Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πως να κανω μαρη μπανιο με το παιδι αγκαλια ολη μερα;;;; το χεις χασει κι εσυ!! :-P

Εγω την κανω μπανιο με τον αντρα μου παντα, την σαπουνιζω εγω, την ξεβγαζει εκεινος, μετα της κανω μασαζακι με λαδακι και την ντυνει εκεινος.Γενικα το ντυσιμο ειναι ειδικοτητα του γιατι το κανει πιο σβελτα απο μενα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα εισαστε κολλημενες όοοολη μερα?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ινακι πρεπει να την ξεμαθεις θυμασαι που σου τοειπα μην την βαζεις ολη την ωρα μαρσιπο αστην να κλαιει λιγο και πηγαινε συνεχως νατην παρηγορεις ή νατην περνεις αγκαλιτσα οχι ομως για πολυ ωρα γιατι τωρα ειναι μινιον μετα που θα γινει 8 κιλα ή θα πας στην δουλεια θα τα δεις ολα.

Και εγω τα κανω μονη μου μπανιο απο την αρχη το πρωτο μπανιο του δημητρη το εκανα μονη μου δεν δυσκολευτηκα αλλα εχω μεγαλο παγκο στο μπανιο και ειχα ολα τα πραγματα του εκει πετετες κτλ.Τωρα κανω μερα παρα μερα μια τον εναν μια τον αλλον αλλα δεν μου περνει τοση ωρα οπως λεει το Ινακι ενα 20λεπτο το πολυ αντε μισαωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρινακι εσυ μου τα πες αλλα λογω κολικων οσες φορες προσπαθησα να την αφησω μονη της δεν ησυχαζει με τιποτα. Το βραδυ της εδωσα το χαζοφαρμακο αλλα δεν θελω να της δινω συνεχεια..λενε οτι ειναι ακινδυνο αλλα για να μην το συστηνουν ολοι οι γιατροι καποιο λογο θα εχουν. Οι κολικοι μπορεί να τις φευγουν με το φαρμακο αλλα κανει πολλα αερια και ετσι παλι δεν μπορει να κοιμηθεί!!

Οταν δεν εχει κολικους παντως μενει μια χαρα μονη της στο ριλαξ και το κανω το μπανακι μου.

Αλεκα οταν δεν ειμαστε κολλημενες κανω δουλειες, μαγειρευω,κοιμαμαι και αμα μεινει χρονος κανω μπανιο και ισα που προλαβαινω να βαλω μια κρεμα στο δερμα!

Και να σου πω κατι, δεν μου λειπει το μπανιο...ενταξυ το προσωπο θελει μια περιποιηση και μου την σπαει που ειναι ετσι, αλλα αυτο που μου λειπει ειναι το σ$%^**ξ!!! :-D

ειναι ψυχολογικο το θεμα πιο πολυ λοιπον. Αυτο το λιγο χρονο που σου αφηνει εκμεταλλευσου τον λοιπον για τον εαυτο σου η για σεξ. Ασε τις δουλεις και το μαγειρεμα να πανε λιγο πισω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μελινακι, επειδη το πρωι θα το ξεχασω, γιατι τον ξυπνας εσυ???Επισης γιατι τον κανεις μπανιο τετοια ωρα?? Ρωταω γιατι θα σου ειναι δυσκολο να τον ξανακοιμισεις. Φιλακια

ήταν ήδη σε φάση να ξυπνήσει. είχε τουρλώσει ποπό και κουνούσε το κεφαλάκι του πέρα δώθε από τον πόνο. οπότε ήπιε το μαραθούλι του, μετά από κανένα τέταρτο τον βάλαμε για μπανάκι για να χαλαρώσει και να περάσει λίγο η ώρα (όταν ξύπνησε το μάτι ήταν γαρίδα και με τρόμαξε! τι ώρα θα κοιμόταν ξανά???) το καταχάρηκε, εφαγε και στις 4:30 ξανακοιμήθηκε! και φυσικά, έπαθα πλάκα!!! για 2 ώρες μόνο αλλά κι αυτό καλό είναι... σα να άλλαξε το πρόγραμμά του...

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημερα !!εδω στον αγωνα κι εμεις...Παντως σαν να ψιλοεφτιαξε ο μικρος αν εξαιρεσω τα απογευματα που ειναι το φορτε του,πρωι και βραδυ κοιμομαστε πολυ καλα...Δοξατο θεο.

