Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια.

Εμείς τώρα είμαστε καλά ή μάλλον να το πω πιο σωστά από χθές το βράδυ είμαστε καλύτερα. Το τί κλάμα έριξε η ζουζούνα μου αυτές τις μέρες δεν λέγεται. Χθές δεν άντεξα και πήρα τηλ. την γιατρό γιατί εκτός του ότι έκλεγε γοερά δεν έτρωγε κιόλας από το στήθος μου. Λέω κάτι έχει το παιδί. Πήγαμε χθές το απόγευμα στην παιδίατρο και το αποτελέσμα ξέρετε ποιο είναι; Το παιδί εκτός από τους κολικούς που περνάει, δεν τρέφεται και σωστά. Την ζύγισε και έχει πάρει ελάχιστα γραμμάρια. Με λίγα λόγια πεινούσε το κακομοιράκι μου και εγώ η άχρηστη μάνα δεν πήρα χαμπάρι!!!!!!!!!!!! Και η εντολή της παιδιάτρου είναι ένα γεύμα στήθος - ένα μπουκάλι. Μη σας πώ ότι μόλις την τάισα ήπιε 100ml και κοιμήθηκε από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί. Καταστενοχωρήθηκα, έκλαιγα και εγώ μαζί με το παιδί. Και από εκείνη την ώρα είμαστε μια χαρά (φτου-φτου μη μας ματιάσω). Μου είπε η παιδίατρος ότι πιθανόν δεν επαρκεί η ποσότητα του στήθους μου και θέλει συμπλήρωμα ή ότι "αδυνάτισε" το γάλα μου από το ξενύχτι και την εξάντληση ή από την μη σωστή διατροφή. Θα της κάνουμε και εξετάσεις ούρων από εβδομάδα γιατί πολλές φορές η έλλειψη βάρους οφείλεται και σε ουρολοίμωξη. Θα δούμε όμως, ελπίζω πάντως να λύθηκε το θέμα και να μην ταλαιπωρήσω ξανά έτσι το μωράκι μου!!!!!!!!!!! Αισθάνομαι φοβερές τύψεις.

Sofia_m σ΄ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες για το φάρμακο. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το πάρει. Προς το παρόν δεν της το έχω δώσει.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσάκια καλημέρα!

Σας διαβάζω όσο μπορώ και προλαβαίνω γιατί δεν έχω καμμία βοήθεια και έχω πήξει.Είχαμε και κάποιες μικρές περιπέτειες, βλ.ομφαλικό κοκκίωμα όπου χρειάστηκε να κάνουμε καυτηριασμό στο Ιατρικό κέντρο από παιδοχειρούργο.

Τεσπά, τώρα έχω άλλο θέμα.Είχα καφέ υγρά μέχρι την 39η ημέρα, αυτά που εμφανίζονται μετά το αίμα της λοχείας.Ξαφνικά μου εμφανίζεται αίμα κόκκινο την 40η ημέρα (δηλαδή δεν έμεινα ούτε μια μέρα δίχως σερβιέτα) το οποίο κρατάει έως και σήμερα, 5 μέρες δηλαδή.Η ποσότητα είναι σταθερή, όχι ιδιαίτερα πολύ θα έλεγα, αλλάζω 3-4 σερβιέτες καθημερινά χωρις να γεμίζουν.Επικοινώνησα με το γιατρό μόλις είδα το αίμα και μου είπε ότι μου ήρθε περίοδος,συμβαίνει σπάνια βέβαια όταν θηλάζεις αποκλειστικά αλλά συμβαίνει.Με προβληματιζει όμως το γεγονός ότι το αίμα είναι πολύ κόκκινο, δεν μου θυμίζει αίμα περιόδου και αφήνει πάντα στις σερβιέτες το ίδιο αποτύπωμα (:confused:),κουφό δεν είναι?Επίσης δεν το βλέπω να μειώνεται όσο περνάνε οι μέρες όπως συμβαίνει στην περίοδο, ούτε να αλλάζει το χρώμα, είναι σταθερά κόκκινο.

Έχει συμβεί σε καμμία κάτι ανάλογο?Στο πρώτο παιδί είχα καθαρίσει από τα λόχεια στις 30 μέρες και περίοδος μου ήρθε μετά από 10 μήνες...

Ibphp2.png

gJpep2.png

ΛΗΤΩ μου ετσι εγινε με εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη, δε νομιζω να ειναι ανησυχητικο. Τωρα ανησυχω εγω, που δεν εχω δει ακομη τιποτα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σασ κοριτσια χτες καπως ηρεμησε με το τσαγακι κ μπορω να πω οτι ψιλοκοιμηθηκα καπως καλυτερα απο τις αλλες μερες...μαραθο πως να του τον δωσω ρε κοριτσια βοηθηστε ειμαι ασχετη...εδω κοριτσια χιονιζει το ψιλο βεβαια αλλα χιονιζει..

