Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ωραια δεν το ηξερα σε ευχαριστω θα παω την δευτερα να παρω μπας και ηρεμησουμε..ο καημενος ο αντρας μου κοιματε στο καναπε ποσες μερες τωρα..γλυκουλα εγω εχω το lactaline της ameda και κανει πολυ καλη δουλεια..με τους κολικους η παιδιατρος μου ειπε οτι στα αγορια ειναι πιο εντονοι απο οτι στα κοριτσια..και ελεγα προχτες που εκλαιγε ημουν μια χαρα στην εγκυμοσυνη θα μου βγαλει λεω ολο το λαδι τωρα..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα χορταινει ευτυχως,λεω να τον θηλασω τουλαχιστον της 40μερες..δεν την παλευω αλλο με το θηλασμο πραγματικα

Ε, αν δε χόρταινε και με τέτοια ποσότητα, τι να πω!!! ο δικός μου πάντως πήρε 2 κιλά σε ένα μήνα. αν και ο δικός σου τρώει τόσο, ετοιμάσου για βαράκια!!!

εγώ δεν έχω πρόβλημα με το θηλασμό. τρελαίνομαι να τον βλέπω κολλημμένο πάνω μου, αρκεί να μη μου κάνει εκείνος κόνξες!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

μωρε ουτε εγω εχω αλλα οταν τον εβαζα στο βυζι ετρωγε καθε μια ωρα ενω τωρα τρωει καθε 2.5-3 που βλεπω ποσο τρωει..απλα δεν μπορω να ειμαι με το βυζι εξω συνεχεια γιατι εχω και την μικρη που ολο και κατι θα θελει και αστα εδω με τα χιλια ζορια τα καταφερνω και βγαζω το γαλα με το θηλαστρο..ευτυχως με βοηθαει και ο αντρας μου οσο μπορει γιατι δεν εχω απο πουθενα αλλου βοηθεια..

οσο για την ποσοτητα νεογεννητο στο μαιευτηριο που ημασταν θηλαζα κι ολας οσο ειχα απο το πρωτογαλα και επινε και 50-60μλ ξενο..φαντασου ποσο πειναλας ειναι..

Διαφημίσεις

Αλέκα μου thanks!

Εσύ γιατί να ανησυχείς?Θέμα ορμονών είναι, θα σου έρθε κάποια στιγμή...καλύτερα να καθυστερήσει...είχα διαβάσει κάπου στο forum ότι όσο λιγότερο έχουμε περίοδο τόσο το καλύτερο..

Εγώ με το αίμα τα χω παίξει και έχω εκνευριστεί, 45 μέρες με σερβιέτα δεν είναι και λίγο....

για αυτο ανησυχω...μηπως ειναι ορμονικο προβλημα. Βεβαια 'παιζει' και να μου εχει ερθει μετα τα λοχεια σε ελαφρυα μορφη και να μην εχω καταλαβει. Τεσπα, θα δειξει~!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

aleca, όλες οι φίλες μου που δεν θήλασαν αποκλειστικά δεν είχαν περίοδο στις 40 μέρες...άλλες αδιαθέτησαν στους 2 μήνες, άλλες στους 3...

ενώ όσες ξέρω που θήλασαν αποκλειστικά-εκτός από μία-άργησαν πολύ να αδιαθετήσουν..

Εγώ είμαι σπάνια εξαίρεση του κανόνα για αυτό ανησυχώ...

Εσύ είσαι στα φυσιολογικά όρια για αυτό μην ανησυχείς..

Αλλωστε η περίοδος μπορεί να καθυστερήσει και από άλλους παράγοντες, στρες, κούραση κτλ....;)

Ibphp2.png

gJpep2.png

ναι αυτο σκεφτομαι και εγω...ειμαι και αθλητρια η ρουφιανα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα! Πόσος καιρός πέρασε...

Λητώ μου εγώ δεν έχω ακόμα καθαρίσει από λόχεια, εσενα σουρθε περίοδος;;; Λες ναναι και τα δικά μου περίοδος;; Ωχ την βάψαμε και έλεγα ότι θα την ξεχάσω για μερικούς μήνες...

Στο φελινόσπιτο η αυπνία έχει χτυπήσει κόκκινο... αλλά όχι από τον μπέμπη, εκείνος κοιμάται μακάριος ενώ η έρμη η μάνα του ξενυχτάει με την Αννούλα. Μάλλον με λυπήθηκε ο θεός γιατί αν ξυπνούσε και εκείνος κάθε ώρα σαν την Άννα θαχα πέσει από το μπαλκόνι...Την ημέρα είμαι ερείπιο δεν μουρχεται να κάνω καμία δουλειά... Ουφ! απορώ βρε κορίτσια πως τα καταφέρνετε να τα κάνετε όλα, αν δεν ερχόταν η κοπέλα να μας ξεβρωμίσει θα είχαμε βγάλει σκουλήκια εδώ μέσα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

που εισαστε καλε????

κατι διαβασα για λοχεια κ κιλα... κ απο τα δυο σκ#$#% ειμαστε:lol::lol::lol:

τα λοχεια συνεχιζονται κ απο κιλα εχουμε κολλησει!!! εδω κ ενα μηνα παλευω να χασω αυτα τα 5 που εμειναν για να ξαναπαω στα κιλα προ εγκυμοσυνης αλλα δεν βλεπω φως.:-(..κ σκεφτομουν οτι θελω κ αλλα 5 για να φτασω αυτα που ημουν περισυ...

σημερα βγηκαμε κ την πρωτη μας βολτα!!! θα μου πειτε βρε τρελη με αυτο το κρυο σου ηρθε???? αλλα τις πηγα απο το σπιτι στο αυτοκινητο κ μετα στο σπιτι της μανας μου κ ξανα πισω!!! πολυ μας αρεσε:D:D:D:D!!!

α! επιτελους καταφερα κ εβαλα κ φωτο στο fb!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

Κουράγιο στις μανούλες που έχουν κολικούς τα ζουζουνάκια τους!!! Ευτυχώς είναι περαστικά!!

Σοφία είδα τις κοράκλες σου...ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΣ!!!! Α ρε Αλέκα, τα καλύτερα κομμάτια παίρνεις!!!!

Αλήθεια η δική μου η συμπεθέρα η Sofou που είναι??? Μου έλειψε!!!!

ειδα τη μανα τους εγω και ημουν σιγουρη....

221882cb0gkyh7q4.gif

ΦΑΜ μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!

Αλεκα εγω ημουν φιλικη συμμετοχη!!!! ιδιες ο αντρας μου!!! κ η γιατρος χθες μας ειπε οτι ειναι κ γαλανοματες ,οποτε χαθηκε κ η τελευταια μου ελπιδα να παρουν κ κατι απο εμενα:lol::lol::lol:

baJfp2.png

αχ βρε σοφακι οντως φιλικη συμμετοχη ησουν ειναι φτυστες ο αντρας σου..παντως θα εχεις κ μια ιδεα πως θα ειναι οταν μεγαλωσουν και θα του μοιαζουν..φτυστες η αναης θα ειναι..:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...