Κοριτσια τα ρουχα αχρηστα θα μου πανε στο τελος καλα που δεν πηρα 00,τα 0-3 ηδη δεν του πολυκανουν..τον ζυγισα εχθες και μου εχει παει 5720 το φαγανακι συν οτι εχει μακρυνει πολυ.Κατα τα αλλα ολα καλα αυτες τις μερες εχω την μητερα μου βοηθο και ολα ρολοι...Τρωμε κ κανα ωραιο φαγακι.

Απο κιλα εχω να χασω 6 ακομη,ειχα παρει 17-18 στην εγκυμοσυνη τελικα απο οτι φανηκε στο τελος,τα χασα μαλλον με το θηλασμο γιατι διαιτα δεν κανω.Τωρα ελπιζω να χαθουν γρηγορα και αυτα τα λιγα γιατι με ειδα σε φωτο πριν λιγο καιρο που ημουν πολυ στιλακι και μου ηρθε κατι...!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ήταν ήδη σε φάση να ξυπνήσει. είχε τουρλώσει ποπό και κουνούσε το κεφαλάκι του πέρα δώθε από τον πόνο. οπότε ήπιε το μαραθούλι του, μετά από κανένα τέταρτο τον βάλαμε για μπανάκι για να χαλαρώσει και να περάσει λίγο η ώρα (όταν ξύπνησε το μάτι ήταν γαρίδα και με τρόμαξε! τι ώρα θα κοιμόταν ξανά???) το καταχάρηκε, εφαγε και στις 4:30 ξανακοιμήθηκε! και φυσικά, έπαθα πλάκα!!! για 2 ώρες μόνο αλλά κι αυτό καλό είναι... σα να άλλαξε το πρόγραμμά του...

και εμενα οταν ξυπναει για να φαει εχει το ματι γαριδα, αλλα τρωγοντας ξεραινεται παλι. Στο λεω ην τυχον ξυπναει με το μπανιο και δε μπορεις να τον κοιμισεις ευκολα

221882cb0gkyh7q4.gif

και εμενα οταν ξυπναει για να φαει εχει το ματι γαριδα, αλλα τρωγοντας ξεραινεται παλι. Στο λεω ην τυχον ξυπναει με το μπανιο και δε μπορεις να τον κοιμισεις ευκολα

α, έχουμε της penaten το gute nacht που έχει και χαλαρωτικές ουσίες και είμαστε οκ! όσες φορές δοκίμασα απλά να του πλύνω τον ποπό βραδιάτικα, εκεί την πάτησα! και τώρα το βράδυ μόνο με μωρομάντηλα. η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξανάκανα μπάνιο τόσο αργά, αλλά ευτυχώς, πήγαν όλα καλά!!!:D

πάμε στην πεθερά για ψαράκι! φιλάκια!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

μμμμμ, καλη σας ορεξη!!!

Ελινα τυχερουλα μονο εσυ θα τα βλεπεις τα 6 κιλά. Τι υψος εχει ο φαγανουλης σου;; Τα 00 δεν κανουν ουτε στην δικια μου πλεον που ειναι λεπτουλα (ειχα μερικα απο την αδερφη μου)

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια:D....

δεν πειραζει, θα παρουν τον αερα σου!;)

λες, ε? να μην απελπιζομαι... φαντασου οτι κ η παιδιατρος ακομα μου ειπε "εσυ εβαλες μονο το ξενοδοχειο... κ μαλλον δεν το ηθελαν ουτε αυτο αφου ηθελαν να βγουν!!!":lol::lol::lol:

μπανιο τετοια ωρα;;;;

εμας το μπανιο παιρνει πολυ χρονο!!!καταρχας οταν ξυπναει αμα δεν φαει ειναι μεσα στην γκρινια, οποτε τρωει, περιμενουμε κανενα μισαωρο, κανει μπανιο, ξανατρωει,

ξαναπεριμενουμε ενα μισαωρο, γενικο συνολο 2 ωρες περιπου!!

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε...ειχα ανακοινωση απο τον χαζμπαντ οτι οταν κοιμηθει η μπεμπα θα κανουμε τρελλιτσες αλλα η καλη μου με εχει απο κοντα, με το που την κοιμιζω ξαναξυπναει :-D Κι ετσι δεν αστραψε ουτε σημερα ο ουρανος....

ινακι κοντοζυγωνεις βρε!!! αν οχι σημερα... αυριο θα τα καταφερετε!!

εμεις τις κανουμε μπανιο αναμεσα στις 9.30 με 11 αναλογα ποτε θα ειναι η ωρα τους να φανε...

εμεις ξυπνησαμε για φαγητο αλλα τελικα φαγαμε με το ζορει 40 μ κ αυτο ηταν !

