Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε σοφακι οντως φιλικη συμμετοχη ησουν ειναι φτυστες ο αντρας σου..παντως θα εχεις κ μια ιδεα πως θα ειναι οταν μεγαλωσουν και θα του μοιαζουν..φτυστες η αναης θα ειναι..:lol::lol:

:lol::lol::lol: πραγματι! αυτο λεγαμε κ εμεις ... οτι εχουμε παρει μια ιδεα για το πως θα γινουν!!!! ελπιζω ομως να μην μου βγουν τοσο νταρντανες:tongue:!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΑΜ μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!

Αλεκα εγω ημουν φιλικη συμμετοχη!!!! ιδιες ο αντρας μου!!! κ η γιατρος χθες μας ειπε οτι ειναι κ γαλανοματες ,οποτε χαθηκε κ η τελευταια μου ελπιδα να παρουν κ κατι απο εμενα:lol::lol::lol:

δεν πειραζει, θα παρουν τον αερα σου!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοιμόμαστε καλά, βλέπω, ε? εμείς κοιμηθήκαμε κατά τις 11 και ενώ, η έρμη μάνα περίμενα να ξυπνήσει κατά τη μία, μόλις τον ξυπνήσαμε!!! για τσαγάκι, γιατί πονάει, μπανάκι και πάλι φαγητό. τι ωρα θα κοιμηθώ?????

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

μελινακι, επειδη το πρωι θα το ξεχασω, γιατι τον ξυπνας εσυ???Επισης γιατι τον κανεις μπανιο τετοια ωρα?? Ρωταω γιατι θα σου ειναι δυσκολο να τον ξανακοιμισεις. Φιλακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπανιο τετοια ωρα;;;;

εμας το μπανιο παιρνει πολυ χρονο!!!καταρχας οταν ξυπναει αμα δεν φαει ειναι μεσα στην γκρινια, οποτε τρωει, περιμενουμε κανενα μισαωρο, κανει μπανιο, ξανατρωει,

ξαναπεριμενουμε ενα μισαωρο, γενικο συνολο 2 ωρες περιπου!!

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε...ειχα ανακοινωση απο τον χαζμπαντ οτι οταν κοιμηθει η μπεμπα θα κανουμε τρελλιτσες αλλα η καλη μου με εχει απο κοντα, με το που την κοιμιζω ξαναξυπναει :-D Κι ετσι δεν αστραψε ουτε σημερα ο ουρανος....

εμεις ξυπνησαμε για φαγητο αλλα τελικα φαγαμε με το ζορει 40 μ κ αυτο ηταν !

τα δικα σας βρε κοριτια ποσο τρωνε (οσες δεν θηλαζουν) ? κ ποσα γευματα την ημερα? εμενα τρωει περιπου 6 γευματα κ μεσο ορο 85-95 μλ καθε φορα. βαρος παρνει περιπου 200 γρ την εβδο. πως σας φαινεται?? τωρα τελευταια ομως, 1-2 μερες τρωει 50-60 μλ σε καθε γευμα. να ανυσυχησω?

Καλημέρα κορίτσια είχαμε σχετικά ένα ήσυχο βράδυ κ κοιμήθηκα 3ωρες σερί τι καλά φτου φτου να μην μας μιατασω τώρα ξυπνησαμε να φάμε κ ευελπιστώ να κοιμηθούμε κανε 2ωρο ακόμα.

Angie εμένα κάνει 8γευματα και τρώει κάθε 3ωρες από 100μλ.μήπως τώρα έχει πονακια κ δεν έχει πολύ όρεξη το μωρακι σου;;

:-D

Διαφημίσεις

Αχ Ινακι φτασαμε να το δηλωνουμε κι ολας?? Εμεις ουτε το χουμε δλωσει ακομα...και κανουμε κοινως την παπια! που ειναι το σποντενιους της υποθεσης μου λες????:)

Σοφακι τα μωρακια σου ειναι κουκλακια!

Το βραδι εμεις ειχαμε ορεξουλες και απο τις 5 κ μετα ξυπνουσαμε καθε 1 ωρα χωρις ιδιαιτερο λογο...ετσι για πλακα βρε αδερφε! Τουλαχιστον εχει αρχισει κ στρωνει η μεγαλη! Τον συνηθισε τον σκατουλι κ δεντον κοιταει με μισο ματι! Αυριο εχει γενεθλια η κουκλα μου!!!!!!!!!

καλημερα ειπα? δεν ειπα.....Μεεεεεερρρρρρααααααααα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημερα Angie, πως ειναι ο καιρος εκει πανω;;;

Ποσα γευματα κανει τη μερα το μωρακι σου;;

καλημερα.΄κανει 6-7 γευματα τη μερα. (ο καιρος ειναι φουλ χειμωνιατκος!! )

ξυπνησε στις 6.30 με κλαμα, του εφτιαξα γαλα, με το ζορι εφαγε 40 μλ και τωρα εχει πλανταξει στο κλαμα απο την πεινα. πειραζει να του δωσω αυτο απο τις 6.30 γιατι δεν προλαβαινω να βρασω νερο :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...