Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεστα ντε!!!Αφου ασχολουμαι με τα παραδοσιακα εγω!!!Και αν με δεις φυσιογνωμικα δεν το πιστευεις με τιποτα οτι μπορει να ειμαι τετοια φαση...Δεν το πιστευεις σου λεω!Σου δινω την αισθηση οτι δεν εχω ιδεα απο νοικοκυριο!!!Για να μη σου μιλησω για τις σπανακοπιτες που φτιαχνω με δικο μου φυλλο...

ευτυχως που δεν διαβαζει ο αντρας μου γιατι θα με χωρισει!!!

baJfp2.png

Pwpw ti spanakopites akouw, ti gluka! Lussaxate pali :P

Elina egw molis shmera evala ena sedoni prostateutiko. To phra apo to IKEA kai einai kapws petsete, aporofhtiko kai leei oti borei na krathsei mexri duo pothria nero. Thn prohgoumenh fora den mou espasan ta nera apo thn arxh padws..Mou eixe parei kana 4wro opote den phra xabari :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Εγω επειδη μενω κοντα σε νοσοκομειο έχει πολλα μαγαζια με ορθοπεδικα και ειδη νοσοκομειου.Φανταζομαι οπου υπαρχει νοσοκομειο ή ρωτα στο φαρμακειο της γειτονιας σου

Α ωραια θα ρωτησω...Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι και καινουριο το στρωμα και καλο δε λεει να το καταστρεψω!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΦΑΜ μου θα ρωτησω μια φιλη μου που εχει τελειωσει και τον 6ο κυκλο και θα σου το στειλω με πμ....εκτος αν ξερει πιο πολλες λεπτομερειες το Ινακι!!

Πεινααααααααααααωωωωωωωωωωωωω και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει να φαμε μαζι στις 3. 30! μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζακι μμμμμμμμμμμμ

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Ελινακι εγω γενικα εχω καλυμμα στο στρωμμα μου κ στα μαξιλαρια.. ενα που κανει τετραγωνακια τετραγωνακια... γιατι περα απο την συγκεκριμενη φαση, μην ξεχναμε οτι το στρωμα μπορει να λερωθει κ απο αιμα!

baJfp2.png

ευτυχως που δεν διαβαζει ο αντρας μου γιατι θα με χωρισει!!!

Κοιτα ειναι και στον αντρα!!Εμενα ειναι παραδοσιακο παιδι με τα φαγητα κτλ...Σερρες παιδι μου!

Αλλα ποτε δεν με αναγκασε να γινω τετοιου τυπου νοικοκυρα,ταιριαξε επειδη κι εμενα μου αρεσει...Αλλοι δεν νοιαζονται και τοσο!

Βεβαια καισ την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα προβλημα με τις μυρωδιες μου εφερνε αναγουλα η κουζινα και το ψυγειο και τοτε δεν μαγειρευα σχεδον καθολου,την εβγαζε με ντελιβερι,φυσικα δεν ειπε κουβεντα...Και τωρα που λογικα δεν θα πολυπρολαβαινω με το παιδι τουλαχιστον στην αρχη παλι κουβεντα δεν θα πει...Ευτυχως βολευεται...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΦΑΜ μου θα ρωτησω μια φιλη μου που εχει τελειωσει και τον 6ο κυκλο και θα σου το στειλω με πμ....εκτος αν ξερει πιο πολλες λεπτομερειες το Ινακι!!

Πεινααααααααααααωωωωωωωωωωωωω και περιμενω τον αντρα μου να γυρισει να φαμε μαζι στις 3. 30! μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζακι

μμμμμμμμμμμμ

ΧΑΧΑ!!Το ιδιο ακριβως εχω κι εγω σημερα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινακι εγω γενικα εχω καλυμμα στο στρωμμα μου κ στα μαξιλαρια.. ενα που κανει τετραγωνακια τετραγωνακια... γιατι περα απο την συγκεκριμενη φαση, μην ξεχναμε οτι το στρωμα μπορει να λερωθει κ απο αιμα!