τα δικα σας βρε κοριτια ποσο τρωνε (οσες δεν θηλαζουν) ? κ ποσα γευματα την ημερα? εμενα τρωει περιπου 6 γευματα κ μεσο ορο 85-95 μλ καθε φορα. βαρος παρνει περιπου 200 γρ την εβδο. πως σας φαινεται?? τωρα τελευταια ομως, 1-2 μερες τρωει 50-60 μλ σε καθε γευμα. να ανυσυχησω?

τρωνε περιπου 7 γευματα την ημερα απο 120. μπορει ενα γευμα να φανε 80 στο αλλο θα φανε 150.

νομιζω οτι εξαρταται απο το παιδι... μην ανησυχεις εφ΄οσων περνει βαρος...

ξυπνησε στις 6.30 με κλαμα, του εφτιαξα γαλα, με το ζορι εφαγε 40 μλ και τωρα εχει πλανταξει στο κλαμα απο την πεινα. πειραζει να του δωσω αυτο απο τις 6.30 γιατι δεν προλαβαινω να βρασω νερο :(

ξερω μια ωρα το πολυ. εγω παλι δεν το ξαναδινω ουτε πριν την ωρα... γιατι δεν χρησιμοποιεις θερμο η θερμαντηρα?

Κοριτσια πειτε και εμενα γαιδουρα ή τρελη αλλα εβγαλα τον μικρο σημερα πολυ πολυ καλα ντυμενο με το μαρσιπο εξω να δεω λιγο φως να παρω λιγο αερα δεν αντεχω αν δεν βγω μια μερα εξω και αυριο ξεκιναω να πηγαινω και στο μαγαζι να ξεφευγω λιγο αλλα με βλεπω να ειμαι με το τηλεφωνο στο χερι.Μαγαζι ειπα και πως κανονιζω καλε να παω Στα χιονια ειμαι ήληθια?

γιατι καλε? αντε καλη αρχη!!!

καλημερα!!!!!!

σοφια τι κουκλακια ειναι αυτα???????τελειες οι μικρες σου!

mamageor πολυ ομορφος ο μικρος σου!τι χειλακια ομορφα που εχει!!!!

εγω μπανιο κανω την δικη μου παντα πριν φαει για να μην βγαλει γαλατακι.ναι ναι χαλαει τον κοσμο πριν μπει στο μπανακι γιατι εχει λυσσαξει της πεινας αλλα μολις μπει στο νερο ειναι κυρια:D:D:D:D:D.μπανιο την κανω με τον αντρα μου,εσεις μπορειτε μονες σας????????

λεω σημερα να παμε σινεμα μιας και η μαμα φευγει αυριο και ειναι ευκαιρεια.εχει δει καμια το avatar???????

Σοφακι εμεις ξεκιναμε την πρωτη κ οι δυο μαζι κ μολις τελειωσει απο το μπανιο την ταϊζει ο Νικος κ κανω μπανιο την δευτερη μονη μου... δεν αντιμετωπισα παντως κανενα προβλημα. στην αρχη την βασταγα στο χερι, τωρα την βαζω στο μπανακι απ΄ευθειας.

baJfp2.png

Γειά σας μανίτσες!!!!

Εμείς μες στο Σου-κου δεχτήκαμε επίσκεψη κι από τους 2 παππούδες (χώρια, γιατί δυστυχώς δεν συνδυάζονται) και μου την είπαν και οι 2 για τα κιλά μου...ΓΚΡΡΡΡΡ....Άντρες.... Και στους 2 απάντησα (στον πατέρα μου με πιο αυστηρό τόνο, στον πεθερό με χαμόγελο) ότι αφού μου πήρε 9 μήνες να γίνω έτσι, να περιμένουν άλλο τόσο να ξαναγίνω άνθρωπος!!!

Στενοχωρήθηκα λίγο...αλλά τί να κάνουμε, καλή πρόθεση είχαν...μάλλον!!!

ααα την ωρα που θα μου κανουν την κουρα μαντεψτε τι θα κανω!!!!

Νάνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια.Ατζι μου γιατι σου περνει ωρα να φτιαξεις γαλα δεν εχεις ετοιμο νερο στο θερμο?Σε ζηλευω ομως για το χιονι πηρα την ξαδερφη μου τηλεφωνο και επειδη εμεις ειμαστε πιο ψηλα απο εσας αρχιζει και το στρωνει αν συνεχισει μπορει να πεταχτω αυριο

Ινακι παλι τιποτα σημερα?

Μαρια εμεις εχουμε το αρκουδακι το εκτορακι και μισκα μουσκα μικυ μαους ταν ταν ταρα ρα.

