Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α μπραβο ρε κοριτσια, γιατι μου ελεγαν διαφορα κ τρομοκρατηθηκα οτι δεν προσεχω αρκετα αυτο το θεμα . αλλα τελικα νομιζω καλο ειναι που ειμαι λιγο πιο ανετη :|) ευχαριστω κοριτσια, με ηρεμησατε πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαμουλα μου οκαλος μου θα κραταει τα μικρα θα φευγει αυτος θα ειναι γυρω στις 3 στο σπιτι και καπακι εγω δεν ειναι καλο που το λεω αλλα δν του εχω πολυ εμπιστοσυνη αλλα και αυτος με την σειρα του δεν μυ εχει και ιδιαιτερη στο μαγαζι.

Αντζι μου εμενα το νερο τσουρουφλαει και αφου φτιαξω το γαλα το βουταω σε ενα μικρο μπωλ με κρυο νερο 1 λεπτο και ειναι ετοιμο.Αμα μου εχει κρυωσει παρολο που εχω θερμαντηρα προτιμω να βραζω λιγο νερο στο βραστηρα και κανω το ιδιο κολπο βουτηγμα μου περνει λιγοτερη ωρα σε 10 15 δυτερολεπτα που το βουτας ειναι ετοιμο γιατι οθερμαντηρας θελει κανενα 3λεπτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας και παλι! τωρα καναμε μπανακι και τρωει!

Βρηκα αυτο το ενδιαφερον περι κολικων http://www.babycareadvice.com/babycare/general_help/article.php?id=70

πολύ καλό inaki!!! για άλλη μια φορά μπράβο σου!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

μαρινακι την γλυτωσες, γλυκος θα ειναι ο καφες..

θυμηθηκα τωρα οτι τις προαλλες με πηρε τηλεφωνο ενας "συμβουλος καλης υγειας" η καπως ετσι, και ηθελε να με ενημερωσει σε θεματα θηλασμού και περιποίησης μωρού. Απαντησε η μαμα μου στο τηλεφωνο και του ειπε να περασει αλλα εφαγε πορτα γιατι ηξερα πολυ καλα τι δουλεια εκανε, ειχε επισκευθει και την αδερφη μου παλια. Πλασιε ειναι και προσπαθει να σου πουλήσει βιβλια, οι νες; μανουλες ψαρωνουν και παίρνουν οτι βλακεια τους προσφέρει. Σας εχουν παρει εσας τηλεφωνο;

καλημερες!!

και επισης εχω να προσθεσω οτι εκανα 10 λεπτα γυμναστική σημερα :-D

Αυτο αφου ειδα την ζυγαρια που εχει κολλησει η ατιμη (το ριξα και λιγο εξω το σκ, τι να περιμενω!!)

Αργοτερα θα παμε και για περπατημα...

ξεκιναμε δυναμικα την νεα εβδομαδα χιχι

θα κανω και λιγα βουντου στα κιλα, που θα πανε θα φυγουνε

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;τυχερή ινακι σε ζηλεύω εγώ έχω μέρες ακόμα μπροστά μου.

Mamageor χρόνια πολλά να χαιρεσε την κορακλα σου.όσο για το άλλο θέμα εμείς στην Μαρία έγινε στις 39μερες κ δεν πονεσα καθόλου παρά μόνο μούδιασμα ένιωθα.τώρα στο δεύτερο δεν ξέρω.

:-D

Να σου πω...δεν πονεσε το θεμα??? γιατι εγω θυμαμαι την προηγουμενη φορα πονουσα....αφου ειπαμε ενταξει ρε γιατρε να με ραψεις αλλα μη με κανεις και παρθενα! :):)

ραμματα δεν ειχα αλλα παρολα αυτα σα παρθενα ενιωθα...δεν περιμενα και κατι διαφορετικο να πω την αληθεια :tongue: Η αρχη εγινε, θα φτασουμε και στην ευχαριστηση που θα παει :lol::lol::lol:

Καλημερούδια!!!

Μαράκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!

εγινε επιτελους ινακι??τυχερη..72808hrauishp4k.gif

Άννια τέλειο το εικονάκι!!!!

μαρινακι την γλυτωσες, γλυκος θα ειναι ο καφες..

θυμηθηκα τωρα οτι τις προαλλες με πηρε τηλεφωνο ενας "συμβουλος καλης υγειας" η καπως ετσι, και ηθελε να με ενημερωσει σε θεματα θηλασμού και περιποίησης μωρού. Απαντησε η μαμα μου στο τηλεφωνο και του ειπε να περασει αλλα εφαγε πορτα γιατι ηξερα πολυ καλα τι δουλεια εκανε, ειχε επισκευθει και την αδερφη μου παλια. Πλασιε ειναι και προσπαθει να σου πουλήσει βιβλια, οι νες; μανουλες ψαρωνουν και παίρνουν οτι βλακεια τους προσφέρει. Σας εχουν παρει εσας τηλεφωνο;

Ινάκι καταρχήν συγχαρητήρια για το ευτυχές γεγονός!!!!

Δεύτερον, με πήραν κι εμένα, κι ευτυχώς χωρίς να ξέρω έριξα χυλόπιτα...γιατί πήραν σε άσχημη στιγμη που τσίριζε ο μπέμπαρος...πάντως μου έδωσαν την εντύπωση ότι θα μου έδιναν "ιατρικές" συμβουλές...μπούυυυυυρδεες!!!

Μαρινάκι ανησυχείς μήπως δεν τα προσέχει σωστά τα παιδιά??? Αν ναι σε καταλαβαίνω, αλλά είμαι εναντίον στο να τους το λέμε...έτσι τους ενθαρρύνουμε οτι είναι καλύτερα να τα κάνουμε όλα μόνες μας, αφού αυτοί δεν τα κάνουν τόσο καλά...

καλημερα κοριτσακια μου. Μαρακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, να εισαστε παντα με υγεια και ευτυχια.

Ινακι, σιδεροκεφαλη!!!!!!!! Σε διαβαζω πολυ ανανεωμενη, χαιρομαι!!!!

Μαρινα και εγω φοβαμαι όταν τα αφηνω και τα δυο με τον αντρα μου, δεν του το λεω αλλα το καταλαβαινει. Τωρα φοβαμαι λιγοτερο απο όταν αφηνα μονο τον Αγγελο

Με τα κοριτσια του Νοεμβρη εχουμε βαλει στο προφιλ μας (το βρισκετε αν πατησετε στο ονομα της καθε μιας) αλμπουμ με φωτο.

Και εχθες για αν γελασουμε βαλαμε φωτο πως ειμαστε τωρα (εννοειται ότι εγω ειμαι η πιο χοντρη και σε εκεινο το παρεακι). Αν μπειτε στο προφιλ μου θα δειτε και τα παιδακια μου και εμενα στο αλμπουμ 'τα χαλια μου!'....βαλτε και εσιε καμια αν θελετε. Εκει το βλεπουν μονο όσοι ειναι φιλοι και καλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΠΡΑΒΟ ΙΝΑΚΙ ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Για αυτο εχεις κεφι για περπατημα και γυμναστικη πηρες τα πανω σου στιμο.

Φαμουλα τον φοβαμαι εχτες εβαλε τον μεγαλο για υπνο και επειδη βαρεθηκε να βγαλει το παπλωμα και να βαλει πρωτα την κουβερτα εβαλε πρωτα το παπλωμα και μετα την κουβερτα δεν ειναι σημαντικο αλλα αν βαρεθηκε να κανει αυτο τα υπολοιπα που ειναι πιο δυσκολα τι θα γινει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...