Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σας ρωτησω βρε κοριτσια οι κολοικοι ποτε σταματανε περιπου?

Glykoyla γυρω στο διμηνο πιστευω θα ηρεμησετε. Απο ξενο γαλα αν θες δωστου κατι για κολικους...εγω με αυτο παντως σωθηκα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Glykoyla γυρω στο διμηνο πιστευω θα ηρεμησετε. Απο ξενο γαλα αν θες δωστου κατι για κολικους...εγω με αυτο παντως σωθηκα.

υπαρχει γαλα για κολοικους???δεν το ηξερα!!!εγω του δινω το ναν...

μπορεις να μου πεις ποιο ειναι?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα !

Κι εμενα εχει ενα θεματακι με τα αερια σφιγγεται κανει πορδιτσες και κλαιει το καημενο απο το ζορι,μετα τα κανει και ξαλαφρωνει!Τελικα ολα την ιδια συμπεριφορα εχουν...Απο κολικους καλα τα παμε δεν εχουμε κ πολλα πραγματα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

υπαρχει γαλα για κολοικους???δεν το ηξερα!!!εγω του δινω το ναν...

μπορεις να μου πεις ποιο ειναι?

Αφου του δινεις το ΝΑΝ, δοκιμασε το ΝΑΝ sensitive. Ειναι καλο γαλα αλλά αγευστο, δεν ξερω αν θα το πινει. Αν τα καταφερεις και το πιει εχει καλως. Αλλιως εγω κατεληξα στο Aptamil extra care που ειναι ευγευστο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αφου του δινεις το ΝΑΝ, δοκιμασε το ΝΑΝ sensitive. Ειναι καλο γαλα αλλά αγευστο, δεν ξερω αν θα το πινει. Αν τα καταφερεις και το πιει εχει καλως. Αλλιως εγω κατεληξα στο Aptamil extra care που ειναι ευγευστο.

σ ευχαριστω!!!θα το δοκιμασω και αυτο και ελπιζω να ηρεμησει..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Μελινακι μου απο οτι καταλαβα σου βγηκε ζορικος ο κλαψοκλανιας το δικο σου και του Ινακιου μου φαινεται

άσε marinaki, μου φαίνεται ότι θα υποφέρω! όσο ήσυχο μωρό ήμουν εγώ, που 39 ημερών με πήγαιναν στο γραφείο και με είχαν στο πάρκο και δεν έβγαζα τσιμουδιά, όλο κοιμόμουν, τόσο ζόρικος θα μου βγει ο μικρός....... έχει καμιά κανένα μαγικό ραβδάκι και για ησυχία?

τον τάισα και τον κοίμισα στην αγκαλιά μου, τον έβαλα στο πορτ μπεμπε και ξάπλωσα δίπλα του για να κοιμηθώ κι εγώ η άμοιρη... σε 2' το μάτι γαρίδα!!! ίσα που έκλεισαν τα δικά μου!!! και τώρα πάλι κοιμάται στην αγκαλιά μου...

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ??? ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΞΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑ?????

15y6xxxv0qx3picm.png

ναι! χαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημερα και απο μενα!

Ινακι βαραγανε οι καμπανες το πρωι και εψαχνα να βρω τι γιορτη ειναι:lol:!

Αντε και στα δικα μας!!! Να δω τι θα μου πει ο γυναικολογος σημερα!!!

Εμεις περασαμε ενα ΣΚ μαυρο και αραχνο, πολυ κλαμα και γρινια και η αυπνια βαρεσε κοκκινο...Ευτυχως σημερα κοιμηθηκε το βραδυ (μετα απο τοση ταλαιπωρια) και καταφερα και γω και ξεκουραστηκα...Παντως το καθιερωσα το βραδινο μπιμπερο, μου φαινεται πως τελικα γιαυτο κλαιει το βραδυ, του δινω 50 ml συμπληρωμα και μετα ειναι κυριος! Παντως απο τοτε που αρχισα το ξενο, εχει τρελαθει το αντερακι του...Αποψε θα δοκιμασω και γω υποαλεργικο γαλα, να δουμε τι θα γινει...

