Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα!

Σχετικά με το θέμα της αποστείρωσης, οι οδηγίες της παιδιάτρου είναι για τους πρώτους 3 μήνες να βράζουμε επί 10 λεπτά το νερό που θα χρησιμοποιηθεί στο γάλα και επίσης όλα τα μπιμπερό + εξαρτήματα, βράσιμο επίσης για 1 δεκάλεπτο. Μετά τους 3 μήνες θα χρησιμοποιήσουμε τον κλασσικό αποστειρωτή + απλό βράσιμο για το νερό (όχι δεκάλεπτο). Τα αποστειρωμένα μπουκάλια τώρα πρέπει να μένουν στο ψυγείο (μέσα σε τάπερ με στρωμένες γάζες) για μέχρι 1 24ωρο. Μετά θέλουν αποστείρωση από την αρχή και ας μην τα έχεις χρησιμοποιήσει. Ακριβώς τα ίδια πράγματα κάναμε και με το προηγούμενο μωρό. Το βρασμένο επί 10 λεπτο νερό, το βάζουμε μέσα σε θερμός ώστε να μην βράζουμε συνέχεια. Ίσως ακούγονται λίγο υπερβολικά αυτά, αλλά προτιμώ να είμαι λίγο υπερβολική παρά να έχει το μικρό μου στομαχικές διαταραχές στην καλύτερη περίπτωση ή και χειρότερα...

ΦΑΜ θα μπορούσες να ρωτήσεις τελικά την καθαρίστρια που μου είπες αν ενδιαφέρεται και να μου δώσεις το τηλέφωνό της με ΠΜ; Ευχαριστώ ! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Σχετικά με το θέμα της αποστείρωσης, οι οδηγίες της παιδιάτρου είναι για τους πρώτους 3 μήνες να βράζουμε επί 10 λεπτά το νερό που θα χρησιμοποιηθεί στο γάλα και επίσης όλα τα μπιμπερό + εξαρτήματα, βράσιμο επίσης για 1 δεκάλεπτο. Μετά τους 3 μήνες θα χρησιμοποιήσουμε τον κλασσικό αποστειρωτή + απλό βράσιμο για το νερό (όχι δεκάλεπτο). Τα αποστειρωμένα μπουκάλια τώρα πρέπει να μένουν στο ψυγείο (μέσα σε τάπερ με στρωμένες γάζες) για μέχρι 1 24ωρο. Μετά θέλουν αποστείρωση από την αρχή και ας μην τα έχεις χρησιμοποιήσει. Ακριβώς τα ίδια πράγματα κάναμε και με το προηγούμενο μωρό. Το βρασμένο επί 10 λεπτο νερό, το βάζουμε μέσα σε θερμός ώστε να μην βράζουμε συνέχεια. Ίσως ακούγονται λίγο υπερβολικά αυτά, αλλά προτιμώ να είμαι λίγο υπερβολική παρά να έχει το μικρό μου στομαχικές διαταραχές στην καλύτερη περίπτωση ή και χειρότερα...

καλημερα Λουσυ μου... ο καθε παιδιατρος δινει τις δικες του οδηγιες. Πχ ο δικος μου λεει βρασιμο νερου επι 10λεπτο και μεχρι το χρονο. Οπότε ας ακολουθησει η καθε κοπ΄λεα τις οδηγιες του παιδιατρου της που υποτιθεται εμπιστευεται.

Γενικα ο δικος μου δεν ειναι πολυ ψειρας, στα σοβαρα θεμτα όμως ειναι πολυ λεπτολογος. Παρ΄όλα αυτα δεν κανω παντα ό,τι μου λεει...βαζω και την δικη μου πινελια...:rolleyes: Το μητρικο ενστικτο παιδι μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

φαμουλα, τωρα ειδα τα πμ σου :) με την τεχνολογια δεν το εχω καθολου :)

σας λεω στα γρηγορα γιατι γραφω με 1 χερι

εδω κανει ψοφοκρυο, ριχνει ψηλοχιονακι, ΔΕΝ εχουμε νερο γιατι γινονται εργα της ΔΕΗ, παρακαλαω να μην κοψουν κ το φως γιατι την εκατσα μετα !!