Κοριτσια πειτε και εμενα γαιδουρα ή τρελη αλλα εβγαλα τον μικρο σημερα πολυ πολυ καλα ντυμενο με το μαρσιπο εξω να δεω λιγο φως να παρω λιγο αερα δεν αντεχω αν δεν βγω μια μερα εξω και αυριο ξεκιναω να πηγαινω και στο μαγαζι να ξεφευγω λιγο αλλα με βλεπω να ειμαι με το τηλεφωνο στο χερι.Μαγαζι ειπα και πως κανονιζω καλε να παω Στα χιονια ειμαι ήληθια?

Καλή αρχή α'ύριο Μαρινάκι!! Ίντερνετ έχεις στο μαγαζί ή θα σε χάσουμε από πελάτη???

καλημερα!!!!!!

εγω μπανιο κανω την δικη μου παντα πριν φαει για να μην βγαλει γαλατακι.ναι ναι χαλαει τον κοσμο πριν μπει στο μπανακι γιατι εχει λυσσαξει της πεινας αλλα μολις μπει στο νερο ειναι κυρια:D:D:D:D:D.μπανιο την κανω με τον αντρα μου,εσεις μπορειτε μονες σας????????

Σοφάκι κι εμάς ευτυχώς σταματάει να κλαίει στο μπάνιο!!! Κι εμείς μαζί είμαστε όταν τον κάνουμε μπανάκι αλλά νομίζω θα μπορούσα και μόνη μου... Τον βάζουμε στο βατραχάκι με πετσετούλα από κάτω (μες στη μπανιερούλα του εννοείται) και τον πλένω εγώ και μετά με περιμένει ο μπαμπάς του με ανοιχτή αγκαλίτσα με πετσέτα και τον τυλίγει!

Αλεκα οταν δεν ειμαστε κολλημενες κανω δουλειες, μαγειρευω,κοιμαμαι και αμα μεινει χρονος κανω μπανιο και ισα που προλαβαινω να βαλω μια κρεμα στο δερμα!

Και να σου πω κατι, δεν μου λειπει το μπανιο...ενταξυ το προσωπο θελει μια περιποιηση και μου την σπαει που ειναι ετσι, αλλα αυτο που μου λειπει ειναι το σ$%^**ξ!!! :-D

Αχ βρε Ινάκι δώσε λίγη προτεραιότητα στο υπνάκο σου...πόσο θα αντέξεις??? Εννοείται φυσικά πως πριν από τον υπνάκο ένα σ@ξάκι θα έκανε καταπληκτική δουλειά σε δέρμα, νεύρα, ψυχολογί ακαι λοιπά!!!!!!

ειναι ψυχολογικο το θεμα πιο πολυ λοιπον. Αυτο το λιγο χρονο που σου αφηνει εκμεταλλευσου τον λοιπον για τον εαυτο σου η για σεξ. Ασε τις δουλεις και το μαγειρεμα να πανε λιγο πισω

Τάδε έφη Δρ Αλέκα!!!!

ΥΓ Το γάλα άμα ζεσταθεί ΔΕΝ το ξαναζεσταίνουμε!

Αχ βρε Ινάκι δώσε λίγη προτεραιότητα στο υπνάκο σου...πόσο θα αντέξεις??? Εννοείται φυσικά πως πριν από τον υπνάκο ένα σ@ξάκι θα έκανε καταπληκτική δουλειά σε δέρμα, νεύρα, ψυχολογί ακαι λοιπά!!!!!!

γεια σου Φαμουλα μας ελειψες!!!

ναι ειδες εσυ το επιασες, για το δερμα μου το θελω :-P

Γειά σας μανίτσες!!!!

Εμείς μες στο Σου-κου δεχτήκαμε επίσκεψη κι από τους 2 παππούδες (χώρια, γιατί δυστυχώς δεν συνδυάζονται) και μου την είπαν και οι 2 για τα κιλά μου...ΓΚΡΡΡΡΡ....Άντρες.... Και στους 2 απάντησα (στον πατέρα μου με πιο αυστηρό τόνο, στον πεθερό με χαμόγελο) ότι αφού μου πήρε 9 μήνες να γίνω έτσι, να περιμένουν άλλο τόσο να ξαναγίνω άνθρωπος!!!

Στενοχωρήθηκα λίγο...αλλά τί να κάνουμε, καλή πρόθεση είχαν...μάλλον!!!

καλα τους ειπες, και μην στεναχωριεσαι ακομα και καλη να ηταν η προθεση δεν ειναι λιγο το διαστημα για να χασεις τοσα κιλα???

ΦΑΜ εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν τοσο σοκαριστικο το θεαμα που δεν τολμουσαν να μου πουν για τα κιλα. Αρα εισαι σε καλο δρομο....;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...