Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου Φαμουλα μας ελειψες!!!

ναι ειδες εσυ το επιασες, για το δερμα μου το θελω :-P

Χαχαχα Ινάκι μου!!! Άντε κι εγώ να δούμε πότε θα "περιποιηθώ" το δέρμα μου όπως μου αξίζει!!!! Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να καθαρίσω και να πάω στον γιατρό να μου δώσει το ΟΚ!!!

ΦΑΜ εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν τοσο σοκαριστικο το θεαμα που δεν τολμουσαν να μου πουν για τα κιλα. Αρα εισαι σε καλο δρομο....;)

:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμ, καλη σας ορεξη!!!

Ελινα τυχερουλα μονο εσυ θα τα βλεπεις τα 6 κιλά. Τι υψος εχει ο φαγανουλης σου;; Τα 00 δεν κανουν ουτε στην δικια μου πλεον που ειναι λεπτουλα (ειχα μερικα απο την αδερφη μου)

Ινακι πρεπει ο μπεμπης να ναι στους 57-58 ποντους δεν τον μετραω εγω τελευταια φορα τον μετρησε η παιδιατρος πριν καιρο και ηταν 56-57...

Τα κιλα μου ενταξει δεν πολυφαινονται αλλα θελω να τα χασω..Ελπιζω να γινει συντομα...!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Φαμουλα τελειωσες με τα λοχεια? σε ρωταω γιατι γεννησαμε κοντα..

Να σου πω, δυο φορές είπα τέρμα και ξανάρχισαν... Οπότε δεν ξέρω... Πάντως είναι 2-3 μερούλες που έχω κάτι "σε μπεζάκι"...Τί να είναι αυτό ΑΡΑΓΕΣΣΣΣΣ???? Μήπως είναι και ακράτεια????

Διαφημίσεις

Φαμουλα μου γλυκεια για δουλεια παω 2 μερουλες μονο τα απογευματα οποτε οχι ο πελατης ειναι σταθερος στο μαγαζι ομως εχω νετ αλλα θα ειμαι μονο με μια κοπελα δν μπορω να την αφηνω μονη της και μπει κανενας μεσα και γινει τιποτα περιεργογιατι απο ληστειες εχουν κλεψει ολους τους γυρω πανω απο 2-3 φορες.Και για τα κιλα οχι κοριτσι μου αυτα δεν λεγονται σε λεχωνες τουλαχιστον απον πεθερο οκ?Α και σε λαθος Σοφακι ειπες οτι ειναι κουκλακια Η αλλη εχει μαρη τα διδυμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

helloooo

λοιπον εμεις ρίξαμε εναν υπνακο (και οι τρεις) για μια ωριτσα και τωρα βρήκα ευκαιρία μεχρι να αρχισει τα διαφορα ο μικρος και εριξα ενα φαγακι να γινεται ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, επειδη κατι μου λεει οτι κατι χοντρο κανω λαθος με την αποστείρωση βοηθήστε με λιγο παρακαλω - εγω αφου αποστειρώσω τα μπουκάλια , τα αφηνω μεσα στον αποστειρωτή και οταν θελω να χρησιμορποιησω ενα το βγάζω και βαζω νερό που εχω μολις βράσει και φτιαχνω το γάλα. ορισμένες φορές επειδη πιεζει ο μικρός και δεν προλαβαίνω, και επειδη το βρασμενο νερο τσουρουφλάει, το βάζω κατο απο την βρύση και ερχεται στην σωστή θερμοκρασία και το δινω μετα στον μικρό. οσο δεν τρωει ο μικρο εννοειται το πεταω. το βράδυ όμως, και ενω εχει φαει, μετα απο κανα 20 λεπτο θελει και αλλο οποτε του δίνω απο το ίδι οπου του ειχα φτιάξει πριν λιγο (κανω καμια μα$@#$ μεχρι εδω?)

επίσης, καποια στιγμή εβραζα νερο για 2-3 μπουκαλια για να εχω ετοιμο και να μην τρεχω να βραζω μεσα στην νυχτα και το εβαζα σε ενα καθαρο γυαλινο μπουκαλι που εχω για νερο με καπακι που κλεινει και μετα οταν ηθελα εωαζα στο μπουκαλακι με γαλα και το ζεσταινα στον θερμαντηρα. αυτο ειναι καλο? το σταματησα γιατι μου ειπαν δεν κανει να το κανω ετσι αλλα απο την αλλη ειμαι με ενα μπρικι συνεχεια και βραζω νερα και καμια φορα οταν φωναζει ο μικρος τρεχω και δεν φτανω

για πειτε τι κανω λαθος πλσ

Άντζυ μου καταρχήν πρώτη φορά σε ακούω να λες ότι ξεκουράστηκες λίγο και χαίρομαι πααααααααααααάρα πολύ!!!!!! Τώρα αυτά που λες με την αποστείρωση καλά μου ακούγονται, αλλά δεν είμαι ειδική. Το μόνο ότι χρησιμοποιείς μη αποστειρωμένο μπουκάλι με χαλάει λίγο...

