμα με πιθανες αλλεργιες και πρεπει να προσέχεις τι τρώς...αναρωτιέσαι αν φτάνει το γάλα σου, σε πονάει οταν εχει νεύρα, πληγώνουν οι θηλές, πρεπει να προσέχεις να μην πετρώσει το στήθος...αν λείψεις μακρια του πρεπει να βγαλεις με θηλαστρο. Μεγάλη η λιστα!!!

Αννια ...υπομονή!!

Μεγάλη η λίστα δεν θα πει τίποτα!!!

ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΡΩΙΔΕΣ!!!!!!

Που είστε ηρωίδες, ξέχασα να σας πω....από την αρχή ο Κομπόστας μου είχε τσιμπλίτσες στο αριστερό του μάτι...δοκιμάσαμε TOBREX ...τίποτα, δοκιμάσαμε τοπικό μασαζάκι ...τίποτα. Τώρα θα πρέπει να πάμε οφθαλμίατρο και ενδέχεται να κάνουμε επεμβασούλα...ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ....ετοιμαστείτε να μου στέλνετε ηρεμιστηκά χάπια...Παναγίτσα μου μακρυά μας τέτοια πράγματα!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Διαφημίσεις

ΦΑΜ και εμενα ειχε στην αρχη, δεν εβαλα τιποτα. Το ξεπλενα συνεχει με νερο και εβγαζα τις τσιμπλιτσες με αποστειρωμενη γαζουλα. Και περασε τελικα. Επεμβαση γιατι?? Βουλωμενος δακρυικος πορος??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα τσουπρες...όλα καλα ελπιζω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...