Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξερω οτι το Ινακι δεν θα μπορει θα σουβλιζει αρνια:lol::lol::lol::lol:

πηρε φορα κ ποιος την σταματαει:lol:!!

για πειτε εμπειρες δευτορομανουλες... η μια η μικρη μου εχει τρελη γκρινια σημερα..ειναι ταϊσμενη αλλαγμενη αλλα γκρινιαζει συνεχεια... κοιμαται 20 λεπτα κ ξυπναει... αυτο ειναι πρωτοφανες για εμας που τρωγαμε κ κοιμομασταν για 3 ωρες σερι. εν τω μεταξυ το βραδυ κοιμηθηκε στις 2 κ δεν ηταν καλοταϊσμενη60-70, ξυπνησε στις 8 κ παλι δεν εφαγε πολυ. κατα τις 11 εφαγε 120 κ τωρα παλι γυρω στα 70 αλλα δεν τρωει αλλο... μεχρι χθες ετωγε 120 στο γευμα ανα τριωρο. να ανησυχω μηπως:confused:????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινακι καλα να παθεις και εσυ και το Ινακι οι δευτερομανουλες σας τα ελεγαν ξερω εχετε τη λαχταρα για αγκαλιτσες μια τα πονακια μια κατι αλλο αλλα τα σκατιαρικα αυτα που δεν πρεπει τα μαθαινουν γρηγορα αυτα που πρεπει σου βγαινει η ψυχη.Εμενα ο μικρος μου εκανε κατι τετοια το βραδυ αλλα δεν του περασε την εχω πατησει μετον Δημητρη και δεν ψαρωνα ευκολα οχι με αγκαλια αλλα τι κουνημα εχουμε ριξει στο καροτσι κοριτσια 12 το βραδυ δν λεγεται μετα απο ενα χρονο και το εκοψε και αυτο με 1 μηνα συνεχομενο κλαμα χωρις να κοιμαται το μεσημερι καθολου ολο τον ιουλιο στο εξοχικο μας ακουσαν ολοι

τα δικά σου τα νευρα πώς ήταν??? πώς αντέχεις να ακούς κλάματα και να το αφήνεις? όχι μόνο για το μωρό, και για σένα λέω. δεν εκνευρίζεσαι με τόσο θόρυβο? άσε που όταν κλαίνε γοερά παίρνουν παραπάνω αέρα και έχουν περισσότερα πονάκια!!!

πάντως, εμείς χ$#σαμε και ησυχάσαμε! ρε κορίτσια, κάτι μουσταρδί ομογενοποιημένες μαρμελάδες έκανε, όπως και χθες το πρωι. σαν μουσταρδί γλάσσο ένα πράγμα. :lol::lol::lol: γιατί???

15y6xxxv0qx3picm.png

πηρε φορα κ ποιος την σταματαει:lol:!!

για πειτε εμπειρες δευτορομανουλες... η μια η μικρη μου εχει τρελη γκρινια σημερα..ειναι ταϊσμενη αλλαγμενη αλλα γκρινιαζει συνεχεια... κοιμαται 20 λεπτα κ ξυπναει... αυτο ειναι πρωτοφανες για εμας που τρωγαμε κ κοιμομασταν για 3 ωρες σερι. εν τω μεταξυ το βραδυ κοιμηθηκε στις 2 κ δεν ηταν καλοταϊσμενη60-70, ξυπνησε στις 8 κ παλι δεν εφαγε πολυ. κατα τις 11 εφαγε 120 κ τωρα παλι γυρω στα 70 αλλα δεν τρωει αλλο... μεχρι χθες ετωγε 120 στο γευμα ανα τριωρο. να ανησυχω μηπως:confused:????

σοφια μου και μενα το ιδιο κανει ο μικρουλης εδω κ 2-3 μερες .. κ μου κανει εντυπωση γιατι χτυπουσε 120αρια αερα κ τωρα με το ζορι 60 κ μετα απο μια ωρα ξανα πειναει κ τρωει αλλο 20

σοφια μου και μενα το ιδιο κανει ο μικρουλης εδω κ 2-3 μερες .. κ μου κανει εντυπωση γιατι χτυπουσε 120αρια αερα κ τωρα με το ζορι 60 κ μετα απο μια ωρα ξανα πειναει κ τρωει αλλο 20

αφου σκεφτομουν να παρω τη γιατρο... δεν ξερω ρε γμτ! δεν τις εχουμε μαθει κ αγκαλια για να πω οτι θελουν αγκαλια....

baJfp2.png

γεια σας τσουπρες!!! με συζητατε ε;;; θα κανω γιορτη καθε μερα !!! :-P

κοριτσια εγω θα τον επαιρνα το γιατρο να τον ρωτησω αφου υπαρχει τετοια μειωση στην ορεξη τους.

