Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.....απο τις 5 και μετα δεν εχω κοιμηθει, μια ο μικρος, μια ο μεγαλος... τα νευρα μου!!!!!!!!

Και εμεις Ινακι και Μαρια που εχουμε ξεκινησει το αθλημα ποτε κανουμε την παπια απο την κουραση και ποτε το σταυρο μας μπας και κοιμηθουν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αντζι μια ωρα μονο μπορειες να κρατγησεις το γαλα μεχρι να το ξαναπιει, αντε το πολυ 1 και κατι.

Το ποσο πινει το μωρο σου να το υπολογιζεις με το 24ωρο. Συνολικά. Αν μια μερα η δυο ειναι λιγο ανορεκτο, δεν πειραζει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν πειραζει, δεν θα παθει κατι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Που που που που που που να πηγε η μπουμπου....η μικρη αλεπουδιτσα λαλαλλα ειναι το νεο χιτ....για οσες εχουν και μεγαλυτερα παιδια ..θα καταλαβουν!!!

εχω λαλησει μου φαινεται!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

δεν εισαι η μονη...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κοριτσακια.Ατζι μου γιατι σου περνει ωρα να φτιαξεις γαλα δεν εχεις ετοιμο νερο στο θερμο?Σε ζηλευω ομως για το χιονι πηρα την ξαδερφη μου τηλεφωνο και επειδη εμεις ειμαστε πιο ψηλα απο εσας αρχιζει και το στρωνει αν συνεχισει μπορει να πεταχτω αυριο

Ινακι παλι τιποτα σημερα?

Μαρια εμεις εχουμε το αρκουδακι το εκτορακι και μισκα μουσκα μικυ μαους ταν ταν ταρα ρα.

Κοριτσια πειτε και εμενα γαιδουρα ή τρελη αλλα εβγαλα τον μικρο σημερα πολυ πολυ καλα ντυμενο με το μαρσιπο εξω να δεω λιγο φως να παρω λιγο αερα δεν αντεχω αν δεν βγω μια μερα εξω και αυριο ξεκιναω να πηγαινω και στο μαγαζι να ξεφευγω λιγο αλλα με βλεπω να ειμαι με το τηλεφωνο στο χερι.Μαγαζι ειπα και πως κανονιζω καλε να παω Στα χιονια ειμαι ήληθια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αμα ειχα κανει κατι μαρινακι δεν θα μουρμουρουσα, θα ημουν χαρουμενη παρα την κουραση και τη αυπνια...αλλλα δεεν μηδεν σου λεω, η μικρη δεν ξεκολλαγε απο πανω μου ολο το βραδυ..και σημερα παλι δεν μας κοβω..ουφ εχω βαρεσει πατο σημερα, δεν την παλευω καθολου...τωρα καταφερα να την κοιμησω λιγο, αλλα το κακο ειναι οτι κοιμαται πανω μου (στο μαρσιπο) και με το που την αφησω θα ξυπνησει ειμαι σιγουρη!

κι εγω θελω βολτα αλλα δεν εχω κουραγιο ουτε να ντυθω...μηπως η αισθητικος που ελεγα πριν λιγο να ερχοταν σπιτι;;; εεε;;;

καλημερα!!!!!!

σοφια τι κουκλακια ειναι αυτα???????τελειες οι μικρες σου!

mamageor πολυ ομορφος ο μικρος σου!τι χειλακια ομορφα που εχει!!!!

εγω μπανιο κανω την δικη μου παντα πριν φαει για να μην βγαλει γαλατακι.ναι ναι χαλαει τον κοσμο πριν μπει στο μπανακι γιατι εχει λυσσαξει της πεινας αλλα μολις μπει στο νερο ειναι κυρια:D:D:D:D:D.μπανιο την κανω με τον αντρα μου,εσεις μπορειτε μονες σας????????

λεω σημερα να παμε σινεμα μιας και η μαμα φευγει αυριο και ειναι ευκαιρεια.εχει δει καμια το avatar???????

Ινακι ψυχραιμια παιδακι μου, ό,τι βλεπεις και νιωθεις δεν ειναι μονιμο. Κανε ενα μπανακι, φτιαξου και θα αλλαξει λιγο η διαθεση σου. Σοφια εγω τα κανω μονη μου μπανιο μια που ειμαι παλια καραβανα. Τον Αγγελο τον εκανα μονη μου στο διμηνο περιπου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...