:-D

Διαφημίσεις

του εδωσα κιντερτε χτες που εχει μεσα και μαραθο και ηρεμησε καπως..εσυ πως εισαι κοριτσακι ενταξειι με το στηθος σου??εγω πλεον το βγαζω μονο με θηλαστρο το γαλα γιατι οταν το βαζω στο στηθος ποναω παρα πολυ..

ΛΗΤΩ μου ετσι εγινε με εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη, δε νομιζω να ειναι ανησυχητικο. Τωρα ανησυχω εγω, που δεν εχω δει ακομη τιποτα...

Αλέκα μου thanks!

Εσύ γιατί να ανησυχείς?Θέμα ορμονών είναι, θα σου έρθε κάποια στιγμή...καλύτερα να καθυστερήσει...είχα διαβάσει κάπου στο forum ότι όσο λιγότερο έχουμε περίοδο τόσο το καλύτερο..

Εγώ με το αίμα τα χω παίξει και έχω εκνευριστεί, 45 μέρες με σερβιέτα δεν είναι και λίγο....

Ibphp2.png

gJpep2.png

εγώ με το θήλαστρο πονάω περισσότερο. το στήθος μου είναι ακόμα κόκκινο και πρησμένο σ΄εκείνο το σημείο, αλλά ξεκίνησα αντιβίωση.

τώρα έχω άλλο ζόρι με τον μικρό.αυτές τις μέρες βγήκα για κάποιες δουλειές και του έδωσε η πεθερά μου ξένο γιατί θα αργούσα. εγώ της είπα να του δώσει. έπίσης προχθες με τον πυρετό που είχε φτάσει 39 δεν θήλασα γιατί υπάρχει πιθανότητα να περάσουν πυρετογόνες ουσίες με το γάλα. και καλόμαθε ο κύριος με το μπιμπερό και τώρα κρατάει το στήθος 10-15 λεπτά και μετά αρχίζει να γκρινιάζει ενώ πεινάει ακόμα και έχω γάλα. ούτε το άλλο στήθος παίρνει... τι να κάνω? πώς να τον "γυρίσω" πάλι στο στήθος?

15y6xxxv0qx3picm.png

και εμενα αννια μου ποναει το στηθος στο θηλασμο αλλα το θηλαστρο που εχω δεν το βγαζει ολο το γαλα και ποναω και παλι οποτε προτιμω να τον θηλαζω και ας πονεσω...

πως τα πας με τον μπεμπη?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

να τον βαζεις στο στηθος και ας κλαιει που θα παει θα το συνηθισει παλι..

καλα γλυκουλα βεβαια ειναι πολυ γκρινιαρης και τις περισσοτερες ωρες κλαιει αλλα τι να τον κανω να τον μαλωσω??υπομονη και θα περασει..απλα εχουμε κολικους εντονους που μας πιανουν σχεδον λη τη μερα αλλα η νυχτα δεν παλευετε..χτες ηρεμησε καπως και μπορω να πω οτι κοιμηθηκα κανενα 4ωρο οχι σερι βεβαια..

μελσας δεν μου ειπες ο μαραθος ειναι σαν το χαμομηλι??το φτιαχνω με νερο?

πόση ώρα να κλάψει το καημένο? πλαντάζει!!! προσπαθώ να τον ξεγελάσω. σήμερα, μετά από 10λεπτο αγώνα, του έβαλα μπιμπερό στο στόμα και μόλις ηρέμησε, με αστραπιαία κίνηση :) έβγαλα το μπιμπερό και έβαλα τη θηλή μου!!! λίγο τσίνισε, αλλά τελικά την πήρε.

ο μάραθος είναι κι αυτός σε κόκκους σαν το κίντερτε. ένα κουταλάκι σε 100ml νερό. απλά αν δεις στο κουτί από το κίντερτε γράφει ότι συνίσταται για πιο ήρεμα μωρά. στο μάραθο γράφει ότι συνίσταται για κολικούς. είναι πιο εξειδικευμένο βότανο.

15y6xxxv0qx3picm.png

αννια εχω ενα της medela αλλα δεν με βοηθαει ιδιαιτερα...και εμενα χθες το βραδυ πεθανε στους κολοικους και δεν ηξερα τι να κανω ελπιζω να ηταν περαστικο και να μην το ξαναπαθει το μικρουλη μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γλυκουλα ποιο θηλαστρο εχεις??εμενα ευτυχως κανει δουλεια και μου το στραγγιζει το στηθος..αληθεια ποσο γαλα βγαζετε??εγω βγαζω καθε 3ωρες 100μλ

μια χαρά ποσότητα!!!! εγώ δεν έχω μετρήσει, αλλά ο δικός μου τρώει γύρω στα 100-120 και με το γάλα μου χορταίνει, οπότε περίπου τόσο θα έβγαζα αν έβγαζα.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...