Ισως το παρακανουμε με την αγκαλια, δεν ξερω. Η αληθεια ειναι οτι πανω απο 5 λεπτα δεν την εχω αφησει ποτε να κλάψει. Αλλα πειτε μου οσες τα εχετε καταφερει ποιος ειναι ο τροπος.Πως αντεδράσαν τα μικρά σας. Πχ το ταιζετε, το ρευετε και μετα αμεσως στο κρεβατι για υπνο; και οσο κι αν κλαψει εσεις δεν ανταποκρινεστε; πως ειναι η διαδικασια εκπαιδευσης;;;

Επεξεργάστηκαν by inaki

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια, κάτι μουσταρδί ομογενοποιημένες μαρμελάδες έκανε, όπως και χθες το πρωι. σαν μουσταρδί γλάσσο ένα πράγμα. :lol::lol::lol: γιατί???

φοβερη η περιγραφή :lol::lol: συνηθως τι κανει;;;

Ισως το παρακανουμε με την αγκαλια, δεν ξερω. Η αληθεια ειναι οτι πανω απο 5 λεπτα δεν την εχω αφησει ποτε να κλάψει. Αλλα πειτε μου οσες τα εχετε καταφερει ποιος ειναι ο τροπος.Πως αντιδράσαν τα μικρά σας. Πχ το ταιζετε, το ρευετε και μετα αμεσως στο κρεβατι για υπνο; και οσο κι αν κλαψει εσεις δεν ανταποκρινεστε; πως ειναι η διαδικασια εκπαιδευσης;;;

Το Marinaki να μας πει!!!Το Marinaki!!!! :D:D:D

Χωρίς πλάκα τώρα... πείτε το ξόρκι!!!:D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

γεια σας κοριτσια μου!

καλα ειναι φοβερο οτι περναμε τα ιδια.και εμεις αυπνιες εχουμε.απο εχτες στις 6 το απογευμα μεχρι και τωρα ζητημα ειναι να κοιμηθηκε 3-4 ωρες αν τις μαζεψω ολες και τις μετρησω.και δεν καταλαβαινω γιατι,δεν εχει καποια ιδιαιτερη αλλαγη στην συμπεριφορα αλλα γιατι ξαφνικα δεν κοιμαται.τωρα κοιμαται εδω και μιση ωρα και παρακαλαω να κοιμηθει κανενα 3ωρο για να παψω να ανησυχω μηπως εχει κατι το παιδι.παιζει να φταιει το οτι χτες που την βαλαμε να κοιμηθει την βαλαμε στην κουνια πρωτη φορα??????μεχρι τωρα την ειχα στην καλαθουνα.

inaki περασαμε καλα απο οτι διαβασα ε??????αντε να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα αν φιλοτιμηθουν να φυγουν τα λοχεια.γιατι ο αντρας μου ετοιμος ειναι και περιμενει:D:D:D:D:D:D.

να ρωτησω και κατι τις μανουλες που ταιζουν με μπουκαλι.αν ταισετε τα μωρα και δεν τους φτασει και θελετε να κανετε λιγο ακομα,ετοιμαζετε γαλα στο ιδιο μπουκαλι η σε καινουργιο??εγω βαζω σε καινουργιο καθε φορα εστω και για 30ml αλλα η μαμα μου ειπε οτι ειναι υπερβολη.εσεις τι κανετε????γιατι μου συμβαινει πολλες φορες,αλλοτε φτιαχνω 90 και τρωει μονο τα 50,αλλοτε κανω 90 τα τρωει και στο καπακι τρωει αλλα 60 και απο το να πεταω τοσο γαλα προτιμω να της συμπληρωνω.

γεια σας κοριτσια μου!