Να σας πω τι κάνω εγώ (και πείτε μήπως κάνω μ@λ@κίες).

Βράζω νερό για 5 γεύματα, το βάζω σε 5 αποστειρωμένα μπιμπερό και τα φυλάω στο ψυγείο, αφου κρυώσουν λίγο.

Πειράζει??????

εγω αποστειρωνω, τα γεμιζω με βρασμενο νερο και τα αφηνω ετσι. Κρυωνουν αυτα εν τω μεταξυ και καθε ενα το βαζω σε θερμαντηρα πριν απο καθε γευμα. Αυτο γινεται 2 φορες το 24ωρο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και εγω το κανω ετσι καμια φορα. βραζω νερο το βαζω σε αποστειρωμενα μπουκαλια και μετα στο ψυγειο και τα παιρνω απο εκει ενα ενα και τα θερμαινω με θερμαντηρα οταν ειναι να τα χρησιμοποιησω. καλο ειναι αυτο?

και εγω το κανω ετσι καμια φορα. βραζω νερο το βαζω σε αποστειρωμενα μπουκαλια και μετα στο ψυγειο και τα παιρνω απο εκει ενα ενα και τα θερμαινω με θερμαντηρα οταν ειναι να τα χρησιμοποιησω. καλο ειναι αυτο?

(πολυ κοιμαται ο μικρουλης και μου φαινεται ερχεται ξενυχτι για το βραδυ :( )

εγω αποστειρωνω, τα γεμιζω με βρασμενο νερο και τα αφηνω ετσι. Κρυωνουν αυτα εν τω μεταξυ και καθε ενα το βαζω σε θερμαντηρα πριν απο καθε γευμα. Αυτο γινεται 2 φορες το 24ωρο.

Ε άμα έχουμε το ΟΚ της παλιάς καλά κάνουμε!!!!!!!

πολυ κοιμαται ο μικρουλης και μου φαινεται ερχεται ξενυχτι για το βραδυ :(

Εμείς αποφασίσαμε να του φτιάξουμε το πρόγραμμα δυναμικά γιατί τώρα τελευταία κοιμάται πολλές ώρες το απόγευμα και το βράδυ δεινοπαθούμε... Οπότε αρχίζουμε και τον ξυπνάμε και τον ταίζουμε τα απογεύματα, προκειμένου να παέι το τελευταίο γεύμα γύρω στις 12, μπας και καταφέρουμε να κοιμάται μετά μέχρι τις 5-6 το πρωί.

Πάντως έχει τύχει να μην ξυπνάει με τίποτα, μιλάμε να τον πηγαινοφέρνουμε μες στο σπίτι στα χέρια κι αυτός κούτσουρο, αλλά μου το είπε το κόλπο μια κουμπαρούλα: τον βάζω στην αλλαξιέρα για άλλαγμα και ξυπνάει αμέσως!!!!!

Θέλει πολλή δουλειά πάντως!!! Πού θα μας πάει όμως, δεν θα κοιμηθούμε ένα βράδυ σαν άνθρωποι?????

ΥΓ Θυμάμαι όταν δούλευα που παραπονιόμουν ότι κοιμάμαι λίγο (1 με 6.30) Χαχαχαχα!!! τί γελοία που ήμουν!!!!!

κοριτσάκια στην Αμερική δεν κάνουν καθόλου αποστείρωση!! Βασικά απο οτι εχω διαβασει την αποστειρωση την καθιερώσαν παλιά που το νερό ήταν πολύ χειροτερης ποιότητας απο οτι τώρα για να αποφύγουν τις μολύνσεις. Πολλές εταιρίες κατασκευασαν συσκευές αποστείρωσης και ετσι εμεινε μια συνήθεια που συνεχίζουμε μεχρι τώρα. Ενταξει δεν εχουμε και το τελειο νερό στην Ελλαδα αλλα δεν νομιζω να ειναι και τιγκα στα μικρόβια!! Οποτε ας αποστειρώνουμε τυπικά αλλα να μην τρελαινόμαστε κι όλας!

μια ξαδερφη του Νικου αποστειρωνε μονο μεχρι τις 40 μερες, και αλλη μια μεχρι το διμηνο. Αν ημασταν σε κανενα χωριο και ζουσαμε μαζι με τα ζωντανα μας, ναι. Θα επρεπε να ημασταν πολυ προσεχτικες. Τωρα συμφωνω με το Ινακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...