γεια σας κοριτσια,εμενα ευτυχως ο μικρος αρχιζει και στρωνει σιγα-σιγα κοιματε κανενα 2-3μαζεμενο ξυπναει για μαμ και κακα και μετα παλι νανι..κοιμηθηκα κανενα 5ωρο χτες τι καλα...

:-D

άσε marinaki, μου φαίνεται ότι θα υποφέρω! όσο ήσυχο μωρό ήμουν εγώ, που 39 ημερών με πήγαιναν στο γραφείο και με είχαν στο πάρκο και δεν έβγαζα τσιμουδιά, όλο κοιμόμουν, τόσο ζόρικος θα μου βγει ο μικρός....... έχει καμιά κανένα μαγικό ραβδάκι και για ησυχία?

τον τάισα και τον κοίμισα στην αγκαλιά μου, τον έβαλα στο πορτ μπεμπε και ξάπλωσα δίπλα του για να κοιμηθώ κι εγώ η άμοιρη... σε 2' το μάτι γαρίδα!!! ίσα που έκλεισαν τα δικά μου!!! και τώρα πάλι κοιμάται στην αγκαλιά μου...

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ??? ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΞΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑ?????

Κουραγιο κι εμενα τις περισσοτερες φορες αυτο κανει ...Λες κ με μυριζεται ποτε γλαρωνω και την καταλληλη στιγμη πεταγεται.Αυτο μπορει να μου το κανει παρα πολλες φορες μεσα στην ημερα...:lol::lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Κουραγιο κι εμενα τις περισσοτερες φορες αυτο κανει ...Λες κ με μυριζεται ποτε γλαρωνω και την καταλληλη στιγμη πεταγεται.Αυτο μπορει να μου το κανει παρα πολλες φορες μεσα στην ημερα...:lol::lol::lol:

και εμενα το ιδιο κανει!!!!!φαινεται ολα το ιδιο κανουν!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τι κανετε κοριτσακια???

ινακι συγχαρητηρια!!!! επιτελους τα καταφερατε!!! αντε να περνουμε σειρα κ εμεις!!!!

για τν αποστειρωση βλεπω λεγατε... εγω βραζω νερο σε κατσαρολα να περιπου 2-3 γευματα καθε μιας.συνηθως το βαζω μετα σε θερμος αλλιως το αφηνω μεσα στην κατσαρολα κ το ζεσταινω στον θερμαντηρα. τα μπιμπερο τα βαζω στο ψυγειο μετα την αποστειρωση τυλιγμενα με πετσετα. τις πιπιλες τις κανω οπως η Αλεκα. μια φορα στο τοσο αποστειρωση αλλιως πλυσιμο με καυτο νερο. αλλα αυτο το κανω γιατι πιπιλα θα χρησιμοποιησουμε 1-2 φορες την εβδομαδα...

baJfp2.png

Μελινακι καλα να παθεις και εσυ και το Ινακι οι δευτερομανουλες σας τα ελεγαν ξερω εχετε τη λαχταρα για αγκαλιτσες μια τα πονακια μια κατι αλλο αλλα τα σκατιαρικα αυτα που δεν πρεπει τα μαθαινουν γρηγορα αυτα που πρεπει σου βγαινει η ψυχη.Εμενα ο μικρος μου εκανε κατι τετοια το βραδυ αλλα δεν του περασε την εχω πατησει μετον Δημητρη και δεν ψαρωνα ευκολα οχι με αγκαλια αλλα τι κουνημα εχουμε ριξει στο καροτσι κοριτσια 12 το βραδυ δν λεγεται μετα απο ενα χρονο και το εκοψε και αυτο με 1 μηνα συνεχομενο κλαμα χωρις να κοιμαται το μεσημερι καθολου ολο τον ιουλιο στο εξοχικο μας ακουσαν ολοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...