καλα ειναι φοβερο οτι περναμε τα ιδια.και εμεις αυπνιες εχουμε.απο εχτες στις 6 το απογευμα μεχρι και τωρα ζητημα ειναι να κοιμηθηκε 3-4 ωρες αν τις μαζεψω ολες και τις μετρησω.και δεν καταλαβαινω γιατι,δεν εχει καποια ιδιαιτερη αλλαγη στην συμπεριφορα αλλα γιατι ξαφνικα δεν κοιμαται.τωρα κοιμαται εδω και μιση ωρα και παρακαλαω να κοιμηθει κανενα 3ωρο για να παψω να ανησυχω μηπως εχει κατι το παιδι.παιζει να φταιει το οτι χτες που την βαλαμε να κοιμηθει την βαλαμε στην κουνια πρωτη φορα??????μεχρι τωρα την ειχα στην καλαθουνα.

inaki περασαμε καλα απο οτι διαβασα ε??????αντε να παιρνουμε σειρα σιγα σιγα αν φιλοτιμηθουν να φυγουν τα λοχεια.γιατι ο αντρας μου ετοιμος ειναι και περιμενει:D:D:D:D:D:D.

να ρωτησω και κατι τις μανουλες που ταιζουν με μπουκαλι.αν ταισετε τα μωρα και δεν τους φτασει και θελετε να κανετε λιγο ακομα,ετοιμαζετε γαλα στο ιδιο μπουκαλι η σε καινουργιο??εγω βαζω σε καινουργιο καθε φορα εστω και για 30ml αλλα η μαμα μου ειπε οτι ειναι υπερβολη.εσεις τι κανετε????γιατι μου συμβαινει πολλες φορες,αλλοτε φτιαχνω 90 και τρωει μονο τα 50,αλλοτε κανω 90 τα τρωει και στο καπακι τρωει αλλα 60 και απο το να πεταω τοσο γαλα προτιμω να της συμπληρωνω.

Σε καινούριο μπουκάλι... Δεν το θεωρώ υπερβολή τουλάχιστον τώρα που είναι ακόμα μικρούλι...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γεια σας κοιτσακια,και μενα το κανει αυτο με το γαλα να τρωει το μισο τωρα και το αλλο μισο μετα απο μια ωρα..παντως εγω με το θεμα αγκαλιας επειδη την ειχα πατησει με την μαρια δεν την ξαναπαταω τωρα..οταν κλαιει τον εχω στην καλαθουνα και τον παρηγορω χαιδευοντας τον η ψιλοκουνοντας την καλαθουνα να ηρεμησει και να κοιμηθει..μονο σε τραγικες περιπτωσεις που ποναει παρα πολυ και δεν ηρεμει με τιποτα τον παιρνω αγκαλια.

:-D

Διαφημίσεις

Φαμουλα τον φοβαμαι εχτες εβαλε τον μεγαλο για υπνο και επειδη βαρεθηκε να βγαλει το παπλωμα και να βαλει πρωτα την κουβερτα εβαλε πρωτα το παπλωμα και μετα την κουβερτα δεν ειναι σημαντικο αλλα αν βαρεθηκε να κανει αυτο τα υπολοιπα που ειναι πιο δυσκολα τι θα γινει?

Κι εγώ ερωτώ γιατί το σκεπάζετε με τόσα πράγματα τον Δημητράκη??????

ΦΑΜ θα μπορούσες να ρωτήσεις τελικά την καθαρίστρια που μου είπες αν ενδιαφέρεται και να μου δώσεις το τηλέφωνό της με ΠΜ; Ευχαριστώ ! :-)

ΟΚ!

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εγω περασα αλλη μια χαλια νυχτα με κολοικους με τον μικρο και ειμαι κομματια....δεν ξερω τι αλλο να κανω πλεον!!!

Σταγονίτσες????? Κουράγιο...

Μελινακι μου απο οτι καταλαβα σου βγηκε ζορικος ο κλαψοκλανιας το δικο σου και του Ινακιου μου φαινεται

Κλαψοκλανιάς:ΤΕΛΕΙΟ!!! Να το χρησιμοποιώ κι εγώ για τον Κομπόστα????

Kalhmera koukles kai kalh evdomada!

Apo ta liga pou diavasa sas vriskw aisiodoxes kai dunamikes :) An exairesoume ton pe8ero kai ton baba ths FAM pou 8eloun ena skabilaki o ka8enas logw kakhs suberiforas..ola t'alla vainoun kalws!