κοριτσια, για να παω γυναικολογο, πρεπει να φυγουν τα λοχεια?

Inaki, άξια!!!!!! εμείς όταν είπαμε να το ξεκινήσουμε, ήρθε η μαστίτιδα... και λέει ο άντρας μου "με μουτζώσανε, δεν υπάρχει περίπτωση! μόλις φύγει η μαστίτιδα θα σου έρθει περίοδος!!!" τι να πεις... ο καθείς με τα ζόρια του...

ο μικρός μου έχει να κάνει κακά του από χθες το πρωι και είναι μέσα στην τρελή ανησυχία....

όλο το βράδυ ξυπνούσε ανά 15λεπτο-20λεπτο, έχωνε τη μουρίτσα του στη πυτζάμα μου για κανένα 10λεπτο και φτου κι απ' την αρχή... κλαίει και κλάνει! από τη μια γελάω, από την άλλη βλέπω την ταλαιπωρημένη μούρη μου στον καθρέφτη και κλαίω!!! αν συνεχίσει έτσι, θα του βάλω λίγο λαδάκι στο ποπουδάκι του για να δούμε μουσταρδί μέρα!!!

και μου το θύμισε η Angie, δεν έχουμε νερό από τις 8, αλλά δεν ξέρουμε γιατί...

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα Λουσυ μου... ο καθε παιδιατρος δινει τις δικες του οδηγιες. Πχ ο δικος μου λεει βρασιμο νερου επι 10λεπτο και μεχρι το χρονο. Οπότε ας ακολουθησει η καθε κοπ΄λεα τις οδηγιες του παιδιατρου της που υποτιθεται εμπιστευεται.

Γενικα ο δικος μου δεν ειναι πολυ ψειρας, στα σοβαρα θεμτα όμως ειναι πολυ λεπτολογος. Παρ΄όλα αυτα δεν κανω παντα ό,τι μου λεει...βαζω και την δικη μου πινελια...:rolleyes: Το μητρικο ενστικτο παιδι μου...

Γεια σου Αλέκα μου!

Τί λέει ο δικός σου? Βράσιμο επί 10λεπτου μέχρι το χρόνο??? Εμείς υποτίθεται σταματάμε το βράσιμο (έστω και το απλό) στους 6 μήνες γιατί εισάγεται και η στερεά τροφή, οπότε αναγκαστικά θα πίνει το μωρό και νερό. Ο δικός σου υποστηρίζει δηλαδή ότι θα πρέπει να πίνει βρασμένο νερό μέχρι 1 έτους???

Και εγώ βάζω τις δικές μου πινελιές, αλλά ορισμένα πράγματα τα βρίσκω λογικά (όπως να διαρκεί η αποστείρωση το πολύ 6 μήνες). Στη συνέχεια το παιδί μεγαλώνει, ο οργανισμός του είναι πιο ώριμος, έχει κάνει τα βασικά εμβόλια και έρχεται ούτως ή άλλως σε επαφή με μικρόβια. Αν το κρατάς για πολύ καιρό αποστειρωμένο μετά θα αρρωσταίνει και πιο εύκολα. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον... Με τι επιχείρημα υποστηρίζει το βράσιμο μέχρι το χρόνο??? Αφού μέχρι τότε, τρώει και πίνει κανονικά, βάζει πράγματα στο στόμα του... τί νόημα έχει το βράσιμο? Έτσι από περιέργεια...