Απο που το πηρες?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Pwpw ti spanakopites akouw, ti gluka! Lussaxate pali :P

Elina egw molis shmera evala ena sedoni prostateutiko. To phra apo to IKEA kai einai kapws petsete, aporofhtiko kai leei oti borei na krathsei mexri duo pothria nero. Thn prohgoumenh fora den mou espasan ta nera apo thn arxh padws..Mou eixe parei kana 4wro opote den phra xabari :)

Α και στο ικεα εχει τετοια!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Απο που το πηρες?

μου το ειχαν φερει στο γαμο μαζι με πουπουλενιο παπλωμα... φανταζομαι οτι στα ειδη προικος θα εχει... του στρωματος ειναι με λαστιχακια κ το πιανει ολοκληρο κ για τα μαξιλαρια ειναι μια εφαρμοστη θηκη με φερμουαρ! τα εχω καταβολευτει γιατι πλενονται ευκολα , δεν θελουν κ σιδερο, κ μετα δεν μυριζουν χνωτιλα τα μαξιλαρια!!!!

Κοιτα ειναι και στον αντρα!!Εμενα ειναι παραδοσιακο παιδι με τα φαγητα κτλ...Σερρες παιδι μου!

Αλλα ποτε δεν με αναγκασε να γινω τετοιου τυπου νοικοκυρα,ταιριαξε επειδη κι εμενα μου αρεσει...Αλλοι δεν νοιαζονται και τοσο!

Βεβαια καισ την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα προβλημα με τις μυρωδιες μου εφερνε αναγουλα η κουζινα και το ψυγειο και τοτε δεν μαγειρευα σχεδον καθολου,την εβγαζε με ντελιβερι,φυσικα δεν ειπε κουβεντα...Και τωρα που λογικα δεν θα πολυπρολαβαινω με το παιδι τουλαχιστον στην αρχη παλι κουβεντα δεν θα πει...Ευτυχως βολευεται...

βρε κ εγω μαγειρευω! κ πριν την εγκυμοσυνη την καταεβρισκα αλλα δεν ειχα εφεση στα γλυκα μονο στα φαγητα!!!! τωρα το εχω ψιλοαφησει το σπορ!!!!

baJfp2.png

απο ένα φόρουμ με λογαριασμό στο rapidshare.com. Αλλα μπορώ να σου βρώ και άλλους τρόπους...εχεις κανένα κατεβαστήρι...torrent ισως;;;

torent ναι εχω... συνηθως κατεβαζω απο το gamato αλλα δεν τα εχει... με rapidshare δεν εχω βγαλει ακρη... ειμαι χαζη...

baJfp2.png

Μαρινακι γιαουρτι στο φυλλο εννοεις ε?

ναι και την συνοδευω με γιαουρτι.

Τωρα για το νοικοκυριο ειναι αυτο που σου ελεγα πριν αν δεν δουλευεις Ηδουλευεις λιγες ώρες καλο ειναι να εισαι και λιγο παραδοσιακη οταν ερχεται ο αλλος κομματια να έχει και ενα φαγητο και ενα πουκαμισακι καθαρο απο τα χερακια σου τι θα κανεις θα λιμαρεις ολη μερα τα νυχια σου?Επισης θα σε πιασει υστερια οταν θα αρχισει το μωρο να μπουσουλαει με την σφουγγαριστρα στο χερι ημουν εγω τρελα.

Τωρα έχω παθει το εξης δεν μπορω να σηκωσ τη σκουπα εχω βαλει χαλια και ειμαστε ολη την ωρα μες το χνουδι και στο ψιχουλο απο τον μικρο αυτο αρχιζει και μου τη δινει που πρεπει να περιμενω ποτε θα ερθει η μαμα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...