Emeis eimaste kala, skasame ta prwta mas xamogela gia toun dolious goneis mas thn Paraskeuh kai opws katalavainete pleon sunexizoume me nees dunameis! Paraskeuh phgame gia pswnakia kuriws gia ta paidakia mas. Ti kako ki auto vre koritsia? Den exw kefia na pswnisw gia mena, afou den paw kai pou8ena sth telikh, alla edwsa resta gia ta agorakia mou. Montelakia ta'kana :) To SK eixame mizero kairo alla eidame polu kosmo, filous kai ton aderfouli mou, opote mas anevhkan ta kefia!

Oi kolikoi akoma mas paideuoun alla eutuxws me tis stagonitses pou pairnoume den kratane gia polu.

Inaki mou respect kai se alla me ugeia!

Sas filw gluka oles tis manoulitses kai ta zouzounakia sas!

Ευχαριστώ Εβιτάκι!!! Αχ αυτά τα πρώτα χαμόγελα.... ΜΑΓΕΙΑ!!!!!

Ευχαριστω κοριτσακια για τις ευχες!! Αχ κι εγω αυριο εχω γιατρο..αντε να πεσουν και κατα Θεσσαλονικη μερια πυροτεχνηματα!!!!

Εδω χιονιζει!!

Για την αποστειρωση εμας η παιδιατρος μας ειπε οπως και στην μεγαλη να τα βαζουμε στο ψυγειο με λιγο νερο και μετα απλως συμπληρωνω βρασμενο νερο...Σε ταπερ και με γαζες γιατι τα βαζετε?????????

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εγω τα βαζω σε ταπερ αλλα με χαρτι κουζινας απο κατω.οπως καταλαβες mamageor ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του οποτε εγω κανω οτι λεει η δικη μας γιατρος:

το αλεκακι!:D:D:D:D:D:D

Με το θεμα του υπνου ενω στην αρχη μου εβγαζε το λαδι,τωρα που πια τον θηλαζω ξαπλωτη στο κρεβατι μου κοιμαται απιστευτα καλα δηλαδη,σερι κανα 3ωρο -4ωρο,με το που κουνιεται λιγο τον μπουκωνω στηθος.τρωει κ καπακι κοιμαται κανα 2ωρο..μετα χεζεται κ ξυπναει απο το ζορι,συνηθως κατα τις 8 συμβαινει αυτο,τον αλλαζω τον ξαναμπουκωνω στηθος ξανακοιμαται αμεσως κ σηκωνομαστε μετα κατα τις 11.30 με 12...Καλο ε?

Και αυτο συμβαινει σχεδον απο τις πρωτες 10 μερες.Το μονο αρνητικο ειναι οτι κοιμαται αργα δηλ.απο 1.30 εως κ 4 το πρωι μπορει να μας παει.Ομως αφου κοιμομαστε τοσες ωρες οταν συγχρονιζομαι κ γω μαζι του,χαλαλι:P:p:p:p;););)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ισως το παρακανουμε με την αγκαλια, δεν ξερω. Η αληθεια ειναι οτι πανω απο 5 λεπτα δεν την εχω αφησει ποτε να κλάψει. Αλλα πειτε μου οσες τα εχετε καταφερει ποιος ειναι ο τροπος.Πως αντεδράσαν τα μικρά σας. Πχ το ταιζετε, το ρευετε και μετα αμεσως στο κρεβατι για υπνο; και οσο κι αν κλαψει εσεις δεν ανταποκρινεστε; πως ειναι η διαδικασια εκπαιδευσης;;;

εγω δεν εβαλα ποτε προγραμμα στα παιδακια μου. Ακολουθουσα παντα το δικο τους προγραμμα και ως τωρα σε καλο μου εχει βγει. ο Αγγελος ειναι ηρεμος και ο μικρος όσο παει και ηρεμει πιο πολυ. Κατα τα αλλα όποτε ηθελαν αγκαλια τα επαιρνα, όποτε ηθελαν νανουρισμα το εκανα κλ[π. Πιστευω ότι ενα μωρο σε μαθαινει, δεν το μαθαινεις.
αφου σκεφτομουν να παρω τη γιατρο... δεν ξερω ρε γμτ! δεν τις εχουμε μαθει κ αγκαλια για να πω οτι θελουν αγκαλια....
δε θα ειναι τιποτα, συμβαινει αυτο. Σε εμενα κρατησε καμια εβδομαδα.

αν δεν εχει περασει ωρα απο τοτε που πρωτοεφτιαξα το γαλα, το βαζω στο ιδιο μπουκαλι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...