Διαφημίσεις

Το νερο το βραζουμε και καλα όχι απλα για να το αποστειρωσουμε αλλα επειδη στο γαλα συγκεκριμενα δημιουργουνται ευκολα μηκυτες (?) κατι άσχημο τελος παντων. Ενω σε φαγητο και κρεμες δεν δημιουργουνται. Εγω την αποστειρωση τη σταματαω στον 5ο μηνα ετσι και αλλιως, πιπιλες δεν αποστειρωνω απλα ξεπλενω με βρασμενο νερο, τα μπουκαλια δεν τα βαζω στο ψυγειο αλλα τα καταναλωνω σε 12 ωρες...αυτα... γενικα δεν τρελαινομαι με την αποστειρωση γιατι όπως ειπα δεν θεωρω ότι ειμαστε σειδιαιτερο μολυσματικο περιβαλλον και ακριβως για το λογο που ειπες δε θελω να το παρακανω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λιγο υπομονη βρε γλυκουλα.. ειναι μικρουλικο ακομη...θα φτιαξει σιγα σιγα. Το θηλαζεις αποκλειστικα??

221882cb0gkyh7q4.gif

Το νερο το βραζουμε και καλα όχι απλα για να το αποστειρωσουμε αλλα επειδη στο γαλα συγκεκριμενα δημιουργουνται ευκολα μηκυτες (?) κατι άσχημο τελος παντων. Ενω σε φαγητο και κρεμες δεν δημιουργουνται. Εγω την αποστειρωση τη σταματαω στον 5ο μηνα ετσι και αλλιως, πιπιλες δεν αποστειρωνω απλα ξεπλενω με βρασμενο νερο, τα μπουκαλια δεν τα βαζω στο ψυγειο αλλα τα καταναλωνω σε 12 ωρες...αυτα... γενικα δεν τρελαινομαι με την αποστειρωση γιατι όπως ειπα δεν θεωρω ότι ειμαστε σειδιαιτερο μολυσματικο περιβαλλον και ακριβως για το λογο που ειπες δε θελω να το παρακανω.

χμμμ... μάλιστα... τέλοσπάντων και εγώ μέχρι τους 6 μήνες το πολύ θα κρατήσω τα βρασίματα...

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εγω περασα αλλη μια χαλια νυχτα με κολοικους με τον μικρο και ειμαι κομματια....δεν ξερω τι αλλο να κανω πλεον!!!

Εμένα έκλαιγε απαρηγόρητα χτες από τις 10 μέχρι τις 12 περίπου τη νύχτα, αλλά μετά κοιμήθηκε ωραία... Εκείνη την ώρα ένιωθα τελείως άχρηστη όμως γιατί ότι και να έκανα δεν είχε αποτέλεσμα...:(

και εγω κοριτσακια το κανω σχεδον οπως η Λουσυ αλλα για ενα 6μηνο βεβαια κανω και δικαμου δηαλαδη οταν βγαινω εξω περνω κανα δυο μπιμπερο που λογικα χανεται η αποστειρωση ετσι εκανα και στον Δημητρη .Μολις ομως σταματησα την αποστειρωση στον 6 μετα απο ενα μηνα μου επαθε γαστρεντεριτιδα απο το νερο της βρυσης και εσι συνεχισαμε ξανα τα ιδια και του εδινα μονο εμφιαλωμενο νερο κατι παραπανω που χρονισε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kalhmera koukles kai kalh evdomada!

Apo ta liga pou diavasa sas vriskw aisiodoxes kai dunamikes :) An exairesoume ton pe8ero kai ton baba ths FAM pou 8eloun ena skabilaki o ka8enas logw kakhs suberiforas..ola t'alla vainoun kalws!

Emeis eimaste kala, skasame ta prwta mas xamogela gia toun dolious goneis mas thn Paraskeuh kai opws katalavainete pleon sunexizoume me nees dunameis! Paraskeuh phgame gia pswnakia kuriws gia ta paidakia mas. Ti kako ki auto vre koritsia? Den exw kefia na pswnisw gia mena, afou den paw kai pou8ena sth telikh, alla edwsa resta gia ta agorakia mou. Montelakia ta'kana :) To SK eixame mizero kairo alla eidame polu kosmo, filous kai ton aderfouli mou, opote mas anevhkan ta kefia!

Oi kolikoi akoma mas paideuoun alla eutuxws me tis stagonitses pou pairnoume den kratane gia polu.

Inaki mou respect kai se alla me ugeia!

Sas filw gluka oles tis manoulitses kai ta zouzounakia sas!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...